ne guzel darisi bize insallah 3 hafta sonra kontrolumuz var.Al_pi ben de günde 2 kere 90 cc hipp veriyorum 2 haftadır , 600 gram almış ondan beri
Hadi yaAyni bizimkinin kalkis saatleri ve ayni dogum tarihi bu modeller boyke demekki
Canım biz uyku tulumu aldık ama kızım sevmedi kullanamadık.. drumuz tulumu giydiği zaman kesinlikle üstü örtülü olmayacak ve oda sıcaklığı 18-19 derecede olmalı demişti.. bebişin terlemesini istemiyoruz demişti.. şimdi çıtçıtlı pijamalardan giydiriyorum, kaloriferi acıyorum üstüne yorganını örtüyorum, sonra bu yorgan ince üşür kuzum diyorum baytaniyeyide örtüyorum...2 dk sonra çocuğu sıcaktan bunaltcam diye örtüklerimi geri alıyorum.. kalorifer i kapatıyorum.. oda sıcaklığını bir türlü ayarlayamadım anlayacağın..ebemiz kendin nasıl giyiniyorsan bebeğide öyle giydir dedi.. benim hormonlar düzene girmedi ki sürekli terliyorum.. yani oda sıcak mı soğuk mu anlayamıyorum..Kizlar gece uyku tulumu kullanan var mi? Geceleri bizim kiz surekli tepik atma modunda battaniyeye hele gaz sıkistiriyorsa ard arda ayak hareketiyle aciyor ustunu helak oluyorum sabaha kadar.ev sicak oluyor genelde ama usuyecek diye korkuyorum.bugun mothercareda vardi tulumlar disi pamuk ici elyafmis dolgulu..uzerindeki etikette oda sicakligi 21 23 arasi ise kullanilmasi onerilmez diyor uyku icin.terler mi emin olamadim.var mi baska marka da olsa kullanan?
3 ayda 10 cm uzaması beklnır gayet guzel uzamıs cnm ortalamaya degıl dogum boyuyla kıyaslamalısınDoğum doktorumun hesaplamasına göre 39 haftalıkken doğdu erken değil demişti. Ama çocuk doktorumuz 39 dan önce doğmuş bu dedi, son adet tarihimi de biliyordum ama sanırım geç döllenme filandı.2570g 44 cm 33 cm baş çevresiydi. 3 aylık olucaz şuan 5800 civarı ama boyu en fazla 57 cm olmuştur. Biz öyle ölçtük ama doktorların ölçümleri hep farklı. Doktora gidince bakacağız. Yani ben erken doğup doğmadığını bilmediğim için direkt doğduğundan İtibaren hesaplıyorum canım.
3 ayda 10 cm uzaması beklnır gayet guzeDoğum doktorumun hesaplamasına göre 39 haftalıkken doğdu erken değil demişti. Ama çocuk doktorumuz 39 dan önce doğmuş bu dedi, son adet tarihimi de biliyordum ama sanırım geç döllenme filandı.2570g 44 cm 33 cm baş çevresiydi. 3 aylık olucaz şuan 5800 civarı ama boyu en fazla 57 cm olmuştur. Biz öyle ölçtük ama doktorların ölçümleri hep farklı. Doktora gidince bakacağız. Yani ben erken doğup doğmadığını bilmediğim için direkt doğduğundan İtibaren hesaplıyorum canım.
Çektrdm normal bizim kiKızlar merhaba kalça ultrasonu çektirdiniz mi sonuçlar nasıl
Oyle canim hayirlisi bakalımBende karsi degilim cunku ne yaparsan yap yiyecekse yiyor :) dun gece yatmadan önce 60cc mama verdim sabah 4.bucukta uyandim hala uyuyor kaldirdim emdi nasil acikmis birde uzun sure emmedigi icin sutte boldu. Bende birakmasini istemiyorum dedigin gibi hastaliklardan koruyor ama birakacaklarsada ne yapalim baska turlu önlem aliriz.
Yanaklardan cok öpüyor musunuz??bizim babamızın çok hafiften sakalı çıkıp kızıöptümü bi kaç gün yanakları al al oluyor..Bizim bebişin bugün uyandığından beri yanakları kırmızı kırmızı neden olur ki? Hasta değil, ateşi Yok. Alerji olsa neye olcak? Fikri olan var mı anneler?
Canim o soylw bi ninni "Hu hu hu allah sen uykular ver allah sen uykular veririsen (bebegin ismi)uyur insaallah.Anneler asli var yok bilmiyorum. Kendim denemedim ama bakicimiz kizimi boyle uyutuyor. Bebegin adini soyleyerek " Bu Allah ...uyku ver Allah" soylenilirse bebegin uyumasi kolaylasiyormus. Kendi kizi cok aglayan bir bebekmis. Bu sekilde uyutuyormus. Benim kizi da boyle uyutuyor. Ben sakinca gormedim o nedenle karismadim.
Bezdeki idrarin rengi nasil beyaza yakin sari mi yoksa koyumu ?Biogaia da kullaniyorum canim ama etki etmedi bize
Bizim sari oluyor neden oluyor kiBezdeki idrarin rengi nasil beyaza yakin sari mi yoksa koyumu ?
Ortam sicak gelmis olmasin canim.Bizim bebişin bugün uyandığından beri yanakları kırmızı kırmızı neden olur ki? Hasta değil, ateşi Yok. Alerji olsa neye olcak? Fikri olan var mı anneler?
Boyu gayet iyi degilmi alpi kilo da alir mamaya da basladin sanirim üzülme canlari sag olsun bunlar kolay seyler canimMasallah kaymagina ama abarti kilosu yok normal sinirlarda. Biz alt sinirdayiz :-/ 3.ay 10 gunluk filaniz 5280gr 61cm
Özel hastanede de aşılar ücretsiz yapılıyor canım tabi dr kayıt açmak için ücret ödeniyorYa kızlar sağlık odağından aradılar verem aşısı yokmuş 15 gün sonra yapalım dediler zaten 5 gün geç gelin demişlerdi
Icimesinmedi 2 ay 20 günlük oluyor ne yapsam
Yurtdisindan geldi canim bana pamuklu cift kat gibi terletmiyo sifir kol ayak bölümü kapali gayet güzel pazardan bu yana kullanmaya basladim cünkü debelenirken aciliyo üstleriKizlar gece uyku tulumu kullanan var mi? Geceleri bizim kiz surekli tepik atma modunda battaniyeye hele gaz sıkistiriyorsa ard arda ayak hareketiyle aciyor ustunu helak oluyorum sabaha kadar.ev sicak oluyor genelde ama usuyecek diye korkuyorum.bugun mothercareda vardi tulumlar disi pamuk ici elyafmis dolgulu..uzerindeki etikette oda sicakligi 21 23 arasi ise kullanilmasi onerilmez diyor uyku icin.terler mi emin olamadim.var mi baska marka da olsa kullanan?
Koyu degil beyaza yakin sari oluyorBezdeki idrarin rengi nasil beyaza yakin sari mi yoksa koyumu ?
Biz verem savasta yaptirdik canim saglik ocagi yapmiyodu.Ya kızlar sağlık odağından aradılar verem aşısı yokmuş 15 gün sonra yapalım dediler zaten 5 gün geç gelin demişlerdi
Icimesinmedi 2 ay 20 günlük oluyor ne yapsam
10da gelin demisti bize hemsireKizlar 2. Ay aşıları için saat verdiler mi size şu saatte gelin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?