Bizde herhangi bir yan etki olmadi arkadasimRöta virusu asısı olanlar...yan etkileriniz nelerdi? Bugun 1 dozumuzu yaptrdık kızım bu gece cok aglıyor normlde bu saate kdr uyurdu da zoor uyuttum cok agladı yavrum, ve uyuduguna ragmen yine rahatsız mıkırdıyor heran uyancak gibi, ateşi yok cok sukur bu aglama belki asıyla alakalı degildir ama yinede boyle bi huzursuzluk yarattı mı sizin bebişlerde merk ettim
Sanki arada sut bitiyomus gibi oluyor bende un helvasi yiyorum arada asure getiren de oldu doldular sut yapan seyler ye dinlen vakit buldukca uyu canim insallah artar ve bol su içİki memeyi de esit emziriyorum ve sagiyorum. Elimden geldigince yan yatmiyorum. Ama sol meme 2 gundur bitik durumda sütsüz. Yine emziriyorum ama sut olmayinca emmek de istemiyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Bir onerisi olan var mi? Durup dururken niye gitmistir sut?
Gece sütunun yağ oranı daha fazla olurMuş ne güzel faydasını görmüşsun canım . Benim kızım da emme reddi yasayinca gece çok emziriyordum kilo kaybı olmamisti bu yüzdenBebeğim kilo almıyor diyen anneler benim kız gece bir kere uyanıyordu. Ben artık gece en az iki üç kez emzirmeye çalışıyorum. Uyandırmadan emziriyorum altını değiniyorum yatırıyorum. Kiloda bu etkili oldu sanırım
Bizde hicbir etki olması çok sukurRöta virusu asısı olanlar...yan etkileriniz nelerdi? Bugun 1 dozumuzu yaptrdık kızım bu gece cok aglıyor normlde bu saate kdr uyurdu da zoor uyuttum cok agladı yavrum, ve uyuduguna ragmen yine rahatsız mıkırdıyor heran uyancak gibi, ateşi yok cok sukur bu aglama belki asıyla alakalı degildir ama yinede boyle bi huzursuzluk yarattı mı sizin bebişlerde merk ettim
Sleppy deneyince bizede yaz canimbebek bezi olarak da dogdugundan beri huggies kullaniyorduk 1 ve 2 numara cok iyiydi ama 3 numara tam bir fiyasko kakayi cikariyor ustune pisik yapti bende sleepyi denemeyi dusunuyorum bez bitince
Ben bir ara kullandım menünündüm ama 2 numarasını bulmakta zorlandım. Hicbir yerde bulamayınca prima aktif bebek kullanmaya basladimSleppy deneyince bizede yaz canim
canım okuyunca yazma geregı duydum medpamid okadar masum bır ılac degıl yan etkılerı bazı bunyelere sureklı kullanımda cıddı etkılerı vardır ıstersen arastırabılırsın o ılac benm kabusun olmustu 3 sene once bırgun yuzum uyusmaya basladı ve konusmakta gucluk cektım ve bu 2 gun gecmedı acıllerde gectı tabı herkeste aynı olmayabılır ama arastırınca bıcok kısıde rahatsızlık hıssı oldugunu gordum sen ıcebılrsn ama ben kotu seyler yasadıgım ıcın yazmak ıstedımmerhaba arkadaslar. uzun zamandir aranizda yoktum. umarim tum anneler ve bebisler iyidir. son yazilanlara soyle bir goz attim da. cogu kisi meme reddi ve sut azligindan sikayet etmis. biz genelde gunde bir ogun mama ve emmeyle devam ediyorduk ama son zamanlarda 3 e bile ciktik. ilk iki ay kontrolunde 1 er kilo almistik. gecen hafta kizim emmeyi reddetti benimde. kafasini geri geri atip agliyordu. careyi sakinlestirdikten sonra ninni soyleyerek emzirmekte buldum. hatta 2 gundur emerken kendi kendine sarki soyler gibi sesler cikariyor. bebeginizi sakinlestirip rahatlatici birseyler yaparak emzirmeyi deneyebilirsiniz. sadece biraz sabretmek gerekiyor.son bir haftadir da sutum artti. daha onceleri ne damlalar ne caylar ne yemekler denedim fayda gormemistim. hemsire olan gorumcem mide bulantisi ilaci olan medpamid i 2 gunde bir yarimsar ic demisti. hamilelikte de kullanildigi icin zarar vermiyormus. ve su an sutum ciddi derecede artti. mama takviyesi yapmadigim gibi uzun zamandir ilk defa dolaba da stokladim.
kalibi biraz farklı ama bence doku olarak guzel. Ağ kısmı cok geniş göbeğinin üstüne kadar baya çıkıyo ama sorun değil bence. Islaklık gösteresi var ve ici renkli değil cok parfümlü de değil bence bazi arkadaşlar cok kokumu demiş ben prima aktif bebeği gördükten sonra hicbi beze kokumu demem herhaldeSleppy deneyince bizede yaz canim
BEN kullanıyorum canım gayet güzel cok kalın degil kokusu yok sızdırmıyo kullanmanı tavsiye ederim benSleppy deneyince bizede yaz canim
cok gecmis olsun canim bunlari soyledigin iyi oldu cunku bende arastirmadan ustunkoru kullaniyordum. sutu arttirdigini gorunce de birakamadim.en azindan simdi kendimi takip eder bi etki hisseder hissetmez birakirim.canım okuyunca yazma geregı duydum medpamid okadar masum bır ılac degıl yan etkılerı bazı bunyelere sureklı kullanımda cıddı etkılerı vardır ıstersen arastırabılırsın o ılac benm kabusun olmustu 3 sene once bırgun yuzum uyusmaya basladı ve konusmakta gucluk cektım ve bu 2 gun gecmedı acıllerde gectı tabı herkeste aynı olmayabılır ama arastırınca bıcok kısıde rahatsızlık hıssı oldugunu gordum sen ıcebılrsn ama ben kotu seyler yasadıgım ıcın yazmak ıstedım
arkadaslar kis icin mont nasil birsey aldiniz. ve kac beden ?cok kararsizim. astronot montlar kullanisli gibi geliyor ama kisi da cikarabilecek bir beden secmek gerek ayakli oldugundan bebisler cabuk buyuyor kucuk gelme olasiligi yuksek.
Ben de sipariş ettim deneyimimi aktarırımSleppy deneyince bizede yaz canim
Midi plus sipariş ettim 3+ yazıyor biraz geniş olsun dedim popiş gitgide büyüyor
Bende oyle yapiyorum canim kendi uyanmiyor ama emmesi 5dk yinede az almis masallah seninkine oglumun defterine baktim simdi bizim kizdan 1kilo fazlaymis ama boyu 4cm kisaymis 4aylikkenBebeğim kilo almıyor diyen anneler benim kız gece bir kere uyanıyordu. Ben artık gece en az iki üç kez emzirmeye çalışıyorum. Uyandırmadan emziriyorum altını değiniyorum yatırıyorum. Kiloda bu etkili oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?