Biz varız:)Kızlar beyaz gürültüyle bebeğini uyutan var mı
benım bebegım 5200 suan yenıdogan aparatıyla bırlkte aldım alma bence aparatla cok bısey farketmıyor hatta cocugub gorusunu kapatıyor yandan ben sadece yukseltme kısmını kullandım ama aparatsız da koydum ıcıne gomuldu ama oldu sadece sevmedıgı agladıgı ıcın kullanmadım bır kere markete gıdıp geldık ıkımız aparatsız kullandım bence kıloyla ılgılı degıl boydan dolayı ıcıne gomuluyorlar bıraz ama keske bebegım dısarıya bakabıldıgı bır kanguru aldaydım kızım sevmedikızlar kangru konusu açılmış yine solomom baby e mesaj attım 7 -8 kiloya kadar yeni doğan aparatıyla kullanılması gerek demişler daha benim kızım 5500 kiloda mümkün değil yakın zamanda o kiloya ulaşması yeni doğan aparatı kullanan var mı nasıl memnun musunuz almayı düşünüyorum bende
:) anamm kuzum bildirimlerimde kapalı birsey gelmiyor herzaman beklerim balçova tarafındayım artık..maşallahımız var yoluna girmeye başladı artık bebişler..seninki nasıl ya instagram hesabından vs takipte olsak daha sık yazısma imkanımız olur uzun uzun giremiyorum artık:) tek görebildiğim yellu :)Izmirliler hepimiz bir uctayiz :)) Yoksa tabiki bulusurum mesela dün çeşmedeydim ama @yesilbalon kayiplarda gitmisken görürdüm :)
Bir önceki gün aliagadaydim @almora1 tasinma telasinda onuda görürdüm yoksa..
Digerlerinin yerini bile bilmiyorum duymadim desem yeridir. En çokMelissa81 in evinin cevresinde geziniyorum bu aralar oda iki bebekle dunyasi kaymistir Iki yasina kadar kendine gelemez o biz az cok rahata erdik :)
benim kızdada var hemanjiom bende bugun götürdüm riskli yerde degil dedi bacağında bizimki..inşallah geçer izi kalmaz bebişlerimizdeHemanjiom muydu oğlunun lekesi bn de bugün Dr a götürdüm Dr da zamanla gider dedi biraz rahatladım
ben yeni yeni çıkıyorum 3 ay kadar hep evdeydik cocuklar misafir gelince ağlıyorlardı.insan içine karışsınlar diye son 1 aydır haftada 3 cıkarıyoruz..ama havalar soğudu kalın giydiriyorum güneşli yerlere gidiyoruz avm gidersek bahçesindeki kafeye oturuyoruz vs.. gelince tabi mutlaka banyo yaptırıyorum..busekilde rahatta uyuyorlar geceHava soğudu dışarı çıkıyor musunuz? Bugün o kadar istiyorum ki ama etrafta salgın var avm ler desen mikrop yuvası sağlıklı çocuğu hasta ederim diye yine evdeyim,ah keşke teraslı evim olsaydı çıkar 2 nefes alırdım
Biz ne seni ne de onu görebiliyoruz özledik kız çok zorlandığım zamanlarda hep aklıma geliyorsun Allah yardımcın olsun diyorum sana Rabbim dağına göre kar verir:) anamm kuzum bildirimlerimde kapalı birsey gelmiyor herzaman beklerim balçova tarafındayım artık..maşallahımız var yoluna girmeye başladı artık bebişler..seninki nasıl ya instagram hesabından vs takipte olsak daha sık yazısma imkanımız olur uzun uzun giremiyorum artık:) tek görebildiğim yellu :)
Yok canım çok şükür öyle bir derdimiz yok ama ıslak mendil hep elimizin altında olması gerekiyor büyüdükçe pislikleri artıyor kız çikolata yemek boya falan derkenÜç yaşındakine bez mi bağlıyorsun?Söylemior mu çişini,kakasını?
Hemanjiom ne demek bilmiyorum ama doktor zamanla gidecektir demişti nitekim öyle oldu 1 yaş civarında çok daha belirgin olmuştuHemanjiom muydu oğlunun lekesi bn de bugün Dr a götürdüm Dr da zamanla gider dedi biraz rahatladım
malesef ilk asida pek anlamadi ama 2.asi yakiyormus onda bi ciglik koptuÇok ağladı mi ? 2.ay aşısında çok ağlamıştı bizimki
Gecmş olsun canımBisey demedi cigeri temiz bogazinda da kizariklik yok 3 saatte bir falan serum fizyolojik dokup temizle dedi canim
Maaşallah canım benimm Rabbim esirgesin tüm kötülüklerden Rabbim saglık hayırlı uzun ömürler nasip etsinnBayadır giremedim kızlar. Oğluşumun dertleriyle uğraştım. Yeni yeni düzene girdik şükürler olsunn.. 3 aylık olduk biz. Artık güzelce emiyoruuz. Göğüs ucu olmayan ben, emzirmeyi başardııımOkyanus gözlümden sizlere Merhabaaa
Oyyy yerim ya bunu o saç ne ❤ Masallah Allah esirgesin.Bayadır giremedim kızlar. Oğluşumun dertleriyle uğraştım. Yeni yeni düzene girdik şükürler olsunn.. 3 aylık olduk biz. Artık güzelce emiyoruuz. Göğüs ucu olmayan ben, emzirmeyi başardııımOkyanus gözlümden sizlere Merhabaaa
Yaaa alpi yaa çok güzeller masallah gelinliğinide görmek nasip olsun bayıldım mevludünüzü Allah kabul etsinEki Görüntüle 2053730 Günaydın Herkese..
Mevlüdümüz de okundu Rabbim kabul etsin çok şükür eksik birseyimiz kalmadi. Buda elbisemiz ♡♡ Biraz uzak kaldim bir 15 gun daha sık sık giremem evde degilim ama ara ara okuyorum aklimda burda :)
Allah'ım maşallah o ne göz o ne saç öyle Rabbim esirgesin çok tatlıBayadır giremedim kızlar. Oğluşumun dertleriyle uğraştım. Yeni yeni düzene girdik şükürler olsunn.. 3 aylık olduk biz. Artık güzelce emiyoruuz. Göğüs ucu olmayan ben, emzirmeyi başardııımOkyanus gözlümden sizlere Merhabaaa
Aminnnn mevludunde gelinlikle gordum kaldi dugunuYaaa alpi yaa çok güzeller masallah gelinliğinide görmek nasip olsun bayıldım mevludünüzü Allah kabul etsin
Allah kabul etsin canımm cok tatlı elbisesi de :)Rabbim yavrularımıza hep güzel günler yaşatsın inşallahEki Görüntüle 2053730 Günaydın Herkese..
Mevlüdümüz de okundu Rabbim kabul etsin çok şükür eksik birseyimiz kalmadi. Buda elbisemiz ♡♡ Biraz uzak kaldim bir 15 gun daha sık sık giremem evde degilim ama ara ara okuyorum aklimda burda :)
Hic duymadim daha once. Ama bitki cayi vermek ne kadar iyi bir fikir tartisilirHumananin iyi geceler çayı bebege verilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?