- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Evt soğuk buralar artık.yelek giydirdim sanki daha iyi oldu..Bana kalırsa çok bile oda soğuk diye mi kat kat giydiriyorsun canım .21-24 derece arası tutuyorum ve atlet zıbının üzerine üst pijama alta patikli pijama ve çorap gayet de sıcak oluyor teni ,ama dün kayınvalide ye gitmiştik ev soğuk geldi 1 kat daha giydirdim öyle oturduk
Ben de uni baby yenidogan kullanıyorum canım ve memnunum.uni baby nin yenidogan olmayanlarını kullanabilirsin canım onlar da phalı mı bilmiyorum ama...ben bir de denemek icin baby me yenidogan aldım o da uni baby gibi pamuk su ama daha ince..Islak mendil hangi marka kullaniyorsunuz?Ben unibaby yeni dogan kullaniyorum. 4.aydan sonra daha hesapli bir islak mendile gecmeyi dusunuyorum. Buyuk ihtimal Komili olur.Dun avm de bebek bakim odasinda bir kadin 1 yasindaki kizinin altini migros islak mendili ile temizliyordu.Sasirdim cok saglikli gelmedi.Ilginc olan alt acma unitesine bisi sermeden kizini yatirdi,mikrop korkusu falan yok sanirim.Ben serdigim bebek bskim ortusu temiz olmasina ragmen uniteye degdigi icin cope atiyorum.Bir de o dikkatsiz hatunun bebisine bisi olmaz. Dikkat edeninkine olur.
Unibaby yenidogana devam. Kampanyada buldukca 12li aliyoruz. Bende senin gb serdigim yere guvenemedigimden geri almiyorum ortuyu. Ya cope atiyorum temizse birakiyorum benden sonra gelen kullansin diye. Ben baskasinin serdigini kullanmam. Yaninda olmayip kullananlar oluyor. Denk geldim birkac kez. Komiliyi deneyince memnun kalip kalmadigi yazar misin?Islak mendil hangi marka kullaniyorsunuz?Ben unibaby yeni dogan kullaniyorum. 4.aydan sonra daha hesapli bir islak mendile gecmeyi dusunuyorum. Buyuk ihtimal Komili olur.Dun avm de bebek bakim odasinda bir kadin 1 yasindaki kizinin altini migros islak mendili ile temizliyordu.Sasirdim cok saglikli gelmedi.Ilginc olan alt acma unitesine bisi sermeden kizini yatirdi,mikrop korkusu falan yok sanirim.Ben serdigim bebek bskim ortusu temiz olmasina ragmen uniteye degdigi icin cope atiyorum.Bir de o dikkatsiz hatunun bebisine bisi olmaz. Dikkat edeninkine olur.
Baby me de garip bir koku var gb geldi bana. Sen ne dusunuyorsun. Ben kiza kullanmiyorum. Kendim elimi falan silmek icin kullaniyorumBen de uni baby yenidogan kullanıyorum canım ve memnunum.uni baby nin yenidogan olmayanlarını kullanabilirsin canım onlar da phalı mı bilmiyorum ama...ben bir de denemek icin baby me yenidogan aldım o da uni baby gibi pamuk su ama daha ince..
2 çeşit olması güzel çünkü bana söylenen bilgiyi paylaştım ben de korkmuştum doktor işte değişelim karaciğer bilmem ne diyince bebişler sağlıkla büyüsün ama merak ettim sizin mamaları tam olarak ne diye geçiyor adı ismi paylaşabilir misinizEvet deneyim olmayınca benden önce Doğum yapan arkadaşlara sardım. Almanya da , bu çevrede formül mama kullanımı için öncelikle PRE önermişler .
Arkadaşın dediği yüksek kalorili olanlar farklı. Kuzenimin bebeği prematüreydi 1900 gr doğmustu, ve kızın hiç sütü gelmedi. Kutusu 2 yıl önce 50 Euro olan bir mama kullanıyorlardı.1 hafta gidiyordu. Toparlayana kadar onu kullandı. O tümüyle farklı bir mama arkadaşın dediğinden sanırım.
Anne sütüne en yakın katkısız formül Pre olanlar. Numaralılar daha besleyici ve doyurucu çünkü inek sütüne yakın ve nişastalı formüller. Kilo yapmasını istemediğimiz için onları kullanmayacağız dedi ebe de.
Ben hala ılık su ve pamuk bide idrar yolu enfeksiyonu olmuştu geçti çok şükür onunka binalakaso yok ama biryere gidersem unibaby oda eğer ortam varsa yıkıyorum yinedeIslak mendil hangi marka kullaniyorsunuz?Ben unibaby yeni dogan kullaniyorum. 4.aydan sonra daha hesapli bir islak mendile gecmeyi dusunuyorum. Buyuk ihtimal Komili olur.Dun avm de bebek bakim odasinda bir kadin 1 yasindaki kizinin altini migros islak mendili ile temizliyordu.Sasirdim cok saglikli gelmedi.Ilginc olan alt acma unitesine bisi sermeden kizini yatirdi,mikrop korkusu falan yok sanirim.Ben serdigim bebek bskim ortusu temiz olmasina ragmen uniteye degdigi icin cope atiyorum.Bir de o dikkatsiz hatunun bebisine bisi olmaz. Dikkat edeninkine olur.
hamak uyumayan bebekler için birebirmis faydasını görürsün insallahBugün çok gazlıyız, bir de 4-5 gündür Yen'i alışkanlığımız battaniyede sallama oldu rahatça uyuyor. Yanımda kimse de yok iki elimle salladım ama uyudu çok şükür. Paşa hamak sipariş ettik inş gelince bu olayı çözcz yoksa sırtımdan sonra ellerim kollarım da yolcu
Ah inşallah kuzumhamak uyumayan bebekler için birebirmis faydasını görürsün insallah
Deniyorum bende memeye yatirdigim anda agliyor cevreyede cok duyarli gercekten yani biriyle bisey konusmuyjm emziriken hemen memeyi birakip etrafina bakiniyor mamayi gunde 2kere veriyorum ac kalicak diye bi gundiz bide gece ay insallah birakmazBiz aşı olmadık ama bizde de var meme reddi dediğin gibi uyku arasında alıyor gündüz istemiyor kendini ittiriyor basıyor yaygarayi öyle 5 6 gün oldu dayanamadik Dr umuza gittik bu ara moda oldu bu sorun diyor bu şikayetle gelen çok hasta var dedi farkındalıği yüksek yani çevreye çok duyarlı çocuklarda olabiliyormus sakin emzirme yi bırakma mama takviyesi yapma emmeui bırakır dedi sabırla emzirme ye devam Los sakin sessiz ortamda emZir bas başa olun onun yüzü duvara dönük olsun dedi gerçekten dün normale dönmeye başladı birde sürekli denemek lazım ama sakin şekilde birde biz anne karni teması yaptık ikimizde soyunduk kızımla anıları yadettik ten tene temas olayı :) çok hoşuna gitti tavsiye ederim birde Dr idrar yolu enfeksiyonu varsa olabiliyor dedi ama bizde çıkmadı şükür
bende unibaby ıslak mendil ve pamuk kullanıyorum evde biraz maliyetli oluyor maalesef mendili yıkıyorum sıcak su ile dışarda da su imkanı varsa yine yıkıyorum ama yoksa mecbur o şekilde kullanıyorum çok şükür pisik olmadık hiç.unibaby ye devam birde benim koku takintim var her Mendili kullanamam. Dışarı çıktigimda insanlarin rahatlığını görünce bende şaşırıyorum gerçekten hijyene önem vermen çok anne var bebeğinin altını degistirdikten sonra el yıkamadan odadan çıkıyorlarIslak mendil hangi marka kullaniyorsunuz?Ben unibaby yeni dogan kullaniyorum. 4.aydan sonra daha hesapli bir islak mendile gecmeyi dusunuyorum. Buyuk ihtimal Komili olur.Dun avm de bebek bakim odasinda bir kadin 1 yasindaki kizinin altini migros islak mendili ile temizliyordu.Sasirdim cok saglikli gelmedi.Ilginc olan alt acma unitesine bisi sermeden kizini yatirdi,mikrop korkusu falan yok sanirim.Ben serdigim bebek bskim ortusu temiz olmasina ragmen uniteye degdigi icin cope atiyorum.Bir de o dikkatsiz hatunun bebisine bisi olmaz. Dikkat edeninkine olur.
Dediğim gibi Pre olması yeterli, birçok Markanın Pre seçeneği mevcut sanırım. Biz Humana Pre, Aptamil pronutra Pre kullandık, Hipp te de Pre seçeneği var.Aptamil gaz yaptı maalesef, humana fena değildi ama ebemizin bir de bunu deneyin dediği ve en memnun kaldığım Babylove anfangs Pre . Almanya dışında bulunduğunu sanmıyorum.2 çeşit olması güzel çünkü bana söylenen bilgiyi paylaştım ben de korkmuştum doktor işte değişelim karaciğer bilmem ne diyince bebişler sağlıkla büyüsün ama merak ettim sizin mamaları tam olarak ne diye geçiyor adı ismi paylaşabilir misiniz
Ben hiç mama vermedim normale dönmeye başladık şükür şimdilik iyi gidiyoruz günde 1 2 kez yapıyor yine ama o sırada ısrar etmiyorum daha sonra Emiyor ama. Birde beyne ya bırakırsa fikrini sinyal göndermemek gerek bebeklerle telepatik iletişim oluyormus hep olumlu güzel düşünmek gerek emecek emecek emecekDeniyorum bende memeye yatirdigim anda agliyor cevreyede cok duyarli gercekten yani biriyle bisey konusmuyjm emziriken hemen memeyi birakip etrafina bakiniyor mamayi gunde 2kere veriyorum ac kalicak diye bi gundiz bide gece ay insallah birakmaz
Canım çok da fazla mikroplardan korumamak gerekirmiş.bağışıklığının güçlenmesi için.o yüzden nekadar çok titizlenirsen o kadar çok hasta olur Allah korusunIslak mendil hangi marka kullaniyorsunuz?Ben unibaby yeni dogan kullaniyorum. 4.aydan sonra daha hesapli bir islak mendile gecmeyi dusunuyorum. Buyuk ihtimal Komili olur.Dun avm de bebek bakim odasinda bir kadin 1 yasindaki kizinin altini migros islak mendili ile temizliyordu.Sasirdim cok saglikli gelmedi.Ilginc olan alt acma unitesine bisi sermeden kizini yatirdi,mikrop korkusu falan yok sanirim.Ben serdigim bebek bskim ortusu temiz olmasina ragmen uniteye degdigi icin cope atiyorum.Bir de o dikkatsiz hatunun bebisine bisi olmaz. Dikkat edeninkine olur.
Evet canım yarıyor normalde hep oyle uyutuyorum ama bu ara hem meme reddi hem uyku reddi yasiyoruz artik cıldırmak üzereyum cok uykusu var gözlerini ovuşturuyor ama bas bas bagiriyor zorla uyutuyorum bu saat oldu hala uyutmaya calisiyorumIşe yarıyor mu peki ?
Günaydin canim bizdede var. Konak dedigin gibi yapiyorum sonra azaldi gbi oluyo tekrar cogaliyo günlük banyo da yaptiramam ki gecms olsun bu arada bizimde burun tikali bugunGunaydin kizlar erkenciyiz biz dogru duzgunde uyumadik zaten bebegimin geniz akintisi var burnu doluyo atesi yok ama genzi fena bugun doktora gidecegiz neyse size asil sormak istedigim bebeginin kafasinda konak olan var mi? Bizim uc haftadir var yikamadan once zeytinyagi surup bekletip banyodan sonra da tariyorum geciyo gibi oluyo ama sonra tekrar kalinlasiyo konak. Simdi cok slk ylmayamiyorum da havalar sogudu usutmesin diye off nasi gececek bu konak ya cok rahatsiz oluyo artik
Zeytinyağı+karbonat karışımını sürüp birkaç dk bekletip taramalısın, sonra banyo yaptır. Tararken hepsi çıkıyor zatenGunaydin kizlar erkenciyiz biz dogru duzgunde uyumadik zaten bebegimin geniz akintisi var burnu doluyo atesi yok ama genzi fena bugun doktora gidecegiz neyse size asil sormak istedigim bebeginin kafasinda konak olan var mi? Bizim uc haftadir var yikamadan once zeytinyagi surup bekletip banyodan sonra da tariyorum geciyo gibi oluyo ama sonra tekrar kalinlasiyo konak. Simdi cok slk ylmayamiyorum da havalar sogudu usutmesin diye off nasi gececek bu konak ya cok rahatsiz oluyo artik
Konak için şampuanlar var mustela nın da var onlardan kullanırsanız belki işe yarayabilir küçük bi ısıtıcıyla odada yıkasanız hergün hamam gibi oluyo sonra gıydırıp battaniyeleyip sıcak odaya alırsınızGunaydin kizlar erkenciyiz biz dogru duzgunde uyumadik zaten bebegimin geniz akintisi var burnu doluyo atesi yok ama genzi fena bugun doktora gidecegiz neyse size asil sormak istedigim bebeginin kafasinda konak olan var mi? Bizim uc haftadir var yikamadan once zeytinyagi surup bekletip banyodan sonra da tariyorum geciyo gibi oluyo ama sonra tekrar kalinlasiyo konak. Simdi cok slk ylmayamiyorum da havalar sogudu usutmesin diye off nasi gececek bu konak ya cok rahatsiz oluyo artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?