Benim oglum emmedi uykuya meyli vardı rahatsızlıktanmıs emzir mama verme bence hiç istemiyosa da artık drunuza danış bi imkanın varsa canımKızlaar.. 3 ay dan snra bebegi emmeyi reddeden var mı aranızda?
Benim kızım bugun iki kere çekip memeden kendini geri atıyor , normalde boyle yapınca gazı olur agrısı olurdu sakinleşince emerdi ama bugun akşamdan beri emmiyor beni, ama mama verince içiyor ( genelde gunde 3 kere fln mama takviye veriyordum diger zaman beni emerdi ve emmeyi de cok sever nerdeyse saat başı emerdi )
Süt mu yok acaba diyorum da zamanım yok sagıp bakmaya..ama var zannedersem
Degişik birşey yemedim..
var mı boyle bir durumla karşılaşan anne?
Ben 19:30 gibi hazırlıyorum cocukları 20:30gibi bebiş uyumus oluyodu sonra 11e kadar uyurdu emmeye kalkarsı 2aaatte bi sabah da 07:00uyanıs olurdu amma bi bagrsak enfeksionu gecirdik 2hafta önce sindide nezle düzen bozuldu dün gece sabaha kadar ayagımdaydı mesela hastalıklardan sonra tekrar düzen kurmakda zaman alıyo bizde böyleKizlar konusuldu mu bilmiyorum,bebislerinizi kacta gece uykusuna yatiriyosunuz ve sabah kacta uyaniyolar?bu uykularla basimiz dertte
Of of hic sorma bu saat oldu hala uyutmaya calisiyorum 1den once yatmıyor sabahta 10 gibi kalkiyorKizlar konusuldu mu bilmiyorum,bebislerinizi kacta gece uykusuna yatiriyosunuz ve sabah kacta uyaniyolar?bu uykularla basimiz dertte
2haftadîr aynı durumdayız uykudan kalktıkca emiyor diger türlü ac ac duruyor yaklastırdıgım anda mememyi yırttıyor kendiniKızlaar.. 3 ay dan snra bebegi emmeyi reddeden var mı aranızda?
Benim kızım bugun iki kere çekip memeden kendini geri atıyor , normalde boyle yapınca gazı olur agrısı olurdu sakinleşince emerdi ama bugun akşamdan beri emmiyor beni, ama mama verince içiyor ( genelde gunde 3 kere fln mama takviye veriyordum diger zaman beni emerdi ve emmeyi de cok sever nerdeyse saat başı emerdi )
Degişik birşey yemedim..
Normal bencede. Kizimda 8 temm dogumlu. Bazen gunde 1 kez bazen iki gunde 1 yapiyor ara arada pırtlatirken oluyoIyi geceler herkese oğlum genelde günde 1 ya da 2 günde 1 defa kaka yapard o.ama 2_3 gündür her bezi azar azar kalalı saglik ocağına hemşireye sordum normal dedi.halsizlik vs.yok acaba diyorum bağırsakları ile ilgili bir problemmi yoksa 3.ay sonrası normal mi sizin bebisletin kaka düzeninde degisdeğişim var mi.6 temmuz doğumlu oğlum.
Aynen bende ee eee eeee eeeOf of hic sorma bu saat oldu hala uyutmaya calisiyorum 1den once yatmıyor sabahta 10 gibi kalkiyor
amin hep birlikte gorelim insallah.. Rabbim korusun yavrularimiziNice guzel gunlerini gor insallah
Aynen sürekli olmuyor 40 ıma kadar benim yanımdaydı kv ama insan bunalıyor gerçekten az ve öz görüşmek güzelBenim de haftada iki yardımcım geliyor,temizlikten yana sıkıntım yok.Yine çamaşır yıkama,asma,bulaşık yerleştirme bende.Kadın geldiği günler doğratma işlerini ona yaptırıyorum.Kv gezide şu anda İst de olunca bende her gün.Hem yemek yapıyor hem oğlanı biraz kucağına alıyor.Ona da iyi tabi evi kirlenmiyor.Ben de pişiyor yemek,birlikte yiyoruz,gidiyorlar.Yalnız alıştırmamam lazım.Haftanın beş günü şişiyorum.O gezideyken kendi düzenimi oluşturayım da haftada birden fazla evde ağırlamak iyi değil.
2haftadîr aynı durumdayız uykudan kalktıkca emiyor diger türlü ac ac duruyor yaklastırdıgım anda mememyi yırttıyor kendini
19:30gibi gir odaya hergün aynı düzen alışacaktır canımBende 8 bucukta odaya giriyorum uyutmak icin 10 u buluyor uyumasi tabi gece ihtiyac icin uyaniyor 2 bazen 3 kez sonra sabah 7 de uyaniyor kisa bi sure uyanik kaliyo ve 1 saat tekrar uyuyo,sizce bu duzen iyi mi kizlar.doktor 8 de gece uykusuna yatir demisti ama yatmiyo ki bizim ki
Bu hesabi biliyorum bu hesaba gore az bile iciyo ama kusuyo iste
Kızlaar.. 3 ay dan snra bebegi emmeyi reddeden var mı aranızda?
Degişik birşey yemedim..
Saat 20-21 arası uyuyor.Hala gece iki kez beslenmek için kalkıyor.İlki 1-2 arası ikincisi 5-6 arası.İkinci kalkışında hep oynamak istiyor.Benim de çok uykum oluyor,oynayamıyorum.Mızırdanıyor,babasını görünce ağlıyor.Bana o kadar diş geçiremiyor sanırım :)Zar zor bir saat uyutuyorum.7.30 yine uyanık.9,9,30 tekrar uyuyor.11.30 da ben uyandıracağım uyanmazsa.Beslenme aralarını gündüz 3 saatte bir olacak şekilde ayarlayacağım .Saat başı emmek istemiyor artık.Kizlar konusuldu mu bilmiyorum,bebislerinizi kacta gece uykusuna yatiriyosunuz ve sabah kacta uyaniyolar?bu uykularla basimiz dertte
Benim eşim geç geliyor 18.30 gibi yıkamak da ancak 19.30 u buluyor.Sen tek mi yıkıyorsun,biri yardımcı oluyor mu?Ben de 18:30 da banyo 19 da yatış gazı yoksa 19:45 de uyumuş olur 1 ve 4 te ıhlar azıcık emer ya da ben ondan önce mama hazırlar uykuda yedirirö sabah 6 da uyanış ama 19 u beklemiycem artık Çünkü hava kararınca çok huzursuzlaşıyor artık 18 de yıkıycam rutinim böyle . Gündüz bazen uzun uyur bazen yarım saat te kısa uykular yapar
Bende ayni durumdayim her denememde sanki acı biber sürülmüş gibi ağliyor süt geliosa bile agzini sürmuyo doktorum biberona alismis olabilir dedi ne kadar zorlasamda almiyo artik careyi sagip mamaya karistirmakta buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?