Bakalım yarın belli olacak canım. Bir arkadaşım daha önerdi aptamil conformili olmadı ona başlıcam. Sende durumlar nasılCanim bence ek gidadansa mama daha iyidir. 4 ay cok erken. Benim dr 5.5 ay dedi ek gida icin. Ben de mama veriyorum ama istersen conformil dene gazsiz olmasi icin
Maşaallah sana canım.. ben doğuruncaya kadar “yapamıcam” diye söylendim durdum.. doğum odasına aldıklarında eşim beni videoya almış.. eşime kızıyorum sürekli..”aşkım nefes al, burnundan al, ağzından ver” diyor.. bende” ber nerden alıyorum , g...ümden mi alıyorum””diye bas bas bağırıyorum.. ve daha neler neler konuşmuşum :)) sancılara dayanamıyordum, duvarlara tırmanacaktım nerdeyse..eşim ablama göndermiş videoyu.. açıp açıp gülmüşler halime..Benimde karnıma bastırdılar. Ama ben ikinsam cocuk cikacakti. Ikinirken ikinmayi birakip konusiyordum. Dogum benim ceneme vurdu:))) bu boyle olmayacak desi adam karnima bastirdi. Birde bebek cikmadi elini iceri sokup cikardi. Dr kesiyi atarken bu da benim tarzım dedi:)) 5 dikiş atıldı. Of girişlerini saydım ben. Bebek gittikten sonra canım sıkıldı konuşasım var. Dr sen çok soru soruyorsun desi. Hemşireleriyle konuşmaya başladı.
Bende sancim gidince konusuyordum :) yapamiyorum deyip durdum doktorum gayette yapiyosun artik gelen sancinda ikin karnina basalim dedi cok beceremedim zaten karnima bastirdiklarinda nefesim kesildi zooorrrduu yav benimde 5 dış 2 iç dikiş varmış benim dokt kendini övdü dogum cok iyidi falan dedi ama gelde bana sorBenimde karnıma bastırdılar. Ama ben ikinsam cocuk cikacakti. Ikinirken ikinmayi birakip konusiyordum. Dogum benim ceneme vurdu:))) bu boyle olmayacak desi adam karnima bastirdi. Birde bebek cikmadi elini iceri sokup cikardi. Dr kesiyi atarken bu da benim tarzım dedi:)) 5 dikiş atıldı. Of girişlerini saydım ben. Bebek gittikten sonra canım sıkıldı konuşasım var. Dr sen çok soru soruyorsun desi. Hemşireleriyle konuşmaya başladı.
Çok iyi ya :)Maşaallah sana canım.. ben doğuruncaya kadar “yapamıcam” diye söylendim durdum.. doğum odasına aldıklarında eşim beni videoya almış.. eşime kızıyorum sürekli..”aşkım nefes al, burnundan al, ağzından ver” diyor.. bende” ber nerden alıyorum , g...ümden mi alıyorum””diye bas bas bağırıyorum.. ve daha neler neler konuşmuşum :)) sancılara dayanamıyordum, duvarlara tırmanacaktım nerdeyse..eşim ablama göndermiş videoyu.. açıp açıp gülmüşler halime..
Doğuma hazırlık kursuna gittim doktorumun hazırladığı doktorum normal doğumu çok destekliyor ona çok güvendim 38. Haftada perine masajı ve egzersizleri yapmaya başladım kasılmalar sıklaşınca hastaneye gittik doğumum suni sancıyla oldu sanırım öyle gerekiyordu 2 saate Doğum gerçekleşti karnıma dokundurmadım be kendim yapıcam dedim ebeye sakın dokunmayın dedim bebek gelir gelmez tem tene temas kucağıma koydular karnımdan çıktığı gibi kordon bağı geç kesildi son kan akımı gidene kadar bekledi doktorun benim koynumda durdu öylece sırf bu yüzden yine normal Doğum yapardım sadece Antalya da emzirme danışmanı yok tekrar doğurursam mutlaka evde istiyorum Benimle dursun doula benim hikayem de böyleBende sancim gidince konusuyordum :) yapamiyorum deyip durdum doktorum gayette yapiyosun artik gelen sancinda ikin karnina basalim dedi cok beceremedim zaten karnima bastirdiklarinda nefesim kesildi zooorrrduu yav benimde 5 dış 2 iç dikiş varmış benim dokt kendini övdü dogum cok iyidi falan dedi ama gelde bana sor
Aynı beeen o anları yaşadım seni okurken; yapamıyorum ,yapamayacağım diye ağlamaya başlamıştım. ölüyorum ,sırtım ayrıldı diye diye hem ağlıyordum hem adım atmaya çalışıyordum odada. Kessinler karnımı yok yapamam olmuyor...Eşim de yapıyorsun , hadi birlikte doğru nefes alalım diyip duruyordu başımda püfff püffff püffff. ... 18 saat sonra epidural yaptılar nst dakikada 1 125-130 a vuruyordu. Ordan sonra artık ağlayamadım bile... ığğğ— yine de hayatımın en güzel günüydüMaşaallah sana canım.. ben doğuruncaya kadar “yapamıcam” diye söylendim durdum.. doğum odasına aldıklarında eşim beni videoya almış.. eşime kızıyorum sürekli..”aşkım nefes al, burnundan al, ağzından ver” diyor.. bende” ber nerden alıyorum , g...ümden mi alıyorum””diye bas bas bağırıyorum.. ve daha neler neler konuşmuşum :)) sancılara dayanamıyordum, duvarlara tırmanacaktım nerdeyse..eşim ablama göndermiş videoyu.. açıp açıp gülmüşler halime..
Ben de gitmiştim acayip motiveydim ama nefes dışında pek işime yaramadı. Doğum öyle uzun ve sancılıydı hiçbirşey düşünemedim beynim bloke oldu.Doğuma hazırlık kursuna gittim doktorumun hazırladığı doktorum normal doğumu çok destekliyor ona çok güvendim 38. Haftada perine masajı ve egzersizleri yapmaya başladım kasılmalar sıklaşınca hastaneye gittik doğumum suni sancıyla oldu sanırım öyle gerekiyordu 2 saate Doğum gerçekleşti karnıma dokundurmadım be kendim yapıcam dedim ebeye sakın dokunmayın dedim bebek gelir gelmez tem tene temas kucağıma koydular karnımdan çıktığı gibi kordon bağı geç kesildi son kan akımı gidene kadar bekledi doktorun benim koynumda durdu öylece sırf bu yüzden yine normal Doğum yapardım sadece Antalya da emzirme danışmanı yok tekrar doğurursam mutlaka evde istiyorum Benimle dursun doula benim hikayem de böyle
Bencede iyi mama başlama maaşallahKızlar 1 haftada 250gr almışız manasiz şekilde. Ebemiz bence hiç mamaya başlama dedi. Akşam doktora msj atacağız bakalım o ne diyecek? Bu kilo alımı iyi gb geldi bana. Sizce nasıl?
Maşallah daha nolsun ben zorla mama veriyorum o kadar alamıyo hiç başlama çöp güzel benceBencede iyi mama başlama maaşallah
Aynen canim ya sezaryenliler maximum 2 haftada iyilestiler ben surundum oglumu 1 ay sonra kucagima alabildimHaklisin canim benimde gece aklima geliyor cektigim sanci cabasi. Bende 2. Normalden endiseliyim korkuyorum. Acıbadem bide cok sasirdim sanirim bebek kanala indigi icin sezeryana almamis. Bide normal dogumda bisey yok diyorlar. Kendin kalkarsin emzirirsin yikarsin ohh rahatlik muamelesi yapiyorlar herkesin ayni olmuyor tabi ceken bilir
Gecmis olsun canim senin de zor olmus bayaBende doğumumu hatırladıkva 2. Çocuk zor yaparım gibime geliyor.. benimde normal doğum oldu ama korkumdan doğuramadım, doğru nefes alamadım panikten, bebişe hava gitmedi 2 kere kafasından kan aldılar. Dr karnıma bastırdı kuvvetlice öylelikle gercekleşti doğum.vakum kullanmadılar.. doğum süresinden fazlada dikmekle uğraştılar.. popomu dahi diktiler.. artık nasıl yırtıldıysamm.. ben sezeryan istedim ama kabul edilmedi herşey normal diye.. ben korktuğumu dile getirdim fakat 2 yıl önce açık kalın bağırsak ameliyatı olmuştum. Karnım boydan boya dikişli olduğu için riske atamayız dediler.. dikiş yerinden sezeryan yapılırsa bizi ne bekliyor bilmiyoruz diye kabul edilmedi
Aa birde beni lavman yapmadan almak zorunda kaldılar. Ikındıkça buyuk tuvaletimi yapıyor gb hissediyorum. Ben ka mi yapıyorum galiba dedim doktora :))) yok yok bebek o dediler ama azıcık yaptım sanirim:))Maşaallah sana canım.. ben doğuruncaya kadar “yapamıcam” diye söylendim durdum.. doğum odasına aldıklarında eşim beni videoya almış.. eşime kızıyorum sürekli..”aşkım nefes al, burnundan al, ağzından ver” diyor.. bende” ber nerden alıyorum , g...ümden mi alıyorum””diye bas bas bağırıyorum.. ve daha neler neler konuşmuşum :)) sancılara dayanamıyordum, duvarlara tırmanacaktım nerdeyse..eşim ablama göndermiş videoyu.. açıp açıp gülmüşler halime..
Teşekkür ederim, evet o sütleri sağmamın bir sebebi varmış diyorum, kızımda kıtı kıtına yeterdi sütüm hiç sağıp buzluğa koyamamıştım hepsini kızım lüpletiyordu ama bu sefer ara sıra birden artıyor bakıyorum sızlamaya başlamış hemen sağıp buzluğa atıyorum.Gecmis olsun iyiki sut sagmissin ne guzel ise yaradi
Teşekkür ederim, gebelikte oluşabiliyormuş, benim de büyük ihtimalle gebelikte oluşmuş çünkü iki sene önce çektirdiğim ultrasonda safra kesem tertemizdi, birden bu kadar taş oluşması gebelik yüzünden olabilirmiş.Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Bu ara çok sık duyuyorum hamilelik sonrası safra kesesi ameliyatı olanı acep bi bağlantısı var mı ki hamilelik ile
gecmis olsun benimde gebelikte olusmus 2 ay oldu bende ameliyat olalı oncesi baya ugrastirdi bebek olunca zor oluyor bide sizde iki cocuk neyseki atlatmissinizTeşekkür ederim, evet o sütleri sağmamın bir sebebi varmış diyorum, kızımda kıtı kıtına yeterdi sütüm hiç sağıp buzluğa koyamamıştım hepsini kızım lüpletiyordu ama bu sefer ara sıra birden artıyor bakıyorum sızlamaya başlamış hemen sağıp buzluğa atıyorum.
Teşekkür ederim, gebelikte oluşabiliyormuş, benim de büyük ihtimalle gebelikte oluşmuş çünkü iki sene önce çektirdiğim ultrasonda safra kesem tertemizdi, birden bu kadar taş oluşması gebelik yüzünden olabilirmiş.
Ben prima be molfix kullandım.Şimdi bimin bezini kullanıyorumPrima en pahali bez arkada bir bariyeri yok belkide turk mali uretimleri kotudur bilmiyorum ama degistiricem dener yazarim siz ne kullaniyorsunuz ?
Benim kız artık saatte bi uyanıyo zaten. Uyandı mı da 2 saatten önce uyumuyo. Bak mesela 00.56da kalktı hala uyumadı. Gece uykusu almazsa da kilo alamaz çok önemli gece uykusuBebeğim kilo almıyor diyen anneler benim kız gece bir kere uyanıyordu. Ben artık gece en az iki üç kez emzirmeye çalışıyorum. Uyandırmadan emziriyorum altını değiniyorum yatırıyorum. Kiloda bu etkili oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?