Bebişimin gazı devam edıyor halen çok şükür ki gece olmuyor uykusuzluk olmuo gundüz uykuları kısa kısa gece saat 9 da yatar 4,5 gbi kalkar emip gene uyur sonra 8 gıbı kalkar tekrar boyle boyle alıatım bende ıkı saat bıle kesıntisiz uyusam bana yeter oldu :) siz nasılsınızbebis nasıl? Sen nasilsin annesi? Uykusuzluk var mi?
Biz aşı olmadık ama bizde de var meme reddi dediğin gibi uyku arasında alıyor gündüz istemiyor kendini ittiriyor basıyor yaygarayi öyle 5 6 gün oldu dayanamadik Dr umuza gittik bu ara moda oldu bu sorun diyor bu şikayetle gelen çok hasta var dedi farkındalıği yüksek yani çevreye çok duyarlı çocuklarda olabiliyormus sakin emzirme yi bırakma mama takviyesi yapma emmeui bırakır dedi sabırla emzirme ye devam Los sakin sessiz ortamda emZir bas başa olun onun yüzü duvara dönük olsun dedi gerçekten dün normale dönmeye başladı birde sürekli denemek lazım ama sakin şekilde birde biz anne karni teması yaptık ikimizde soyunduk kızımla anıları yadettik ten tene temas olayı :) çok hoşuna gitti tavsiye ederim birde Dr idrar yolu enfeksiyonu varsa olabiliyor dedi ama bizde çıkmadı şükürKızlar benim kız 2haftadır memeyi reddediyor uykudan kalkinca yada uyku arasi aliyor oda 5dk dun face te gezinirken tesaduf 1grupta rotavirüs asisindan sonra bebeklerinin meme reddi yasadiklarini yazan anneler gördüm ve sasırdım acaba asının bir etkisimi olduki asısan 2hafta sonra istememeye basladi ama hemen degil oglumada yaptırmıstım o asidan ama oyle birsey olmamisti
Canim bizde kontroldeydik ememeyi reddediyor du Dr kilo alımı için bir ayda 500 ile 800 gram arası bekliyoruz dedi senin minigin maşallah üst sınırda kilo artış hızı Dr umuz bizim artış hızımızı doğum kilomuza göre hesapladi bizde bir ayda 590 gram almışız bana çok iyi dedi bebeklerimizi başka çocuklarla kıyaslamak doğru değil bende katılıyorum. Dr un sana 1 kilosu eksik hemen mama demesi bana doğru gelmediEczanedw bulamadim. Medicale gidemedim. Mama vermekten vazgectim. Ebemizle konustuk. Bir hafta daha sık emzirecegim ve kilo alip almadigina bakacagiz ona gore baslayacagim. 1 ayda 750 gr almos kizim. Her cocuk ayni kiloda olmak zorunda degil diye dusunuyorum
Canim ben kızımın uyumasini beklemiyorum gece emzirme çok önemli diyorlar uyaniyorum 2 saatte bir ama mutlaka alarmda kuruyorum 3 saati geçirmemeye çalışıyorum uyandırıp emzirip yatiriyorum uyanmiyor zatenRekor benim kızda. Gecen gun uyanamamisim. 7 saat uyumus. Artik saat kuracagim. 3 saatte emzirecegim gece. Uyanmadan emiyor benim kiz geceleri
7 saat rüya gibi :) Bizimki de gece beslenmelerinde 3,5 saatte bir gözleri kapalı mızırdanıyor, bekletirsem ağlıyor, emiyor ve transit uyuyor.Rekor benim kızda. Gecen gun uyanamamisim. 7 saat uyumus. Artik saat kuracagim. 3 saatte emzirecegim gece. Uyanmadan emiyor benim kiz geceleri
Nerden duydun canımKızlar aman dikkat. Ankara'da 8 aylık bebek gece uyurken kusmuğundan boğulmuş.allah korusun kuzularımızı.yanınızdan ayırmayın bebişlerinizi
Işe yarıyor mu peki ?Bende izliyorum onun videolarını uygulamaya calısıyorum müzik emzik kundak diyor kundak haric digerlerini yapıyorum
Bizim gece uykularimiz da iyi cok sukur. Zinco kullaniyorduk. Gaz damlasini biraktik. 3 ayligiz gaz konusunda eskiye nazaran iyiyiz artik. Benimki de gece uyumayi seviyor ama doktor kilo alimimiz az dedi. Geceleri uyandirmadan emzirmeye calisacagim. Dun 9 gb uyudu gece 12.30 emzirdim. Tekrar uyudu. 6 da uyandik. Emdik muzik dinledik derken 7ye dogru uyuduk 9da uyandik. Bugun surekli ginduz uykusu istiyor. Yine uyudu:)Bebişimin gazı devam edıyor halen çok şükür ki gece olmuyor uykusuzluk olmuo gundüz uykuları kısa kısa gece saat 9 da yatar 4,5 gbi kalkar emip gene uyur sonra 8 gıbı kalkar tekrar boyle boyle alıatım bende ıkı saat bıle kesıntisiz uyusam bana yeter oldu :) siz nasılsınız
Saglik calisanlari bu doktoru begenmiyor. Mamaci diye adi cikmis:) saglik calisanlari yani eczaci ebe hemsire vs bizim gittigimiz ilk doktora gidiyor. Yeni gittigimiz mama tavsiye eden doktora ogretmenler gidiyor. Doktor cok ilgili. Bu da ogretmenlerin ilgiye asiri duskunlugunu gosteriyor:)) Şaka bir yana ben gereksiz ilgiden ziyade bilgisine ve yonlendirmesine bakiyorum. Ilk doktoruma donecegim sanirim. Tabloya tekrar baktim bizim kizin boyuna gore kilosu az. Doktor onu demek istemis diye dusundum. 61 cm bebek 5800grolmasi gerekiyor. Biz 5 kiloyuz diyelim. Mamaya 1 hafta sonra baslayacagim. Doktora kizali sutum costu:)))Canim bizde kontroldeydik ememeyi reddediyor du Dr kilo alımı için bir ayda 500 ile 800 gram arası bekliyoruz dedi senin minigin maşallah üst sınırda kilo artış hızı Dr umuz bizim artış hızımızı doğum kilomuza göre hesapladi bizde bir ayda 590 gram almışız bana çok iyi dedi bebeklerimizi başka çocuklarla kıyaslamak doğru değil bende katılıyorum. Dr un sana 1 kilosu eksik hemen mama demesi bana doğru gelmedi
Canım internette haberler .com da gezinirken okumuştumNerden duydun canım
Bizdede meme reddi var ıkı haftadır gunduz mama verıyorum gece emiyor sadece ve sabah erkenden kalkınca onun dısında kafayı gerı gerı atıyor memeyi gorunce bende aç kalmasın diye mama verıyorum mecburBizim gece uykularimiz da iyi cok sukur. Zinco kullaniyorduk. Gaz damlasini biraktik. 3 ayligiz gaz konusunda eskiye nazaran iyiyiz artik. Benimki de gece uyumayi seviyor ama doktor kilo alimimiz az dedi. Geceleri uyandirmadan emzirmeye calisacagim. Dun 9 gb uyudu gece 12.30 emzirdim. Tekrar uyudu. 6 da uyandik. Emdik muzik dinledik derken 7ye dogru uyuduk 9da uyandik. Bugun surekli ginduz uykusu istiyor. Yine uyudu:)
Biz 3 aylik 61 cm 4900 gr. Kilo az dendi ama her cocuk ayni kiloda olacak degil. Benim ve babasinin fizigine gore gayetiyi durumu. Aylik kilo alimi da iyi. Pufidik pufidik cocuk sevmiyorum ben:)) kiyaslama. Kendi gozune nasil gorunuyor ona bak.kızlar doktora gittik burun tıkanıklığı başladı genzine akarken öksürük oldu aspiratörle falan temizledik ama 1 saate aynı oluyordu dktor antibiyotik verdi çok kızdım almadım tabi ki dah kücucuk ateşi bile olmadı hiç sadece burun tıkalı başka doktora götürdüm o bile şaşırıd çok sağlıklı çocugun dedi serum fizyoloikle temizle yeter dedi sadece mama ile beslendiği için çok kilo aldırma böyle çok iyi dedi 3100 gr dogdu 2700 e düştü şimdi 5500 olmuş boyunu bilmiyorum 2 ay aşısında 60 cm di ama kilosu az gibi geliyor sizlerde durumlar nasıl
aynen canım haklısın ben bebekken tombişmişim ama babamız çok zayıfmış ona çekmiş büyük ihtimalle 10 gün sonra 3 aylık olucak sağlıklı olsunlarda inşallah kilo önemli değil bende sevmem çok tombiş çıtı pıtı daha güzel :))Biz 3 aylik 61 cm 4900 gr. Kilo az dendi ama her cocuk ayni kiloda olacak degil. Benim ve babasinin fizigine gore gayetiyi durumu. Aylik kilo alimi da iyi. Pufidik pufidik cocuk sevmiyorum ben:)) kiyaslama. Kendi gozune nasil gorunuyor ona bak.
Evet ben:)) yine uyudu. Yemegimi yapiyorum simdiYazılanları gerçekten hayretle okuyorum Bence bebislerimiz bizim bilmediğimiz bir seyden etkileniyorlar sizin bugün gunduz hic uyumadi dediğiniz gun benimki de uyumamış okuyor bugün hep uyumak istedi dediğiniz gun benimki de hep uyumak istiyor bence tesadüf olamaz :) bugün benimki de hep uyumak istiyor Bi arkadaş yazmıştı hep uyumak istiyor diye:)
Bugun birde hic sallamadim. Koydum yatagina fön sesiyle uyudu cok şükürYazılanları gerçekten hayretle okuyorum Bence bebislerimiz bizim bilmediğimiz bir seyden etkileniyorlar sizin bugün gunduz hic uyumadi dediğiniz gun benimki de uyumamış okuyor bugün hep uyumak istedi dediğiniz gun benimki de hep uyumak istiyor bence tesadüf olamaz :) bugün benimki de hep uyumak istiyor Bi arkadaş yazmıştı hep uyumak istiyor diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?