2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

B
Kızlar, sallanan beşik kullanan var mı?( marka?) Kızım kolik cok aglıyor evde zıplayarak turluyoruz artık kolum sırtım belim çok kotu ... beşik işimi gorur mu sizce?
Besik degil de benimki dizde sallanarak uyuyordu hamak aldim yegenimin bebekken kullandigini beneto markasi onda uyudu cok kolaylik oldu walla besigimizde sallaniyo ama onu sevmiyo hamakta uyanirken kendi kendini salladigi icin tekrar uykuya dalabiliyo bazen gunduz uykulari icin ideal oldu

Bazen iyi bazen kusuyor gaz sorunu oluyor.3. ayda düzelir diyorlar.Trdeki drlar travmatik önemli bebek hastalıklarında uzmanlaşmış.Basit gaz sancısı,reflüye öneride bulunamıyorlar sanırım.Dr dr taşındık bağırsakları çok hareketli diyorlar genelde.Birinin dediğini biri tutmuyor.Biz de pimpirikliyiz bebiş biraz ağlasa dünya başımıza yıkıldı sanıyoruz :)
Bebekler annelerinin duygularını yansıtırmış belki sen eve birilerini istemiyorsundur,bebişe hastalık bulaştıracaklar falan diye korkuyorsundur :)Bizimki insan sever ben daha yabaniyim :)

Adet olmaya başlayınca terleme bitiyor canım

Arkadaslar wellcare mavi olanini aldim ama bebeklee ile ilgili hicbisey yazmiyor yetiskinler gunde 1 kez 2 puff diyo siz nasil veriyorsunuz

Sutu arttirmak icin bira mayasi tableti kullanan var mi,varsa kilo yapti mi,ne kadar kullaniyorsunuz,faydasini gordunuz mu:)

Sutu arttirmak icin bira mayasi tableti kullanan var mi,varsa kilo yapti mi,ne kadar kullaniyorsunuz,faydasini gordunuz mu:)
Canım bira mayası tableti değil de içeriği ayni olan normal maya kullanıyorum. Herkese de tavsiye ediyorum gerçekten sut artırıyor. Evde kullandığımız kuru maya ile bira mayası ayni şey araştırabilirsiniz.

Tabletini bilemiyorum da ben içeceğini ve kakaolu toz olanını kullanmıştım süte karıştırılanından. O sıra çok işe yaramıştı.

Normal mayayi nasil yiyosun canim detayli anlatabilir misin? Maltana bana cok kilo aldiriyor biraktim ama sutum azaldi.

Normal mayayi nasil yiyosun canim detayli anlatabilir misin? Maltana bana cok kilo aldiriyor biraktim ama sutum azaldi.
Canim 1 y kaşığı mayaya 1 yemek kaşığı pekmez karıştırıp yiyorum üzerine de 2 bardak ılık su içiyorum sabah aksam yapıyorum bunu İnşallah sizde de ise yarar hem daha az katkılı bir şey hem de ucuz :)

Yok normal maya degil,gnc ya da solgarin bir urunu bir arkadas soylemisti burada biraz arastirdim kullananlar olmus,b12 vitaminiyle olmasi ilgimi cekmisti.bugun aldim ama keske doktora sorsaydim da alsaydim dedim sonra.bu da kilo aldiriyor diyen olmus,kimi aldirmadi emzirdigim icin demis.karisik yani:)

Maya bu kuru maya mı pohaçalar için olan bir daha anlatabilir misin

Yanlis girmusum bana yazdin sandim yaa oturdum anlattim pardon:))

Bende bitmedi yaa surekli degisigorhm kilodan galiba
Canim sen iyice bi terle lohusa terini atmak için ben öyle yaptim bende gunde 3 defa duş alıyordum sonra biri lohusa terini atamamissindir terle dedi terledim dusa girdim bitti usutme ama kendini dikkat et

Canim sen iyice bi terle lohusa terini atmak için ben öyle yaptim bende gunde 3 defa duş alıyordum sonra biri lohusa terini atamamissindir terle dedi terledim dusa girdim bitti usutme ama kendini dikkat et

Baya hastayken terler gibi mi terleyelim,benim de bitmedi terim o kadar terlemeye lohusalikta atamamis miyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…