2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlk defa ise takip edin. Bizde pusetten dusurduk fiskirarak kusma, gozlerde kayma, hareketlerde degisiklik olunca getirin dediler. Sabaha kadar beklemistik. Gecmia olsun

Gecmis olsun cok,ne kadarlik oldu bebis,gaz icin bisey kullaniyor musun

Yav ben de bebek arabasinda uyutuyorum korktum ayni senin gibi arabaya bel destegi koyuyorum duzlesturip uyutuyorum.

Gecmis olsun canim.Emzige alismasi cok da iyi olmuyor.Emme ihtiyacini orada karsilayinca eskisi gibi emmiyor.Bugun iki kez 7,8 dakika emzirebildim.Bir ogununde uykuluydu bir tek onda 34 dakika emdi.

Bebegim eskisi kadar emmiyor.Agzinda pamukcuk oldu ondan mi,refluden mi,emzik aliskanligindan mi bilmiyorum.Belki hepsinin etkisi vardir.Cok fazla salya akitiyor.Dr a gitmekten bunaldim.C.ertesine yine randevu alacagim.Mide gazi yine cok fazla.Agzindan gaz cikarirken kusuyor.Ucuncu ayda kilo alimi azalirmis,bakalim bizde nasil olacak.
Artik oyuncu olmaya basladilar,gelistirici oyunlar,aktivitelerin zamani.Bazen eliyle emzigi tutup tesaduf agzina goturmeyi basariyor yapamazsa sinirlenip agliyor.Yalniz yuz ustu yatmayi sevmiyor, kafasini kaldirmiyor. Kucagimdayken dik tutuyor basini. Cogunluk tek kolumla tasiyorum.Basini dik tutunca tasimak daha kolay oluyor.Yuz ustu aglayana kadar koymaya basladim.O sekilde basini kaldirmasi kol kaslarinin gelisimi icin onemli.

Bu ay az almis ama toparlar canim gece en az 2 kere emzir gece sutu yagli kilo yapar diyorlar
Gece 2,3kez emziriyorum ben kalkmasam hic kalkmiyor saat kuruyorum bazen insallah toparlar
Insallah canım ya

Bu ay az almis ama toparlar canim gece en az 2 kere emzir gece sutu yagli kilo yapar diyorlar
Gece 2,3kez emziriyorum ben kalkmasam hic kalkmiyor saat kuruyorum bazen insallah toparlar
Insallah canım ya

Cok gecmis olsun canım allah beterinden korusun

Gecmis olsun cok,ne kadarlik oldu bebis,gaz icin bisey kullaniyor musun
saol canm 3 aylık olduk ama 3 hafta erken dogdu gaz için nurse harvey surup kullanıyorum bır de kuzenım londradan gripe water dıye bı su gonderdı kolık bebekler ıcınmıs onun kzında ıse yaramıs onu da kullanıyorum arada ama pek ıse yaramadı insallah hep boyle surmez

İyi geceler kizlae benim kızim yeni 3 aylik oldu boyu 58 cm kilosu 6100 kg normal mi benimle ayni olan varsa paylaşabilir mi bana boyu az gibi geliyo da bu arada sezeryan olup göbegi kalan var mı benim hala gitmedi de

Biz ne seni ne de onu görebiliyoruz özledik kız çok zorlandığım zamanlarda hep aklıma geliyorsun Allah yardımcın olsun diyorum sana Rabbim dağına göre kar verir
amin canım cümlemizin..annelerimizin değerini daha iyi anlıyoruz.annelik zormuş herseyden feragat edyorsun..özellikle ben uykuyu sevmeyen biri olarak yazık etmişim uyumamısım diyorum :))
haklısın ben gibi sabırsız birine rabbim bu şekilde öğrenmeyi nasip etti..sağlıklı olsun tüm bebişlerimiz de canları sağolsun:)
allaha hamdolsunki bebişlerim uslular cok yormuyorlar beni:) ahaaa ağlamaya başladılar :))

Gecmis olsun canim.Emzige alismasi cok da iyi olmuyor.Emme ihtiyacini orada karsilayinca eskisi gibi emmiyor.Bugun iki kez 7,8 dakika emzirebildim.Bir ogununde uykuluydu bir tek onda 34 dakika emdi.

ben de emzıge karsıydım ama artık dayanamadım uyumuyo bayılcam bıyerlerde korkuyorum ıse baslamama az kaldı bısekılde uyuması lazım artık gece 4 te yatıp 7 de ıse gıdemem sureklı kucagımda emzık de almıyordu bıtanesını alıyor ama o da bazen dedıgın gıbı suan az emıyor mamayı da hıc almıyor ac farkındayım ama emmıyor ılk 2 ay bırer kılo almıstı bu 3.ay kontrolunde 500 gram bıle almamış aynen gaz cıkarırken kusmaya basladı bugunlerde

geçmiş olsun canım sanırım birşey olmaz.dr kafa muayenesi yaparken öyle bir sıkıyor ki biz korkuyoruz.tabi o bastırılcak yerlere hakim.eşim sormustu ayağıyla kendini koltuga itiyor diye ondan birsey olmaz demişti.aşırı şiddetli olmazsa korkmayın dedi tenleride hassas ya hemen kızarıp sisebiliyor bir öpmeyle bile kızarıyor bazen.inşallah sizinde birşeyiniz yoktur.kuvet içine oturak olan aparattan aldım ben.artık fileler tasımıyor bebişleri.

canım sıkma canını 4 ayla birlikte ağlama krizleri geciyor inşallah sendede öyle olur kendileri ağızdan ve popişten rahatlıkla cıkartıyorlar..bizde 4ay gelene kadar her akiam bir ağlama krizi yasıyorduk x2 olarak rabbime şükür atlattık yavaş yavaş düzene girer..
birde örneğin benimkiler gece uykusuna 7/8/9 arası başlıyor ondan önce yıkadımmı cok rahat uykuya dalıyorlar dusta yoruluyorlarda mamayıda güzelce yiyip yatıyorlar birkaç gün böyle dene.artık gece uykusundan önce pijamalarını giydiriyorum kendi yataklaında yatıyorlar.ee yapcaz diyince anlıyorlar.uykuyu çağrıstıracak bir düzen tuturulmalı diye okudum gerçektende pijama battaniye gibi çağrıştırcak eşyalarla destekliyormuş.birde mama aptamil iyi kilo aldırıyor

canım cok gazlı ağlamalı dönemlerde dr izniyle rezene çayı kullandık biz.benim dr piyasada gaz giderici olarak satılan tüm ürünlere para tuzağı geçirmez diyor tek rezeneye oda 30cc önermişti günde.bu bir süreç geçicek inşallah

Bizimde kullanmadigimiz kalmadi,sub simplexi denedin mi,bana.basindan beri arkadaslarim onu soyledi,en son onu kullandik piyasadaki neredeyse tum damla.suruplardan sonra bizde ise yaradi,3 aylikti ayni seninki gibi 3 hafta erken dogdu ayni zamanlar yani..bir dene eger kullanmadiysan.o surubu duysaydim kesin alirdim daha once.cok sukur azaldi aglamalar,en azindan yirtinircasina aglamiyor artik..sicak tutuyosundur,elma yagini biliyorsundur zaten cok zor kolik Allah sabir versin canim..bir de laktazim diye bir damla.var,sut.sekerinj parcalayan laktaz enzimi,daha kolay sindirilmesini sagliyor.kolik bebeklerde de kullaniliyormus daha yeni ogrendim..biz laktoz intolerasindan suphelendigi icin doktor kullaniyoruz,sut urunleri diyeti de yapiyorum deneme.amacli su an..yesil bazen sari yesil sumuksu kakamiz vardi uzun zamandir.kilo alimi iyi diye kimse bir sey demedi.en son.gittigim.doktor kaka tahlili istedi,yani velhasil kelam doktoruna bir danis laktizmi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…