Allah dagina gore kar verirmiş aynı seyleri yasasam kendime gelebilir miydim dusundum bir an zaten vajinusmus atlatmisim. Sezeryanda cok zor ama aciyi hissetmek daha zor galiba bizimki en azindan dikiş acısı@mayhosmelek kızlar vakumdan once karna bastirmadilar mi ? Benimde dogum zordu 2.kez karnima ciktiklarinda anca dogum oldu keside atildi tabi ama 40 gunde toparladim.Bir daha normal doguma nasil cesaret edicez ?
Deneyin ama ben sleepyi hic begenmedim cok ince geldi ve çiş sızdırdı kaç kez.. kucuk paketi zor bitirdik. Buyuk marketlerin hepsinde varMolfix ve sleepy Türk malıymış araştırdım. Sleepy şimdilik daha sıcak geldi sitesine göz attım bakalım olmadı sırayla denerim
Bebeğim 6 kilo kaç numara kullanmalıyım. Sen hangisini kullanıyorsun canım? E bebekte var mı bu bez nerden alıyorsun?
İnşAllah bebeğinin de seveceği içine sinen birşey bulursun canım:)
Sleepy den ablan da memnun muydu?
Ve başka sleepy kullanan var mı arkadaşlar? Bir de komşum bim in bezi çok güzel onu kullanıyorum diyordu deneyen var mı?
Simdi ne kullaniyorsunuz ?Deneyin ama ben sleepyi hic begenmedim cok ince geldi ve çiş sızdırdı kaç kez.. kucuk paketi zor bitirdik. Buyuk marketlerin hepsinde var
Benim bebeğim normal emiyordu ama stresli günler geçirdim sütüm birden çok azaldı zaten tek meme veriyordum. Günde 2 kere mama desteği veriyordum. Memeye gidince bir iki çekiyor gelmeyince çığlık atarak ağlıyordu bu gündüzleri defalarca yaşandı baktım ki günde 5 defa 60 cc verir oldum. Zaten mememi sağınca da en fazla 60 cc çıkıyor. Gündüz çok yorulduğumdan birikmiyor da. Öyle öyle meme mama sırasına alıştı bırakmadı çok şükür memeyi ama mamasız yapamayacağız belliki tek mememden 120 cc çıktığını rüyamda görsem inanmamKızlar bu ara meme reddi çok dikkatimi çekiyor grupta, acaba yaşayanlar mamayla birlikte emen bebeklerimiz mi? Büyüdüler ve biberonun rahatlığının iyice farkına mı vardılar? Sadece emen ve meme reddi yaşayan var mı grupta? Biz yaşamadık çok şükür sadece emiyor.
Canım ancak gördüm. Pek keyfim yoktu hafta başından beri. Benim kız az kilo alıyodu doktor mamaya başla demişti birkaç gün kullanır kullanmaz gaz sancıları geri döndü 1 hafta anca dayanabildim bıraktım mamayı. Sonra sağlık ocağına tarttırmaya gittim sağlık ocağının ölçüsüne göre 32 günde anca 500 gram almış. Doktor kontrole getirin bakalım dedi. Yarın gideceğiz 2 haftadır mama vermiyorum bakalım ne kadar almış. Az aldıysa doktor 4.ayını tamamladığı gün ek gıdaya başlarız en kötü dedi
Canim benim 2 ebe karnima bastirdi bayaa sonra hem kesi atildi hem de vakum@mayhosmelek kızlar vakumdan once karna bastirmadilar mi ? Benimde dogum zordu 2.kez karnima ciktiklarinda anca dogum oldu keside atildi tabi ama 40 gunde toparladim.Bir daha normal doguma nasil cesaret edicez ?
Aaa ben unuttum bile:))))@mayhosmelek kızlar vakumdan once karna bastirmadilar mi ? Benimde dogum zordu 2.kez karnima ciktiklarinda anca dogum oldu keside atildi tabi ama 40 gunde toparladim.Bir daha normal doguma nasil cesaret edicez ?
Molfiks sabahta yazmistimSimdi ne kullaniyorsunuz ?
Haklisin canim benimde gece aklima geliyor cektigim sanci cabasi. Bende 2. Normalden endiseliyim korkuyorum. Acıbadem bide cok sasirdim sanirim bebek kanala indigi icin sezeryana almamis. Bide normal dogumda bisey yok diyorlar. Kendin kalkarsin emzirirsin yikarsin ohh rahatlik muamelesi yapiyorlar herkesin ayni olmuyor tabi ceken bilirCanim benim 2 ebe karnima bastirdi bayaa sonra hem kesi atildi hem de vakumoncesinde 12 saat suni sanci cektim, dogum 40 dk surdu, dikislerim 2 saat surdu komple yirtildim sanirim kac dikisim var demeye cesaret edemedim sonra da kan kaybindan bayildim berbat otesi bi dogumdu, sezaryen olmadigima bin pismanim, doktorumun da neden bu kadar kasip sezaryene almadigini anlamadim, acibademde yaptim ustelik guya iyi hastane :/ ben 2. cocugu dusunemiyorum maalesef travmasi hala gecmedi 82 gune ragmen.
Canim bence ek gidadansa mama daha iyidir. 4 ay cok erken. Benim dr 5.5 ay dedi ek gida icin. Ben de mama veriyorum ama istersen conformil dene gazsiz olmasi icinCanım ancak gördüm. Pek keyfim yoktu hafta başından beri. Benim kız az kilo alıyodu doktor mamaya başla demişti birkaç gün kullanır kullanmaz gaz sancıları geri döndü 1 hafta anca dayanabildim bıraktım mamayı. Sonra sağlık ocağına tarttırmaya gittim sağlık ocağının ölçüsüne göre 32 günde anca 500 gram almış. Doktor kontrole getirin bakalım dedi. Yarın gideceğiz 2 haftadır mama vermiyorum bakalım ne kadar almış. Az aldıysa doktor 4.ayını tamamladığı gün ek gıdaya başlarız en kötü dedi
Masallah sana valla ben unutamadim simdi konusunca acım deprestiAaa ben unuttum bile:))))
PardonMolfiks sabahta yazmistim
Masallah iyi bence biz 3 ayinda toplam 850 gr almisiZKızlar 1 haftada 250gr almışız manasiz şekilde. Ebemiz bence hiç mamaya başlama dedi. Akşam doktora msj atacağız bakalım o ne diyecek? Bu kilo alımı iyi gb geldi bana. Sizce nasıl?
Bende doğumumu hatırladıkva 2. Çocuk zor yaparım gibime geliyor.. benimde normal doğum oldu ama korkumdan doğuramadım, doğru nefes alamadım panikten, bebişe hava gitmedi 2 kere kafasından kan aldılar. Dr karnıma bastırdı kuvvetlice öylelikle gercekleşti doğum.vakum kullanmadılar.. doğum süresinden fazlada dikmekle uğraştılar.. popomu dahi diktiler.. artık nasıl yırtıldıysamm.. ben sezeryan istedim ama kabul edilmedi herşey normal diye.. ben korktuğumu dile getirdim fakat 2 yıl önce açık kalın bağırsak ameliyatı olmuştum. Karnım boydan boya dikişli olduğu için riske atamayız dediler.. dikiş yerinden sezeryan yapılırsa bizi ne bekliyor bilmiyoruz diye kabul edilmediCanim benim 2 ebe karnima bastirdi bayaa sonra hem kesi atildi hem de vakumoncesinde 12 saat suni sanci cektim, dogum 40 dk surdu, dikislerim 2 saat surdu komple yirtildim sanirim kac dikisim var demeye cesaret edemedim sonra da kan kaybindan bayildim berbat otesi bi dogumdu, sezaryen olmadigima bin pismanim, doktorumun da neden bu kadar kasip sezaryene almadigini anlamadim, acibademde yaptim ustelik guya iyi hastane :/ ben 2. cocugu dusunemiyorum maalesef travmasi hala gecmedi 82 gune ragmen.
Bende doğumumu hatırladıkva 2. Çocuk zor yaparım gibime geliyor.. benimde normal doğum oldu ama korkumdan doğuramadım, doğru nefes alamadım panikten, bebişe hava gitmedi 2 kere kafasından kan aldılar. Dr karnıma bastırdı kuvvetlice öylelikle gercekleşti doğum.vakum kullanmadılar.. doğum süresinden fazlada dikmekle uğraştılar.. popomu dahi diktiler.. artık nasıl yırtıldıysamm.. ben sezeryan istedim ama kabul edilmedi herşey normal diye.. ben korktuğumu dile getirdim fakat 2 yıl önce açık kalın bağırsak ameliyatı olmuştum. Karnım boydan boya dikişli olduğu için riske atamayız dediler.. dikiş yerinden sezeryan yapılırsa bizi ne bekliyor bilmiyoruz diye kabul edilmediCanim benim 2 ebe karnima bastirdi bayaa sonra hem kesi atildi hem de vakumoncesinde 12 saat suni sanci cektim, dogum 40 dk surdu, dikislerim 2 saat surdu komple yirtildim sanirim kac dikisim var demeye cesaret edemedim sonra da kan kaybindan bayildim berbat otesi bi dogumdu, sezaryen olmadigima bin pismanim, doktorumun da neden bu kadar kasip sezaryene almadigini anlamadim, acibademde yaptim ustelik guya iyi hastane :/ ben 2. cocugu dusunemiyorum maalesef travmasi hala gecmedi 82 gune ragmen.
Benimde karnıma bastırdılar. Ama ben ikinsam cocuk cikacakti. Ikinirken ikinmayi birakip konusiyordum. Dogum benim ceneme vurdu:))) bu boyle olmayacak desi adam karnima bastirdi. Birde bebek cikmadi elini iceri sokup cikardi. Dr kesiyi atarken bu da benim tarzım dedi:)) 5 dikiş atıldı. Of girişlerini saydım ben. Bebek gittikten sonra canım sıkıldı konuşasım var. Dr sen çok soru soruyorsun desi. Hemşireleriyle konuşmaya başladı.Bende doğumumu hatırladıkva 2. Çocuk zor yaparım gibime geliyor.. benimde normal doğum oldu ama korkumdan doğuramadım, doğru nefes alamadım panikten, bebişe hava gitmedi 2 kere kafasından kan aldılar. Dr karnıma bastırdı kuvvetlice öylelikle gercekleşti doğum.vakum kullanmadılar.. doğum süresinden fazlada dikmekle uğraştılar.. popomu dahi diktiler.. artık nasıl yırtıldıysamm.. ben sezeryan istedim ama kabul edilmedi herşey normal diye.. ben korktuğumu dile getirdim fakat 2 yıl önce açık kalın bağırsak ameliyatı olmuştum. Karnım boydan boya dikişli olduğu için riske atamayız dediler.. dikiş yerinden sezeryan yapılırsa bizi ne bekliyor bilmiyoruz diye kabul edilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?