2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allahııııımm pembiş pembiiş harikaa :) allah kabul etsin canım

Canım benim bebiş seninkinden 1 hafta sonra doğdu yaklaşık Doğum kilosu aynı.şimdi 5 kilo.benim doktorum da az dedi.ben yine de mama vermiyorum.sadece emziriyorum.arkadaşın kızı da aynı şekildeydi.o da ısrarla emzirdi.sonraki aylarda birden kilo almaya başladı.bence sağlıklı olsun da gerisi boş.sadece emzir bence sütün yeterliyse.alerjisi de geçecektir.sabırlı olmalısın

Bizimde dun saglik ocaginda randevumuz vardi. Gecen gittigimde 21 eylulde yani 5400 gelmisti kiyafetli ebe 5200 dedi cok net animsiyorum. Dün diyorki 5700müş ayni kalmis hic kilo almamiş. Kendisi yanlis yazmis bana laf yapiyo. Dunde kiyafetli 5950 geldi. 3 ayda 3 kg almis cocuk iste hala laf yapiyo. O yuzden ebe ve drlar ne derse desin kilo alimi varsa emzirin. Keske sutum olsaydi da bende sadece emzirseydim. Bu aralar yüsra tugba yine fazla kusuyo. Fazla iciyo ama icmek istiyo, usuttuk mu mama mi fazla geliyo bi anlayabilsem. Yarinda dr kontrolumuz var insallah o da sinirlerimi bozmaz

Mrb gecen hafta bizimde cok kusmamız ve huzursuzlugumuz olmustu doktorumuz mamayi fazla ve sık verdigin icin olmus dedi dedigi gibi öğün arasını artırıp mamayı ona göre verince gercekten rahatladi inan mama vermek emzirmekten daha zormus

Maşallah. Bu ne güzellik böyle. Sen bu çocugu dısarlara çikarma hiç mazallah. Allah bahtini güzel eylesin.

Allah kabul etsin canımm cok tatlı elbisesi de :)Rabbim yavrularımıza hep güzel günler yaşatsın inşallah

Al_pi Allah kabul etsin masallah pek guzelmis. Tugceilker masallah kuzuna

Allahııııımm pembiş pembiiş harikaa :) allah kabul etsin canım

Ayy cok cici :)Allah kabul etsin canim
Hepinize tesekkur ediyoruz kizimla ♡♡♡

Uyyy maşallah, Allah esirgesin çok tatlı. Saçlarım şekil , önümden çekil.

2.5-3 saate 90 ml iciyor dahada arayi uzatamamki dayanmiyo acliga

Masallah

2.5-3 saate 90 ml iciyor dahada arayi uzatamamki dayanmiyo acliga
Kusma bizde de oluyor.2.aydan sonra basladi.Mide gazi cikmayinca kusarak cikarabiliyor.Yediklerine dikkat edip karnina bastirmadan mide gazini cikartman lazim.Bize de mama iyi gelmiyor Aptamil kusturuyor,Hipp siyah kaka yaptiriyor.

Kusma bizde de oluyor.2.aydan sonra basladi.Mide gazi cikmayinca kusarak cikarabiliyor.Yediklerine dikkat edip karnina bastirmadan mide gazini cikartman lazim.Bize de mama iyi gelmiyor Aptamil kusturuyor,Hipp siyah kaka yaptiriyor.
Mide gazini cikariyoruz aslinda bazen hemen mamadan sonra bazende 1 saat sonra bile cikarabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…