Paşa hamak adı. Ben 2. El aldım sahibinden den 90 lira. N11 de 160 liraydı sanırım
Paşa hamak adı. Ben 2. El aldım sahibinden den 90 lira. N11 de 160 liraydı sanırım
Bende molfix deneyecegim bakalim sagol arkadasimHuggiesten bebegim cok kucukken bir kere sızma oldu genel olarak memnunduk. Ama fiyati biraz yuksek oldugundan molfikse gectim, iki haftadir onda da sikinti yasamadim. Ustelik benim bebegim biriktirip yapiyor bir kac gunde bir ve bez tamamen dolu oluyo
Prima yeni bebek yesil bezdi sanirim bende kullandim kizariklik olustu cok sık degistirerek bitirdim gece yine care kullaniyorduk sleepy ablam kullaniyor ama kizi 1 yasi gecti. Sozde en iyi bez ama kaka bariyeri yok. Degistirip deneyecegim bakalim sagolun
Prima en pahali bez arkada bir bariyeri yok belkide turk mali uretimleri kotudur bilmiyorum ama degistiricem dener yazarim siz ne kullaniyorsunuz ?. Bebelerin kakası cıvık olduğu için çok yaptıklarında tüm bezlerden çıkar diye düşünüyordum.Eğer çıkarmayan bez varsa ben de öneri alabilirim
Kitapçıkta 3 yaşa kadar diyor ama bu da evde baya yer kapladı diğerini düşünemedimCnm şimdi gordun bunun iki turu varmış
Biri kucuk boy 3 yasa kdr, ve buyuk boy 7 yasa kdr
Sen kucugunu mu aldın ?
Kumaş gayet kalın geldi bana..evet bebeği tek koyunca çok çöküyor. Altına Bebek yorganı katlayıp koydum bir de tek çubuk takıyorum 2 tane takınca dönüp bebeği düşürür gibi geldi.kitapçığını bulamadım ebatıno bilmiyorum canım bulursam yazcmCnm ince kumaş carsaf gibi ,bunda bebek rahat ediyor mu? Altına baska birsey seriyor musun? Cocugu içine koyunca toplanmıyor mu yanlardan ince oldugu için merk ettim.. bide ebatı nekdr acaba nette bulamadım
Senin bebiş kaç kg su an mesela?
Kumaş gayet kalın geldi bana..evet bebeği tek koyunca çok çöküyor. Altına Bebek yorganı katlayıp koydum bir de tek çubuk takıyorum 2 tane takınca dönüp bebeği düşürür gibi geldi.kitapçığını bulamadım ebatıno bilmiyorum canım bulursam yazcm
Molfix ve sleepy Türk malıymış araştırdım. Sleepy şimdilik daha sıcak geldi sitesine göz attım bakalım olmadı sırayla denerimHuggiesten bebegim cok kucukken bir kere sızma oldu genel olarak memnunduk. Ama fiyati biraz yuksek oldugundan molfikse gectim, iki haftadir onda da sikinti yasamadim. Ustelik benim bebegim biriktirip yapiyor bir kac gunde bir ve bez tamamen dolu oluyo
Bebeğim 6 kilo kaç numara kullanmalıyım. Sen hangisini kullanıyorsun canım? E bebekte var mı bu bez nerden alıyorsun?
İnşAllah bebeğinin de seveceği içine sinen birşey bulursun canım:)Tmm cnm , guzel yorumlar okudum bu salıncak hakkında ama bizim kızın hosuna gider mi bilemiyrm...
Çok çeşit var kararsızım...
Sleepy den ablan da memnun muydu?Prima yeni bebek yesil bezdi sanirim bende kullandim kizariklik olustu cok sık degistirerek bitirdim gece yine care kullaniyorduk sleepy ablam kullaniyor ama kizi 1 yasi gecti. Sozde en iyi bez ama kaka bariyeri yok. Degistirip deneyecegim bakalim sagolun
Goturuyum de hangi doktora goturuyum o da bi dert artik walla canim sen ankarada misin nereye goturuyosun bebrginiCanım tekrar gidin dr a o zaman baska bişeyden mi kaynaklanıyo ben götürüyüm diyorım bizimde nezleydi suan düzeliyo burun tıkanıklıgı falanda ne emiyo dogru düzgün ben anlamadım sürekli aglıyo bacak cekiyo gazlı gibi ama gaz sabahtan akşama kadar hiç gecmeden devm eder mii banada yardmm
Aynen istahsiz bebek cok zormus Allah yardimcimiz olsun kilo alma durumuniz nasil canim bizim kilomuzda azBu bende 3 aydır var bebek biberon 2 aydır gözü açık almıyor zaten bi ara 4 gün aldı doktora gittim 3 tane bana reflü dedi videoya çekmiştim emerken geri atarken kendini yay gibi yapıyor 3 ü de reflü dedi ama hiç kusmuyor bebeğim çok sinirlerim bozuk bi türlü besleyemiyorum valla hiç keyif almıyorum şuanki durumdan
Canim sen de mi zor bir normal dogum yaptin? Benim de vakum kullandiklarini hemsire soyledi, doktor soylemiyo ve ben acidan kendimden gectigim icin gormedim hatirlamiyorum ama oglumun kafasi sismis ve kaniyodu dogdugunda.Canim dr pamukcuk oldugu icin zor emiyor dedi.Bir surup vermisti,fayda etmedi.Damaga yayilmis.Karbonatli suyla kazi dedi.Guc uygulayacakmisim.Cani acimaz dedi.Esimi bekliyorum.Nasil yapacagim ya.Gogus ucumu ne yapsam acaba?Dr bisi demedi.Her gun dus aliyorum ama o mantar gogus uclarimda kalir mi?Her emmeden once goguslerimi yikasam?Karbonat mi sursem?Emzikleri kaynatirssm mantar kalmaz sanirim.
Dr da peynir kesigi gibi kusuyor fazla beslenmekten,o doydugunu bilmiyor dedi.7,8 dakika emmesine normal guclendi cekiyor diyor.Biberonla 50-60 cc sut yeterli cok besleme dedi.O kisma inanamadim daha yeni doganken o kadar aliyirdu.Besledikten sonra 10 dakika yatir kusmasin.Sonra gazini cikar dedi.4 aydan sonra devam ederse bazi testler yapilacakmis.
Kac cc aliyor takip edemiyorum emdigi icin.85. gunde 6760 gr olmus.9 gunde 240 gr almis.3 aylik 850 gr falan alir sanirim.Eskiye gore kilo alimi azaldi.Dr normal dedi.Buradaki bircok kisinin de kilo alimi azalmisti.
Benim sezgilerim ise cocukta besin alerjisi oldugunu soyluyor.Esimi alerji druna ikna edemedim.Isleri yogun dr a gitmekten o da sıkıldi.Kesin tani konulmadi ama o kati diyete geri donecegim.Kv donerse birlikte gideriz aletji druna.Bir de sanki emzik pamukcugu artirdi.Pamukcugun olmasiyla emzige asiri duskunluk ayni zamana denk geldi.
Sen de mi vakumla dogum yaptin.Ben kendimi zor toparladim keske sezeryan olsaydim dedim.36 no ayaklarim fil ayagi gibi olmustu.Alt kisim acayip sisti.Bir de agrim olduguna kimseyi inandiramadim .Normal dogum yaptin agrin olmaz,iyisin iyisin diyorlar.
Sadece emerken yasadim ben meme reddini emzirme pozisyonuna gecince aglamaya baslayip kafasini arkaya ata ata agliyordu. Agzina alana kdar ne zorluklarla veriyordum alinca sut gelince emiyordu. Cok sukur hala emiyoruz birakmaya cabaladi da annesi yemedi :)Kızlar bu ara meme reddi çok dikkatimi çekiyor grupta, acaba yaşayanlar mamayla birlikte emen bebeklerimiz mi? Büyüdüler ve biberonun rahatlığının iyice farkına mı vardılar? Sadece emen ve meme reddi yaşayan var mı grupta? Biz yaşamadık çok şükür sadece emiyor.
Evet canim sleepy den memnun hatta parasiz kaldiginda bimin bezide kullandi. Ama cocuklari buyuk ben cesaret edemedim kucukken ablamda prima kullaniyordu. Bimin bezi deterjan gibi kokuyor ve ince. Ben prima care yumusak diye tercih ediyorum ama kactir kaka cikariyor. Ama molfix deniycem bakalim yazarim. Bu arada 6 kilo icin 3 no.Molfix ve sleepy Türk malıymış araştırdım. Sleepy şimdilik daha sıcak geldi sitesine göz attım bakalım olmadı sırayla denerim
Bebeğim 6 kilo kaç numara kullanmalıyım. Sen hangisini kullanıyorsun canım? E bebekte var mı bu bez nerden alıyorsun?
İnşAllah bebeğinin de seveceği içine sinen birşey bulursun canım:)
Sleepy den ablan da memnun muydu?
Ve başka sleepy kullanan var mı arkadaşlar? Bir de komşum bim in bezi çok güzel onu kullanıyorum diyordu deneyen var mı?
Kaka veya cis çıkıyorsa bez ya büyültür ya da küçük geliyordur kızlar bence. Bir de su var 3 aylık deneyimime göre:) bezin bacak etrafındaki o fazladan firfir gibi yerleri muhakkak dışarı elle çıkarım bariyerlerin düzgün olmasına dikkat ediyorum artık daha az çıkıyor. Ama tabi bez cok cisli ise kaka Her turlu çıkıyor bu arada suan prima kullanıyorum ama molfix ve özellikle sleepy i cok beğendim. Bebelerin kakası cıvık olduğu için çok yaptıklarında tüm bezlerden çıkar diye düşünüyordum.Eğer çıkarmayan bez varsa ben de öneri alabilirim
Ben ince polar battaniye ve örgü battaniye örtüyorum.ama kundakta yapıyorum kolları açıkta kalacak şekild e.canım ben gündüz uzun kol alttan cıtcıtlı badi altına ayaklı alt.birde penye yada miflon yelek giydiriyorum bazen klima acıyorum özellikle sabah ve banyodan sonra.gecede pijamalarını giydiriyorum yine bir yelek..
benide düşündüren ne örtüyorsunuz.polar ince battaniye üzerine örgü battaniye örtüyorum.bugun uyku setinin yorganınıda örttüm ama aldım suan fazlamı oldu diye
sizler nasıl örtüyorsunuz üstlerini ay bide eldiven takıyorum gözlerine götürüyorlar elleriini :)))
Canim sen de mi zor bir normal dogum yaptin? Benim de vakum kullandiklarini hemsire soyledi, doktor soylemiyo ve ben acidan kendimden gectigim icin gormedim hatirlamiyorum ama oglumun kafasi sismis ve kaniyodu dogdugunda.
Biz 83 gunluguz ve ben hala tam toparlanamadim, iyilesmek icin ozel olarak yaptigin bisey var mi? Kegel egzersizi gibi mesela..
Ben Batıkent te oturuyorum Dr a ortadogu hasta. Dr süreyya kaleliye gidiyoruz baya iyi biri arkadaşımin Dr uydu bir aydır buna gidiyoruz denemeni tavsiye ederim canım evine yakınsa Yenimahalle de bu hastaneBende alt kısmısını sıkı tutuyodum feci gazlı dün hiç susmadı gazdan agladı bacak cekti yaparken sancılı yaptı şaştım kaldım inan bende
Bu arada ank da nerdesin canım hangi dr a gidiyosunuzz
Ben çankayadayım canım güven hast randevusuz cocuk polikliniginde hastalandıgı zaman götürmüştüm seçkin bey var cok memnun kaldım ama acil gibi biyerde o doktor takip yapıyo mu bilmiyorum ama dedigin hastaneyi de deneyebilirim teşekkürler canımBen Batıkent te oturuyorum Dr a ortadogu hasta. Dr süreyya kaleliye gidiyoruz baya iyi biri arkadaşımin Dr uydu bir aydır buna gidiyoruz denemeni tavsiye ederim canım evine yakınsa Yenimahalle de bu hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?