- 1 Mayıs 2014
- 257
- 277
- 103
Bende alt kısmısını sıkı tutuyodum feci gazlı dün hiç susmadı gazdan agladı bacak cekti yaparken sancılı yaptı şaştım kaldım inan bendeCanim cok kalın değil mi bu kez de terler ve yine gazı olur bence dikkat et bizde de gaz var bugün Dr a gitmiştik kontrole oda ısısı 22 yi dereceyi geçmesin dedi ne kadar kalın giyinip uyursa kalktığında bi okadar daha kalın giymesi gerekecek yine de tabiki bebeğinin durumuna göre en iyi sen bilirsin
Canım bizdede var o dogru. Düzgün emmiyo sürekli aglama modunda gaz gibi burun tıkanıklıgı vardı düzeliyo bilmiyoeum baska bi derdi mi var dr a götürüyüm diyorumKızlar günaydın ne emzirebiliyorum ne de biberon verebiliyorum bi ara düzelir gibi oldu ememiyor sürekli geri atıyor kendini laltozsuz mama da denedim emziremediğim için çok çaresizim kaşıkla ağlıyor veremiyorum kavga ediyorum küçük bebekle benimde psikolojim bozuldu saat 6 da uykuda 60 ml içmişti zaten az yiyor 3 ayı doldu ya sinirlerim bouldu artık napıcamı bilmiyorum kafayı yiyecem inat edip zorla da versem ağlıyor almıyor burnunu da tıkalı değil
Canım tekrar gidin dr a o zaman baska bişeyden mi kaynaklanıyo ben götürüyüm diyorım bizimde nezleydi suan düzeliyo burun tıkanıklıgı falanda ne emiyo dogru düzgün ben anlamadım sürekli aglıyo bacak cekiyo gazlı gibi ama gaz sabahtan akşama kadar hiç gecmeden devm eder mii banada yardmmKizlar gunaydin acil fikir ve yardim walla kafayi yicem artik 3 aylik cocuk ne emiyo ne mama yiyo burnu tikaliydi dun de yediklerini kusmuatu neyse buhun biraz daha iyiydik en azindan kusmadik ama hic bi sey yemiyo icmiyo gece boyunca her iki saatte bir uyandi hic emmek istemedi 30 ml mamayi da zor aldi idrar tahlili falan temiz cikti usutmesiyle mi alakali yoksa neyle anlamadim zaten kilomuz azdi simdi iyice gerileyecek diye cok korkuyorum perisan oldum psikolojim bozuldu simdi 120 150 ml mama almadi gerekiyoken 30 ml ne ya
Bu bende 3 aydır var bebek biberon 2 aydır gözü açık almıyor zaten bi ara 4 gün aldı doktora gittim 3 tane bana reflü dedi videoya çekmiştim emerken geri atarken kendini yay gibi yapıyor 3 ü de reflü dedi ama hiç kusmuyor bebeğim çok sinirlerim bozuk bi türlü besleyemiyorum valla hiç keyif almıyorum şuanki durumdanCanım bizdede var o dogru. Düzgün emmiyo sürekli aglama modunda gaz gibi burun tıkanıklıgı vardı düzeliyo bilmiyoeum baska bi derdi mi var dr a götürüyüm diyorum
Haklisin canım ya cok zor Allah yardımcımız olsun su mübarek gün hürmetine Rabbim ümmeti Muhammed in sıkıntılarını gidersin inşallahBu bende 3 aydır var bebek biberon 2 aydır gözü açık almıyor zaten bi ara 4 gün aldı doktora gittim 3 tane bana reflü dedi videoya çekmiştim emerken geri atarken kendini yay gibi yapıyor 3 ü de reflü dedi ama hiç kusmuyor bebeğim çok sinirlerim bozuk bi türlü besleyemiyorum valla hiç keyif almıyorum şuanki durumdan
Aynısı idrar tahlili de yaptık temiz yok kendimi parçalasam da almıyor ne emzirebilitorum zaten az sütüm ememeyince hiç artmıyor emzirip uyurken biberon veriyorum Onuda emerken uyuyamadığı için yapamıyorum 60 ml içti geceden beri sinirlerim bozuldu artıkKizlar gunaydin acil fikir ve yardim walla kafayi yicem artik 3 aylik cocuk ne emiyo ne mama yiyo burnu tikaliydi dun de yediklerini kusmuatu neyse buhun biraz daha iyiydik en azindan kusmadik ama hic bi sey yemiyo icmiyo gece boyunca her iki saatte bir uyandi hic emmek istemedi 30 ml mamayi da zor aldi idrar tahlili falan temiz cikti usutmesiyle mi alakali yoksa neyle anlamadim zaten kilomuz azdi simdi iyice gerileyecek diye cok korkuyorum perisan oldum psikolojim bozuldu simdi 120 150 ml mama almadi gerekiyoken 30 ml ne ya
Kızlar bu ara meme reddi çok dikkatimi çekiyor grupta, acaba yaşayanlar mamayla birlikte emen bebeklerimiz mi? Büyüdüler ve biberonun rahatlığının iyice farkına mı vardılar? Sadece emen ve meme reddi yaşayan var mı grupta? Biz yaşamadık çok şükür sadece emiyor.Dimi ya sürekli memede bizim kız diye millete anlatıp dururdumyavrulara ne oldu böyle inş atlatırız
Amin amiin çaresizlik çok zormuş yaHaklisin canım ya cok zor Allah yardımcımız olsun su mübarek gün hürmetine Rabbim ümmeti Muhammed in sıkıntılarını gidersin inşallah
Öyle canım acaba benim bebek kolik mi cünkü 4-5gün böyle aglak oluyo 1-2gün normal bilemedim sancıdan emmek de istemiyoAmin amiin çaresizlik çok zormuş ya
Bilge Hatuna bir kat atlet üzerine uzun kol badi altına ince bir alt ve kalın bir çorap giydiriyorum.canım ben gündüz uzun kol alttan cıtcıtlı badi altına ayaklı alt.birde penye yada miflon yelek giydiriyorum bazen klima acıyorum özellikle sabah ve banyodan sonra.gecede pijamalarını giydiriyorum yine bir yelek..
benide düşündüren ne örtüyorsunuz.polar ince battaniye üzerine örgü battaniye örtüyorum.bugun uyku setinin yorganınıda örttüm ama aldım suan fazlamı oldu diye
sizler nasıl örtüyorsunuz üstlerini ay bide eldiven takıyorum gözlerine götürüyorlar elleriini :)))
Ya emzirmeyi geçtim biberon almıyorki içine anne sütü de koysam şöyle bişey memeyi emmek istiyor memeye hep bi hevesle emmeye başlıyor onu yapamıyor bekliyorum öğün zamanları da geçiyor biberon alsa oda yok kaşıkla da veremiyorum bilmiyorum emmeyi reddetse arrık gözümde değil biberonu veremediğim için sinirlerim bozuluyor emzik de almadı napıcam emmek istediği için emzirip uykuya dalarken biberon veriyodum onuda yapamıyorum şuanKızlar bu ara meme reddi çok dikkatimi çekiyor grupta, acaba yaşayanlar mamayla birlikte emen bebeklerimiz mi? Büyüdüler ve biberonun rahatlığının iyice farkına mı vardılar? Sadece emen ve meme reddi yaşayan var mı grupta? Biz yaşamadık çok şükür sadece emiyor.
Canım acaba gerginliğini hissedip memeyi istemiyor olmasın? Benimki de eğer gerginsem huzursuz oluyor. Biberonu kızım da ne yapsak almamıştı ağlaya ağlaya uyurdu kilo da az almıştı o dönemler ama çok şükür çok sağlıklı ve gelişimi güzel bir kız oldu. Bence biberonla vermeye çalışmaktan vazgeçsen memeyi de çok acıktığında sakin bir şekilde vermeyi denesen? İnanın sakinlik bebekler için çok önemli, kızımda tecrübesizlikten anlayamamışım şimdi oğlumda her şey çok daha kolayYa emzirmeyi geçtim biberon almıyorki içine anne sütü de koysam şöyle bişey memeyi emmek istiyor memeye hep bi hevesle emmeye başlıyor onu yapamıyor bekliyorum öğün zamanları da geçiyor biberon alsa oda yok kaşıkla da veremiyorum bilmiyorum emmeyi reddetse arrık gözümde değil biberonu veremediğim için sinirlerim bozuluyor emzik de almadı napıcam emmek istediği için emzirip uykuya dalarken biberon veriyodum onuda yapamıyorum şuan
İnşallah dediğin gibidir ama ne kadar içiyor bilmiyorum ki gece uyuduğunda 6 saatte 120 cc çıkıyor yetmediğini düşünüyorum ama biberonun açlık veya tok olmakla alakası yok hiç almıyor o yüzden tok mu aç mı onun ayırımını yapamıyorum emzireyim desem onuda sağlıklı yapamıyoruz kendini bi geri itiyor tekrar emmek istiyor bilmiyorum ki nasıl yapmam lazımCanım acaba gerginliğini hissedip memeyi istemiyor olmasın? Benimki de eğer gerginsem huzursuz oluyor. Biberonu kızım da ne yapsak almamıştı ağlaya ağlaya uyurdu kilo da az almıştı o dönemler ama çok şükür çok sağlıklı ve gelişimi güzel bir kız oldu. Bence biberonla vermeye çalışmaktan vazgeçsen memeyi de çok acıktığında sakin bir şekilde vermeyi denesen? İnanın sakinlik bebekler için çok önemli, kızımda tecrübesizlikten anlayamamışım şimdi oğlumda her şey çok daha kolay
Aynı senin gibi giydiriyorum canım, ben İstanbul dayım sen nerdesinKızlar merhaba uzun zamandır yazamadım telefonum bozuktu.Bebekleri nasıl giydirdiğimiz konuşulmuş.Ben de üstüne yarım kollu badi ile uzun kollu penye ve yelek, altına ayaklı alt ile ayaksız alt ve çorap giydiriyorum.Uyuturken yeleği ve çorabı çıkarıyorum.hastane çıkışının battaniyesi var ya onu ikiye katlayıp kolları ve ayakları dışarda kalacak şekilde karnına örtüyorum ki uyanıp tepinince onu açamasın.Üstünede kalın bebe battaniyesini örtüyorum.Uyanınca yeleğini ve çorabını giydiriyorum
Bizde meme reddi yasiyoruz dun de vardi bugun daha da artti.gunduz cocuk emme pozisyonuna gelince kendini geriye atiyor kiyameti kopariyor.ayakta su bu farketmez bir tek uzerine dogru egilerek verebildim bir kez o yatarken,o kadar uzuldum doldum ki biraz once uyku arasinda aldi memeyi hungur hungur agladim.sikayet ettigim ya da zoruma giden zamanlar geldi aklima kendime kizdiminsallah gecicidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?