Endiselenme canim nolcak ki masallah uyusunda buyusun. Ayni gun dogdu bizimkiler benim kizda uyuyor uyaniyo bazen uzun bazen kuş uykusu :)Kızım bugun uykusuna cok duşkun ya hiç boyle oldugu yok
3 ayımızı doldurduk bu arada..
Bu uykulu haller norml mi sizce yoksa endişelenck birşy var mu...
Uyuyor uyanıyor emmek istiyor ve dalıyor tum gun boyle baska degişik birsey yok
Aslinda bende kansizlik var icmem sart ama bagirsaklarimi calistirmiyor malum sebepten ihmal ediyorum :/Özellikle emziriyorsan vitamin almalısın zaten. Benim doktorum elinde kalan vitamini kullan demişti , hatta yine hamilelikten kalma folik asit i de kullanabilirsin dedi. Doktoruna bu konuyu danış canım , özellikle yorgun hissediyorsan iyi gelecektir.
Güzelce besleniyosa korkma canım ateşi falanda yoksa bişey yoktur uykusu vardır annesiKızım bugun uykusuna cok duşkun ya hiç boyle oldugu yok
Cok ciciymis elbiseniz masaallah Allah gelinlikler damatliklarla da gormeyi nasip etsin yavrularimizi insaallah
Ay elbisemiz aynı alpicim bizimki somon rengiydi herkes bayılmıstı mevlütte simdi nikahımız var ordada giydiricem dahada giyemezler
tesekkur ederim kizlar. Amin diyorum dualriniza.. Elbise 0-6 aylik ama cok ufak zorla giydirdim :) bidaha giyemez zaten babasi yok gelince onunlada fotograf cektirmek icin giydirecegim insallah gelir
Ben uyutuyorum.Kızlar beyaz gürültüyle bebeğini uyutan var mı
oyy maşALLAH kuzumaBayadır giremedim kızlar. Oğluşumun dertleriyle uğraştım. Yeni yeni düzene girdik şükürler olsunn.. 3 aylık olduk biz. Artık güzelce emiyoruuz. Göğüs ucu olmayan ben, emzirmeyi başardııımOkyanus gözlümden sizlere Merhabaaa
bugün benimkide öyleydi. Ben sürekli yanında olmama bağladım. Haftada 3 gün çalışıyorum ve bakıcısında kalıyor. Bazen mızmızlık yapabiliyor. Uyumak için beni bekliyormuş. Dolayısıyla emerken uyuyakalıyor. Gün gün deişiyorlar. Ateşi yoksa bir rahatsızlığı yosa sıkıntı yok diye düşün.Kızım bugun uykusuna cok duşkun ya hiç boyle oldugu yok
Bizim de tam bugün 3.ayımız doldu ve aynı durumdayız ya. Emmek için ağlıyor be emince uyuyor 1 saat sonra kalkıp tekrar huzursuzlanıyor emicem diye ve tekrar uyku istiyor anlamadım bende.Kızım bugun uykusuna cok duşkun ya hiç boyle oldugu yok
tesekkur ederim kizlar. Amin diyorum dualriniza.. Elbise 0-6 aylik ama cok ufak zorla giydirdim :) bidaha giyemez zaten babasi yok gelince onunlada fotograf cektirmek icin giydirecegim insallah gelirsonrasi ani kutusuna bir elbise eklendi
2.5-3 saate 90 ml iciyor dahada arayi uzatamamki dayanmiyo acliga
akşam 7-9 arasınde yatıyor sabah 5.30-7 arasında kalkıyor. Ben düzen yapmadım bizim kızın kendi düzeni bu. Ezanla uyuyup ezanla uyanıyor genelde :)))Kizlar konusuldu mu bilmiyorum,bebislerinizi kacta gece uykusuna yatiriyosunuz ve sabah kacta uyaniyolar?bu uykularla basimiz dertte
gece 11-12 ve 2-3 gb yine uyurken emziriyorumKizlar konusuldu mu bilmiyorum,bebislerinizi kacta gece uykusuna yatiriyosunuz ve sabah kacta uyaniyolar?bu uykularla basimiz dertte
Ben de 18:30 da banyo 19 da yatış gazı yoksa 19:45 de uyumuş olur 1 ve 4 te ıhlar azıcık emer ya da ben ondan önce mama hazırlar uykuda yedirirö sabah 6 da uyanış ama 19 u beklemiycem artık Çünkü hava kararınca çok huzursuzlaşıyor artık 18 de yıkıycam rutinim böyle . Gündüz bazen uzun uyur bazen yarım saat te kısa uykular yaparKizlar konusuldu mu bilmiyorum,bebislerinizi kacta gece uykusuna yatiriyosunuz ve sabah kacta uyaniyolar?bu uykularla basimiz dertte
Bu hesabi biliyorum bu hesaba gore az bile iciyo ama kusuyo isteBenimde öyle 2.5 saatte başlıyo zaten ağlamaya doktor söyle bi hesap yapmistı
Cocugun kilosu x 200 = sonuc
Sonuc / kac öğün veriyorsan örnegin 3 saate bir ise 8 e 2 saatte bir veriyorsan 12 ye böleceksin cikan sonuc verecegin cc ölcüsü
Umarim senin bizimki kadar sorun olmaz bizde malesef reflüde var
Allahım çok güzelsin Maşallah bu çocuğa Allahım korusun hepimizin evladınıBayadır giremedim kızlar. Oğluşumun dertleriyle uğraştım. Yeni yeni düzene girdik şükürler olsunn.. 3 aylık olduk biz. Artık güzelce emiyoruuz. Göğüs ucu olmayan ben, emzirmeyi başardııımOkyanus gözlümden sizlere Merhabaaa
3. Ve 4. Ayda meme reddi en cok yasanilan donemmis. Benim kizim bi cekip birakiyo tekrar cekiyo birakiyo agliyo benim sutum yokKızlaar.. 3 ay dan snra bebegi emmeyi reddeden var mı aranızda?
Benim kızım bugun iki kere çekip memeden kendini geri atıyor , normalde boyle yapınca gazı olur agrısı olurdu sakinleşince emerdi ama bugun akşamdan beri emmiyor beni, ama mama verince içiyor ( genelde gunde 3 kere fln mama takviye veriyordum diger zaman beni emerdi ve emmeyi de cok sever nerdeyse saat başı emerdi )
Süt mu yok acaba diyorum da zamanım yok sagıp bakmaya..ama var zannedersem
Degişik birşey yemedim..
var mı boyle bir durumla karşılaşan anne?
Canim benim kizimda bazen cirpiniyor memede agliyor vuruyor kizariyor emmiyor falan ama sonrasinda ya gazi oluyor ya uykusu sakinlesince emiyor hic mama vermedimKızlaar.. 3 ay dan snra bebegi emmeyi reddeden var mı aranızda?
Benim kızım bugun iki kere çekip memeden kendini geri atıyor , normalde boyle yapınca gazı olur agrısı olurdu sakinleşince emerdi ama bugun akşamdan beri emmiyor beni, ama mama verince içiyor ( genelde gunde 3 kere fln mama takviye veriyordum diger zaman beni emerdi ve emmeyi de cok sever nerdeyse saat başı emerdi )
Süt mu yok acaba diyorum da zamanım yok sagıp bakmaya..ama var zannedersem
Degişik birşey yemedim..
var mı boyle bir durumla karşılaşan anne?
Masallah cok guzel duzeni. Hergun yikiyormusun artik havalar sogudu biz 1 haftadir yikanmiyoruz asi falan araya girdiBen de 18:30 da banyo 19 da yatış gazı yoksa 19:45 de uyumuş olur 1 ve 4 te ıhlar azıcık emer ya da ben ondan önce mama hazırlar uykuda yedirirö sabah 6 da uyanış ama 19 u beklemiycem artık Çünkü hava kararınca çok huzursuzlaşıyor artık 18 de yıkıycam rutinim böyle . Gündüz bazen uzun uyur bazen yarım saat te kısa uykular yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?