2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sen iyice bi terle lohusa terini atmak için ben öyle yaptim bende gunde 3 defa duş alıyordum sonra biri lohusa terini atamamissindir terle dedi terledim dusa girdim bitti usutme ama kendini dikkat et
Canım terle derken anlamadım.. terlemek için ekstra bişey mi yapcam?? . bende hala terliyorum adette oldum ama nafile özellikle geceleri resmen ateş basıyor, çarşaf yastık ıslanıyor...

Canım terle derken anlamadım.. terlemek için ekstra bişey mi yapcam?? . bende hala terliyorum adette oldum ama nafile özellikle geceleri resmen ateş basıyor, çarşaf yastık ıslanıyor...
Can'ım normal pak maya pogacalara kullandığımız arkadasım kullandığı bira mayası tablet şeklinde onu da biliyorum ama dediğim gibi normal maya ile bira mayası ayni şey yanı evde pogacalara kullandığımız aslında bira mayası internetten araştırabilirsin istersen. Bende Bi kilo artısı olmadi ama kilo da veremedim doğumdan geldim 10 kilo vermiştim sonra gitmedi Bi şey artık mayadan mı yememden mi bilemkcrm

Aslında çok açık yazdınız da ben tam anlayamadım bu bildiğimiz instant maya mı kaç kaşık demiştiniz son Kez inşallah bu sefer artar bi o kaldı denemediğim

bebeginiz elini bilinçli ağzına götürüp emmeye basladi mi? bizimki hic boş geçmiyor,surekli emiyor. emzik-meme-el... biraz fazla sanki.

bebeginiz elini bilinçli ağzına götürüp emmeye basladi mi? bizimki hic boş geçmiyor,surekli emiyor. emzik-meme-el... biraz fazla sanki.
Hemde ne emme biberon emzik almıyo elini emiyor ama hayta parmaklarıyla beraber bi kere bi baktım kendini kusturdu korkuyorum çekşyorum parmaklar girince

Benim bızdık elini yumruk yapip agzina sokuyor cok tatli ama salya oluyor arada da kusturuyor izin vermiyorum

Sutu arttirmak icin bira mayasi tableti kullanan var mi,varsa kilo yapti mi,ne kadar kullaniyorsunuz,faydasini gordunuz mu:)
Daha önce de birkaç defa yazmıştım ben kullanıyorum. 5 tablet diyor üzerinde ama ben 3 içiyorum. Kilo aldırmadı bende zaten kilo var ve yemeyi severim. Sütü bence kesinlikle artırdı on gündür mama vermedim hiç önceden gün aşırı sütüm yetmez mama verirdim

Bana doktor kendisi önerdi ve doçent. Gnc daha iyi ama Türkiye pazarından çekildi bulamazsın dedi ve gerçekten öyle

Aslında çok açık yazdınız da ben tam anlayamadım bu bildiğimiz instant maya mı kaç kaşık demiştiniz son Kez inşallah bu sefer artar bi o kaldı denemediğim
Bildiğimiz instant maya Can'ım boncuk boncuk olan 1 yemek kaşığı mayayı 1 yemek kaşıği pekmeze karıştırıp yiyosun bir sabah bir aksam 2 kere. Bende ise yaradı hatta bırakınca tekrar azalıyor sutum ne Zaman düzene girer bilmiyorum 2 yıl boyunca maya mı yiyeceğim :|

Bana doktor kendisi önerdi ve doçent. Gnc daha iyi ama Türkiye pazarından çekildi bulamazsın dedi ve gerçekten öyle

Tesekkur ederim senden duydum o zaman,yazdigini hatirladim simdi..gnc magazalari olurdu artik yok simdi farkettim,arama yaptigimda da cikmadi zaten.bende az az baslayayim o zaman

Baya hastayken terler gibi mi terleyelim,benim de bitmedi terim o kadar terlemeye lohusalikta atamamis miyim ya
Emzirjen terliyordun ya bebeği emzir hemen üstünü katkat giy 5 dakika battaniye altina gir sonra gemen bi duş al ben öyle yaptım
Benim saç dilerim banyidan çıkmış gibi oluyordu duşa giremezsrm saç kurutma makinası tutuyordum o derece yani çok şükür geçti inşallah seninde geçer

Hemde ne emme biberon emzik almıyo elini emiyor ama hayta parmaklarıyla beraber bi kere bi baktım kendini kusturdu korkuyorum çekşyorum parmaklar girince
Canım seninki almata başlamıştı biberon bıraktı mı benimki almıyor bi türlü yine
Ben bu gidişle ek gıdaya erken basliycam 4 ay bitince başlamayı düşünüyorum çünkü aç

Bizim bebişin bugün uyandığından beri yanakları kırmızı kırmızı neden olur ki? Hasta değil, ateşi Yok. Alerji olsa neye olcak? Fikri olan var mı anneler?
Havalar sogudu diye yün yelek hirka falan giydirdin mi canim benim bebegime ne zaman oyle bisey giydirsem yanaklari kirmizi kirmizi oluyo

Benim bızdık elini yumruk yapip agzina sokuyor cok tatli ama salya oluyor arada da kusturuyor izin vermiyorum
Benim oğlum da sürekli emiyor, 2 ay kontrolünde henüz emmiyorken doktorumuz artık elini emmeye başlayacak müdahale etmeyin emsin demişti. 2-3 gün sonra emmeye başladı. Sanırım elini kullanmayı öğrendiklerinin ispatı. Artık gözlerini falan da kaşıyabiliyorlar. Bence müdahale etmeyin tabi kusacak kadar sokmadığı müddetçe

Canım seninki almata başlamıştı biberon bıraktı mı benimki almıyor bi türlü yine
Ben bu gidişle ek gıdaya erken basliycam 4 ay bitince başlamayı düşünüyorum çünkü aç
4 gün aldı gözleri açık yine almıyor şimdi o biberonu da uyuyunca veriyorum bende istiyorum vermek de sindirimi zor olur diye 6. Ayı bekleyeyim diyprum bu şekilde geçireyim yutması var vs bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…