Canım ben Türkiye de yaşıyorum ama buna ben de cevap vermek istiyorum. Ben türküm eşim Arap. Biz ikimiz de ana dilimizi kullanıyoruz emir e karşı çünkü iki dili de aynı anda öğrensin istiyoruz. Siz de eşiniz konuşabilir almancayi ama ana dilimiz dışında duygularımızı ifade etmemiz çok zor onu çok iyi anlıyorum. Karışık durumlar yaniA AcedaA canım sende yurtdışındasın.. çoçuğunla almanca mı konuşuyorsun?? Ya da dil eğitimi için ne düşünüyorsun?? Biz çocuk dr la anlaşamıyoruz.. o almanca konuşmamı istiyor.. almanyada yaşıyacaksa almanca öğrenmeli diyor evde dahil.. bende hayır önce anadilini öğrenecek daha sonra almanca diyorum.. zaten bi şekilde kindergarten a başlayınca oyun oynarken falan öğreniyorlar..yawww ben çocuğumla neden almanca konuşuyum ki?? Biz türküz zamanı gelince almancasınıda ingilizcesinide öğrenir..hem yaz tatilinide türkiyeye gidince kızıma keloğlan vb masal kitapları ,çocuk klasikleri alacağım.. önce kendi kültürümüz..
Sağdığında çıkan süte bakma canım çünkü emzirmeyle aynı değil. Emerken süt akım akım geliyor, oğlum emerken bitiyormuş gibi oluyor ardından yoğun ikinci akım geliyor,merak edip araştırmıştım netten. Tokluk durumunu kilo alkmından anlayabilirsin yeterli alıyorsa doyuyordur. Sen sakin sakin konuşa konuşa emzirmeyi dene. Biberona bir süre ara ver zaten emdikçe artacak göreceksin, su içmeyi sakın ihmal etme, bir de yorgunluk çok etkiliyor yakınında gelebilecek olan varsa çağır bir süreliğine. Çok bilmiş gibi konuştum kusura bakma ama kızımı 3 yıl emzirdim, oğlum da sadece memeyle çok iyi gidiyor. Umarım sıkıntınız çok sürmez.İnşallah dediğin gibidir ama ne kadar içiyor bilmiyorum ki gece uyuduğunda 6 saatte 120 cc çıkıyor yetmediğini düşünüyorum ama biberonun açlık veya tok olmakla alakası yok hiç almıyor o yüzden tok mu aç mı onun ayırımını yapamıyorum emzireyim desem onuda sağlıklı yapamıyoruz kendini bi geri itiyor tekrar emmek istiyor bilmiyorum ki nasıl yapmam lazım
Canım emmek istemediği an şu youtubedaki kolik albümünü dinletsene ben dün öyle yaptım sakinleşti işe yaradı
Hamak kullanıyoruz 4 gündür , memnunuz sallanmak hoşuna gittiKızlar kızıma salıncak almaya karar verdimhep omuzda kucakta uyutmak nereye kadar, buyuyor kg alıyor zorlanıyorum cok..
Salıncakta nekadar durur orda uyur mu onu bilemem ama denemek istiyorum,en azından sallanarak uyusun yoksa belim iyice kotuye gidiyor
Hamak salıncak mı normal salıncak mı derken ....once burda salıncak kullanan annelere bi sormak istedim
Ne tur salıncak kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
+1 ben de değiştirmek istiyorum hem iğrenç ötesi kokuyor hem de sürekli kakalı elbise yıkıyorum. Memnun kaldığınız marka önerileri bekliyorumKızlar dun care primadan nefret ettim tamam pisik yapmadi ama sırtina kadar kaka cikartiyor bantlari cok skinca olmuyor tabi ama o zmanda karninda iz oluyor bebisin emmiyor kakayı gına geldi şu bezden sivi kakayi emen bez onerisi olan var mi ?
. Ben İç Anadolu dayım canım.Buralar bayağı serinlediAynı senin gibi giydiriyorum canım, ben İstanbul dayım sen nerdesin
Yok çok güzel söyledin teşekkür ediyorum inşallah öyle geliyordur bu süt olayı çok değişikmiş yakınım şuan kimsem yok eşimde vardiyalı tek olmak da zorSağdığında çıkan süte bakma canım çünkü emzirmeyle aynı değil. Emerken süt akım akım geliyor, oğlum emerken bitiyormuş gibi oluyor ardından yoğun ikinci akım geliyor,merak edip araştırmıştım netten. Tokluk durumunu kilo alkmından anlayabilirsin yeterli alıyorsa doyuyordur. Sen sakin sakin konuşa konuşa emzirmeyi dene. Biberona bir süre ara ver zaten emdikçe artacak göreceksin, su içmeyi sakın ihmal etme, bir de yorgunluk çok etkiliyor yakınında gelebilecek olan varsa çağır bir süreliğine. Çok bilmiş gibi konuştum kusura bakma ama kızımı 3 yıl emzirdim, oğlum da sadece memeyle çok iyi gidiyor. Umarım sıkıntınız çok sürmez.
. Katılıyorum canım .Fazla giydirmemek lazım.Ama üşümemesine de dikkat etmek gerekiyor.Ellerini kontrol ediyorum bebeğin.Sıcaksa üşümüyordur.Ben de uykudan uyanınca yeleğini giydiriyorum bir müddet sonra çıkarıyorumKızlar bende ankaradayim ilk oğlumu kat kat giydirdim usumesin diye en ufak rüzgarda hasta olur kızımı partikli pantolon üstüne çorap üstüne citctitli badi üstüne normal Penye üst giydiriyo rum uykudan uyaninca ustune bi yelek takip 10 dakika sonra çıkarıyorum çünkü bu havada kalın giyerse ocakta şubatta be giyecek vücudu alisdin diye çünkü nasıl alısirsa vücut onu istiyor
Bebeğin üşüyüp üşümediğini ensesinden ve göğüs bölgesinden anlarmışız bi kitapta okumuştum. Katılıyorum canım .Fazla giydirmemek lazım.Ama üşümemesine de dikkat etmek gerekiyor.Ellerini kontrol ediyorum bebeğin.Sıcaksa üşümüyordur.Ben de uykudan uyanınca yeleğini giydiriyorum bir müddet sonra çıkarıyorum
. Bebelerin kakası cıvık olduğu için çok yaptıklarında tüm bezlerden çıkar diye düşünüyordum.Eğer çıkarmayan bez varsa ben de öneri alabilirimKızlar dun care primadan nefret ettim tamam pisik yapmadi ama sırtina kadar kaka cikartiyor bantlari cok skinca olmuyor tabi ama o zmanda karninda iz oluyor bebisin emmiyor kakayı gına geldi şu bezden sivi kakayi emen bez onerisi olan var mi ?
. Doğru canım .Bebek emdikçe süt geliyor .Dediğin gibi yorgun olduğumuz günler süt azalıyor.Dinlenmiş morali yerinde olursak süt artıyor .Hiçbir şeye canımızı sıkmadan bol bol emzirmeliyizSağdığında çıkan süte bakma canım çünkü emzirmeyle aynı değil. Emerken süt akım akım geliyor, oğlum emerken bitiyormuş gibi oluyor ardından yoğun ikinci akım geliyor,merak edip araştırmıştım netten. Tokluk durumunu kilo alkmından anlayabilirsin yeterli alıyorsa doyuyordur. Sen sakin sakin konuşa konuşa emzirmeyi dene. Biberona bir süre ara ver zaten emdikçe artacak göreceksin, su içmeyi sakın ihmal etme, bir de yorgunluk çok etkiliyor yakınında gelebilecek olan varsa çağır bir süreliğine. Çok bilmiş gibi konuştum kusura bakma ama kızımı 3 yıl emzirdim, oğlum da sadece memeyle çok iyi gidiyor. Umarım sıkıntınız çok sürmez.
Kızlar dun care primadan nefret ettim tamam pisik yapmadi ama sırtina kadar kaka cikartiyor bantlari cok skinca olmuyor tabi ama o zmanda karninda iz oluyor bebisin emmiyor kakayı gına geldi şu bezden sivi kakayi emen bez onerisi olan var mi ?
Huggiesten bebegim cok kucukken bir kere sızma oldu genel olarak memnunduk. Ama fiyati biraz yuksek oldugundan molfikse gectim, iki haftadir onda da sikinti yasamadim. Ustelik benim bebegim biriktirip yapiyor bir kac gunde bir ve bez tamamen dolu oluyo+1 ben de değiştirmek istiyorum hem iğrenç ötesi kokuyor hem de sürekli kakalı elbise yıkıyorum. Memnun kaldığınız marka önerileri bekliyorum
Hamak kullanıyoruz 4 gündür , memnunuz sallanmak hoşuna gitti
ALlahım inşallah öyledir ama işte bazen ememiypr gazdan mı neden memede ağlamak değil her seferinde bi emmek için geliyor hevesle yapamıyor süt var dökülüyor o çektikçe sigaraya başlıycam artık o kadar yapamadığımı düşünüyorum emerken rahat emse tamam diyecem biberonla da besleyemiyoeum onu hiç almıyor napacağımı şaşırıyorum. Doğru canım .Bebek emdikçe süt geliyor .Dediğin gibi yorgun olduğumuz günler süt azalıyor.Dinlenmiş morali yerinde olursak süt artıyor .Hiçbir şeye canımızı sıkmadan bol bol emzirmeliyiz
Paşa hamak adı. Ben 2. El aldım sahibinden den 90 lira. N11 de 160 liraydı sanırımHangi hamagı kullnyrsn cnm ( cok tur var nette de oyuzdn soruyorum )resim ya da ismini tam yazarsan sevinirim , nerden ve nekadara aldın
Aynen Bunu doktora sormuştum, bizimkinin elleri bazen 100 kat giydirsen yine soğuk oluyor.üşüyüp sıcakladığını ense ve göğüsten anlarsın demişti. Ayakları sıcak tut ama eller önemli değil demişti.Bebeğin üşüyüp üşümediğini ensesinden ve göğüs bölgesinden anlarmışız bi kitapta okumuştum
Seepy kullanıyorum ben gündüz gece alt değişmemek için çiş den dolayı prima aktif bebek kullanıyorum sleepyden cok memnunum kızlar H hml2829Kızlar dun care primadan nefret ettim tamam pisik yapmadi ama sırtina kadar kaka cikartiyor bantlari cok skinca olmuyor tabi ama o zmanda karninda iz oluyor bebisin emmiyor kakayı gına geldi şu bezden sivi kakayi emen bez onerisi olan var mi ?
Gazdanda oluyo canım oğlum emmek istiyo ama emmek için yaklaştıgında cıldırıyo eger agrısı varsa dün tüm gün öyleydi cocuk iki cekiyo sancıdan basıyo cıglıgı kaldırıyorum öyle olunca daha da gaz oluyoALlahım inşallah öyledir ama işte bazen ememiypr gazdan mı neden memede ağlamak değil her seferinde bi emmek için geliyor hevesle yapamıyor süt var dökülüyor o çektikçe sigaraya başlıycam artık o kadar yapamadığımı düşünüyorum emerken rahat emse tamam diyecem biberonla da besleyemiyoeum onu hiç almıyor napacağımı şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?