2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evt soğuk buralar artık.yelek giydirdim sanki daha iyi oldu..

Benim ev tepede isi kislari 4 derece daha dusuk oluyor ama izolasyonu cok iyi.Dogalgaz faturasi 150-250 arasi degisti kislari.Bu yil daha cok yakarim.Yalniz benim yatak odasi soguk.Petek mi kucuk geliyor yoksa son isinan yer mi ondan mi boyle oluyor bilmiyorum.Petegi buyuk boy petekle degistireceiz.Bir de ebeveyn banyosunu bebisin banyo alt acma odasi yapmistim.Alt acarken serin gibi geliyor.Minik bir ufo aldik.Popisi usumesin.

Islak mendil hangi marka kullaniyorsunuz?Ben unibaby yeni dogan kullaniyorum. 4.aydan sonra daha hesapli bir islak mendile gecmeyi dusunuyorum. Buyuk ihtimal Komili olur.Dun avm de bebek bakim odasinda bir kadin 1 yasindaki kizinin altini migros islak mendili ile temizliyordu.Sasirdim cok saglikli gelmedi.Ilginc olan alt acma unitesine bisi sermeden kizini yatirdi,mikrop korkusu falan yok sanirim.Ben serdigim bebek bskim ortusu temiz olmasina ragmen uniteye degdigi icin cope atiyorum.Bir de o dikkatsiz hatunun bebisine bisi olmaz. Dikkat edeninkine olur.

Ben de uni baby yenidogan kullanıyorum canım ve memnunum.uni baby nin yenidogan olmayanlarını kullanabilirsin canım onlar da phalı mı bilmiyorum ama...ben bir de denemek icin baby me yenidogan aldım o da uni baby gibi pamuk su ama daha ince..

Unibaby yenidogana devam. Kampanyada buldukca 12li aliyoruz. Bende senin gb serdigim yere guvenemedigimden geri almiyorum ortuyu. Ya cope atiyorum temizse birakiyorum benden sonra gelen kullansin diye. Ben baskasinin serdigini kullanmam. Yaninda olmayip kullananlar oluyor. Denk geldim birkac kez. Komiliyi deneyince memnun kalip kalmadigi yazar misin?

Baby me de garip bir koku var gb geldi bana. Sen ne dusunuyorsun. Ben kiza kullanmiyorum. Kendim elimi falan silmek icin kullaniyorum

2 çeşit olması güzel çünkü bana söylenen bilgiyi paylaştım ben de korkmuştum doktor işte değişelim karaciğer bilmem ne diyince bebişler sağlıkla büyüsün ama merak ettim sizin mamaları tam olarak ne diye geçiyor adı ismi paylaşabilir misiniz

Ben hala ılık su ve pamuk bide idrar yolu enfeksiyonu olmuştu geçti çok şükür onunka binalakaso yok ama biryere gidersem unibaby oda eğer ortam varsa yıkıyorum yinede

hamak uyumayan bebekler için birebirmis faydasını görürsün insallah

Deniyorum bende memeye yatirdigim anda agliyor cevreyede cok duyarli gercekten yani biriyle bisey konusmuyjm emziriken hemen memeyi birakip etrafina bakiniyor mamayi gunde 2kere veriyorum ac kalicak diye bi gundiz bide gece ay insallah birakmaz

bende unibaby ıslak mendil ve pamuk kullanıyorum evde biraz maliyetli oluyor maalesef mendili yıkıyorum sıcak su ile dışarda da su imkanı varsa yine yıkıyorum ama yoksa mecbur o şekilde kullanıyorum çok şükür pisik olmadık hiç.unibaby ye devam birde benim koku takintim var her Mendili kullanamam. Dışarı çıktigimda insanlarin rahatlığını görünce bende şaşırıyorum gerçekten hijyene önem vermen çok anne var bebeğinin altını degistirdikten sonra el yıkamadan odadan çıkıyorlar onların bebelere birsey olmaz deme inan idrar yolu enfeksiyonuna viral enfeksiyonlarına davetiye bunlar.

Dediğim gibi Pre olması yeterli, birçok Markanın Pre seçeneği mevcut sanırım. Biz Humana Pre, Aptamil pronutra Pre kullandık, Hipp te de Pre seçeneği var.Aptamil gaz yaptı maalesef, humana fena değildi ama ebemizin bir de bunu deneyin dediği ve en memnun kaldığım Babylove anfangs Pre . Almanya dışında bulunduğunu sanmıyorum.

Deniyorum bende memeye yatirdigim anda agliyor cevreyede cok duyarli gercekten yani biriyle bisey konusmuyjm emziriken hemen memeyi birakip etrafina bakiniyor mamayi gunde 2kere veriyorum ac kalicak diye bi gundiz bide gece ay insallah birakmaz
Ben hiç mama vermedim normale dönmeye başladık şükür şimdilik iyi gidiyoruz günde 1 2 kez yapıyor yine ama o sırada ısrar etmiyorum daha sonra Emiyor ama. Birde beyne ya bırakırsa fikrini sinyal göndermemek gerek bebeklerle telepatik iletişim oluyormus hep olumlu güzel düşünmek gerek emecek emecek emecek

Canım çok da fazla mikroplardan korumamak gerekirmiş.bağışıklığının güçlenmesi için.o yüzden nekadar çok titizlenirsen o kadar çok hasta olur Allah korusun

Işe yarıyor mu peki ?
Evet canım yarıyor normalde hep oyle uyutuyorum ama bu ara hem meme reddi hem uyku reddi yasiyoruz artik cıldırmak üzereyum cok uykusu var gözlerini ovuşturuyor ama bas bas bagiriyor zorla uyutuyorum bu saat oldu hala uyutmaya calisiyorum

Gunaydin kizlar erkenciyiz biz dogru duzgunde uyumadik zaten bebegimin geniz akintisi var burnu doluyo atesi yok ama genzi fena bugun doktora gidecegiz neyse size asil sormak istedigim bebeginin kafasinda konak olan var mi? Bizim uc haftadir var yikamadan once zeytinyagi surup bekletip banyodan sonra da tariyorum geciyo gibi oluyo ama sonra tekrar kalinlasiyo konak. Simdi cok slk ylmayamiyorum da havalar sogudu usutmesin diye off nasi gececek bu konak ya cok rahatsiz oluyo artik

Günaydin canim bizdede var. Konak dedigin gibi yapiyorum sonra azaldi gbi oluyo tekrar cogaliyo günlük banyo da yaptiramam ki gecms olsun bu arada bizimde burun tikali bugun

Zeytinyağı+karbonat karışımını sürüp birkaç dk bekletip taramalısın, sonra banyo yaptır. Tararken hepsi çıkıyor zaten

Konak için şampuanlar var mustela nın da var onlardan kullanırsanız belki işe yarayabilir küçük bi ısıtıcıyla odada yıkasanız hergün hamam gibi oluyo sonra gıydırıp battaniyeleyip sıcak odaya alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…