2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

rotavirüs asısı yaptırmayan var mı kızlar ya da yaptırmamayı düsünen?

Var canım.

Bize gaz damlasını bıraktırdı artık kullanma dedi. Zinco kullanıyorduk

Kızlar bebeğinizin kalça filmini kaçıncı ayında çektiler? 1 defa mı yoksa daha fazla mı çekiyorlar acaba?

Mamayı ne kadar yapıyorsun? Doktor 10cc 20 cc yaparak başla sonra artır dedi. Emzirdikten sonra mı vereyim yoksa önce mamayı az verip sonra emzireyim mi?
Ben emziriyorum üstüne veriyorum 60-90 cc aldığı kadar önce emziriyorum uyuklarlarkenn biberon veriyorum artık anne sütüm varsa öncelik o değilse mama ama ben baya oldu mama vereli sen az az ver dediği gibi sonra artırsın bakarsınn sütün artar saat 12-16-20 gece 1 ve 4 te verebildiğim kadar

Kızlar bebeğinizin kalça filmini kaçıncı ayında çektiler? 1 defa mı yoksa daha fazla mı çekiyorlar acaba?
1.ayda ve 2.ayda çekildi. ikişsşde normal çıktı. normalde 1 kez çekiliyormuş. il dışında bir hastaneye gitmiştik. gelmişken çekelim dediler ondan iki kez oldyu

sağol canım.

Kızlar birşey soracağım.Sol göğsümde yaklaşık 10 yıldur bir fibroadenom vardı. İlk farkettiğimde ufak bir mercimek tanesi kadardı , sonra büyüdü bilye kadar oldu ve boyutu yıllardır sabitlenmiştir. doktorum zararsız ama sen istersen alalım demişti, başka bir doktorlarda şimdilik zararı YoK ama ben olsam saatli Bombayla yaşamam aldırırım demişti. Ben nasılsa 7 yoldur boyutu değişmiyor diye aldırmamıştım.Hamilelikte göğüslerim feci büyüdü şişti acıyordu da , kitleyi elle muayene etmedim hiç. dün göğsümü iyice sağdıktan sonra içi daha iyi hissediliyorya yarım saat aradım fibroadenom yok. Emzirmeyle , sütle falan gitmiş olabilir mi? Böyle birşey yaşadınız veya duydunuz mu hiç? Resmen kitle yok

bebeginiz elini bilinçli ağzına götürüp emmeye basladi mi? bizimki hic boş geçmiyor,surekli emiyor. emzik-meme-el... biraz fazla sanki.
Hemde ne emmek zor kurtariyoruz elini
İnsallah faydasi olur
3. Ve 4. Ayda meme reddi en fazla olan aylarmis zorla emzir canim
Mamayı ne kadar yapıyorsun? Doktor 10cc 20 cc yaparak başla sonra artır dedi. Emzirdikten sonra mı vereyim yoksa önce mamayı az verip sonra emzireyim mi?
Once emzirip sonra mama veriyosub. Agir gelmesin diye az az ver arttirarak
Sabah 8den beri 3 kez çiş bir kaka değiştirdim. Bazen 5 saate kadar çiş yapmadığı oluyor. Tam doymadığından olabilir o zaman.
Ben bebegin ac oldugunu 5 saat hic cis yapmamasindan anlamistim sonra zaten kilo kaybetmisti mamaya basladik tekrardan

1.ayda ve 2.ayda çekildi. ikişsşde normal çıktı. normalde 1 kez çekiliyormuş. il dışında bir hastaneye gitmiştik. gelmişken çekelim dediler ondan iki kez oldyu
Bizde 1. Ayda çekildi ama sonra tekrar çekilmelimiydi acaba?

Kızlar kolik bebegim oldugu için gaz yapan yiyecklrdn uzak duruyorum hatta son bir haftadır neredeyse sadece çorba ve et yemeye çalışıyorum ve AC geziyorum diyebilirim,
İnternette emziren anne menulerine bakıyorum hersey var oysaki cogu sey gaz yapıyor ... şaşırdım kaldım
Ac olmam bi kenara kızlar canım acayip çikolata tatlı şeyler cekiyor .emziriyorum bol bol enerji mi kaybdyrm , çikolata da gaz yapar onu da yiyemiyorum yaa... su içiyorum bol bol sut olsn diye ve komposto tuketyrm
Gecen 4 ögun corba içtim denedim ve biraz etkisi var sanırım cunku o gun bebegim daha huzurluydu
Siz ne yiyorsunuz ? Tabi yemek yapamıyorum o ayrı konu, dışardan ne sipariş veriyorsunuz, artık aclıgıma dayanamicam ?

4 gün aldı gözleri açık yine almıyor şimdi o biberonu da uyuyunca veriyorum bende istiyorum vermek de sindirimi zor olur diye 6. Ayı bekleyeyim diyprum bu şekilde geçireyim yutması var vs bilmiyorum ki
Ben ilk oğluma sutum azaldığı için 5 aylıkken başlamıştım o yüzden bu da öyle olacak galiba bi almafiysa biberon b8daha almıyorlar ben artık pes ettim denemiyorum sutumu çoğaltmak için çabalıyor um

Hala umudum var deniyorum sütümü artırmayı benim bebeğim 8 de uyuyor gece 1 de sağdığımda 120cc çıkıyor şuan ikisinden ama gündüz çok yok biliyorum Arık uyumaya yakın bi zaman var hazırlıyorum biberonu tam memede uyurken biberon sokuyorumm farkederse meme bi tutarsa bitiriyor biberonu o yüzden benimde içim rahat etmiyor o takviyeyi kaşıkla veya biberonla yapmadan bazen 1 saatten fazla sürüyor içmesini beklemek ama bi şekilde veriyorum

Protein ağırlıklı beslen bence biberon bebimkide almıyor malesef

Bence 3 saatte bir emxir gece toparlar biberona gerek kalmaz

Beniki biberon agzina degince bas bas bağırıyor 5 dakika ağlıyor bi sefer agzina degince boğazı yirtiliyor

Canım benim ebe herşeyi yiyebilirsin ama az az demişti.. ama ben korkumdan bakliyattan olabildiğince uzak durdum.. ama bebişi emzirince resmen canım tatlı istiyor.. çikolata kavanozuna yapışıyorum ve kaşık kaşık yiyorum.. 3 günde 1kavanoz bitiyor ( eşime artık eve çikolata alma dedim..ama şimdiye kadar çikolata kızımda sıkıntı yapmadı..bende senin gibi et balık tavuk tüketiyorum bol bol.. artık tiksinti gelmeye başladı.. resmen bazı yiyecekler gözmün önünde uçuşuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…