- 4 Kasım 2016
- 162
- 120
- 23
- 40
Yaa teşekkür ederim bu sabah denedim bakalım inşalah bana da etkisi olurBildiğimiz instant maya Can'ım boncuk boncuk olan 1 yemek kaşığı mayayı 1 yemek kaşıği pekmeze karıştırıp yiyosun bir sabah bir aksam 2 kere. Bende ise yaradı hatta bırakınca tekrar azalıyor sutum ne Zaman düzene girer bilmiyorum 2 yıl boyunca maya mı yiyeceğim :|
Ah ah benimde öyle oldu ama ben zaten öğünlerde kaşıkla denedim şırıngaya çektim mamayı sıktım ama çok zor bi şekilde emmesi gerek ama almıyor biberonu görünce ağlıyor bende emziriyorun ne kadar varsa alıyor zaten uykuya dalacakken biberonu veriyorum anlayıp ağlarsa tekrar emziriyorum tekrar biberonu uykuyla meme zannedip alıyor benimki yoksa kaşıkla çok zor oluyo birde gece sağmam da 2 is birden 120 cc çıkıyor ilginç bi şekilde sıfır 2 çıkıyordu 5 saat bekleyince onu sağıp veriyorum geceleri de uyku arasında uyandırmadan saat 1 de biberonu alıyor birde 4 yine uykuda besliyorumAnneler günaydın. Biz 3 aylık kontrolümüzden geldik. 6 kilo olmamız gerekirken 4900 çıktık. Boy ne kafa ölçümü iyi çıktı. Doktorumuzu değiştirdik. Diğeri her şeye normal diyordu. Mamaya başla, Dr.brown biberonla ver dedi. 10 gün sonra kilo alımı ile ilgili bana mesaj at dedi. Biberon almıyor dedim. 10 dakikaya bir dene dedi. Çocuk aç mı kalsın diyor. Kaşıkla mı versem ne yapsam ? Sütüm var sürekli emziriyorum niye böyle oldu anlamadım.
Benimki geceleri uzun uyuyor. Acaba ondan mı kilo almıyor diyorum. Benimkide öyle. Biberon daha ağzına değmeden canını yakmışız gb bağırıyor. Normalde ağlamayan çocuk bağırmaktan kendini yırtıyor, suratı kıpkırmızı kesiliyor. 60cc mama verilecek her gün dediAh ah benimde öyle oldu ama ben zaten öğünlerde kaşıkla denedim şırıngaya çektim mamayı sıktım ama çok zor bi şekilde emmesi gerek ama almıyor biberonu görünce ağlıyor bende emziriyorun ne kadar varsa alıyor zaten uykuya dalacakken biberonu veriyorum anlayıp ağlarsa tekrar emziriyorum tekrar biberonu uykuyla meme zannedip alıyor benimki yoksa kaşıkla çok zor oluyo birde gece sağmam da 2 is birden 120 cc çıkıyor ilginç bi şekilde sıfır 2 çıkıyordu 5 saat bekleyince onu sağıp veriyorum geceleri de uyku arasında uyandırmadan saat 1 de biberonu alıyor birde 4 yine uykuda besliyorum
3 ayda nasil bitmez yaCanim sen iyice bi terle lohusa terini atmak için ben öyle yaptim bende gunde 3 defa duş alıyordum sonra biri lohusa terini atamamissindir terle dedi terledim dusa girdim bitti usutme ama kendini dikkat et
Varya İnan aynı sinir krizine gircem o almadıkça bana sinir geliyor ve ben 8 biberon denedim çok uzun uyuyor baya uyur istersen 3 kez besleyebilirsin sen ben 2 kere veriyorum gece benimki 20 de uyur ben gece 1 de sağdığım sütü veriyorum çünkü emerse uyuya kalıyor birde gece 4 te veriyorum.bi ara kaşıkla da verdim 30-40-60 ama çok zor kaşıkla ,eğer alırsa bu yöntem iyi .hiç göstermiyorum artık alır mı diye denemiyorum biberonu. lansinoh marka biberon vardı 4 gün aldı ilginç bi şekilde yine almamaya başladı uğraşmıyorum artık zaten uykuya dalıyor emerken veriyorum biberonu sokuyorum aralarda da emziriyorum bana zaten 12 de 16 da 20 de yedirebilirsem geceler saat 1 le 4 te veriyorum zaten uyuyor oluyor benimde sütüm birikiyor hatta 20 de uyutuyorum 12 de sağıyorum onu veriyorum bu ara 120 çıkıyor 5 saate onun şokundayım bende.Benimki geceleri uzun uyuyor. Acaba ondan mı kilo almıyor diyorum. Benimkide öyle. Biberon daha ağzına değmeden canını yakmışız gb bağırıyor. Normalde ağlamayan çocuk bağırmaktan kendini yırtıyor, suratı kıpkırmızı kesiliyor. 60cc mama verilecek her gün dedi(
4parmağını birden boğazına kadar sokuyor:)bebeginiz elini bilinçli ağzına götürüp emmeye basladi mi? bizimki hic boş geçmiyor,surekli emiyor. emzik-meme-el... biraz fazla sanki.
Her gün 1 kere mi 60 cc her öğünde mi?Benimki geceleri uzun uyuyor. Acaba ondan mı kilo almıyor diyorum. Benimkide öyle. Biberon daha ağzına değmeden canını yakmışız gb bağırıyor. Normalde ağlamayan çocuk bağırmaktan kendini yırtıyor, suratı kıpkırmızı kesiliyor. 60cc mama verilecek her gün dedi(
Benim sütümden yana sıkıntım yok. Doymasa ağlar diye düşünüyordum ama öyle değilmiş demek ki. Tek meme emiyor benimki. Sürekli süt var ama yetmiyor herhalde. Az önce diğer memeyi denedim süt gelmiyor ağzına diye bağırdı süt olandan çok güzel emiyor. Mamaya başlamak hiç istemiyorum ama gerekli galiba. Birazdan çıkayımVarya İnan aynı sinir krizine gircem o almadıkça bana sinir geliyor ve ben 8 biberon denedim çok uzun uyuyor baya uyur istersen 3 kez besleyebilirsin sen ben 2 kere veriyorum gece benimki 20 de uyur ben gece 1 de sağdığım sütü veriyorum çünkü emerse uyuya kalıyor birde gece 4 te veriyorum.bi ara kaşıkla da verdim 30-40-60 ama çok zor kaşıkla ,eğer alırsa bu yöntem iyi .hiç göstermiyorum artık alır mı diye denemiyorum biberonu. lansinoh marka biberon vardı 4 gün aldı ilginç bi şekilde yine almamaya başladı uğraşmıyorum artık zaten uykuya dalıyor emerken veriyorum biberonu sokuyorum aralarda da emziriyorum bana zaten 12 de 16 da 20 de yedirebilirsem geceler saat 1 le 4 te veriyorum zaten uyuyor oluyor benimde sütüm birikiyor hatta 20 de uyutuyorum 12 de sağıyorum onu veriyorum bu ara 120 çıkıyor 5 saate onun şokundayım bende.
4x60 cc yazmış bir günde 300 cc olaak şekilde sanırımHer gün 1 kere mi 60 cc her öğünde mi?
Ben de foto eklim:)Biberonla mama veremeyen anneler, memede mama verme yontemini deneyin
Ver canım ben dr demeden veriyorum sütüm bir hayli azaldı böyle devam etseydim Emin'im biz de 3 aylık kontrolde kilo kaybetmiş olurduk.4x60 cc yazmış bir günde 300 cc olaak şekilde sanırım
Bizim kilo alımımıza sağlık ocağı normal diyor. Eski doktorumuz normal diyordu ama içime sinmiyordu. Bu doktorumuz bir kilo eksik hemen mamaya başla dedi. Az önce emzirdim biraz konuştuk altını temizledim şimdi benim yanına gitmemi bekliyor. Aç olan çocuk ağlamaz mı? Aç hallerini biliyorum. Ne konuşmak istiyor ne oyun.. Gezince susuyor sadece o da bir süre. Mama almaya gideceğiz şimdi. Bu rotavirüs kafama takıldı şimdi. Doktor gerek yok dedi. Yaptıranlar meme reddi yaşıyormuş. SEn yaptırdın mı?Ver canım ben dr demeden veriyorum sütüm bir hayli azaldı böyle devam etseydim Emin'im biz de 3 aylık kontrolde kilo kaybetmiş olurduk.
Bişey diyim mi benimki de ağlamıyor öyle de uyuyor bazı öğünler güzel süt aldığının farkındayım ama bağzı öğünler çekiyor ama çok gelmiyor birde yine bazen az çiş yaptığı için canım çok sıkılmıştı o yüzden beklemeden verdim mamayı o aparatı aldım bende çok yapamadım niye bilmiyorum yapabilirsen bana da söyler misin daha kolay olur biberonu tutturmak için uykuyu bekle bide farkederse almıyor falan birde mama verdiğin öğünlerden sonra sütün birikmesine fayda sağlıyor diğer öğün anne sütüyle doyuyor benceBenim sütümden yana sıkıntım yok. Doymasa ağlar diye düşünüyordum ama öyle değilmiş demek ki. Tek meme emiyor benimki. Sürekli süt var ama yetmiyor herhalde. Az önce diğer memeyi denedim süt gelmiyor ağzına diye bağırdı süt olandan çok güzel emiyor. Mamaya başlamak hiç istemiyorum ama gerekli galiba. Birazdan çıkayımAmine Busra ın paylaştiği aparatı alayım. Teşekkürler Amine Busra
Şimdiye kadar hiç yün giydirmedim canım. Geçti aynı gün, belki o gün yediğim birşeyden olmuştur dedim artık.Havalar sogudu diye yün yelek hirka falan giydirdin mi canim benim bebegime ne zaman oyle bisey giydirsem yanaklari kirmizi kirmizi oluyo
Mamayı ne kadar yapıyorsun? Doktor 10cc 20 cc yaparak başla sonra artır dedi. Emzirdikten sonra mı vereyim yoksa önce mamayı az verip sonra emzireyim mi?Bişey diyim mi benimki de ağlamıyor öyle de uyuyor bazı öğünler güzel süt aldığının farkındayım ama bağzı öğünler çekiyor ama çok gelmiyor birde yine bazen az çiş yaptığı için canım çok sıkılmıştı o yüzden beklemeden verdim mamayı o aparatı aldım bende çok yapamadım niye bilmiyorum yapabilirsen bana da söyler misin daha kolay olur biberonu tutturmak için uykuyu bekle bide farkederse almıyor falan birde mama verdiğin öğünlerden sonra sütün birikmesine fayda sağlıyor diğer öğün anne sütüyle doyuyor bence
Sabah 8den beri 3 kez çiş bir kaka değiştirdim. Bazen 5 saate kadar çiş yapmadığı oluyor. Tam doymadığından olabilir o zaman.Bişey diyim mi benimki de ağlamıyor öyle de uyuyor bazı öğünler güzel süt aldığının farkındayım ama bağzı öğünler çekiyor ama çok gelmiyor birde yine bazen az çiş yaptığı için canım çok sıkılmıştı o yüzden beklemeden verdim mamayı o aparatı aldım bende çok yapamadım niye bilmiyorum yapabilirsen bana da söyler misin daha kolay olur biberonu tutturmak için uykuyu bekle bide farkederse almıyor falan birde mama verdiğin öğünlerden sonra sütün birikmesine fayda sağlıyor diğer öğün anne sütüyle doyuyor bence
Ben yaptırdım. Dr nasıl gerek yok dedi. Bizimki özellikle önerdi ve açıklamasını yaptı. İstanbul da yaşıyoruz her ülkeden her memleketten insanlar var neler taşıyıp bulaştırıyorlar hastanede bi asansöre biniyoruz 8-10 kişi bunu bile düşününce bütün aşıları yaptırmak için mantıklı sebebim oluyor. He bütün gün evden steril ortamdan çıkmayan bebektir anlarım ama yaptırmamak risk almak sonuçta. Aşıyla meme reddi arasında bağlantı olduğunu düşünmüyorum tam tersi o aşının vakti bebeklerin meme reddi yaptığı döneme geliyor biz evhamlı anneler de hemen bağdaştırıyoruz.Bizim kilo alımımıza sağlık ocağı normal diyor. Eski doktorumuz normal diyordu ama içime sinmiyordu. Bu doktorumuz bir kilo eksik hemen mamaya başla dedi. Az önce emzirdim biraz konuştuk altını temizledim şimdi benim yanına gitmemi bekliyor. Aç olan çocuk ağlamaz mı? Aç hallerini biliyorum. Ne konuşmak istiyor ne oyun.. Gezince susuyor sadece o da bir süre. Mama almaya gideceğiz şimdi. Bu rotavirüs kafama takıldı şimdi. Doktor gerek yok dedi. Yaptıranlar meme reddi yaşıyormuş. SEn yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?