2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok basarili bence masallahh

benim kiz da bir hafta once bir kac gun boyleydi. normalde gunduz hic uyumaz. Malesef sonra eski haline döndü,hatta daha kötü gece uykularimiz da bozuldu biraz.

benim kiz da bir hafta once bir kac gun boyleydi. normalde gunduz hic uyumaz. Malesef sonra eski haline döndü,hatta daha kötü gece uykularimiz da bozuldu biraz.

Evet cnm , dun gece nerdeyse hiç uyumadı ya boyle birşey olamaz... yatagına koydukca uyandı.. gece 1 den sonra uyudu ve saat başı uyandı ... 3 ayımızdan snra herseyin daha iyi olucagını beklerken düzensizleşti hersey .........

2haftadîr aynı durumdayız uykudan kalktıkca emiyor diger türlü ac ac duruyor yaklastırdıgım anda mememyi yırttıyor kendini

Evet gece emiyor benimki ama yeterince emmiyor mu bilemiyorum cunku gece uykusu iki gundur düzensiz cok ... acaba gece emerken yeterince doymuyor mu da saat bası uyanıyor diye düşünüyorum ...
Onceden biberonla mama veriyormuydun , gunde kaz kez?
Bu konuda yaptıgın birsey var mı?

Canim benim kizimda bazen cirpiniyor memede agliyor vuruyor kizariyor emmiyor falan ama sonrasinda ya gazi oluyor ya uykusu sakinlesince emiyor hic mama vermedim

Evt normlde benimkide aynı oyleydi, bi sıkıntısı varsa ozmn boyle yapıyordu ama sanki bu son iki gun bi degişik halleri var , reddedicek memeyi artk almk istemick mi Acaba,of
Ya da yeterince sut mu gelmio anlamıyoruuuumm

sorma ya, gunduz elim kolum bagli, gece de yorucu geciyor. gece uykusuna zor daliyor. bi duzene oturtmak lazim bundan sonra . yoksa alistigi gibi gidrse cok zorlanacagiz.

8 -10 arasi neler yapiyorsun uyutmak icin canim? iki saatte sıkılıp aglamiyor mu?
bizimki memede daliyor yerine koyuyorum.dalamadan besige koysam 5 dk durmaz sallasam da.

sorma ya, gunduz elim kolum bagli, gece de yorucu geciyor. gece uykusuna zor daliyor. bi duzene oturtmak lazim bundan sonra . yoksa alistigi gibi gidrse cok zorlanacagiz.

Oturtmak lazım evt , benimki 3ay doldurmadan önce daha bi duzenlıydı sankı ya
3ayımıza girdik ıyıce uyku fln gitti , duzensizlik geldi..
Duzeni nasıl oturtucaz ,kac saat arayla uyutmk lazm

ben de merak ediyorum uyutanlar nasil yapiyor. bir sure once aksam10 olmadan kolaylikla uyurdu. Simdi 12den once uyumuyor, erken yatirsak 15dk da bir uyaniyor. gece bazen 2 saatte bir uyanirken bazen de 4-5saat uyuyor. gece memeden sonra yerine koyunca bacaklar havada, bi kiprasma halleri, huzursuzluk... Gunduz zaten sadece memedeyken uyuyor kisa sureler. Tek istedigi sey emmek, saatlerce...
dun gece saat 1den sonra ütü yaptim.

Bizim 40 mız çıktıktan sonra gece uykusu düzene girmeye başladı.. ben bunun için uğraş yaptım mı? Hayır.. kız kendi kendine akşam uykusu düzenini oturttu.. değişmez bir şekilde 18:30-19:00 arası yatış, hiç uyanmadan 05:30 da kalkış.. ne uyanıyor ne ağlıyor.. gece bu kadar uzun uyuması benim işime yarıyor mu ? Bu da hayır.. her 3 saate bi beslenme için kalkıyorum.. benimde uyandığım zaman tekrar uyuyamama gibi bir problemin var.. yani gece uykumu alamıyorum.. gündüzleride şöyle 1-2saat uyumuyor ki.. bi kaç gündür her beslenmeden sonra 20-30 dakikalık şekerlemeler yapmaya başladı.. gündüzde hep oyun istiyor, onunla konuşuyum istiyor.. 12 saate yakın uyuyunca çocuk ta enerji patlaması yaşıyoruz, gabiran anası yani ben resmen sürünüyorumm..şu aralar tek isteğim hiç uyanmadan 1 gün bile olsa gece uyuyabilmek..

Oturtmak lazım evt , benimki 3ay doldurmadan önce daha bi duzenlıydı sankı ya
3ayımıza girdik ıyıce uyku fln gitti , duzensizlik geldi..
Duzeni nasıl oturtucaz ,kac saat arayla uyutmk lazm
uyku egitimi de sabir gerektiren bi uğraş. tek basina yapmak zor, es ya da aile bireylerinden destek almak lazim.

Kol bacak cok oynatmak yorgunluktanmis.Bebek arabasini eve soktum onda uyuyor.Uykuya emzikle daliyor.Memeyi verdigimde agliyorsa anliyorum uykusu var emzigu veriyorum bebek arabasina koyuyorum,arabayi one arkaya hareket ettirince uyuyor.Bir de gozlerini ogusturuyorsa,esniyorsa uykusu var demek.Hemen uyut.Onceden benimki de memede uyuyordu simdi emzikle uyuyor.

Canim gece 3 saat araliklarla kalkmak fazla degil mi?Artik uyanmasana.O kalkmiyorsa 6 saat bekleyebilirsin.Gece bir kez besle artik.Kilo problemi,gelisme problemi yok.Yormasana kendini o kadar.

Ya bir de benim bebis de cok konusayim istiyor.Bende de konusacak enerji yok.Kv cok konusur.Bebegin gelisimi icin her gun bende olmasina ses cikaramiyorum.Ne konusuyorsun sen?Kitap mi okusam dedim bir ara onunla konus diyor kaynaklar,nadol yapsam bilemedim.

Canim gece 3 saat araliklarla kalkmak fazla degil mi?Artik uyanmasana.O kalkmiyorsa 6 saat bekleyebilirsin.Gece bir kez besle artik.Kilo problemi,gelisme problemi yok.Yormasana kendini o kadar.
Haftaya kontrolumuz var sorcam dr kaçö saat aralıkla beslemeliyim diye.. gece gercekten zorluyor,uykusuzluk sinirlerimide yıpratıyor.. eşime saldırmak geliyor içimden.. adamın rahatlığı beni manyaklaştırıyor :)

Canım benimde annem alıştırdı.. havadan sudan herşeyi anlatıyordu, kızımda anlıyormuş gibi hayran hayran dinliyordu.. bende keloğlan masalı anlatıyorum, gülüyor, ağzını açıyor o da konuşmak istiyor bişeyler mırıldanyama başlıyo.. hamilelik dönemini anlatıyorum..soru soruyorum kızıma, kendim cevaplıyorum.. maşaallah çok ilgili.. böyle giderse erkenden konuşur herhalde..

Kızlar 3.ayımızı doldurduk. Her ay 1 kg yda üzeri alan bebeğim bu ay 500 gr almış sadece. Sağlık ocağındki hemşire boyuda kilosuda iyi dedi ama bn takıntı yaptm . Sizde durumlar ne. 63 cm 6 bçk kg

8 -10 arasi neler yapiyorsun uyutmak icin canim? iki saatte sıkılıp aglamiyor mu?
bizimki memede daliyor yerine koyuyorum.dalamadan besige koysam 5 dk durmaz sallasam da.
Bi uyku rutini yapmaya calistim kendimce,odaya giriyorum isigi los yapiyorum hafif bi muzik aciyorum uyku tulumlari var onlardan birini giydiriyorum bezini degisiyorum vs sonra emziriyorum baya bi emiyo sonra daliyo birazda kucagimda bekletiyoeum ve yatagina koyuyorum tabi baya vakit gecmis oluyo sansliysam uyuyo ama cogu zaman yataga koyduktan 10 dakka sonra tekrar uyaniyo bu sfer cok az tekrar emiyo ve derin uykuya geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…