- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Biz 2 ay 17günlük yptırdık sorun olmZ dedilerYa kızlar sağlık odağından aradılar verem aşısı yokmuş 15 gün sonra yapalım dediler zaten 5 gün geç gelin demişlerdi
Icimesinmedi 2 ay 20 günlük oluyor ne yapsam
Her özelde olmayabiliyo verem asisi bi görüsün telefonla varsa gidip yaptirin yada verem savasta yaptirinYa kızlar sağlık odağından aradılar verem aşısı yokmuş 15 gün sonra yapalım dediler zaten 5 gün geç gelin demişlerdi
Icimesinmedi 2 ay 20 günlük oluyor ne yapsam
Hemen maske tak canım geçmez o zamanArkdaslar grıp oldum baya cok halsızım burnum akıyor bebegıme gecer mi sanki o da bıraz halsız gıbı normalde uyumaz butun gun uyukladı cok huysuz ve her yedıgını kustu hep kucagımda olmak ıstıyor ne ıcsem ne yapsam
2 dk surmedi skınti yok dediler dokt bile gostermedikKızlar merhaba kalça ultrasonu çektirdiniz mi sonuçlar nasıl
Aşı özel saklama kutularında muhafaza ediliyor güvenle yaptırabilirsinArkadaslar hepinize cevaplar için teşekkür ederim
Aslında uzak bi sağlık ocağına yönlendirdi
Hemşire ancak 11 de yapabilirim demiş cok yogunmus
10 da aciyorlarmis aşıyı bişey olurmu asiya yani bozulma falan karar veremedim bekleyip kendi hemsiremize mi yaptirsam yoksa yarın gidip mi yaptirsam
Hafif yan yatır canım Allah'ın izniyle birşey olmazCiddi anlamda yani basimda yatagima bitisik resmen uzuldum huzursuz oldum. Gece bide emdi gazi cikmadan uyudu acaba kusarmi edermi Allah korusun
Canım benim hemşirem 4saat sonra imha ediyoruz dediArkadaslar hepinize cevaplar için teşekkür ederim
Aslında uzak bi sağlık ocağına yönlendirdi
Hemşire ancak 11 de yapabilirim demiş cok yogunmus
10 da aciyorlarmis aşıyı bişey olurmu asiya yani bozulma falan karar veremedim bekleyip kendi hemsiremize mi yaptirsam yoksa yarın gidip mi yaptirsam
Sıcak değil canım, ensesinden sürekli takip ediyorum sıcaklıyor mu, terliyor mu diye. Azaldı şimdi geçmek üzere gibi.Ortam sicak gelmis olmasin canim.
Öpmüyoruz canım, azaldı şuan zaten. Niye olduysa anlayamadım .Yanaklardan cok öpüyor musunuz??bizim babamızın çok hafiften sakalı çıkıp kızıöptümü bi kaç gün yanakları al al oluyor..
Verem aşısı özelde olmuyor sadece Devlette yapılıyor diye biliyorum ben başka aile hekimliğine gidin isterseniz orda da mı yokmuşÖzel hastanede de aşılar ücretsiz yapılıyor canım tabi dr kayıt açmak için ücret ödeniyor
Canım biz uyku tulumu aldık ama kızım sevmedi kullanamadık.. drumuz tulumu giydiği zaman kesinlikle üstü örtülü olmayacak ve oda sıcaklığı 18-19 derecede olmalı demişti.. bebişin terlemesini istemiyoruz demişti.. şimdi çıtçıtlı pijamalardan giydiriyorum, kaloriferi acıyorum üstüne yorganını örtüyorum, sonra bu yorgan ince üşür kuzum diyorum baytaniyeyide örtüyorum...2 dk sonra çocuğu sıcaktan bunaltcam diye örtüklerimi geri alıyorum.. kalorifer i kapatıyorum.. oda sıcaklığını bir türlü ayarlayamadım anlayacağın..ebemiz kendin nasıl giyiniyorsan bebeğide öyle giydir dedi.. benim hormonlar düzene girmedi ki sürekli terliyorum.. yani oda sıcak mı soğuk mu anlayamıyorum..
Yurtdisindan geldi canim bana pamuklu cift kat gibi terletmiyo sifir kol ayak bölümü kapali gayet güzel pazardan bu yana kullanmaya basladim cünkü debelenirken aciliyo üstleri
Canim sabah göndercem tulumu insallahTerleme bende de bitmedi hava sicak soguk farketmez artik yıldım arkama surekli havlu,bez koydurup ust degistirmekten
Odanin sicakligina derece aldim nem sicaklik olcer onunla ayarlamaya calisiyorum.aslinda serin tutmak lazim yattigi yeri ama gel de anneme babama anlat ikna et:)
Eltim vermisti tarif ettigin gibi bir tane ona da arkadasi vermis.yipranmis gibiydi attim cope ama onun gibi de bulamadim.resmini yukleyebilirsen cok sevinirim.bizimki de cok fena aciyor ustunu..
Canim sabah göndercem tulumu insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?