2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Endiselenme canim nolcak ki masallah uyusunda buyusun. Ayni gun dogdu bizimkiler benim kizda uyuyor uyaniyo bazen uzun bazen kuş uykusu :)

Aslinda bende kansizlik var icmem sart ama bagirsaklarimi calistirmiyor malum sebepten ihmal ediyorum :/

Güzelce besleniyosa korkma canım ateşi falanda yoksa bişey yoktur uykusu vardır annesi

Cok ciciymis elbiseniz masaallah Allah gelinlikler damatliklarla da gormeyi nasip etsin yavrularimizi insaallah

Ay elbisemiz aynı alpicim bizimki somon rengiydi herkes bayılmıstı mevlütte simdi nikahımız var ordada giydiricem dahada giyemezler

Al_pi elbiseniz harika iyi gunlerde kullanin
tesekkur ederim kizlar. Amin diyorum dualriniza.. Elbise 0-6 aylik ama cok ufak zorla giydirdim :) bidaha giyemez zaten babasi yok gelince onunlada fotograf cektirmek icin giydirecegim insallah gelir sonrasi ani kutusuna bir elbise eklendi

oyy maşALLAH kuzuma

bugün benimkide öyleydi. Ben sürekli yanında olmama bağladım. Haftada 3 gün çalışıyorum ve bakıcısında kalıyor. Bazen mızmızlık yapabiliyor. Uyumak için beni bekliyormuş. Dolayısıyla emerken uyuyakalıyor. Gün gün deişiyorlar. Ateşi yoksa bir rahatsızlığı yosa sıkıntı yok diye düşün.

Bizim de tam bugün 3.ayımız doldu ve aynı durumdayız ya. Emmek için ağlıyor be emince uyuyor 1 saat sonra kalkıp tekrar huzursuzlanıyor emicem diye ve tekrar uyku istiyor anlamadım bende.

tesekkur ederim kizlar. Amin diyorum dualriniza.. Elbise 0-6 aylik ama cok ufak zorla giydirdim :) bidaha giyemez zaten babasi yok gelince onunlada fotograf cektirmek icin giydirecegim insallah gelir sonrasi ani kutusuna bir elbise eklendi

Nice guzel gunlerini gor insallah

2.5-3 saate 90 ml iciyor dahada arayi uzatamamki dayanmiyo acliga

Benimde öyle 2.5 saatte başlıyo zaten ağlamaya doktor söyle bi hesap yapmistı

Cocugun kilosu x 200 = sonuc

Sonuc / kac öğün veriyorsan örnegin 3 saate bir ise 8 e 2 saatte bir veriyorsan 12 ye böleceksin cikan sonuc verecegin cc ölcüsü

Umarim senin bizimki kadar sorun olmaz bizde malesef reflüde var

Kizlar konusuldu mu bilmiyorum,bebislerinizi kacta gece uykusuna yatiriyosunuz ve sabah kacta uyaniyolar?bu uykularla basimiz dertte
akşam 7-9 arasınde yatıyor sabah 5.30-7 arasında kalkıyor. Ben düzen yapmadım bizim kızın kendi düzeni bu. Ezanla uyuyup ezanla uyanıyor genelde :)))

Kizlar konusuldu mu bilmiyorum,bebislerinizi kacta gece uykusuna yatiriyosunuz ve sabah kacta uyaniyolar?bu uykularla basimiz dertte
Ben de 18:30 da banyo 19 da yatış gazı yoksa 19:45 de uyumuş olur 1 ve 4 te ıhlar azıcık emer ya da ben ondan önce mama hazırlar uykuda yedirirö sabah 6 da uyanış ama 19 u beklemiycem artık Çünkü hava kararınca çok huzursuzlaşıyor artık 18 de yıkıycam rutinim böyle . Gündüz bazen uzun uyur bazen yarım saat te kısa uykular yapar

Bu hesabi biliyorum bu hesaba gore az bile iciyo ama kusuyo iste

Allahım çok güzelsin Maşallah bu çocuğa Allahım korusun hepimizin evladını

Kızlaar.. 3 ay dan snra bebegi emmeyi reddeden var mı aranızda?
Benim kızım bugun iki kere çekip memeden kendini geri atıyor , normalde boyle yapınca gazı olur agrısı olurdu sakinleşince emerdi ama bugun akşamdan beri emmiyor beni, ama mama verince içiyor ( genelde gunde 3 kere fln mama takviye veriyordum diger zaman beni emerdi ve emmeyi de cok sever nerdeyse saat başı emerdi )
Süt mu yok acaba diyorum da zamanım yok sagıp bakmaya..ama var zannedersem
Degişik birşey yemedim..
var mı boyle bir durumla karşılaşan anne?

3. Ve 4. Ayda meme reddi en cok yasanilan donemmis. Benim kizim bi cekip birakiyo tekrar cekiyo birakiyo agliyo benim sutum yok

Canim benim kizimda bazen cirpiniyor memede agliyor vuruyor kizariyor emmiyor falan ama sonrasinda ya gazi oluyor ya uykusu sakinlesince emiyor hic mama vermedim

Masallah cok guzel duzeni. Hergun yikiyormusun artik havalar sogudu biz 1 haftadir yikanmiyoruz asi falan araya girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…