2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkdaslar grıp oldum baya cok halsızım burnum akıyor bebegıme gecer mi sanki o da bıraz halsız gıbı normalde uyumaz butun gun uyukladı cok huysuz ve her yedıgını kustu hep kucagımda olmak ıstıyor ne ıcsem ne yapsam

Hemen maske tak canım geçmez o zaman

Arkadaslar hepinize cevaplar için teşekkür ederim
Aslında uzak bi sağlık ocağına yönlendirdi
Hemşire ancak 11 de yapabilirim demiş cok yogunmus
10 da aciyorlarmis aşıyı bişey olurmu asiya yani bozulma falan karar veremedim bekleyip kendi hemsiremize mi yaptirsam yoksa yarın gidip mi yaptirsam

Aşı özel saklama kutularında muhafaza ediliyor güvenle yaptırabilirsin

Canım benim hemşirem 4saat sonra imha ediyoruz dedi

kızlar, bebegimin ellerinde kizarikliklar çıktı bugün. vücudunda da vardi onlar gun icinde gecti ama ellerindekiler hala var büyükçe. eldiven takmiyorum, hava sicakligi da ideal. neden oldu acaba

Terleme bende de bitmedi hava sicak soguk farketmez artik yıldım arkama surekli havlu,bez koydurup ust degistirmekten
Odanin sicakligina derece aldim nem sicaklik olcer onunla ayarlamaya calisiyorum.aslinda serin tutmak lazim yattigi yeri ama gel de anneme babama anlat ikna et:)

Yurtdisindan geldi canim bana pamuklu cift kat gibi terletmiyo sifir kol ayak bölümü kapali gayet güzel pazardan bu yana kullanmaya basladim cünkü debelenirken aciliyo üstleri

Eltim vermisti tarif ettigin gibi bir tane ona da arkadasi vermis.yipranmis gibiydi attim cope ama onun gibi de bulamadim.resmini yukleyebilirsen cok sevinirim.bizimki de cok fena aciyor ustunu..

Bugun doktora gittik cikmisken avmye de gidelim dedik.burada havalar baya sogudu sabah giderken 13 dereceydi,yawrumun dogru durust kisligi yoktu..cikmaz olaydik:) eve geldik,gazi costurdu yine aksama kadar uyumadi,agladi,emmedi uykusuzluktan gozleri kizardi..artik cigirimdan ciktim gece 12 de uyudu
Uzun zamandir kakamiz mukusli,kilo aliminda problem olmadigi icin sut alerjisi demedi doktorlar.bugunku doktor anlattiklarimdan sonra uzun zamandir yesil mukuslu oluyor dedigimde sut alerjisi olabilir dedi.direkt sut icme,cikolata sutlu tatliyi kes,yogurt peynir yiyebilirsin,kendi kendine atlatsin dedi.bence bu kadar gazli olmasinin sebebi de bu olabilir suphelendim hep ama belirtiler arasinda kilo kaybi olunca yok degildir diyordum.gaz yapmasin diye dogru durust aylardir bir sey yemiyorum,sutlaca falan vurmustum kendimi cocuga dokunuyormus meger sizde de bu mukus olayi varsa yesil kahve ya da yesil oluyor cogu zaman kakasi,suphelenin sut alerjisinden.o kadar doktora gittim bir tanesi de demedi ya kilo aldigi icin
Yanaginda da sivilce gibi basi olan etrafi kucuk kizarikliklar vardi,agzinin yaninda cikiyor geciyor.ilk aydaki sivilce gibi.egzamadir dedi onu da kendi atlatir dedi.iyi dedik ciktik.
Cok gazliydi diye anlatirken hala geceleri kivraniyor,uykusundan uyaniyor dedigimde 6 aya kadar surebilir gaz,senin cocugun sicaklik degisiminden etkileniyor,eli soguktu,iki kat giydir,gece yatarken de karnina elma yagini sur,havluyla sar sicak tutsun dedi.bizden boyle hanimlar,uzun oldu sanirim biraz :)

Canim sabah göndercem tulumu insallah

Ya kizlar aksam yemekte karnabahar yemistim cocuk gazdan uyuyamiyo sürekli ayaklarini cekiyo uyuyo koyuyorum 5dakka da bi uyanik yemeyim bari bidahaa sizinde aklinizda olsun

A almora1 biz de hava iyi diye akşamüstü disari ciktik, aksam da arkadaslar gelince cocugun uyku saati geçmişti. şimdi hâlâ uyutmaya calisiyorum.

Oy oy bu kuzular bizim canimiza okudu,insallah uyumustur..en son kundak yaptim ben eli surekli havada,yuzunde,agzinda..dunden beri ilk defa emzigi uzun sure emdi,verdim onu da cop.cop hamakta salladim.sac kurutmayi da actim yanina bir yandan da telefondan pis pis sesi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…