- 1 Mayıs 2014
- 257
- 277
- 103
Besik degil de benimki dizde sallanarak uyuyordu hamak aldim yegenimin bebekken kullandigini beneto markasi onda uyudu cok kolaylik oldu walla besigimizde sallaniyo ama onu sevmiyo hamakta uyanirken kendi kendini salladigi icin tekrar uykuya dalabiliyo bazen gunduz uykulari icin ideal olduKızlar, sallanan beşik kullanan var mı?( marka?) Kızım kolik cok aglıyor evde zıplayarak turluyoruz artık kolum sırtım belim çok kotu ... beşik işimi gorur mu sizce?
Mama veriyorsun saniyorum? Mamayla anne sutu bir olmadogi icin susuz kaliorlar. Tabi her dr bir degil ama bizim.drumuz kaynamis sogumus iyi sudan vermemi soylemisti.Bizim sari oluyor neden oluyor ki
evet biliyorum canim. su an bir sey yok ama cts kontrole gidince danisacagm.El ayak ağız hastalığı olabilir canım geçen hafta bizde geçirdik bu ara salgın varmış ateşte yükselirse hemen doktora götür
Bazen iyi bazen kusuyor gaz sorunu oluyor.3. ayda düzelir diyorlar.Trdeki drlar travmatik önemli bebek hastalıklarında uzmanlaşmış.Basit gaz sancısı,reflüye öneride bulunamıyorlar sanırım.Dr dr taşındık bağırsakları çok hareketli diyorlar genelde.Birinin dediğini biri tutmuyor.Biz de pimpirikliyiz bebiş biraz ağlasa dünya başımıza yıkıldı sanıyoruz :)Sorma canım ilk adet işkence gibiydi..burda bazı arkadaşların 4-5 ay gelmedi diye yazanlar olunca pek mutlu olmuştum ama bana nasip olmadı..resmen paçalarından akacak yoğunluktaydı.. ped yetiştiremedim.. inşaallah sonrakiler böyle olmaz... senin paşa nasıl oldu?? Keyfi yerinde mi?? Bizde bugün kahvaltıyı kızımla dışarda yaptık.. uslu uslu durdu.. biraz asosyal olcaz galiba.. eve birileri geldigi zaman yabancı olduğunu anlıyor ve çığlık çığlığa bagırıyor :)) bende kızım onlarda dünyalı, bizim gibiler korkma diyorum..ama sakinleşmesi uzun sürüyor.. inşaallah böyle devam etmez.. birilerini görüp hep ağlarsa ne yaparımm..işkencee gibi
Adet olmaya başlayınca terleme bitiyor canımBen daha adet olmadim.Birkac ay daha olmasam keske.Ugrasmak zor zaten cok terliyorum.Bebekle dusa girmek de iskence.Vucudu 10 dk yika cik da saci 5 gundur yikayamadim.Bizim de tirnaklar cabuk uzuyor.Etini keserim diye korkuyorum ama kesmezsem kendini ciziyor.Kac gundur sut sagmiyorum ama azalmamistir.Doymasa anlarim.
Bende bitmedi yaa surekli degisigorhm kilodan galibaAdet olmaya başlayınca terleme bitiyor canım
Arkadaslar wellcare mavi olanini aldim ama bebeklee ile ilgili hicbisey yazmiyor yetiskinler gunde 1 kez 2 puff diyo siz nasil veriyorsunuz
Canım bira mayası tableti değil de içeriği ayni olan normal maya kullanıyorum. Herkese de tavsiye ediyorum gerçekten sut artırıyor. Evde kullandığımız kuru maya ile bira mayası ayni şey araştırabilirsiniz.Sutu arttirmak icin bira mayasi tableti kullanan var mi,varsa kilo yapti mi,ne kadar kullaniyorsunuz,faydasini gordunuz mu:)
Tabletini bilemiyorum da ben içeceğini ve kakaolu toz olanını kullanmıştım süte karıştırılanından. O sıra çok işe yaramıştı.Sutu arttirmak icin bira mayasi tableti kullanan var mi,varsa kilo yapti mi,ne kadar kullaniyorsunuz,faydasini gordunuz mu:)
Ben de bugun aldim eczaci 1 puf dedi.Arkadaslar wellcare mavi olanini aldim ama bebeklee ile ilgili hicbisey yazmiyor yetiskinler gunde 1 kez 2 puff diyo siz nasil veriyorsunuz
Normal mayayi nasil yiyosun canim detayli anlatabilir misin? Maltana bana cok kilo aldiriyor biraktim ama sutum azaldi.Canım bira mayası tableti değil de içeriği ayni olan normal maya kullanıyorum. Herkese de tavsiye ediyorum gerçekten sut artırıyor. Evde kullandığımız kuru maya ile bira mayası ayni şey araştırabilirsiniz.
Canim 1 y kaşığı mayaya 1 yemek kaşığı pekmez karıştırıp yiyorum üzerine de 2 bardak ılık su içiyorum sabah aksam yapıyorum bunu İnşallah sizde de ise yarar hem daha az katkılı bir şey hem de ucuz :)Normal mayayi nasil yiyosun canim detayli anlatabilir misin? Maltana bana cok kilo aldiriyor biraktim ama sutum azaldi.
400 lük 1 puff anneye de 1000 lik 1 puff şeklinde verdi doktorArkadaslar wellcare mavi olanini aldim ama bebeklee ile ilgili hicbisey yazmiyor yetiskinler gunde 1 kez 2 puff diyo siz nasil veriyorsunuz
Normal mayayi nasil yiyosun canim detayli anlatabilir misin? Maltana bana cok kilo aldiriyor biraktim ama sutum azaldi.
Maya bu kuru maya mı pohaçalar için olan bir daha anlatabilir misinCanim 1 y kaşığı mayaya 1 yemek kaşığı pekmez karıştırıp yiyorum üzerine de 2 bardak ılık su içiyorum sabah aksam yapıyorum bunu İnşallah sizde de ise yarar hem daha az katkılı bir şey hem de ucuz :)
Yanlis girmusum bana yazdin sandim yaa oturdum anlattim pardon:))Yok normal maya degil,gnc ya da solgarin bir urunu bir arkadas soylemisti burada biraz arastirdim kullananlar olmus,b12 vitaminiyle olmasi ilgimi cekmisti.bugun aldim ama keske doktora sorsaydim da alsaydim dedim sonra.bu da kilo aldiriyor diyen olmus,kimi aldirmadi emzirdigim icin demis.karisik yani:)
Canim sen iyice bi terle lohusa terini atmak için ben öyle yaptim bende gunde 3 defa duş alıyordum sonra biri lohusa terini atamamissindir terle dedi terledim dusa girdim bitti usutme ama kendini dikkat etBende bitmedi yaa surekli degisigorhm kilodan galiba
Canim sen iyice bi terle lohusa terini atmak için ben öyle yaptim bende gunde 3 defa duş alıyordum sonra biri lohusa terini atamamissindir terle dedi terledim dusa girdim bitti usutme ama kendini dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?