2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor sadece devletinkini yaptır ben önermiyorum dedi ama ben yaptıracağım.

Kızlar bebeğinizin kalça filmini kaçıncı ayında çektiler? 1 defa mı yoksa daha fazla mı çekiyorlar acaba?

Ben

Yaptırmadım Can'ım yaptırmayacağım .

Ben varim canim yaptirmadim asi fobim var benim resmen b

iraz ondan birazda babamiz ticari amacli bir asi diye dusundugunden yaptiranlara saygim cok tabi ama ben simdilik dusunmuyorun

Ben de cok kararsızım sagolun kızlar

Canım benim kızım da kolik.doktorum proteinden uzak duracaksın dedi.et yemeyeceksin dedi.et ve süt ürünlerini yasakladı.geçmek üzere koliği

Canım sıkıntı yapma bence .sağlıklı olsun da ağırlığı önemli değil.benim kızımda çok az alıyor.belki hareketlidir çocuğun.ek gıdaya geçtiğinde alır merak etme.benim büyük kızımda öyleydi.ek gıdaya geçtik tosbik oldu.şimdi de zayıflatmaya çalışıyoruz.o yüzden ben sıkıntı yapmıyorum bu bebişte.en sağlıklısı anne sütü.mama verme bence.benim doktorum da çok az kilo almış dedi.sütüm var emziriyorum.ama almıyor.yapacak birşey yok.böyle devam.elbet aldığı günleri de göreceğiz.sen emzirmeye devam et

Ben varim canim yaptirmadim asi fobim var benim resmen b

iraz ondan birazda babamiz ticari amacli bir asi diye dusundugunden yaptiranlara saygim cok tabi ama ben simdilik dusunmuyorun
Bizim de dedemiz öyle düşünüyor.başka ülkelerin kandırmacası gibi o yüzden yaptırma dedi.aklımı çeldi.

Eveet çikolataya dayanamıyoruuummm.. bende eşime artık almamasını soyledim.... az az herseyi ye demiş ama yinede yemesem daha iyi iştahım cok acık oyle az az yiyemem
Uçuşuyor evt acım cunku.... .... hep mi boyle diet yapıcaz emzirdigimiz surece ya...

Canım benim kızım da kolik.doktorum proteinden uzak duracaksın dedi.et yemeyeceksin dedi.et ve süt ürünlerini yasakladı.geçmek üzere koliği

Eee et yasak süt yasak bakliyat fln yasak , meyve gaz yapıyor cogu sebze de... kuru yemişler de ,ne kaldııı, çorba mıı
Ne yiyorsun gun içersinde merk edyrm ?

Koligi gecmk üzere demişsin cnm
Kac aylık oldnz ... aglamıyor mu eskisi gibi yada daha az şiddetli mi , gazını kolay cıkryr mu? Bizimki yakında gecicek gibi durmuo nerdeyse 3 aylıgız artk

Bende senin gb dusunuyorum. Zaten 2900 dogduk. Su an 490 bu cocuk kilo aliyor. Gecen ay 4150 idi. 750 gr az degil. Her cocuk ayni kiloda olmak zorunda degil. Mama vermeyi dusunmuyorum.

M MutluHuzurluBereketli ne yaptin merak ettim aparati aldinmi
Eczanedw bulamadim. Medicale gidemedim. Mama vermekten vazgectim. Ebemizle konustuk. Bir hafta daha sık emzirecegim ve kilo alip almadigina bakacagiz ona gore baslayacagim. 1 ayda 750 gr almos kizim. Her cocuk ayni kiloda olmak zorunda degil diye dusunuyorum

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama tek memeyi alıyordu galiba bebeğiniz, acaba emzirirken aynı anda diğer memeyi sağsanız zamanla süt gelir mi? Çünkü bebek bir memeyi emerken diğeri uyarılıyor, bazen sızlıyor bazen de akıyor. Denediniz mi hiç?

Bende senin gb dusunuyorum. Zaten 2900 dogduk. Su an 490 bu cocuk kilo aliyor. Gecen ay 4150 idi. 750 gr az degil. Her cocuk ayni kiloda olmak zorunda degil. Mama vermeyi dusunmuyorum.
600 gr aliyorsa normal diyorlar canim, senin bebegin iri dogmamis zaten bence normal kilosu, benim oglum 3700 dogdu aylik 600-700 gr arasi aliyor mama da verdigim halde. Hic uyumuyo ve cok hareketli ben ona bagliyorum. Sagligi ve gelisimi iyi sukur onemli olan o :)

bende yaptırıcam rota aşısı yegenimin gittiği kreşte bulaştı çocukların bir çoğuna yegenime bulaşmadı bebekken aşısınıolduğu için hele bir tanesi çok ağır geçirmişti allah korusun iyi araştırın kızlar maliyeti çok yüksek olduğu için devlet karşılamıyor ama ilerde karşılancak diye duymuştum menenjitide yaptırıcam ben bunlar çok ciddi hastalıklar

Benim bebeğim 600 gr almıştı doktorum iyi sakin mama verme yeterli demişti 750 gayet iyi bence kesinlikle mama vermeyin

Arkadaşımın oğlu da rota virisü kaptı. 3 gün hastanede kaldılar. Sürekli ishal sürekli kusma. Çocugun kolunu kıpırtadıcak hali kalmamıştı. Çok kilo vermisti. 2 haftada geçti tamamen. Bunları yaşamaktansa aşı olsun ticari micari , yeterki acımasın canları.

Biberon almıyorsa resimdeki gibi bi yöntem deneyebilirsin bizim kız biberona alıstıgı icin bende bunu deneyecegim

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-04-17-02-46.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 59
O swkilde denemwdim ama gun icinde sagiyoeum artik. Tadi hala farkli. O memeye aldim bugun istemedi

Kızlar iyi akşamlar bebiş durmuyo uyutamıyorum sanki ac kilo da az almıstı ama ishalde olmustu ya bilmiyorum esin bebelac gold aldı kullanan varmı nasıl yatarken diyorum bitane veriyim kac ml veriyimm yardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…