2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Koligi gecmk üzere demişsin cnm
Kac aylık oldnz ... aglamıyor mu eskisi gibi yada daha az şiddetli mi , gazını kolay cıkryr mu? Bizimki yakında gecicek gibi durmuo nerdeyse 3 aylıgız artk
2buçuk aylık olduk canım biz.artık eski ağlamaları Yok çok şükür.önce hiç durmadan ağlardı.sürekli yatağın kenarında kucağımda hoplatır dururdum.şimdi sadece uykuya geçişlerde ağlıyor.nurse harveysi 4 kez veriyorum.gazını daha kolay çıkarıyor.doktor proteinden süt ürünlerinden uzak dur dedi.artı nurse harveysi düzenli bi şekilde ver dedi.bir de d vitaminini sabah ver akşama bırakırsan daha çok gazlanır dedi.d vitamini de hafif gaz yaparmış.yatırırken de hep yüz üstü yatırıyorum.geceleri de öyle yatıyor.yoksa sürekli kıvranıyor.sabaha kadar osuruyor

Eee et yasak süt yasak bakliyat fln yasak , meyve gaz yapıyor cogu sebze de... kuru yemişler de ,ne kaldııı, çorba mıı
Ne yiyorsun gun içersinde merk edyrm ?
Ben bakliyat sebze meyve yiyorum canım.sadece et ve süt ürünleri yemiyorum.bir de öyle dene sen de.bende bu işe yaradı.doktor dedikten sonra böyle yapmaya başladım.herşeyi ye.domates,salatalık,kuru fasulye yemeği,sadece ıspanak çok fazla bebekte karın ağrısı yaptı.onu deneyip gördüm.böyle bi dene istersen sonucunu ben merak ederim 1 hafta sonra bana da bildir.bende işe yaradı.umarım sende de değişim olur.ama hiçbir yemeği de abartmadan ye

Kızlar iyi akşamlar bebiş durmuyo uyutamıyorum sanki ac kilo da az almıstı ama ishalde olmustu ya bilmiyorum esin bebelac gold aldı kullanan varmı nasıl yatarken diyorum bitane veriyim kac ml veriyimm yardımmm
2 ölçek 60 cc ye yap canım zaten durması gereken yerde duruyor bebiş benimki 90 cc de doyuyor mesela ama önce 60 yapıp bi daha isterse 30 daha yapıyorum. Su kaynayıp ılımış su olsun. Ben bebelac lactoz free mama kullanıyorum. İshal maması diye de geçiyor.

Sagol canım biberon verirsem beni bırakır mı acaba nasıl verim

Kızlar iyi akşamlar bebiş durmuyo uyutamıyorum sanki ac kilo da az almıstı ama ishalde olmustu ya bilmiyorum esin bebelac gold aldı kullanan varmı nasıl yatarken diyorum bitane veriyim kac ml veriyimm yardımmm
O markayı kullanmadım ama benim bebeğim 10.haftasında genelde 150 ml yi bir öğünde içiyor .Bebeğin içişinden belli olur doyunca diliyle ittiriyor, doymadıysa mama bittiğinde bas bas bağırıyor. Fazlaca yap doyana kadar içsin.

Sagol canım biberon verirsem beni bırakır mı acaba nasıl verim
Bebeğe göre değişiyor canım şimdi ne desem seni yanlış yönlendirmiş olmak istemem. Benim kızım hem biberonu hem memeyi emiyor bırakmadı çok şükür 15 gündür veriyorum mama

Tamam canım cok sagol

Bebeğe göre değişiyor canım şimdi ne desem seni yanlış yönlendirmiş olmak istemem. Benim kızım hem biberonu hem memeyi emiyor bırakmadı çok şükür 15 gündür veriyorum mama
Şırıngayı deneyim bakalım bi ilk etapta teşekkür ederim canım

Ben de mama veriyorum memeyle birlikte ama ictigi en fazla 90 ml simdiye kadar 150 ml icirmem mumkun degil bir ogunde midemiz kucuk demekki hala ☹

MaşaAllah 1 öğünde 150 ml... kaç kilo doğdu ve şuan kaç kilo?? Bizde 11. Haftadayız..Benim kız çok hareketli, hep oyun istiyor, konuştuğum zaman merakla dinliyor, bu sürede çocuğun aklına hiç meme gelmiyor.. vermesem 4-5 saat aç kalır herhalde, ağlamıyorda. ben elimde geldikçe 2/3 saate besleneye çalışıyorum..

3400 doğdu, 4. Hafta 4800 küsürdü , 9. Hafta 6160 gr. 63 cm. Sütüm çokken bazı öğünlerde beni emip doymuyordu. Şimdi sütüm baya az, beni emerse üstüne 100-110 ml ,beni hiç emmezse 150ml yi çok rahat içiyor. Doğduğundan beri çok hareketli, ilk haftasından bile yüz üstü yatırınca sürüne sürüne gidiyordu. Şimdi zaten aktivite yetiştiremiyorum. Ama acıkınca oyun falan dinlemez. 12. Haftasını bekliyorum yüzme saatlerine gidecek 3- 6 ay arası bebekler için.

Ben de mama veriyorum memeyle birlikte ama ictigi en fazla 90 ml simdiye kadar 150 ml icirmem mumkun degil bir ogunde midemiz kucuk demekki hala ☹
Memenin üstüne mi 90 ml.? Benim şuan sütüm az memenin üstüne 100 ml içiyor . Aynıya geliyor.

Ben hiç saat tutmadım ,beslenme konusunda rahatız en azından.o acıkınca belli ediyor. Ama iki gece önce gece 1 de uyudu uyanmadı, panik oldum saat 4 ten sonra başını bekledim-nefesini dinkedim, ne zaman acıkacak uyanacak diye. 6 ya kadar uyanmadı. Tam 5 saat aralıksız uyudu.

Rekor benim kızda. Gecen gun uyanamamisim. 7 saat uyumus. Artik saat kuracagim. 3 saatte emzirecegim gece. Uyanmadan emiyor benim kiz geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…