2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bence ek gidadansa mama daha iyidir. 4 ay cok erken. Benim dr 5.5 ay dedi ek gida icin. Ben de mama veriyorum ama istersen conformil dene gazsiz olmasi icin
Bakalım yarın belli olacak canım. Bir arkadaşım daha önerdi aptamil conformili olmadı ona başlıcam. Sende durumlar nasıl

Maşaallah sana canım.. ben doğuruncaya kadar “yapamıcam” diye söylendim durdum.. doğum odasına aldıklarında eşim beni videoya almış.. eşime kızıyorum sürekli..”aşkım nefes al, burnundan al, ağzından ver” diyor.. bende” ber nerden alıyorum , g...ümden mi alıyorum””diye bas bas bağırıyorum.. ve daha neler neler konuşmuşum :)) sancılara dayanamıyordum, duvarlara tırmanacaktım nerdeyse..eşim ablama göndermiş videoyu.. açıp açıp gülmüşler halime..

Bende sancim gidince konusuyordum :) yapamiyorum deyip durdum doktorum gayette yapiyosun artik gelen sancinda ikin karnina basalim dedi cok beceremedim zaten karnima bastirdiklarinda nefesim kesildi zooorrrduu yav benimde 5 dış 2 iç dikiş varmış benim dokt kendini övdü dogum cok iyidi falan dedi ama gelde bana sor

Reactions: SGd
Çok iyi ya :)

Doğuma hazırlık kursuna gittim doktorumun hazırladığı doktorum normal doğumu çok destekliyor ona çok güvendim 38. Haftada perine masajı ve egzersizleri yapmaya başladım kasılmalar sıklaşınca hastaneye gittik doğumum suni sancıyla oldu sanırım öyle gerekiyordu 2 saate Doğum gerçekleşti karnıma dokundurmadım be kendim yapıcam dedim ebeye sakın dokunmayın dedim bebek gelir gelmez tem tene temas kucağıma koydular karnımdan çıktığı gibi kordon bağı geç kesildi son kan akımı gidene kadar bekledi doktorun benim koynumda durdu öylece sırf bu yüzden yine normal Doğum yapardım sadece Antalya da emzirme danışmanı yok tekrar doğurursam mutlaka evde istiyorum Benimle dursun doula benim hikayem de böyle

Aynı beeen o anları yaşadım seni okurken; yapamıyorum ,yapamayacağım diye ağlamaya başlamıştım. ölüyorum ,sırtım ayrıldı diye diye hem ağlıyordum hem adım atmaya çalışıyordum odada. Kessinler karnımı yok yapamam olmuyor...Eşim de yapıyorsun , hadi birlikte doğru nefes alalım diyip duruyordu başımda püfff püffff püffff. ... 18 saat sonra epidural yaptılar nst dakikada 1 125-130 a vuruyordu. Ordan sonra artık ağlayamadım bile... ığğğ— yine de hayatımın en güzel günüydü

Ben de gitmiştim acayip motiveydim ama nefes dışında pek işime yaramadı. Doğum öyle uzun ve sancılıydı hiçbirşey düşünemedim beynim bloke oldu.

Kızlar 1 haftada 250gr almışız manasiz şekilde. Ebemiz bence hiç mamaya başlama dedi. Akşam doktora msj atacağız bakalım o ne diyecek? Bu kilo alımı iyi gb geldi bana. Sizce nasıl?
Bencede iyi mama başlama maaşallah

Aynen canim ya sezaryenliler maximum 2 haftada iyilestiler ben surundum oglumu 1 ay sonra kucagima alabildim Allah ayni acilari bi daha yasatmasin canim cok zormus.

Gecmis olsun canim senin de zor olmus baya benim de popoma kadar dikis var, millete diyorum inanmiyolar sana oyle geliyodur diye ama simdi bile izi hala elime geliyo. Hadi senin riskli bi durummus beni neden normal diye zorladilar bilmiyorum, hala sinir oluyorum doktoruma. Bi de ben epidural magduru oldum, ikinma hissi gelmedi ondan boyle oldu. Oglum kardessiz kalcak diye uzuluyorum simdiden, belki bi 7 8 sene sonra unutup cesaret ederiz.

Aa birde beni lavman yapmadan almak zorunda kaldılar. Ikındıkça buyuk tuvaletimi yapıyor gb hissediyorum. Ben ka mi yapıyorum galiba dedim doktora :))) yok yok bebek o dediler ama azıcık yaptım sanirim:))

Bebeğim kilo almıyor diyen anneler benim kız gece bir kere uyanıyordu. Ben artık gece en az iki üç kez emzirmeye çalışıyorum. Uyandırmadan emziriyorum altını değiniyorum yatırıyorum. Kiloda bu etkili oldu sanırım

Gecmis olsun iyiki sut sagmissin ne guzel ise yaradi
Teşekkür ederim, evet o sütleri sağmamın bir sebebi varmış diyorum, kızımda kıtı kıtına yeterdi sütüm hiç sağıp buzluğa koyamamıştım hepsini kızım lüpletiyordu ama bu sefer ara sıra birden artıyor bakıyorum sızlamaya başlamış hemen sağıp buzluğa atıyorum.
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Bu ara çok sık duyuyorum hamilelik sonrası safra kesesi ameliyatı olanı acep bi bağlantısı var mı ki hamilelik ile
Teşekkür ederim, gebelikte oluşabiliyormuş, benim de büyük ihtimalle gebelikte oluşmuş çünkü iki sene önce çektirdiğim ultrasonda safra kesem tertemizdi, birden bu kadar taş oluşması gebelik yüzünden olabilirmiş.

gecmis olsun benimde gebelikte olusmus 2 ay oldu bende ameliyat olalı oncesi baya ugrastirdi bebek olunca zor oluyor bide sizde iki cocuk neyseki atlatmissiniz

Röta virusu asısı olanlar...yan etkileriniz nelerdi? Bugun 1 dozumuzu yaptrdık kızım bu gece cok aglıyor normlde bu saate kdr uyurdu da zoor uyuttum cok agladı yavrum, ve uyuduguna ragmen yine rahatsız mıkırdıyor heran uyancak gibi, ateşi yok cok sukur bu aglama belki asıyla alakalı degildir ama yinede boyle bi huzursuzluk yarattı mı sizin bebişlerde merk ettim

Benim kız artık saatte bi uyanıyo zaten. Uyandı mı da 2 saatten önce uyumuyo. Bak mesela 00.56da kalktı hala uyumadı. Gece uykusu almazsa da kilo alamaz çok önemli gece uykusu

İki memeyi de esit emziriyorum ve sagiyorum. Elimden geldigince yan yatmiyorum. Ama sol meme 2 gundur bitik durumda sütsüz. Yine emziriyorum ama sut olmayinca emmek de istemiyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Bir onerisi olan var mi? Durup dururken niye gitmistir sut?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…