Benim kayınvalide haftada 1 gün genel temizlik yapıyor gelip, onun harici ben sadece çamaşır asıp,yemek yapabiliyorum mutfağı da akşam Bebek uyuyunca topluyorum. Kv gelmese halim yamanKızlar hiç hâlim yok ev aldi gitti sadece yemek yapip mutfagi toparliyorum yatak haftada 2 gun toplaniyornolcak bu tembel halim
Bana da lazim oyle bi kvBenim kayınvalide haftada 1 gün genel temizlik yapıyor gelip, onun harici ben sadece çamaşır asıp,yemek yapabiliyorum mutfağı da akşam Bebek uyuyunca topluyorum. Kv gelmese halim yaman
Iyi gunlerde uzun uykularda insallahHamağımız geldi kızım 5 dk da daldı uykuya bakalım ne kadar uyuyacak, ev almış başını gidiyor işlerimi yapabilseydik en azından
Cok ciciymis elbiseniz masaallah Allah gelinlikler damatliklarla da gormeyi nasip etsin yavrularimizi insaallahSagol canim ♡♡
Ay elbisemiz aynı alpicim bizimki somon rengiydi herkes bayılmıstı mevlütte simdi nikahımız var ordada giydiricem dahada giyemezlerEki Görüntüle 2053730 Günaydın Herkese..
Mevlüdümüz de okundu Rabbim kabul etsin çok şükür eksik birseyimiz kalmadi. Buda elbisemiz ♡♡ Biraz uzak kaldim bir 15 gun daha sık sık giremem evde degilim ama ara ara okuyorum aklimda burda :)
Hamak ise yariyo canim gule gule kullanirsiniz insaallahHamağımız geldi kızım 5 dk da daldı uykuya bakalım ne kadar uyuyacak, ev almış başını gidiyor işlerimi yapabilseydik en azından
Hamağımız geldi kızım 5 dk da daldı uykuya bakalım ne kadar uyuyacak, ev almış başını gidiyor işlerimi yapabilseydik en azından
İnşllah uyur güle güle kullanın canım iyi günlerdeHamağımız geldi kızım 5 dk da daldı uykuya bakalım ne kadar uyuyacak, ev almış başını gidiyor işlerimi yapabilseydik en azından
Özellikle emziriyorsan vitamin almalısın zaten. Benim doktorum elinde kalan vitamini kullan demişti , hatta yine hamilelikten kalma folik asit i de kullanabilirsin dedi. Doktoruna bu konuyu danış canım , özellikle yorgun hissediyorsan iyi gelecektir.Bana da lazim oyle bi kvcamasir astim supurge yapcak halim yok vitamin falan mi alsak
2. El sahibindenden aldım canım 90 liraya, n11 de 165 liraydı. Paşa hamak adıNerden aldın cnm Hamagı, vee fiytı nekdr
Hamilelikten kalanları kullanmak gerek aslında, ama benim kız uyumazsa ben hiç bişe yapamıyorum ki vitamin alsam ne faydaBana da lazim oyle bi kvcamasir astim supurge yapcak halim yok vitamin falan mi alsak
Teşekkür ederim :)Iyi gunlerde uzun uykularda insallah
Umarım yarar saolasın canım:)Hamak ise yariyo canim gule gule kullanirsiniz insaallah
Amin inşAllah saolasın :)İnşllah uyur güle güle kullanın canım iyi günlerde
Sen hala yatak topluyor musun :)Yatak örtüsünü kaldırdım ben.Yatağın üzerine yorganı açıyorum.Zaten artık sadece yatağın ucuna örtü koyuyorlar.O da küçük bişi.Kızlar hiç hâlim yok ev aldi gitti sadece yemek yapip mutfagi toparliyorum yatak haftada 2 gun toplaniyornolcak bu tembel halim
Canım hamağın beşikten farkı var mı?Ana kucağında duruyordu oğlum onu da istemiyor,beşiği de istemiyor.Bir tek bebek arabasında uyuyor.Mecbur bebek arabasını içeri aldım.Evde onunla geziyoruz.Kol bel kalmadı zaten taşıyamıyorum onda da uyuyoruz.Hamağımız geldi kızım 5 dk da daldı uykuya bakalım ne kadar uyuyacak, ev almış başını gidiyor işlerimi yapabilseydik en azından
Benim de haftada iki yardımcım geliyor,temizlikten yana sıkıntım yok.Yine çamaşır yıkama,asma,bulaşık yerleştirme bende.Kadın geldiği günler doğratma işlerini ona yaptırıyorum.Kv gezide şu anda İst de olunca bende her gün.Hem yemek yapıyor hem oğlanı biraz kucağına alıyor.Ona da iyi tabi evi kirlenmiyor.Ben de pişiyor yemek,birlikte yiyoruz,gidiyorlar.Yalnız alıştırmamam lazım.Haftanın beş günü şişiyorum.O gezideyken kendi düzenimi oluşturayım da haftada birden fazla evde ağırlamak iyi değil.Benim kayınvalide haftada 1 gün genel temizlik yapıyor gelip, onun harici ben sadece çamaşır asıp,yemek yapabiliyorum mutfağı da akşam Bebek uyuyunca topluyorum. Kv gelmese halim yaman
Evet canim hamak besikten farkli oluyo benim oglum sadece ayakta sallanarak ya da bebek arabasinda uyuyordu yegenime bebekken aldiklari hamagini denedim ordayken bes dkkada uyudu hamak ayakta sallama hissi veriyor sanirim aldim hamagi getirdim simdi ayakta uyumakta zorluk cektiginde ya da benim canim oyle istediginde hamagina koyup oyle uyutuyorum pahali bisey degilmis sanirim zaten bence al bi dene derim uc bes ay bile kullansa deger yaniCanım hamağın beşikten farkı var mı?Ana kucağında duruyordu oğlum onu da istemiyor,beşiği de istemiyor.Bir tek bebek arabasında uyuyor.Mecbur bebek arabasını içeri aldım.Evde onunla geziyoruz.Kol bel kalmadı zaten taşıyamıyorum onda da uyuyoruz.
Aminnnn mevludunde gelinlikle gordum kaldi dugunu
❤❤ bu kalplerde senin.icin.
Örtü de neSen hala yatak topluyor musun :)Yatak örtüsünü kaldırdım ben.Yatağın üzerine yorganı açıyorum.Zaten artık sadece yatağın ucuna örtü koyuyorlar.O da küçük bişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?