2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oglum emmedi uykuya meyli vardı rahatsızlıktanmıs emzir mama verme bence hiç istemiyosa da artık drunuza danış bi imkanın varsa canım

Kizlar konusuldu mu bilmiyorum,bebislerinizi kacta gece uykusuna yatiriyosunuz ve sabah kacta uyaniyolar?bu uykularla basimiz dertte
Ben 19:30 gibi hazırlıyorum cocukları 20:30gibi bebiş uyumus oluyodu sonra 11e kadar uyurdu emmeye kalkarsı 2aaatte bi sabah da 07:00uyanıs olurdu amma bi bagrsak enfeksionu gecirdik 2hafta önce sindide nezle düzen bozuldu dün gece sabaha kadar ayagımdaydı mesela hastalıklardan sonra tekrar düzen kurmakda zaman alıyo bizde böyle

Iyi geceler herkese oğlum genelde günde 1 ya da 2 günde 1 defa kaka yapard o.ama 2_3 gündür her bezi azar azar kalalı saglik ocağına hemşireye sordum normal dedi.halsizlik vs.yok acaba diyorum bağırsakları ile ilgili bir problemmi yoksa 3.ay sonrası normal mi sizin bebisletin kaka düzeninde degisdeğişim var mi.6 temmuz doğumlu oğlum.

2haftadîr aynı durumdayız uykudan kalktıkca emiyor diger türlü ac ac duruyor yaklastırdıgım anda mememyi yırttıyor kendini

Normal bencede. Kizimda 8 temm dogumlu. Bazen gunde 1 kez bazen iki gunde 1 yapiyor ara arada pırtlatirken oluyo

Benimki şimdi uyudu.inşallah uyanmaz.bu sefer de benim uykum yok.bazen 2 yi buluyor uyuması.şimdi neyse de çalışmaya başlayınca zor olacak benim için

Aynen sürekli olmuyor 40 ıma kadar benim yanımdaydı kv ama insan bunalıyor gerçekten az ve öz görüşmek güzel

Bende 8 bucukta odaya giriyorum uyutmak icin 10 u buluyor uyumasi tabi gece ihtiyac icin uyaniyor 2 bazen 3 kez sonra sabah 7 de uyaniyor kisa bi sure uyanik kaliyo ve 1 saat tekrar uyuyo,sizce bu duzen iyi mi kizlar.doktor 8 de gece uykusuna yatir demisti ama yatmiyo ki bizim ki

19:30gibi gir odaya hergün aynı düzen alışacaktır canım

Bende ayni durumdayim her denememde sanki acı biber sürülmüş gibi ağliyor süt geliosa bile agzini sürmuyo doktorum biberona alismis olabilir dedi ne kadar zorlasamda almiyo artik careyi sagip mamaya karistirmakta buldum

Merhaba arkadaslar gaziosmanpasada bildiginiz iyi bir cocuk doktoru var mi medicalpark ya da gaziosmanpasa hastanesinde. Yardimci olabilir misiniz

Kizlar konusuldu mu bilmiyorum,bebislerinizi kacta gece uykusuna yatiriyosunuz ve sabah kacta uyaniyolar?bu uykularla basimiz dertte
Saat 20-21 arası uyuyor.Hala gece iki kez beslenmek için kalkıyor.İlki 1-2 arası ikincisi 5-6 arası.İkinci kalkışında hep oynamak istiyor.Benim de çok uykum oluyor,oynayamıyorum.Mızırdanıyor,babasını görünce ağlıyor.Bana o kadar diş geçiremiyor sanırım :)Zar zor bir saat uyutuyorum.7.30 yine uyanık.9,9,30 tekrar uyuyor.11.30 da ben uyandıracağım uyanmazsa.Beslenme aralarını gündüz 3 saatte bir olacak şekilde ayarlayacağım .Saat başı emmek istemiyor artık.

Reactions: SGd
Benim eşim geç geliyor 18.30 gibi yıkamak da ancak 19.30 u buluyor.Sen tek mi yıkıyorsun,biri yardımcı oluyor mu?

Mrb kızlar uyku konusunda konusmalarınzı takip ettim bizim kızımız gece 12 den once uyumuyo bunu öne cekebilmek icin sizin uyguladiginiz yontem var midir.. biz 3 aylik olduk uyku rutini olusturmaya calisiyorum ama pek basarili oldugum soylenemez siz nelere dikkat ediyorsunuz yardimci olursaniz sevinirim.

Bende ayni durumdayim her denememde sanki acı biber sürülmüş gibi ağliyor süt geliosa bile agzini sürmuyo doktorum biberona alismis olabilir dedi ne kadar zorlasamda almiyo artik careyi sagip mamaya karistirmakta buldum

Cnm oncesinde kac kez biberonla mama veriyordun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…