Canim yemeğin üzerine kimyon ekle ben dun aksam az kuru fasulye yedim kimyonlu cok sukur sanci falan yok. Bence hafiften alistirmak lazim buyudulerYa kizlar aksam yemekte karnabahar yemistim cocuk gazdan uyuyamiyo sürekli ayaklarini cekiyo uyuyo koyuyorum 5dakka da bi uyanik yemeyim bari bidahaa sizinde aklinizda olsun
Ben surekli kundak yapiyorum yoksa eller bizimde yuzde gozde ve sıçrıyor. 2 sesle o karmasayla mi uyudu kiyamam ninni sevmiyormu ?Oy oy bu kuzular bizim canimiza okudu,insallah uyumustur..en son kundak yaptim ben eli surekli havada,yuzunde,agzinda..dunden beri ilk defa emzigi uzun sure emdi,verdim onu da cop.cop hamakta salladim.sac kurutmayi da actim yanina bir yandan da telefondan pis pis sesi:))
Canım öyle evt hç uyumadıda acayp gaZı var gece 3den bu yana ayagımda kimyonu denicem amaCanim yemeğin üzerine kimyon ekle ben dun aksam az kuru fasulye yedim kimyonlu cok sukur sanci falan yok. Bence hafiften alistirmak lazim buyuduler
Ben özelde yaptırdım canımVerem aşısı özelde olmuyor sadece Devlette yapılıyor diye biliyorum ben başka aile hekimliğine gidin isterseniz orda da mı yokmuş
Markası nedir acaba
uyudu ama hic verimli olmadi, sürekli kıpır kıpır... o kipirdadikca da ben uyuyamadım. ellerinibde kesfetmeye calistigi icin surekli agzina yuzune götürüyor, kundak yapmazsam uyku yok.Oy oy bu kuzular bizim canimiza okudu,insallah uyumustur..en son kundak yaptim ben eli surekli havada,yuzunde,agzinda..dunden beri ilk defa emzigi uzun sure emdi,verdim onu da cop.cop hamakta salladim.sac kurutmayi da actim yanina bir yandan da telefondan pis pis sesi:))
Ambalajı attım yanlış olmasın ama impidimpi olsa gerek canımMarkası nedir acaba
ne guzel çozmussun bebegi :) insallah uykulari iyi devam eder. diyetinde nelere dikkat ediyorsusn canim? benim bebek de 4 gündür iyi durumdaydi dun aksam costu.Bende laktoz(süt şekeri) hassasiyeti var acaba bebeğimde de ondan mı çok gaz oluyor zorla ıkınarak ağlayarak kaka yapıyor dedim. Belirtileri aynı benim yaşadığım gibiydi. Mamasını bebelac laktozsuz aldım, laktazim diye bir damla aldım 4 gündür kullanıyorum bunları gözle görülür fark elde ettim. Zaten bana da dokunuyor diye diyetime de dikkat ediyorum. Gündüz uykuları eski düzene döndü 4 gündür çok şükür devamlı olması önemli olan tabi , çok gaz msjı var laktoz intoleransı nı bi düşünün derim dr sorun isterseniz, ben dr suz hareket ettim o ayrı
tukuruk salgilari aktiflesmeye basliyor,agizda birikecek, salya akitacak . yutkunamayip kusacakmis gibi yapabilir,korkutabilir. ilk zamanlarda endiseleniyordum ben de ama sonra bebegim ogrendi ben alıştım. 3.ayda zaten surekli salya akitiyor.Merhaba arkadaslar kizim iki aylik. Agzinda sanki birsey varmia gibi cigniyormus gibi hareket yapiyor ve bazen agzinda tukuruk birikiyor bu durumu yasayanlar var mi ciddi birsey mi
Sıkıntı olmaz canım bende araya bayram girince 10gün gecikmeli yaptrdmKızlar aile hekimimle görüştüm başka yerde yaptiriycam 14 gun sonra yaptırılicam aceke etme 1 ay içinde yapılabiliyor aşılar dedi
Arkadaşlarimdan biri hiç aşı yaptirmamis
onu duyunca dedim panik yapma inşallah bi sıkıntı çıkmaz geç olduğu için teşekkür ederim cevap yazanlara
Ay boivBoyu gayet iyi degilmi alpi kilo da alir mamaya da basladin sanirim üzülme canlari sag olsun bunlar kolay seyler canim
bu necanımA almora1Ruzgarinsultani kızlar buldum nette 10€ yani 45-50liraya geliyo sanırım sipariş verilebiliyodur illaki ben cok memnunum
allah alah medikal parktaki doktor dedi hemde verem özel hastanede olmuyor diye ben de inandım çok şaşırdımBen özelde yaptırdım canım
Benimde kızım arada öğürüyo gibi yapıp bişey çiğniyo geveliyordu ağzında doktor bize reflü dedi ama benim bebeğim daha hiç kusmadı 3 aylık kusması gerekmez boğazına kadar gelip geri gidiyordur dedi emerken de hep bi problem aşadan gaz mı artık reflüden dolayı midesindekiler mi rahatsız ediyor hep bişey uygun anını bekliyorum beslemek içinMerhaba arkadaslar kizim iki aylik. Agzinda sanki birsey varmia gibi cigniyormus gibi hareket yapiyor ve bazen agzinda tukuruk birikiyor bu durumu yasayanlar var mi ciddi birsey mi
Uyku tulumu canım cift kat pamuklu terletmiyoda üstünü acan bebişlere uygundur terletmiyoda elyaf olmadıgı içn :)Ay boiv
bu necanım
Benimki de 75 gunluk, ozellikle emdikten sonra agzinda bisey cigniyomus gibi yapiyor, agzini kontrol ediyorum bisey olmuyo, ben de anlamadim.Merhaba arkadaslar kizim iki aylik. Agzinda sanki birsey varmia gibi cigniyormus gibi hareket yapiyor ve bazen agzinda tukuruk birikiyor bu durumu yasayanlar var mi ciddi birsey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?