- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Kac dogdu soyleyemiyorsun :)MaşaAllah canım.. benim kızda kıpır kıpır..biz şşmdilik 120 içiyoruz..4.haftada 5.000kg, 60cm idi.. şimdi 3.ay kontrolümüzü bekliyoruz bakalım ne kadar büyüdük..
Sıktıkça süt gelmesi süt olduğuna işaret etmiyo malesef. Bebegin cisli bezi ve yutkunmasi onemli. Ozaman emzirmeden sonra 60 cc sun sen ona açsa içer toksa içmez zaten diliyle iter istemezGece sadece emzirdim. Sutum bitmiyor sıktıkca geliyor. Ama kalitesi yokmuş. 2.ay kontrolümüzde 400 gr almıştı. Doktor mama verdi bir hafta sonra tekrar tartildik 170 gr aldi. 10 gün sonra baska doktora gittim bu süreçte mamayı kesip sık sık emzirdim. 10 günde 100 gram almış. Bu doktorda haftaya kontrol edelim kilosu iyi dedi. Haftaya gittigimizde
Sıktıkça süt gelmesi süt olduğuna işaret etmiyo malesef. Bebegin cisli bezi ve yutkunmasi onemli. Ozaman emzirmeden sonra 60 cc sun sen ona açsa içer toksa içmez zaten diliyle iter istemez
Bizede kilosu geri dendi. Mamaya basla dendi. Bugun basladik. Zorla tikiyorum bebemin agzina cok agliyor. Her gittigimizde kilo almis oluyor ama doktora gore yetersiz. Doymasa aglar diyorum. Benim bebem memede aglamiyor mamada agliyor. Cocugum cok agladi zorladik diye cok kizdi. Kiza kiza uyudu yavrumÇişli bez günde 6-7 defa 2 si margarin ağırlığında oluyor 2 kere de kaka yapıyoruz yutkunma sesini de duyuyorum
Canım bizde siz gibiyiz anne sütü + mama.. günde 2 kez mama veriyorum.. bizim ebemizde pre önermişti.şuan bebivita pre kullanıyoruz.. diğerlerini beğenmedi bundaşimdilik hiç sorun yaşamadık..Maşallah , güzel büyüyor prenses. Biz iştahlıyız kilo yapmasın diye pre mama kullandık hep. Ebe öyle önerdi. Size bu konuda birşey dediler mi? Diğerlerinde nişasta varmış formül mama aldığı sürece pre kullanacağız.
Hahaha 3740 gr,(hastaneden çıkış kilomuz-4100 gr doğduk) 54 cm dik canım.. 4. Haftamızda 5000gr 60 cm..2. Ay kontrolunde sadece aşı yapıldı onun dışında ölçme tartma yapılmadı.. 3. Ay kontrolumuzü bekliyoruz..bakalım büyümüş mü??Kac dogdu soyleyemiyorsun :)
Siz şu persentil tablosuna bakıyor musunuz kendiniz? Bazı doktorlar kilo olayını abartıyorlar bence. Aç olsa alır mamayı herhalde. Başka bir doktora daha mı gösterseniz?Bizede kilosu geri dendi. Mamaya basla dendi. Bugun basladik. Zorla tikiyorum bebemin agzina cok agliyor. Her gittigimizde kilo almis oluyor ama doktora gore yetersiz. Doymasa aglar diyorum. Benim bebem memede aglamiyor mamada agliyor. Cocugum cok agladi zorladik diye cok kizdi. Kiza kiza uyudu yavrum
Benimkide hiç ağlamıyor .. zormuş valla annelik :) Buyuseler de dertlerini bi soyleselerBizede kilosu geri dendi. Mamaya basla dendi. Bugun basladik. Zorla tikiyorum bebemin agzina cok agliyor. Her gittigimizde kilo almis oluyor ama doktora gore yetersiz. Doymasa aglar diyorum. Benim bebem memede aglamiyor mamada agliyor. Cocugum cok agladi zorladik diye cok kizdi. Kiza kiza uyudu yavrum
Kasik biberon denedin mi canim?Bebeği biberon alan anneler ne sanslisiniz maşallah bebislerinize benim cadı kızım 2 gün aç bırak yine almıyor tek dua sütüm azalmasin kesilmesin çok korkuyorum aç kalacak diye
Belki mamayi begenmemistir canim bazi bebekler seciyor, baska mama deneyebilirsin istersen.Bizede kilosu geri dendi. Mamaya basla dendi. Bugun basladik. Zorla tikiyorum bebemin agzina cok agliyor. Her gittigimizde kilo almis oluyor ama doktora gore yetersiz. Doymasa aglar diyorum. Benim bebem memede aglamiyor mamada agliyor. Cocugum cok agladi zorladik diye cok kizdi. Kiza kiza uyudu yavrum
Bizim kiz bugun mamayi icmedi. Kasikla ben doktum agzina o tukurdu hep. Gwcw uyurken biberonla deneyecegim. 30cc den 10 cay kasigi doktum cok azini yuttu cogunu tukurdu. Bu mama stresinden simdi hic sut gelmedi. Esimle birbirimize cıkıştık. Birbirimize ne yaparsan yap dedik. Az once ozur dileyip baristik. Sag taraftan sut gelmemwsi yeni olan birsey. Degil. Artik gelmeyecegine inandim. Mama icmiyor bu bebe napacagiz bilmiyorum. Banyo suyunu yalamaya ugrasiyo mama veya anne sutunu kasik vs vermeye kalkinca kiyamet kopuyor. Hortumu alip deneyecegim artik. Pofff ne zormus bu mama isi. Emzirmek kolaymis dedim. Sicakligi icirmesi ayri dert. Aman tek derdimiz bu olsun napalim
Yok özel sektor arkadasimBence once ucretsiz kullansan memur muydun
Aslinda yerime biri basladi acele karar vermem gerekmiyor da kafam karisiyor 10 yildir calisiyordum simdi isimdende olmak istemiyorum bebegimden uzaklasmakta :/Daha cok kücük bebiş o yüzden öyle düşünüyosun bencede ücretsiz izin al canım sonra eger olmazsa verirsin istifanı olmaz mı
İse yakın yere tasinmayi dusundum ogle arasi eve giderim diye o zaman maastan 500 tl kaldi degmez dedim simdiki ev ise 2 vesait bakici problem kafam karisikEvet çok zor ben de o konuda dertliyim ücretsiz izine ayrılcam eylüle kadar ve eylülde nasıl birakcam diye oturup ağladım bugün
Adına sevindim umarim mama problemide cozulur bebisin. Maasim bakiciyi odedikten sonra bana bin tl falan birakicak eger ise yakin yere tasinirsam 500 tl falan. Epey kafam karisik calismayi seviyorum isim de rahat ya minigimmmOxyGeN . Ben bebem iki aylikken basladim goreve. Bakici bulamasam ucretsiz izne ayrilacaktim ne guzel. Mudur arkadaslar el birligiyle okulun dibinden bakici buldular. Sut saatlerini de ayarladilar. Ucretsiz izne ayrilamadim diye uzulmustum ama bebemin keyfi yerinde. O oyle olunca bende keyifli oluyorum. Calismasam maddi sıkıntı idi anneler gelmeyiz demisti. Calissam bakiciya mi verecegim derken Rabbim gonlume gore birini cikardi karsima. Kul sikismayonca Hizir yetismezmis hesabi. Okulun acilmasina bir hafta kala buldum bakiciyi. Nasil olur falan derken isindik.
Adına sevindim umarim mama problemide cozulur bebisin. Maasim bakiciyi odedikten sonra bana bin tl falan birakicak eger ise yakin yere tasinirsam 500 tl falan. Epey kafam karisik calismayi seviyorum isim de rahat ya minigimmm
Suan böyle hissetmen cok normal bebegin cok küçük biraz büyütürsün sonra baslarsın işine bu arada da ücretsiz kullan bak 10yıllk calışma gecmişinde var benim kuzenim de öyle yapmıstı tabiki karar senin maddi açıdan da calışman gerekmiyosa sonra baktın ayrılmak istemiyosun kuzundan o zaman cıkarsınAslinda yerime biri basladi acele karar vermem gerekmiyor da kafam karisiyor 10 yildir calisiyordum simdi isimdende olmak istemiyorum bebegimden uzaklasmakta :/
Suan böyle hissetmen cok normal bebegin cok küçük biraz büyütürsün sonra baslarsın işine bu arada da ücretsiz kullan bak 10yıllk calışma gecmişinde var benim kuzenim de öyle yapmıstı tabiki karar senin maddi açıdan da calışman gerekmiyosa sonra baktın ayrılmak istemiyosun kuzundan o zaman cıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?