- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Teşekkür ederiiz :) bizimki biraz saçlı doğdu midem çok yanıyodu gerçktn alakası var mı blmiyorm ama :)Oyyy yerim ya bunu o saç ne ❤ Masallah Allah esirgesin.
Teşekkr ederz cnm amiin cümlemizin :)Allah'ım maşallah o ne göz o ne saç öyle Rabbim esirgesin çok tatlı
Amiin canım cümlemiziin :)Maaşallah canım benimm Rabbim esirgesin tüm kötülüklerden Rabbim saglık hayırlı uzun ömürler nasip etsinn
Emzirmene de ayrıca cok sevindimm Allah a emanet olun
Allahııııımm pembiş pembiiş harikaa :) allah kabul etsin canımEki Görüntüle 2053730 Günaydın Herkese..
Mevlüdümüz de okundu Rabbim kabul etsin çok şükür eksik birseyimiz kalmadi. Buda elbisemiz ♡♡ Biraz uzak kaldim bir 15 gun daha sık sık giremem evde degilim ama ara ara okuyorum aklimda burda :)
Canım benim bebiş seninkinden 1 hafta sonra doğdu yaklaşık Doğum kilosu aynı.şimdi 5 kilo.benim doktorum da az dedi.ben yine de mama vermiyorum.sadece emziriyorum.arkadaşın kızı da aynı şekildeydi.o da ısrarla emzirdi.sonraki aylarda birden kilo almaya başladı.bence sağlıklı olsun da gerisi boş.sadece emzir bence sütün yeterliyse.alerjisi de geçecektir.sabırlı olmalısınKizlar merhaba sabah yazmistim bebegimi bugun doktora goturduk geniz akintisi konak ve normal kontrol icin 17 temmuz dogumlu kilosu 5450 gr cikti doktor az dedi 3200 dogmustu hem mama hem meme devam ediyoruz ama daha cok mama aliyo o da en fazla bi ogunde 90ml mama aliyo moralim bozuldu cildinde kizarikliklar vardi pütürcüklü inek sutu alerjisi olabilir dedi bana diyet bebege de bebelacin biralerji icin olan bi mamasini verdi ama tadi biraz kotu icmezse icine bir damla pekmez damlatabilirsin dedi bana biraz ilginc geldi biz normalde goden goat kullaniyorduk bi de mustelanin urunlerini kullaniyodum antialerjiktir normalde ama belli de olmaz bioderma kullan dedi yani kafami cok karistirdi bir de bu kilo meselesine cok bozuldum ne yapmaliyim sizce
Masallah size :)Bayadır giremedim kızlar. Oğluşumun dertleriyle uğraştım. Yeni yeni düzene girdik şükürler olsunn.. 3 aylık olduk biz. Artık güzelce emiyoruuz. Göğüs ucu olmayan ben, emzirmeyi başardııımOkyanus gözlümden sizlere Merhabaaa
Ayy cok cici :)Allah kabul etsin canimEki Görüntüle 2053730 Günaydın Herkese..
Mevlüdümüz de okundu Rabbim kabul etsin çok şükür eksik birseyimiz kalmadi. Buda elbisemiz ♡♡ Biraz uzak kaldim bir 15 gun daha sık sık giremem evde degilim ama ara ara okuyorum aklimda burda :)
Bizimde dun saglik ocaginda randevumuz vardi. Gecen gittigimde 21 eylulde yani 5400 gelmisti kiyafetli ebe 5200 dedi cok net animsiyorum. Dün diyorki 5700müş ayni kalmis hic kilo almamiş. Kendisi yanlis yazmis bana laf yapiyo. Dunde kiyafetli 5950 geldi. 3 ayda 3 kg almis cocuk iste hala laf yapiyo. O yuzden ebe ve drlar ne derse desin kilo alimi varsa emzirin. Keske sutum olsaydi da bende sadece emzirseydim. Bu aralar yüsra tugba yine fazla kusuyo. Fazla iciyo ama icmek istiyo, usuttuk mu mama mi fazla geliyo bi anlayabilsem. Yarinda dr kontrolumuz var insallah o da sinirlerimi bozmaz
Bayadır giremedim kızlar. Oğluşumun dertleriyle uğraştım. Yeni yeni düzene girdik şükürler olsunn.. 3 aylık olduk biz. Artık güzelce emiyoruuz. Göğüs ucu olmayan ben, emzirmeyi başardııımOkyanus gözlümden sizlere Merhabaaa
Allah kabul etsin canımm cok tatlı elbisesi de :)Rabbim yavrularımıza hep güzel günler yaşatsın inşallah
Allahııııımm pembiş pembiiş harikaa :) allah kabul etsin canım
Hepinize tesekkur ediyoruz kizimla ♡♡♡Ayy cok cici :)Allah kabul etsin canim
Uyyy maşallah, Allah esirgesin çok tatlı. Saçlarım şekil , önümden çekil.Bayadır giremedim kızlar. Oğluşumun dertleriyle uğraştım. Yeni yeni düzene girdik şükürler olsunn.. 3 aylık olduk biz. Artık güzelce emiyoruuz. Göğüs ucu olmayan ben, emzirmeyi başardııımOkyanus gözlümden sizlere Merhabaaa
Allah kabul etsin Aipicim, çok ciciler.Eki Görüntüle 2053730 Günaydın Herkese..
Sagol canim ♡♡Allah kabul etsin Aipicim, çok ciciler.
2.5-3 saate 90 ml iciyor dahada arayi uzatamamki dayanmiyo acligaMrb gecen hafta bizimde cok kusmamız ve huzursuzlugumuz olmustu doktorumuz mamayi fazla ve sık verdigin icin olmus dedi dedigi gibi öğün arasını artırıp mamayı ona göre verince gercekten rahatladi inan mama vermek emzirmekten daha zormus
MasallahBayadır giremedim kızlar. Oğluşumun dertleriyle uğraştım. Yeni yeni düzene girdik şükürler olsunn.. 3 aylık olduk biz. Artık güzelce emiyoruuz. Göğüs ucu olmayan ben, emzirmeyi başardııımOkyanus gözlümden sizlere Merhabaaa
Kusma bizde de oluyor.2.aydan sonra basladi.Mide gazi cikmayinca kusarak cikarabiliyor.Yediklerine dikkat edip karnina bastirmadan mide gazini cikartman lazim.Bize de mama iyi gelmiyor Aptamil kusturuyor,Hipp siyah kaka yaptiriyor.2.5-3 saate 90 ml iciyor dahada arayi uzatamamki dayanmiyo acliga
Mide gazini cikariyoruz aslinda bazen hemen mamadan sonra bazende 1 saat sonra bile cikarabiliyoKusma bizde de oluyor.2.aydan sonra basladi.Mide gazi cikmayinca kusarak cikarabiliyor.Yediklerine dikkat edip karnina bastirmadan mide gazini cikartman lazim.Bize de mama iyi gelmiyor Aptamil kusturuyor,Hipp siyah kaka yaptiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?