2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sıktıkça süt gelmesi süt olduğuna işaret etmiyo malesef. Bebegin cisli bezi ve yutkunmasi onemli. Ozaman emzirmeden sonra 60 cc sun sen ona açsa içer toksa içmez zaten diliyle iter istemez

Sıktıkça süt gelmesi süt olduğuna işaret etmiyo malesef. Bebegin cisli bezi ve yutkunmasi onemli. Ozaman emzirmeden sonra 60 cc sun sen ona açsa içer toksa içmez zaten diliyle iter istemez

Çişli bez günde 6-7 defa 2 si margarin ağırlığında oluyor 2 kere de kaka yapıyoruz yutkunma sesini de duyuyorum

Bizim kiz bugun mamayi icmedi. Kasikla ben doktum agzina o tukurdu hep. Gwcw uyurken biberonla deneyecegim. 30cc den 10 cay kasigi doktum cok azini yuttu cogunu tukurdu. Bu mama stresinden simdi hic sut gelmedi. Esimle birbirimize cıkıştık. Birbirimize ne yaparsan yap dedik. Az once ozur dileyip baristik. Sag taraftan sut gelmemwsi yeni olan birsey. Degil. Artik gelmeyecegine inandim. Mama icmiyor bu bebe napacagiz bilmiyorum. Banyo suyunu yalamaya ugrasiyo mama veya anne sutunu kasik vs vermeye kalkinca kiyamet kopuyor. Hortumu alip deneyecegim artik. Pofff ne zormus bu mama isi. Emzirmek kolaymis dedim. Sicakligi icirmesi ayri dert. Aman tek derdimiz bu olsun napalim

OxyGeN . Ben bebem iki aylikken basladim goreve. Bakici bulamasam ucretsiz izne ayrilacaktim ne guzel. Mudur arkadaslar el birligiyle okulun dibinden bakici buldular. Sut saatlerini de ayarladilar. Ucretsiz izne ayrilamadim diye uzulmustum ama bebemin keyfi yerinde. O oyle olunca bende keyifli oluyorum. Calismasam maddi sıkıntı idi anneler gelmeyiz demisti. Calissam bakiciya mi verecegim derken Rabbim gonlume gore birini cikardi karsima. Kul sikismayonca Hizir yetismezmis hesabi. Okulun acilmasina bir hafta kala buldum bakiciyi. Nasil olur falan derken isindik.

Çişli bez günde 6-7 defa 2 si margarin ağırlığında oluyor 2 kere de kaka yapıyoruz yutkunma sesini de duyuyorum
Bizede kilosu geri dendi. Mamaya basla dendi. Bugun basladik. Zorla tikiyorum bebemin agzina cok agliyor. Her gittigimizde kilo almis oluyor ama doktora gore yetersiz. Doymasa aglar diyorum. Benim bebem memede aglamiyor mamada agliyor. Cocugum cok agladi zorladik diye cok kizdi. Kiza kiza uyudu yavrum

Canım bizde siz gibiyiz anne sütü + mama.. günde 2 kez mama veriyorum.. bizim ebemizde pre önermişti.şuan bebivita pre kullanıyoruz.. diğerlerini beğenmedi bundaşimdilik hiç sorun yaşamadık..

Reactions: SGd
Siz şu persentil tablosuna bakıyor musunuz kendiniz? Bazı doktorlar kilo olayını abartıyorlar bence. Aç olsa alır mamayı herhalde. Başka bir doktora daha mı gösterseniz?

Benimkide hiç ağlamıyor .. zormuş valla annelik :) Buyuseler de dertlerini bi soyleseler

Belki mamayi begenmemistir canim bazi bebekler seciyor, baska mama deneyebilirsin istersen.

İnşallah onunla içerde hem sutunde artar memeyi cektikce

Daha cok kücük bebiş o yüzden öyle düşünüyosun bencede ücretsiz izin al canım sonra eger olmazsa verirsin istifanı olmaz mı
Aslinda yerime biri basladi acele karar vermem gerekmiyor da kafam karisiyor 10 yildir calisiyordum simdi isimdende olmak istemiyorum bebegimden uzaklasmakta :/

Evet çok zor ben de o konuda dertliyim ücretsiz izine ayrılcam eylüle kadar ve eylülde nasıl birakcam diye oturup ağladım bugün
İse yakın yere tasinmayi dusundum ogle arasi eve giderim diye o zaman maastan 500 tl kaldi degmez dedim simdiki ev ise 2 vesait bakici problem kafam karisik

Adına sevindim umarim mama problemide cozulur bebisin. Maasim bakiciyi odedikten sonra bana bin tl falan birakicak eger ise yakin yere tasinirsam 500 tl falan. Epey kafam karisik calismayi seviyorum isim de rahat ya minigimmm

Adına sevindim umarim mama problemide cozulur bebisin. Maasim bakiciyi odedikten sonra bana bin tl falan birakicak eger ise yakin yere tasinirsam 500 tl falan. Epey kafam karisik calismayi seviyorum isim de rahat ya minigimmm

En iyi karari sen verirsin. Memursan calis dicektim sinavlari kazanmak cpk zor ama ozel sektprse zaten yine bulabilirsin iş. Ama yine de once ucretsiz izin varsa zorla

Aslinda yerime biri basladi acele karar vermem gerekmiyor da kafam karisiyor 10 yildir calisiyordum simdi isimdende olmak istemiyorum bebegimden uzaklasmakta :/
Suan böyle hissetmen cok normal bebegin cok küçük biraz büyütürsün sonra baslarsın işine bu arada da ücretsiz kullan bak 10yıllk calışma gecmişinde var benim kuzenim de öyle yapmıstı tabiki karar senin maddi açıdan da calışman gerekmiyosa sonra baktın ayrılmak istemiyosun kuzundan o zaman cıkarsın

Amine Busra Tesekkur ederim kızlar sanirim en iyisi ücretsiz kullanip 6 ay sonra karar vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…