2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydin acil fikir ve yardim walla kafayi yicem artik 3 aylik cocuk ne emiyo ne mama yiyo burnu tikaliydi dun de yediklerini kusmuatu neyse buhun biraz daha iyiydik en azindan kusmadik ama hic bi sey yemiyo icmiyo gece boyunca her iki saatte bir uyandi hic emmek istemedi 30 ml mamayi da zor aldi idrar tahlili falan temiz cikti usutmesiyle mi alakali yoksa neyle anlamadim zaten kilomuz azdi simdi iyice gerileyecek diye cok korkuyorum perisan oldum psikolojim bozuldu simdi 120 150 ml mama almadi gerekiyoken 30 ml ne ya

Bende alt kısmısını sıkı tutuyodum feci gazlı dün hiç susmadı gazdan agladı bacak cekti yaparken sancılı yaptı şaştım kaldım inan bende
Bu arada ank da nerdesin canım hangi dr a gidiyosunuzz

Kızlar günaydın ne emzirebiliyorum ne de biberon verebiliyorum bi ara düzelir gibi oldu ememiyor sürekli geri atıyor kendini laltozsuz mama da denedim emziremediğim için çok çaresizim kaşıkla ağlıyor veremiyorum kavga ediyorum küçük bebekle benimde psikolojim bozuldu saat 6 da uykuda 60 ml içmişti zaten az yiyor 3 ayı doldu ya sinirlerim bouldu artık napıcamı bilmiyorum kafayı yiyecem inat edip zorla da versem ağlıyor almıyor burnunu da tıkalı değil

Canım bizdede var o dogru. Düzgün emmiyo sürekli aglama modunda gaz gibi burun tıkanıklıgı vardı düzeliyo bilmiyoeum baska bi derdi mi var dr a götürüyüm diyorum

Canım tekrar gidin dr a o zaman baska bişeyden mi kaynaklanıyo ben götürüyüm diyorım bizimde nezleydi suan düzeliyo burun tıkanıklıgı falanda ne emiyo dogru düzgün ben anlamadım sürekli aglıyo bacak cekiyo gazlı gibi ama gaz sabahtan akşama kadar hiç gecmeden devm eder mii banada yardmm

Canım bizdede var o dogru. Düzgün emmiyo sürekli aglama modunda gaz gibi burun tıkanıklıgı vardı düzeliyo bilmiyoeum baska bi derdi mi var dr a götürüyüm diyorum
Bu bende 3 aydır var bebek biberon 2 aydır gözü açık almıyor zaten bi ara 4 gün aldı doktora gittim 3 tane bana reflü dedi videoya çekmiştim emerken geri atarken kendini yay gibi yapıyor 3 ü de reflü dedi ama hiç kusmuyor bebeğim çok sinirlerim bozuk bi türlü besleyemiyorum valla hiç keyif almıyorum şuanki durumdan

Haklisin canım ya cok zor Allah yardımcımız olsun su mübarek gün hürmetine Rabbim ümmeti Muhammed in sıkıntılarını gidersin inşallah

Aynısı idrar tahlili de yaptık temiz yok kendimi parçalasam da almıyor ne emzirebilitorum zaten az sütüm ememeyince hiç artmıyor emzirip uyurken biberon veriyorum Onuda emerken uyuyamadığı için yapamıyorum 60 ml içti geceden beri sinirlerim bozuldu artık

Dimi ya sürekli memede bizim kız diye millete anlatıp dururdum yavrulara ne oldu böyle inş atlatırız
Kızlar bu ara meme reddi çok dikkatimi çekiyor grupta, acaba yaşayanlar mamayla birlikte emen bebeklerimiz mi? Büyüdüler ve biberonun rahatlığının iyice farkına mı vardılar? Sadece emen ve meme reddi yaşayan var mı grupta? Biz yaşamadık çok şükür sadece emiyor.

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım telefonum bozuktu.Bebekleri nasıl giydirdiğimiz konuşulmuş.Ben de üstüne yarım kollu badi ile uzun kollu penye ve yelek, altına ayaklı alt ile ayaksız alt ve çorap giydiriyorum.Uyuturken yeleği ve çorabı çıkarıyorum.hastane çıkışının battaniyesi var ya onu ikiye katlayıp kolları ve ayakları dışarda kalacak şekilde karnına örtüyorum ki uyanıp tepinince onu açamasın.Üstünede kalın bebe battaniyesini örtüyorum.Uyanınca yeleğini ve çorabını giydiriyorum

Bilge Hatuna bir kat atlet üzerine uzun kol badi altına ince bir alt ve kalın bir çorap giydiriyorum.
23-24 derece evin içi. Ben muslin üzerine penye battaniyw örtüyorum. Onceden orgu ortuyordum esim sicak olur diyeli ortmuyorum. Ben hala pikeyle uyuyorum
Dışarı çıkarken bir penye bir örme battaniye örtüyorum. Eşme ve güneşe karşı arabanın üzerine muslin örtüyorum.

Ya emzirmeyi geçtim biberon almıyorki içine anne sütü de koysam şöyle bişey memeyi emmek istiyor memeye hep bi hevesle emmeye başlıyor onu yapamıyor bekliyorum öğün zamanları da geçiyor biberon alsa oda yok kaşıkla da veremiyorum bilmiyorum emmeyi reddetse arrık gözümde değil biberonu veremediğim için sinirlerim bozuluyor emzik de almadı napıcam emmek istediği için emzirip uykuya dalarken biberon veriyodum onuda yapamıyorum şuan

Canım acaba gerginliğini hissedip memeyi istemiyor olmasın? Benimki de eğer gerginsem huzursuz oluyor. Biberonu kızım da ne yapsak almamıştı ağlaya ağlaya uyurdu kilo da az almıştı o dönemler ama çok şükür çok sağlıklı ve gelişimi güzel bir kız oldu. Bence biberonla vermeye çalışmaktan vazgeçsen memeyi de çok acıktığında sakin bir şekilde vermeyi denesen? İnanın sakinlik bebekler için çok önemli, kızımda tecrübesizlikten anlayamamışım şimdi oğlumda her şey çok daha kolay

İnşallah dediğin gibidir ama ne kadar içiyor bilmiyorum ki gece uyuduğunda 6 saatte 120 cc çıkıyor yetmediğini düşünüyorum ama biberonun açlık veya tok olmakla alakası yok hiç almıyor o yüzden tok mu aç mı onun ayırımını yapamıyorum emzireyim desem onuda sağlıklı yapamıyoruz kendini bi geri itiyor tekrar emmek istiyor bilmiyorum ki nasıl yapmam lazım

Aynı senin gibi giydiriyorum canım, ben İstanbul dayım sen nerdesin

Canım emmek istemediği an şu youtubedaki kolik albümünü dinletsene ben dün öyle yaptım sakinleşti işe yaradı

Günaydın :) bende istanbuldayim. İçe uzun kol çıtçıtlı badi ustune ince badi. Alta da ince iki kat altlik, 2 çorap giydiriyorum. Uykudan uyaninca yelek giydiriyorum uyuyacagi zaman cikariyorum. Battaniyede tuylu battaniye tek kat ortuyorum babyneste sıkıştırarak. Ama yakında babyneste sığamaz o zamana kadar uyku tulumu almayi dusunuyorum kendini aciyor tekmeyle

Kızlar bende ankaradayim ilk oğlumu kat kat giydirdim usumesin diye en ufak rüzgarda hasta olur kızımı partikli pantolon üstüne çorap üstüne citctitli badi üstüne normal Penye üst giydiriyo rum uykudan uyaninca ustune bi yelek takip 10 dakika sonra çıkarıyorum çünkü bu havada kalın giyerse ocakta şubatta be giyecek vücudu alisdin diye çünkü nasıl alısirsa vücut onu istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…