MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Biz kasikla veriyoruz. Biraz yutuyor biraz tukuruyor. Iki kisi ugrastiriyor bizi cadi :))Bebeği biberon alan anneler ne sanslisiniz maşallah bebislerinize benim cadı kızım 2 gün aç bırak yine almıyor tek dua sütüm azalmasin kesilmesin çok korkuyorum aç kalacak diye
Bebeği biberon alan anneler ne sanslisiniz maşallah bebislerinize benim cadı kızım 2 gün aç bırak yine almıyor tek dua sütüm azalmasin kesilmesin çok korkuyorum aç kalacak diye
Kaşıkla beceremiyorum ki boğazına kaçıyor artık denemiyorum bile çünkü çok ağlıyor Rabbim bizim gibi olanlara yardım etsin aç uyumasina dayanamıyorum ağlaya ağlaya uyuyorBiz kasikla veriyoruz. Biraz yutuyor biraz tukuruyor. Iki kisi ugrastiriyor bizi cadi :))
Canım damlalık denesene ben mama verirken onla verdim kolay oldu.Kaşıkla beceremiyorum ki boğazına kaçıyor artık denemiyorum bile çünkü çok ağlıyor Rabbim bizim gibi olanlara yardım etsin aç uyumasina dayanamıyorum ağlaya ağlaya uyuyor
Benimki eskisi kadar cok bagirmiyor artik. Dilinin ustune dokunce bogazina kacma azaliyorKaşıkla beceremiyorum ki boğazına kaçıyor artık denemiyorum bile çünkü çok ağlıyor Rabbim bizim gibi olanlara yardım etsin aç uyumasina dayanamıyorum ağlaya ağlaya uyuyor
Aynı rekoru paylaşıyoruz bizimkide bazen 7 saat uyuduğu oluyor. Hele dün gece 12 gibi mama icti 1 gibi emzirdim uyudu, 8.40ta uyandi şok gecirdim sonra tekrar uyuduk 12de kalktik dogdu dogali boyle uyumamistikRekor benim kızda. Gecen gun uyanamamisim. 7 saat uyumus. Artik saat kuracagim. 3 saatte emzirecegim gece. Uyanmadan emiyor benim kiz geceleri
Masallah diyelim :))Aynı rekoru paylaşıyoruz bizimkide bazen 7 saat uyuduğu oluyor. Hele dün gece 12 gibi mama icti 1 gibi emzirdim uyudu, 8.40ta uyandi şok gecirdim sonra tekrar uyuduk 12de kalktik dogdu dogali boyle uyumamistik
MaşaAllah canım.. benim kızda kıpır kıpır..biz şşmdilik 120 içiyoruz..4.haftada 5.000kg, 60cm idi.. şimdi 3.ay kontrolümüzü bekliyoruz bakalım ne kadar büyüdük..3400 doğdu, 4. Hafta 4800 küsürdü , 9. Hafta 6160 gr. 63 cm. Sütüm çokken bazı öğünlerde beni emip doymuyordu. Şimdi sütüm baya az, beni emerse üstüne 100-110 ml ,beni hiç emmezse 150ml yi çok rahat içiyor. Doğduğundan beri çok hareketli, ilk haftasından bile yüz üstü yatırınca sürüne sürüne gidiyordu. Şimdi zaten aktivite yetiştiremiyorum. Ama acıkınca oyun falan dinlemez. 12. Haftasını bekliyorum yüzme saatlerine gidecek 3- 6 ay arası bebekler için.
Rekorunu benim kız elinden alır canım.. benimki kesintisiz 10 saat uyuyor.. hahaha ama gündüz toplasan 1-2 saat anca uyuyor 10-15 dk lık şekerlemeler yapıyor.. gece benim kıza biberon , meme ne verirsen alıyor..hiç uyanmıyor.. bende tlf 3 er saat arayla kuruyorum.. yoksa gündüzün yorgunluğundan bayılıp kalıyorum..Rekor benim kızda. Gecen gun uyanamamisim. 7 saat uyumus. Artik saat kuracagim. 3 saatte emzirecegim gece. Uyanmadan emiyor benim kiz geceleri
Bence once ucretsiz kullansan memur muydunPazartesi raporum bitiyor kizlar istifami vericem ucretsiz kullansam bile bırakip gidebilirmiyim bilemedim
Kiz ne istifasi? Ucretsizi bir kullan duruma gore bakarsinPazartesi raporum bitiyor kizlar istifami vericem ucretsiz kullansam bile bırakip gidebilirmiyim bilemedim
Kızlar merhaba. Bizinde yarın 3.ayımız doluyor geçen hafta doktor kontrolüne gittiğimizde hiç kilo almadığımızı gördük ve mama verdi doktorumuz. Günde 4 kere en az 30 cc dedı. Fakat ben meme ve mama zamanlarını ayarlayamiyorum nasıl yapıyorsunuz ? Yani genelde bebeğim doymuş oluyor kafayı yemiş durumdayım. 3 saatte meme 3 saatte mama diyorum ama uykusu vs denk geliyor. Dün gece 12 de 90 c icti. 1 de uyudu. Ve sabaha kadar saat başı emmeye kalktı. Sabaha kadarda kivrandi uykulu halde. İyice moralim bozuldu
Daha cok kücük bebiş o yüzden öyle düşünüyosun bencede ücretsiz izin al canım sonra eger olmazsa verirsin istifanı olmaz mıPazartesi raporum bitiyor kizlar istifami vericem ucretsiz kullansam bile bırakip gidebilirmiyim bilemedim
Ne kadar kilo almis hic mi almamis? Ben her emzirmeden sonra 60 cc veriyordum bazen birakip icmiyodu bazen yetmiyodu bi 30 daha iciyodu. Saat olarak zaten tutamiyosun aciktikca veriyorhm ben. Sabaha kadar uyumadi demissin gece tekrar mama verdin mi sadece emzirdin mi?
Evet çok zor ben de o konuda dertliyim ücretsiz izine ayrılcam eylüle kadar ve eylülde nasıl birakcam diye oturup ağladım bugünPazartesi raporum bitiyor kizlar istifami vericem ucretsiz kullansam bile bırakip gidebilirmiyim bilemedim
Maşallah , güzel büyüyor prenses. Biz iştahlıyız kilo yapmasın diye pre mama kullandık hep. Ebe öyle önerdi. Size bu konuda birşey dediler mi? Diğerlerinde nişasta varmış formül mama aldığı sürece pre kullanacağız.MaşaAllah canım.. benim kızda kıpır kıpır..biz şşmdilik 120 içiyoruz..4.haftada 5.000kg, 60cm idi.. şimdi 3.ay kontrolümüzü bekliyoruz bakalım ne kadar büyüdük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?