- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Doktor sadece devletinkini yaptır ben önermiyorum dedi ama ben yaptıracağım.
Kızlar bebeğinizin kalça filmini kaçıncı ayında çektiler? 1 defa mı yoksa daha fazla mı çekiyorlar acaba?
Ben
Yaptırmadım Can'ım yaptırmayacağım .
Ben varim canim yaptirmadim asi fobim var benim resmen b
iraz ondan birazda babamiz ticari amacli bir asi diye dusundugunden yaptiranlara saygim cok tabi ama ben simdilik dusunmuyorun
Canım benim kızım da kolik.doktorum proteinden uzak duracaksın dedi.et yemeyeceksin dedi.et ve süt ürünlerini yasakladı.geçmek üzere koliğiKızlar kolik bebegim oldugu için gaz yapan yiyecklrdn uzak duruyorum hatta son bir haftadır neredeyse sadece çorba ve et yemeye çalışıyorum ve AC geziyorum diyebilirim,
İnternette emziren anne menulerine bakıyorum hersey var oysaki cogu sey gaz yapıyor ... şaşırdım kaldım
Ac olmam bi kenara kızlar canım acayip çikolata tatlı şeyler cekiyor .emziriyorum bol bol enerji mi kaybdyrm , çikolata da gaz yapar onu da yiyemiyorum yaa... su içiyorum bol bol sut olsn diye ve komposto tuketyrm
Gecen 4 ögun corba içtim denedim ve biraz etkisi var sanırım cunku o gun bebegim daha huzurluydu
Siz ne yiyorsunuz ? Tabi yemek yapamıyorum o ayrı konu, dışardan ne sipariş veriyorsunuz, artık aclıgıma dayanamicam ?
Ben yaptırmayacağım canım.diğer çocuklarımda da yaptırmamıştim.çok mühim olsa devlet karşılar yaptırtırdı diye düşünüyorumrotavirüs asısı yaptırmayan var mı kızlar ya da yaptırmamayı düsünen?
Canım sıkıntı yapma bence .sağlıklı olsun da ağırlığı önemli değil.benim kızımda çok az alıyor.belki hareketlidir çocuğun.ek gıdaya geçtiğinde alır merak etme.benim büyük kızımda öyleydi.ek gıdaya geçtik tosbik oldu.şimdi de zayıflatmaya çalışıyoruz.o yüzden ben sıkıntı yapmıyorum bu bebişte.en sağlıklısı anne sütü.mama verme bence.benim doktorum da çok az kilo almış dedi.sütüm var emziriyorum.ama almıyor.yapacak birşey yok.böyle devam.elbet aldığı günleri de göreceğiz.sen emzirmeye devam etAnneler günaydın. Biz 3 aylık kontrolümüzden geldik. 6 kilo olmamız gerekirken 4900 çıktık. Boy ne kafa ölçümü iyi çıktı. Doktorumuzu değiştirdik. Diğeri her şeye normal diyordu. Mamaya başla, Dr.brown biberonla ver dedi. 10 gün sonra kilo alımı ile ilgili bana mesaj at dedi. Biberon almıyor dedim. 10 dakikaya bir dene dedi. Çocuk aç mı kalsın diyor. Kaşıkla mı versem ne yapsam ? Sütüm var sürekli emziriyorum niye böyle oldu anlamadım.
Bizim de dedemiz öyle düşünüyor.başka ülkelerin kandırmacası gibi o yüzden yaptırma dedi.aklımı çeldi.Ben varim canim yaptirmadim asi fobim var benim resmen b
iraz ondan birazda babamiz ticari amacli bir asi diye dusundugunden yaptiranlara saygim cok tabi ama ben simdilik dusunmuyorun
Canım benim ebe herşeyi yiyebilirsin ama az az demişti.. ama ben korkumdan bakliyattan olabildiğince uzak durdum.. ama bebişi emzirince resmen canım tatlı istiyor.. çikolata kavanozuna yapışıyorum ve kaşık kaşık yiyorum.. 3 günde 1kavanoz bitiyor( eşime artık eve çikolata alma dedim..ama şimdiye kadar çikolata kızımda sıkıntı yapmadı..bende senin gibi et balık tavuk tüketiyorum bol bol.. artık tiksinti gelmeye başladı.. resmen bazı yiyecekler gözmün önünde uçuşuyor..
Canım benim kızım da kolik.doktorum proteinden uzak duracaksın dedi.et yemeyeceksin dedi.et ve süt ürünlerini yasakladı.geçmek üzere koliği
Canım benim kızım da kolik.doktorum proteinden uzak duracaksın dedi.et yemeyeceksin dedi.et ve süt ürünlerini yasakladı.geçmek üzere koliği
Bende senin gb dusunuyorum. Zaten 2900 dogduk. Su an 490 bu cocuk kilo aliyor. Gecen ay 4150 idi. 750 gr az degil. Her cocuk ayni kiloda olmak zorunda degil. Mama vermeyi dusunmuyorum.Canım sıkıntı yapma bence .sağlıklı olsun da ağırlığı önemli değil.benim kızımda çok az alıyor.belki hareketlidir çocuğun.ek gıdaya geçtiğinde alır merak etme.benim büyük kızımda öyleydi.ek gıdaya geçtik tosbik oldu.şimdi de zayıflatmaya çalışıyoruz.o yüzden ben sıkıntı yapmıyorum bu bebişte.en sağlıklısı anne sütü.mama verme bence.benim doktorum da çok az kilo almış dedi.sütüm var emziriyorum.ama almıyor.yapacak birşey yok.böyle devam.elbet aldığı günleri de göreceğiz.sen emzirmeye devam et
Eczanedw bulamadim. Medicale gidemedim. Mama vermekten vazgectim. Ebemizle konustuk. Bir hafta daha sık emzirecegim ve kilo alip almadigina bakacagiz ona gore baslayacagim. 1 ayda 750 gr almos kizim. Her cocuk ayni kiloda olmak zorunda degil diye dusunuyorumM MutluHuzurluBereketli ne yaptin merak ettim aparati aldinmi
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama tek memeyi alıyordu galiba bebeğiniz, acaba emzirirken aynı anda diğer memeyi sağsanız zamanla süt gelir mi? Çünkü bebek bir memeyi emerken diğeri uyarılıyor, bazen sızlıyor bazen de akıyor. Denediniz mi hiç?Eczanedw bulamadim. Medicale gidemedim. Mama vermekten vazgectim. Ebemizle konustuk. Bir hafta daha sık emzirecegim ve kilo alip almadigina bakacagiz ona gore baslayacagim. 1 ayda 750 gr almos kizim. Her cocuk ayni kiloda olmak zorunda degil diye dusunuyorum
600 gr aliyorsa normal diyorlar canim, senin bebegin iri dogmamis zaten bence normal kilosu, benim oglum 3700 dogdu aylik 600-700 gr arasi aliyor mama da verdigim halde. Hic uyumuyo ve cok hareketli ben ona bagliyorum. Sagligi ve gelisimi iyi sukur onemli olan o :)Bende senin gb dusunuyorum. Zaten 2900 dogduk. Su an 490 bu cocuk kilo aliyor. Gecen ay 4150 idi. 750 gr az degil. Her cocuk ayni kiloda olmak zorunda degil. Mama vermeyi dusunmuyorum.
Benim bebeğim 600 gr almıştı doktorum iyi sakin mama verme yeterli demişti 750 gayet iyi bence kesinlikle mama vermeyinEczanedw bulamadim. Medicale gidemedim. Mama vermekten vazgectim. Ebemizle konustuk. Bir hafta daha sık emzirecegim ve kilo alip almadigina bakacagiz ona gore baslayacagim. 1 ayda 750 gr almos kizim. Her cocuk ayni kiloda olmak zorunda degil diye dusunuyorum
Anneler günaydın. Biz 3 aylık kontrolümüzden geldik. 6 kilo olmamız gerekirken 4900 çıktık. Boy ne kafa ölçümü iyi çıktı. Doktorumuzu değiştirdik. Diğeri her şeye normal diyordu. Mamaya başla, Dr.brown biberonla ver dedi. 10 gün sonra kilo alımı ile ilgili bana mesaj at dedi. Biberon almıyor dedim. 10 dakikaya bir dene dedi. Çocuk aç mı kalsın diyor. Kaşıkla mı versem ne yapsam ? Sütüm var sürekli emziriyorum niye böyle oldu anlamadım.
1 puf canim.@new mother biz 1 kez 2 puf kullaniyorz ama kaka gunde 2 ye cikti acaba 1 puf mu kullanmak lazimAl_pi siz nasil kullaniyorsunuz ?
O swkilde denemwdim ama gun icinde sagiyoeum artik. Tadi hala farkli. O memeye aldim bugun istemediYanlış hatırlıyor olabilirim ama tek memeyi alıyordu galiba bebeğiniz, acaba emzirirken aynı anda diğer memeyi sağsanız zamanla süt gelir mi? Çünkü bebek bir memeyi emerken diğeri uyarılıyor, bazen sızlıyor bazen de akıyor. Denediniz mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?