2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk ay sırıngayla mama takviyesi yaptık zayiflamisti sonra normale donunce doktor mamayi kesti ama ben gunde kez gece verip yatirdim bu ara gunde 2ye cikardim bazen yine 1verdim duruma gore degisti ama kilosu gozume az gibi gelmeye basladi bugun sagli ocagimda asimiz vardi malesef 1ayda 385 gram almis az dedi ebe gunde 2kez muhakkak mama ver dedi 10gun sonrada kontrole gel yada kendi doktoruna gotur dedi bende zaten 14gum sonra kontrolumuz var dedim ozaman goturursun dedi

Kızlar saglik ocagina gittik asiya 4ay asisi yine 2tane 2ay asisinin devami haberiniz olsun 1ayda 385gram almis malesef az dedi ebe gunde 2kere muhakkak mama ver dedi zaten gunde 1 yada 2veriyorum moralim bozuldu biraz kan ilaci verdi onuda doktoruna sormadan kullanmiycam 14gun sonra kendi doktorumuza randevumiz var

Kızlar 3.ayımızı doldurduk. Her ay 1 kg yda üzeri alan bebeğim bu ay 500 gr almış sadece. Sağlık ocağındki hemşire boyuda kilosuda iyi dedi ama bn takıntı yaptm . Sizde durumlar ne. 63 cm 6 bçk kg
Bizde ilk ay 1kilo 2.ay 1.100 3.ay 500 gram aldik 500grama iyi dedi hem saglik ocagi hem kendi dokyorumuz bu aydan sonra 1kilo almasini bekleme dediler 4.ay bugun gittik 385gram almis ebe az dedi gunde 2kere mama ver dedi 62cm 5885 gram kilosu 35haftalik dogduk biz

kol bacak oynatmak, göz bas ovuşturmak-çizmek, esnemek... hepsi var ama uyutunca gündüz 5dk.ya uyanmak da var :) memede uyumayi bi biraksa bizimki çok guzel olacak. yapisik ikiz gibiyiz.

ne guzel iste annesi, cok yormuyor seni.

Bu ay az almis ama toparlar canim gece en az 2 kere emzir gece sutu yagli kilo yapar diyorlar

Tugceilker bizde 450 gram almşız canım ishal olmuştu bebiş bi ay sonra bakcaz ona göre mama başlancak canım hemen hemen yakın kilolar üzülme az degil kilosu bulut29 canım mamayla toparlar inşallah üzülme canları sagolsun

Benim kızda emmiyor fazla bende mama verıyorum çogunlukla aç kalmasın diye

Al_pi bir teşekkürüm daha oldu sana sen yazinca saglik ocaginin d vitaminini birakmistim bugun doktor kontrolumuz vardi daha once ne benim aklima geldi ne doktor bisey demisti simdi soyleyince ocean vitamin verdi saglik ocagida vegaferon demir ilaci vermişti onu kullanicaz kabizlik durumuna gore değiştirebilirmisiz ikinci doz rotavirusumuzu olduk en sevdigim asi acisiZ 40 gunde 1100gram almisiz 63 cm boyumuz olmus artik oturabiliyoruz doktoruda onay verdi asilari dogum tarihine göreymis gelisimi düzeltme yasina gore 3 yasina kadarda boyle olcakmis kafam cokkarisiyor ozamanda ama napalim saglik olsun

Kızımı yıkarken eşim kızımı tutarken düşürdü küvetinin içine fileye düştü ama kafasını küvete çarptı küvetler plastık ama gozuyle kulagının arası şişmiş kızardı ve cok huysuz aglıyo uyuyor hafıf carptıgı ıçın goturmyelım doktora dedık ama korktuk da bısey olurmu acaba bukadar kısa mesafeden carpması

Yaa kiyamam gecmis olsun plastik aslinda nasil şişti bisey olucani sanmiyorum ama 2 saat uyumasin kusarsa goturun diyorlar

Ayni durumdayiz desene bi rutin yapamiyorum denesemde cocuk 15 dk sonra feryat figan kalkiyor yatir kalkdir yatir kaldir derken saat 12 oluyo

Canım gecmiş olsun plastik acıtmıştır ciddi bişey yoktur ama cok huysuzluk yapıyosa kusarsa anormal bi davranışta mutlaka götür 2saat uyutma istersen kıyamam kuzuya

Yaa kiyamam gecmis olsun plastik aslinda nasil şişti bisey olucani sanmiyorum ama 2 saat uyumasin kusarsa goturun diyorlar

Canım gecmiş olsun plastik acıtmıştır ciddi bişey yoktur ama cok huysuzluk yapıyosa kusarsa anormal bi davranışta mutlaka götür 2saat uyutma istersen kıyamam kuzuya
tesekkur ederim arkadaslar aynen ya çok uzuldum ben de agladım o aglayınca korktuk nekadar dıkkat edersek edelım oluyo bişeyler hıc basından ayrılmıyorum eşim bıraz da dıkkatsiz malesef kustu ama normal bı kusmaydı galıba mama yemıyo buaralar mama yıynce kusuyor ona bagladım uyumadı daha uyutmadım gercı bızım uyku duzenımız yok gazdan dolayı sabah 3 ya da 4 lere kadar uyutamıyorum tek basımayım artık cok yoruldum nasıl uyutcam bu kızı bılmıorm emzıge bıle bıraz alıstırdım ama olmuyo uyumuyo dustukten sonra 4 saat gectı smdı kendılıgınden uyudu kaldı ılk defa sasırdım beklıyorum basında

Üzülme canım maalesef bu tarz şeyler yasanıyo Rabbim beterinden korusun cümlesiyle bizim de yavrularımızı zaten Allah korusun o kusmanın rengi falan daha degişik olurmus endişe etme 4saat gecmiş üzme kendini
Kızım 3aylıktı tatildeydik bebek arabasına yatak yapmıştm onda uyuyodu sabah bi uyandım cocuk yerde düşmüş orda uykuya devam cibinlik vardı üstünde Rabbim korur onları hiç şüphen olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…