2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

L
Baska doktora git. Pekmez ver demesi beni cok dusundurdu. 3 aylik bebek 5450 grmis nesi az ki. Benimki de 5650 idi o vakit. 4 doktordan sonra tesadufen aradigim doktoru buldum. İcine sinmiyorsa degistir

Kızlar bu hafta Yenidoğan ıslak mendil bitti bende yenisini almadım evde 3 yaşında bir oğlum daha var onada kullanıyorum kardeşine ne kullanirsam onu istiyor bende sleepy nin sensitive olanindan aldım ikisinede kullanıyorum pişik falan olmadı çok şükür kokusuda yok memnunum

Süt alerjisini dr bana da dedi.Onların kı bir tahmin alerji druna gitmeden kesinleşmiyor ama ben ne zaman süt ürünü bişi ya da paketli gıda yesem oğlum ya çok sancılanıyor ya siyah kaka yapıyor.Bazen meme almıyor.Sanki dr biraz sallamış gibi sana.Gaz sancısı,reflu,kusma,meme reddi,yeşil mukuslu kaka,kakada kan inek sütü alerjisinin belirtileri.Bizde kakada kan yoktu diğer drlar bu yüzden alaerji değildir diyor.3 aydan sonra gaz devam ederse alerji druna gönderecekler.Biz de 17 temmuz doğumluyuz.3300 doğmuştuk.Bir hafta önce 6520 grdık.15 gündür mama vermiyorum.Dr yasakladı.Biz de bazen meme reddi oluyor.Bugün yine oldu.Sagdım verdim 190 cc den 150 sini içti.Normalde emdiği için takip edemiyorum ama 90 cc aldığı da oluyordu mama verirken.Senin bebek ayda 700 gr almış gibi.Burada 500 gr için de iyi denildiğini okumuştum.Bence tek şikayet ciltte kızarıklıksa bu kadar katı bir diyete başlamana gerek yok.Kilo da az değil normal kilosu.

Üç yaşındakine bez mi bağlıyorsun?Söylemior mu çişini,kakasını?

Canim bi kez daha sorup icicem mecbur zaten olmayacak cunku boyle surekli adetliyim her yerde emzirmeden dolayi gec olabilir diyor benimki surekli oluyor duzelir diye bekledim ama duzelecegi yok

Çok ağladı mi ? 2.ay aşısında çok ağlamıştı bizimki

Ben daha bugun saglik ocagina gittim yenidogan aparati kullaniyoruz

B bedirdolunay biz 5 temmuz dogumluyuz ve kilomuz 5450 civarı. ilk zamanlarda az kilo alimdan dolayi mama tavsiye etmisti ama simdi buyume egrisine göre normalmiş ve sadece anne sütü dedi.
Ayrica vucudunda kızarıklıklar var üç dört gündür, bioderma ve vazelin verdi. Sicak,toz, farkli uygulamalar sebep olmuş olabilir dedi.

Canim bi kez daha sorup icicem mecbur zaten olmayacak cunku boyle surekli adetliyim her yerde emzirmeden dolayi gec olabilir diyor benimki surekli oluyor duzelir diye bekledim ama duzelecegi yok
Kist fln mı var acaba yada hormonlara bakldı mı gecmş olsun öyleside zor inşallah düzene girer

Benim oğlumda vardı karın kısmında ceviz büyüklüğünde 2 sene kadar çok belirgindi son 1 yıldır geçti hemen geçmese de zamanla gidecektir merak etmeyin
Hemanjiom muydu oğlunun lekesi bn de bugün Dr a götürdüm Dr da zamanla gider dedi biraz rahatladım

Kist fln mı var acaba yada hormonlara bakldı mı gecmş olsun öyleside zor inşallah düzene girer
Yani onceden polikistik over vardi ama gec olurdum , muayeneye gittigimde rapor istemek icin gitmistim bunu da soyledim bakti ultrasondan cok onemsemedi ama rapor konusu on planda kaldi. Duzenleyici vereyim rahim duvari daha tam toplamamis kendini ondandr dedi bide :/ aynen canim zor oluyor boylede mecbur icicem sanirim hapi

B bedirdolunay aynı gün ve aynı kiloda doğmuş bebişlerimiz, bugün tarttım tam 6 kilo ama ben mama veriyorum yaklaşık 20 gündür. Bir de bebelac laktozsuz mama kullandığımdan beri çok rahatladık gazdan, sana onu mu verdi. Gayet de içiyor bizimki tadı kötü gelmedi pekmez atma derim bi dene önce içer bence.

Kist olsa söylerdi bide yeni dogum yaptn daha yoktur rahim duvarından muhtemelen bende adet olmuyorum bana rahim duvarın ince dedi olmazsın bi süre dedi kullan bakalım ilacı sonucta dr verms

L

Baska doktora git. Pekmez ver demesi beni cok dusundurdu. 3 aylik bebek 5450 grmis nesi az ki. Benimki de 5650 idi o vakit. 4 doktordan sonra tesadufen aradigim doktoru buldum. İcine sinmiyorsa degistir
Sanirim oyle yapicam bi de verdigi kremler de kortizon varmis yzu icin verdiklerinde kullanmicam

Bebelac inek sutune alerjik bebekler icin mamasi varmis onu verdi senin sutunden gecen inek sutune alerjisi varsa diye dedi yoksa benim kullandigim mama golden goat keci sutu ozluydu zaten ben bebegimde alerji oldugunu da dusunmuyorum acikcasi cunku oyle olsa mukuslu kak falan olmadi gerekmiyo muydu bi de ne kadar mama iciyo senin bebegin canim benimki hic meme vermedigim bi ogunde bile en fazla 90 ml iciyo ona da az dedi 120 150 icmesi gerekiyodu dedi

Evet bana da biraz salladi gibi geldi acikcasi canim meme reddi yom geceleri guzel emiyo gunduzleri bazen istemiyo ama mama alan bi bebekte oldugu icin normal diye dusunuyorum siyah ya da mukuslu kaka reflu vs de yok cildeki kizariklik alerji olabilir sut urunleri kullanma dedi bence bizim problemimiz en cok istahsizlik ve ciltteki pütürlü kizarikliklar

Protein alerjisi için değil benim dediğim süt şekeri alerjisi o bende de var laktozsuz süt içince sıkıntı olmuyor ama diğer türlü bebiş gazdan kıvranıp kızara bozara yapıyor . Protein alerjisinin teşhisi için alerji dr yönlendirmesi Laz'ım
Benim kız da hiç meme vermesem 90 içiyor en fazla canım. Sonradan meme veriyorum ama kaç çıkıyordur bilmiyorum.

Doğru diyorsun emicekler inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…