2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biz uyku tulumu aldık ama kızım sevmedi kullanamadık.. drumuz tulumu giydiği zaman kesinlikle üstü örtülü olmayacak ve oda sıcaklığı 18-19 derecede olmalı demişti.. bebişin terlemesini istemiyoruz demişti.. şimdi çıtçıtlı pijamalardan giydiriyorum, kaloriferi acıyorum üstüne yorganını örtüyorum, sonra bu yorgan ince üşür kuzum diyorum baytaniyeyide örtüyorum...2 dk sonra çocuğu sıcaktan bunaltcam diye örtüklerimi geri alıyorum.. kalorifer i kapatıyorum.. oda sıcaklığını bir türlü ayarlayamadım anlayacağın..ebemiz kendin nasıl giyiniyorsan bebeğide öyle giydir dedi.. benim hormonlar düzene girmedi ki sürekli terliyorum.. yani oda sıcak mı soğuk mu anlayamıyorum..

3 ayda 10 cm uzaması beklnır gayet guzel uzamıs cnm ortalamaya degıl dogum boyuyla kıyaslamalısın

3 ayda 10 cm uzaması beklnır gayet guze
Kızlar merhaba kalça ultrasonu çektirdiniz mi sonuçlar nasıl
Çektrdm normal bizim ki

Bizim bebişin bugün uyandığından beri yanakları kırmızı kırmızı neden olur ki? Hasta değil, ateşi Yok. Alerji olsa neye olcak? Fikri olan var mı anneler?

Oyle canim hayirlisi bakalım

Bizim bebişin bugün uyandığından beri yanakları kırmızı kırmızı neden olur ki? Hasta değil, ateşi Yok. Alerji olsa neye olcak? Fikri olan var mı anneler?
Yanaklardan cok öpüyor musunuz??bizim babamızın çok hafiften sakalı çıkıp kızıöptümü bi kaç gün yanakları al al oluyor..

Canim o soylw bi ninni "Hu hu hu allah sen uykular ver allah sen uykular veririsen (bebegin ismi)uyur insaallah.

Ya kızlar sağlık odağından aradılar verem aşısı yokmuş 15 gün sonra yapalım dediler zaten 5 gün geç gelin demişlerdi
Icimesinmedi 2 ay 20 günlük oluyor ne yapsam

Masallah kaymagina ama abarti kilosu yok normal sinirlarda. Biz alt sinirdayiz :-/ 3.ay 10 gunluk filaniz 5280gr 61cm
Boyu gayet iyi degilmi alpi kilo da alir mamaya da basladin sanirim üzülme canlari sag olsun bunlar kolay seyler canim

Yurtdisindan geldi canim bana pamuklu cift kat gibi terletmiyo sifir kol ayak bölümü kapali gayet güzel pazardan bu yana kullanmaya basladim cünkü debelenirken aciliyo üstleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…