Ben surekli kundak yapiyorum yoksa eller bizimde yuzde gozde ve sıçrıyor. 2 sesle o karmasayla mi uyudu kiyamam ninni sevmiyormu ?
Ben medipolde yaptırdım hatta sadece Perşembe günleri yapılıyor 20 li aşı geliyor herkesi Perşembe çağırıyoruz dedi drallah alah medikal parktaki doktor dedi hemde verem özel hastanede olmuyor diye ben de inandım çok şaşırdım
İnşAllah canım:) sütü laktozsuz ve sabah tüketiyorum. Yoğurt normalde bana dokunmuyor ama bebiş için 4 gündür yemiyorum peynir de yine sabah saatleri, soslu baharatlılardan, kurubaklagilden, siyah çaydan, paketli gıdadan uzak duruyorum. İnş çabuk geçer de eskisi gibi rahat yerimne guzel çozmussun bebegi :) insallah uykulari iyi devam eder. diyetinde nelere dikkat ediyorsusn canim? benim bebek de 4 gündür iyi durumdaydi dun aksam costu.
Benim ilk goturdugum iki doktorda emzirmenin ardindan 60 cc mama ver diyolardi biz o zaman 1 aylık falandık. Eşim mama içsin istemedigi için biz gitgide azalttık. En son tam 1 aylikken 5 gün hiç mama vermedik sürekli memede geçirdik. Cocuk agliyor uyumuyo, aglamaktan morariyodu artik. Meger açmış. Bizde syrekli memede olunca doyuyodur diyoduk en son acile goturduk kilo kaybetmis. Hemen mama yaptik eve gelince icti ve kakasini yapti 4 gundur yapmamisti. Emzirmeden sonra verirsen fazlasini icmez zatenBugun doktorumuzu degıstırdık hep ızmırde olmadıgım için farklı doktorlardaydık bugun özel muayenesı olan doktora goturdum gaz sorunundan yorulduk artık acaba baska bırsey mı hıc uyumuyor sabah 5 lere kadar uyutamıyorum doktorda gazı oldugunu soyledi ama bıraz tuhaf geldi anne sutu onemlı olan ama mama da ver dedı ve saatlı emzır 3 saatten once emzırme dedı ama benımkı memede rahatlıyor yoksa susturamıyorum saatlık emzırmeZsem gaz cok olurmus ama dunya saglık orgutune gore emzırmenın saatı olmaz bebek emmelı her ıstedıgınde ve mama geeekmedıkce verılmemelı baska doktorlara gore de oyle..ben zaten doymadıgı ıcın mama verıyordum ama her emmeden sonra ver dedi ve gazı için deprıdat kullan dedi 40 yıllık bır doktor smdı anlamıyorum kimisi neolursa olsun anne sütü mama ver dıyen doktorları sıkayet eden bıle var kımısı de mama ver dıyor zaten uyumuyo hıc acaba gercekten acmı dıye uzuluyorum bıberonu da almıyor zorla alırsa
Al_pi ben de günde 2 kere 90 cc hipp veriyorum 2 haftadır , 600 gram almış ondan beri
Sanirim herkeste oluyor bazi bebeklerde 2,5 yadina kadar duruyormus.Dis cikarma belirtileri erken baslarmis.Tabi bir de pamukcuk olabilir.Biz de oldu dr bir damla verdi.Onu kullaniyoruz.Merhaba arkadaslar kizim iki aylik. Agzinda sanki birsey varmia gibi cigniyormus gibi hareket yapiyor ve bazen agzinda tukuruk birikiyor bu durumu yasayanlar var mi ciddi birsey mi
Ben daha adet olmadim.Birkac ay daha olmasam keske.Ugrasmak zor zaten cok terliyorum.Bebekle dusa girmek de iskence.Vucudu 10 dk yika cik da saci 5 gundur yikayamadim.Bizim de tirnaklar cabuk uzuyor.Etini keserim diye korkuyorum ama kesmezsem kendini ciziyor.Kac gundur sut sagmiyorum ama azalmamistir.Doymasa anlarim.Kızlar adetimden sonra sanki sütüm azaldı.. benim gibi olan var mı?? Yeme içme düzenim aynı ama süt miktarım azaldı.. birde benim kızın tırnakları çabuk uzuyor.. sizlerdede öylemi?? Eli sürekli ağzında olunca tırnakları kesmek işkenceye dönüşüyor..
Bende vermek istiyorum bebeğe biberon vermek işkence uykuda farkederse almıyor sadece bir hafta denedim mama takviyesiz haftada 130 almıştı valla bana az geldi o yüzden bir öğün mama bir öğün emzirme yapmaya çalışıyorum ama bizimki biberon almıyo maalesef birde gece uykuda besleyin isterseniz biberonla hem stünüz birikir o uyurkende sağıp sabah verirsiniz biz öyle yapıyoruzBenim ilk goturdugum iki doktorda emzirmenin ardindan 60 cc mama ver diyolardi biz o zaman 1 aylık falandık. Eşim mama içsin istemedigi için biz gitgide azalttık. En son tam 1 aylikken 5 gün hiç mama vermedik sürekli memede geçirdik. Cocuk agliyor uyumuyo, aglamaktan morariyodu artik. Meger açmış. Bizde syrekli memede olunca doyuyodur diyoduk en son acile goturduk kilo kaybetmis. Hemen mama yaptik eve gelince icti ve kakasini yapti 4 gundur yapmamisti. Emzirmeden sonra verirsen fazlasini icmez zaten
Al_pi bizde iki haftadir 90 cc icmeye basladik sanirim sutum epey azaldi. Sagliklj olsunlarda ne yapalim. Pazartesi saglik ocaginda kontrolumuz var
Sorma canım ilk adet işkence gibiydi..burda bazı arkadaşların 4-5 ay gelmedi diye yazanlar olunca pek mutlu olmuştum ama bana nasip olmadı..resmen paçalarından akacak yoğunluktaydı.. ped yetiştiremedim.. inşaallah sonrakiler böyle olmaz... senin paşa nasıl oldu?? Keyfi yerinde mi?? Bizde bugün kahvaltıyı kızımla dışarda yaptık.. uslu uslu durdu.. biraz asosyal olcaz galiba.. eve birileri geldigi zaman yabancı olduğunu anlıyor ve çığlık çığlığa bagırıyor :)) bende kızım onlarda dünyalı, bizim gibiler korkma diyorum..ama sakinleşmesi uzun sürüyor.. inşaallah böyle devam etmez.. birilerini görüp hep ağlarsa ne yaparımm..işkencee gibiBen daha adet olmadim.Birkac ay daha olmasam keske.Ugrasmak zor zaten cok terliyorum.Bebekle dusa girmek de iskence.Vucudu 10 dk yika cik da saci 5 gundur yikayamadim.Bizim de tirnaklar cabuk uzuyor.Etini keserim diye korkuyorum ama kesmezsem kendini ciziyor.Kac gundur sut sagmiyorum ama azalmamistir.Doymasa anlarim.
Canım you tube da 90 dakikalık ve 8 saatlik bağırsak sesi var. Tam anne karnı ortamı. Biz sabaha kadar o kayıtla uyuduk aylardır.Kolik değil ama birkaç günlükkken keşfettik o sesi açınca müthiş rahatlıyor. Uykuya geçerse çok derin uyuyor.Bizimki kolikti,aylarca sac kurutmayla uyuduk.sabaha kadar.cogu zaman pis pis de acikti.ninni arada hosuna gibi ama uyumuyor,onerilere acigim
Bende de azaldı. Önceleri malt içeceğiyle destekliyordum tabiri yerindeyse fışkırıyor gibiydi, sonra yorgun düştüm herhalde, bebekle uğraşmaktan uyuyamadım beslenmemi de aksattım çok azaldı. Üstüne regl olunca resmen bitti sanki süt . Regl ile alakalı mı bilmiyorum tabi. 69. Günde regl oldum biraz daha olmasaydı iyiydi. Oğlum da çok iştahlı ve sabırsız hemen bolca süt yoksa memeyi emmeyi reddediyor. Anca sağıp içiyorum yine de çok az şuanKızlar adetimden sonra sanki sütüm azaldı.. benim gibi olan var mı?? Yeme içme düzenim aynı ama süt miktarım azaldı.. birde benim kızın tırnakları çabuk uzuyor.. sizlerdede öylemi?? Eli sürekli ağzında olunca tırnakları kesmek işkenceye dönüşüyor..
Bende 70.gün oldum.. aynen benim kızda memeyi ağzına alınca süt hemen gelmeli yoksa deliriyor.. bende sağıyorum en azından ne kadar içtiğinide anayabiliyorum.. adetten sonra azaldı gibi çünkü sağdığımda daha az süt çıkıyor..malt içeçeğini bırakmıştım olmazsa tekrar başlıyım.. ayyy şu altı ay anne sütü ağırlıklı beslensek ondan sonra zaten katı yiyeceklere geçcez sütüm olmasada olur napıyım..Bende de azaldı. Önceleri malt içeceğiyle destekliyordum tabiri yerindeyse fışkırıyor gibiydi, sonra yorgun düştüm herhalde, bebekle uğraşmaktan uyuyamadım beslenmemi de aksattım çok azaldı. Üstüne regl olunca resmen bitti sanki süt . Regl ile alakalı mı bilmiyorum tabi. 69. Günde regl oldum biraz daha olmasaydı iyiydi. Oğlum da çok iştahlı ve sabırsız hemen bolca süt yoksa memeyi emmeyi reddediyor. Anca sağıp içiyorum yine de çok az şuanYine süt yapan ürünlere dadandım.
Canım you tube da 90 dakikalık ve 8 saatlik bağırsak sesi var. Tam anne karnı ortamı. Biz sabaha kadar o kayıtla uyuduk aylardır.Kolik değil ama birkaç günlükkken keşfettik o sesi açınca müthiş rahatlıyor. Uykuya geçerse çok derin uyuyor.
El ayak ağız hastalığı olabilir canım geçen hafta bizde geçirdik bu ara salgın varmış ateşte yükselirse hemen doktora götürkızlar, bebegimin ellerinde kizarikliklar çıktı bugün. vücudunda da vardi onlar gun icinde gecti ama ellerindekiler hala var büyükçe. eldiven takmiyorum, hava sicakligi da ideal. neden oldu acaba
Benimde var diyemem emiyorda emiyor artık boş Benim memem acıyor bu çekiyor da çekiyor ama inatla biberonu veremiyorum bitane bulmuştuk 4 gün aldı şimdi yine almıyor tek ağladığı şey biberon çocuğun o yüzden o uyuyunca bi şekilde 60 90 vermeme çalışıyorum ben de istiyorum alsın heryerde rahatça vereyim böyle o kadar zor oluyo ki hiçbir zevk alamıyorum ha biberonu bi şekilde tuttu mu da hepsini inçiyorM Mutlumelekler malesef biz tamamen mama agirlikli besleniyoruz. Bazi sebeplerden sutum cekildi. Sag memede artik yok. Yani meme bizim icin tatli niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?