2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cift kat corap giydirin bence canim havalar sogudu karnini ve ayaklarini usutuncede gaz oluyo ben corabini da zibinini da cift kat giydirip uzerine bi de tulum giydiriyorum
Icinde bi ayaksiz pijama var corapls üstündede bi ayakli var az mi acaba bi kat daha mi corap giydireyim

Altin sarisi kati degil kivami biraz akiskan sümüksü degil gibi canim ya

O zaman arkadasin da dedigu gibi kalin 2 kat giydir,doktor bana iki kat giydir senin cocugun sicaklik degisimine hassas elleri soguktu dedi muayene ederken..ben sut alerjisinden supheleniyorum eski kivranmasi karin agrisi kalmadi gibi sut urunlerini kesgim.gaz hala var ama o da olacak artik 6 aya kadar surebilir dedi doktor

gunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan
Sadece ilk 24vsaat degil 7 gün çok önemli.surekli uyku hali uyunamama, gözlerde kayma boş bakma falan olursa 7 gün icinde mutlaka git acile. Hatta dr da gitsen icin rahat eder yine de.

Pre diye bi mama var sanırım o zaman bana doktorun söylediği bunu daha fazla kullanmamamızdı aynen prematil ve pdf aptamil içindi siz hangisini kullanıyorsunuz

Reactions: SGd
gunaydin arkadaslar iki aylik bebegim yatagindan yuzustu yere dustu yaklasik 50 cnm yukseklikten halinin uzerine dustu. Tehlikeli midir hastaneye gotureyim mi ya da bekliyim mi basinda sisme yok suan
Kiyamam nasil dustu donemez ki iki aylik bebek başını vurduysa goturmek gerekir insallah biseyi yoktur

Kızımın elleri soğuk hep acaba üşüyormudur.. enalta askılı zıbın bi üste kısa kollu zıbın enüstü uzun kollu bi üst giydiriyorum azmıdır

Pre diye bi mama var sanırım o zaman bana doktorun söylediği bunu daha fazla kullanmamamızdı aynen prematil ve pdf aptamil içindi siz hangisini kullanıyorsunuz
Canım pre mamalarla prematüre mamaları aynı şey değil. prematüre mamaları senin de kullandıkların; aptamil prematil,aptamil PDf, humana 0 falan..
Biz hastanede humana PRE ile başladık, eve gelince 1 hafta aptamil pronutra PRE ye geçtik ama gaz vs. yüzünden beğenmedik. Ebemizin tavsiyesiyle Şuan sadece Almanya’da satılan başka bir markanın PRE sini kullanıyoruz.
Doktorunun sana söylediği kesinlikle doğru olmalı ama PRE ile prematüre mamaları aynı şey değil.

Geçmiş olsun kıyamam, imkanınız varsa doktora götürmenizi tavsiye ederim. İçiniz daha rahat eder hem

Canım ya içimi rahatlattın.. bizde pre mama kullanıyoruz.. ebemizde önermişti hatta emzirdiğin sürece pre manaya ek olarak devam, sütün tamamen bittiğinde 1 numaraya geçebilirsin demişti..ama arkadaşta öyle diyince içime kurt düştü.. internettede baktım 1-2 yaşa kadar kullanılabilir yazıyordu..insanın deneyiminin olmaması ne kötü yawww..herşwyin etkisinde kalıyoruz.. kontrolümüzde yinede mamayı soruyum..

Reactions: SGd
Slm kızlar bebeği inde ben gibi doğum lekesi olan var mı
benim kızımda var alnında iki kasının ortasında dogdugunda cok belırgındi smdı gıderek azaldı ama kırmızı agladıgında ya da bazen cok belırgın oluyor zamanlar gecermiş belki

Nasil dogurucam diye cok korkuyordun ya 2. ayda niye yapmsmislar olcum ben dayanamaz yaptirirdim.3. ayda 7-7,5 kilo olur tahminim :)

benim kızımda var alnında iki kasının ortasında dogdugunda cok belırgındi smdı gıderek azaldı ama kırmızı agladıgında ya da bazen cok belırgın oluyor zamanlar gecermiş belki
Benim kizda da var Dr hemanjiom dedi benim gibi olan var mı tam poposunda baktıkça üzülüyorum

Benim kızın da paposunda var kabarıyor dogdugunda kirmiziydi şimdi kabarıyor Dr hemanjiom dedi takip edilecek dedi baktıkça üzülüyorum benim gibi olan var mı

Evet deneyim olmayınca benden önce Doğum yapan arkadaşlara sardım. Almanya da , bu çevrede formül mama kullanımı için öncelikle PRE önermişler .
Arkadaşın dediği yüksek kalorili olanlar farklı. Kuzenimin bebeği prematüreydi 1900 gr doğmustu, ve kızın hiç sütü gelmedi. Kutusu 2 yıl önce 50 Euro olan bir mama kullanıyorlardı.1 hafta gidiyordu. Toparlayana kadar onu kullandı. O tümüyle farklı bir mama arkadaşın dediğinden sanırım.
Anne sütüne en yakın katkısız formül Pre olanlar. Numaralılar daha besleyici ve doyurucu çünkü inek sütüne yakın ve nişastalı formüller. Kilo yapmasını istemediğimiz için onları kullanmayacağız dedi ebe de.

Bugün çok gazlıyız, bir de 4-5 gündür Yen'i alışkanlığımız battaniyede sallama oldu rahatça uyuyor. Yanımda kimse de yok iki elimle salladım ama uyudu çok şükür. Paşa hamak sipariş ettik inş gelince bu olayı çözcz yoksa sırtımdan sonra ellerim kollarım da yolcu

Bizde aynen canim 1haftadir gaz geri geldi

Kızımın elleri soğuk hep acaba üşüyormudur.. enalta askılı zıbın bi üste kısa kollu zıbın enüstü uzun kollu bi üst giydiriyorum azmıdır
Bana kalırsa çok bile oda soğuk diye mi kat kat giydiriyorsun canım .21-24 derece arası tutuyorum ve atlet zıbının üzerine üst pijama alta patikli pijama ve çorap gayet de sıcak oluyor teni ,ama dün kayınvalide ye gitmiştik ev soğuk geldi 1 kat daha giydirdim öyle oturduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…