2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İşte en iyisi iki dili birden söker, sonradan Almanca dan kardeş dillere geçebilir zaten isterse.
Doğu Almanlar hakkaten daha kapalı yabancılara

Öncelikle msjını Yen'i gördüm. Burada kimse kasıtlı olarak yazmamazlık etmez canım. Bebekler o kadar vakit alıyor ki sadece yazdığım msjın cevabına bakıyorum birçok kişi de böyle yapınca kendi aramızda konuşmuş gibi oluyoruz ister istemez.
Msjına cevap olarak da cerazette ise ilacın adı ben de kullanıyorum araştırdım sütü bozan bir hormon çeşidi değil. Sen de ilacını araştır istersen ama doktorun benden ve buradakilerden daha bilgili tekrar danış anlat endişeni

Eşim de çok detayı var ben videodan izlerken yoruldum diyordu.Forumlarda okurken kullananlar çok memnun,alıştırma yaparım artık çünkü bizde geri iade mümkün olmayacak.Benim tek başıma takmam lazım evde hiç bişi yapamıyorum.Yenidoğan aparatı olmadan mı 4,5 kilodan itibaren kullanabiliyorsun?Aparatladır canım o.
Kucakta mı taşıyorsunuz kızı,? Ben çok zorlanıyorum taşırken.Zaten artık kucakta da ağlıyor,bebek araasını istiyor.

doktor verdiyse emzirmeyle uyumludur canım tam olarak bilmiyorum ebeler genelde biliyor ebeni bir arayıp sorsan doktora soramıyorsan
Doktor bilerek verdi fakat prospektusunde emzirirken kullanmayin eser miktarda sute seks hormonu gecebilir diyor kafam karisti , basina gelen var mi bi sorayim dedim cevabin icin tesekkur ederim canim

Hava soğudu dışarı çıkıyor musunuz? Bugün o kadar istiyorum ki ama etrafta salgın var avm ler desen mikrop yuvası sağlıklı çocuğu hasta ederim diye yine evdeyim,ah keşke teraslı evim olsaydı çıkar 2 nefes alırdım

Bence kendi adina konus, kasitli yazmamazlik degil ama gormezden geliyorlar, bi kez daha yazmistim baska bir konuda yine cevap gelmeyip arada kaynamisti , ikinci kez olunca ayni sey sinirlendim biraz belirtmek istedim , ilac cylo prognova diye bi ilac zaten emzirdigimi bilerek verdi ama yaziyi okuyunca yeni dogum yapmis benzer sorunlari bulunabilen sizlere fikrinizi sormak istedim . tabiki doktorlarin daha bilgili oldugunu biliyorum her neyse tesekkur ederim cevap icin

Canım öğretmenlikte 5 yıl iinde sınava girmeden geri dönebiliyorsun memurlukta öyle bir seçenek yok mu,biraz araştırsana;?Her yer tehlikeli artık.Geçen yıl eşim Irak tan geldi ertesi gün havaalanını taradılar.Ondan bir gün sonra da biz Fransa ya gittik.Biz de taranabilirdik.15 Temmuzda karşıya geçmiştik.Biz teknedeyken darbe oldu.Eve mecbur köprüden döneceğiz.Herkes benzin istasyonlarına saldırdı.Su benzin falan depoladık.İstasyonlarda kapandı.Askerler olduğumuz bölgeyi ablukaya aldı.Eğlence yeri olduğu için çoğu insan arabasız gelmiş.Bizim arabaya binmek istediler.Eşim alacaktı ben aldırmadım.İnsanların benzin istasyonunda panik halinde görünce yağmalanmayalım dedim.İnsan korkuyor.Köprüye doğru girdiğimizde ileriden çatışma sesleri geliyordu.Arkama bir baktım tekbir getiren insanlar bize doğru yürüyor.Üstümde mini etek.Darbe deniyor ama bir an şeriat mı ilan edildi acaba,linç edilmeyeyim dedim.Ne olduğu da belli değildi ilk anlar.Korkudan arabaya atladım.Sabaha karşı eve dönebildiğimizde ancak çıktım arabadan. Yılbaşında Reina tarandığında artık akıllanmıştık,evde toplaştık.Gerçi şu an her şey İstanbul ve batıdaki şehirler için iyi gibi.

Canım aparatlı mı 4,5 yoksa aparatsız mı hatırlamıyorum.. 40 günlükken falan almıştı eşim.. biz eşimle küçücük çocuğu koyamadık içine, biz uğraştıkça çocuk çığlık çığlığaydı.. kesinlikle 2 kişi gerekiyor.. yani tek başına başarırsan çok konforlu bişey.. kafası poposu için destek, aparatlı bebiş yamukda durmuyor, dik dıruyor içinde..bizim kız artık eskisi kadar kucakta değil.. uykusu, ve acıktığı zaman biraz mızmızlanıyor sakinleşmesi için 2 dk kucağıma alıyorum, sakinleşince bırakıyorum.. yoksaa kol dayanmaz..

Doktor bilerek verdi fakat prospektusunde emzirirken kullanmayin eser miktarda sute seks hormonu gecebilir diyor kafam karisti , basina gelen var mi bi sorayim dedim cevabin icin tesekkur ederim canim
canım benim de senin gibi lohusa zamanından bir ay sonra adetim geldi biraz uzun ve çok kanamalı sürdü şimdi bilmiyorum bu ay gelir mi gelmez mi 1 yıl gelmeyenler oluyormuş ya da senin gibi ara kanamalar olabiliyormuş dikkat et beslenmene emziriyorsun çünkü vitaminsiz kalma. ama iç ilacını doktor vermezdi yoksa bir çok ilaç var emzirmeyle uyumlu geçmiş olsun inşallah düzelir bir an öönce

Doğduğundan beri mustela kullandım ama maalesef bizimde konağımız var.. konak canlarını acıtmıyor bizimki saçlı olduğu için şimdilik ellemiyorum biraz kafası sertleşsin öyle mudahale edicem

Kizlar merhaba sabah yazmistim bebegimi bugun doktora goturduk geniz akintisi konak ve normal kontrol icin 17 temmuz dogumlu kilosu 5450 gr cikti doktor az dedi 3200 dogmustu hem mama hem meme devam ediyoruz ama daha cok mama aliyo o da en fazla bi ogunde 90ml mama aliyo moralim bozuldu cildinde kizarikliklar vardi pütürcüklü inek sutu alerjisi olabilir dedi bana diyet bebege de bebelacin biralerji icin olan bi mamasini verdi ama tadi biraz kotu icmezse icine bir damla pekmez damlatabilirsin dedi bana biraz ilginc geldi biz normalde goden goat kullaniyorduk bi de mustelanin urunlerini kullaniyodum antialerjiktir normalde ama belli de olmaz bioderma kullan dedi yani kafami cok karistirdi bir de bu kilo meselesine cok bozuldum ne yapmaliyim sizce

Slm kızlar bebeği inde ben gibi doğum lekesi olan var mı

benim kızımda var alnında iki kasının ortasında dogdugunda cok belırgındi smdı gıderek azaldı ama kırmızı agladıgında ya da bazen cok belırgın oluyor zamanlar gecermiş belki
Benim oğlumda vardı karın kısmında ceviz büyüklüğünde 2 sene kadar çok belirgindi son 1 yıldır geçti hemen geçmese de zamanla gidecektir merak etmeyin

Geniz akıntısına ne dedi canım

Bide başka dr a götür canım bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…