54lu al canım bende öyle alıyorum 3 no alıyorumBi bakiyim dedim sleppy 3 no 54 tanesi 20 tl mişmarketten deneme alıyım mi acaba yoksa 54 lu mu alsam kızlar ? K kbrhydr @Parpali77
Canim oglumun kafa sekli sivriydi gun gectikce duzeldi.Kegel egzersizi ya da herhangi bisi yapmadim ama alt tarafta problem vardi.Kegel egzersizi degil de basur patladigi icin o kisim daha cok zarar gordu.Ilk haftalar cok zorlandim.Simdi daha iyi ama hala faz cikarirken problem yasiyorum.Canim sen de mi zor bir normal dogum yaptin? Benim de vakum kullandiklarini hemsire soyledi, doktor soylemiyo ve ben acidan kendimden gectigim icin gormedim hatirlamiyorum ama oglumun kafasi sismis ve kaniyodu dogdugunda.
Biz 83 gunluguz ve ben hala tam toparlanamadim, iyilesmek icin ozel olarak yaptigin bisey var mi? Kegel egzersizi gibi mesela..
Canim jelin adini verir misin?Sutum iyi cok sukur.Ben de bir degisigim bunalinca daha cok mu geliyor anlamadim.Dun gunduz sagdim 300 cc geldi aksamlri az geliyor 80 cc geldi.Tahin pekmez yedikten sonra cok geliyor sut.Kaç dikiş var ben bilmiyorum bazılarını hissetmiştim dikerken, içim gidiyor hatırladıkça .Ben owww dedikçe Uyuşturursam şişer, istemiyorum falan dedi bok böcüğü doktorum.
Enfeksiyon hastanede oldu, 25 saat boyunca açılma var mı gelen giden kontrol etti, sıcak banyo hazırladılar bir kaç sefer, orda yattım sancılara iyi geliyordu,nişan falan orda gelmişti. Bence küvetten falan olabilir. Bir şekilde mikrop kaptırdılar. Ateşim yükselmeye başlayınca panik oldular, Doğum şimdi olmak zorunda diyip bebeği çıkarmak için herşeyi denediler işte ... Aman geçti gitti şükür. 5 gün yattım, hastaneden çıktığım gün annem geldi, 40 ı çıkana kadar kaldı. Şimdi yalnızım ama , bazen içim şişiyor. Süt mesela herşeyle yetişemiyorum, resmen çekildi yoruldum çünkü.
Kulak pamuğu işe yarar, olmadı bendeki jelin adını vereyim iyi ilaç. Ama bebeğin ağzına giren şeylere de sür. Yoksa emzikte kalır, meme ucunda kalır sen ağzından temizledikçe geri gelir.
Sen de stres yapma, yorgun düşme Canım, onu bunu bilmem, süt veren kadın rahat olacak . Yoksa azalıyor işte.
Benimkine etki etmedi damaga gecti.Dun uc kere bugun iki kere kazidim damagini.Kazidiktan sonra onu suruyorum.Bu pamukcuk yenidoganken olan bir seymis.Bizimkinde gec oldu.Canım benm kızımdada pamukcuk oldu dilinde ve dudaklarında vardı
Mikostatın kullandm çok iyi geldi
Karna cikmak ne canim?Benim karnima iki hemsire elkerini birlestirip bastirdi.Uyusuk oldugum icin bisi hissetmedim yoksa cok canim yanardi.mayhosmelek kızlar vakumdan once karna bastirmadilar mi ? Benimde dogum zordu 2.kez karnima ciktiklarinda anca dogum oldu keside atildi tabi ama 40 gunde toparladim.Bir daha normal doguma nasil cesaret edicez ?
Olmazsa baslarsin canim ek gidaya.Benimki de 25 gunde 750 gr aldi.Ilk ay 1700 gr almisti.Gittikce kilo alimi azaliyor canim.Canım ancak gördüm. Pek keyfim yoktu hafta başından beri. Benim kız az kilo alıyodu doktor mamaya başla demişti birkaç gün kullanır kullanmaz gaz sancıları geri döndü 1 hafta anca dayanabildim bıraktım mamayı. Sonra sağlık ocağına tarttırmaya gittim sağlık ocağının ölçüsüne göre 32 günde anca 500 gram almış. Doktor kontrole getirin bakalım dedi. Yarın gideceğiz 2 haftadır mama vermiyorum bakalım ne kadar almış. Az aldıysa doktor 4.ayını tamamladığı gün ek gıdaya başlarız en kötü dedi
Iyi canim biz 9 gunde 240 gr almisiz.Kızlar 1 haftada 250gr almışız manasiz şekilde. Ebemiz bence hiç mamaya başlama dedi. Akşam doktora msj atacağız bakalım o ne diyecek? Bu kilo alımı iyi gb geldi bana. Sizce nasıl?
:)Ben adamcagiza neler yaptim.Arkadaslari yaninda ,calisanlarinin yaninda azarladim.Herkes nasil kacacagini sasirmis.Benden cok esime uzulmusler neler yaptiysam artik :)Maşaallah sana canım.. ben doğuruncaya kadar “yapamıcam” diye söylendim durdum.. doğum odasına aldıklarında eşim beni videoya almış.. eşime kızıyorum sürekli..”aşkım nefes al, burnundan al, ağzından ver” diyor.. bende” ber nerden alıyorum , g...ümden mi alıyorum””diye bas bas bağırıyorum.. ve daha neler neler konuşmuşum :)) sancılara dayanamıyordum, duvarlara tırmanacaktım nerdeyse..eşim ablama göndermiş videoyu.. açıp açıp gülmüşler halime..
Dogumdan once epudralle her sey cok guzel ama dogum bitince off offff.O aciyla insan teror estiriyor.Gecmis olsun canim senin de zor olmus bayabenim de popoma kadar dikis var, millete diyorum inanmiyolar sana oyle geliyodur diye ama simdi bile izi hala elime geliyo. Hadi senin riskli bi durummus beni neden normal diye zorladilar bilmiyorum, hala sinir oluyorum doktoruma. Bi de ben epidural magduru oldum, ikinma hissi gelmedi ondan boyle oldu. Oglum kardessiz kalcak diye uzuluyorum simdiden, belki bi 7 8 sene sonra unutup cesaret ederiz.
Canim onceden benimki cok kalkardi bir baktim son iki gun geceleri 8 saat ac duruyor,uyuyor.Sanirim pamukcuktan.Yatmadan uyandirip emzirdim dun.23 de emzirip 4.30 da bir kez emzirdim sonra 8.30 da kalkti.Benim kız artık saatte bi uyanıyo zaten. Uyandı mı da 2 saatten önce uyumuyo. Bak mesela 00.56da kalktı hala uyumadı. Gece uykusu almazsa da kilo alamaz çok önemli gece uykusu
2 kolla sag taraftan bastirdi asagi dogru bebegi ittiler ama vakumdan iyidir canim yaKarna cikmak ne canim?Benim karnima iki hemsire elkerini birlestirip bastirdi.Uyusuk oldugum icin bisi hissetmedim yoksa cok canim yanardi.
Bizde gaz maz kalmadi cok sukur emdikten sonra kendi gegiriyor artik bi tek kaka yaparkan zart zurt :) acaba dokuncak birsey mi yedin ?Kızlar bu arada gaz sancılarımız bi ara iyi durumdaydı tekrar başladı suan bu normal mi acaba bizim gibi olan varmı neler yapıyorsunuz
Bide acaba cidden gazdan mı aglıyo bilmiyorum belirtiler gaz gibi ama aclıkda olabilir mi
Maltana içmistim ama o hala devm ediyo olamaz galiba bi hafta oldu bilmiyorum canım ya dikkat de ediyorum aslında süt içmem mesela peynir yogırtyumurta ordan alıyorum proteini bazen ac mı diye düşünüyorum gecen mama verdim 30cc içti beni emdikten sonraBizde gaz maz kalmadi cok sukur emdikten sonra kendi gegiriyor artik bi tek kaka yaparkan zart zurt :) acaba dokuncak birsey mi yedin ?
Idare ediyorum canım, sağol. .ipek aynı, beslenme sıkıntısı, karaciğer enzim yüksekliği ve kalp sorunu devam ediyor, gelişim geriliği var, doğduğundan beri 3 kilonun üzerine çıkmadı, boyu da sadece 2 cm uzadı, 3 buçuk aylık oldu nerdeyse.Surekli kusuyor..Kocaeliye tayin istemiştik oldu çok şükür, 4 aydır annemde kalıyoruz oğlumla..Keşke bebeğim sağlıklı olsaydı her yerde yaşamaya raziydim, hâlâ çok Üzgün ve moralsizim.oglum da olmasa daha zor olurdu. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. .Sea41 canım nasılsın ipek nasıl hep aklımdasın inşallah hersey yolundadır ipek iyiye gidiyodur Allah a emanet olun
Biz gaz damlasını bırakmalı hep bacaklarını çekiyor ama ağlamıyor. Bugün sürekli emmek istedi ama süreklice ağladı. Herhalde süt yok dedim suyu az içmiştim bugün. Mama yapmaya gitmiştim ki bir döndüm babası uyutmuş. Ben ac herhalde demiştim o uykusu var demişti hemencik uyumuş yavruummmmm. Uykudan da olabilir.Kızlar bu arada gaz sancılarımız bi ara iyi durumdaydı tekrar başladı suan bu normal mi acaba bizim gibi olan varmı neler yapıyorsunuz
Bide acaba cidden gazdan mı aglıyo
bilmiyorum belirtiler gaz gibi ama aclıkda olabilir mi
Benim de dogumdan sonra basur olustu, kabiz olunca agliyorum resmen. Senin dikisin az olmus baya canim masallah.Canim oglumun kafa sekli sivriydi gun gectikce duzeldi.Kegel egzersizi ya da herhangi bisi yapmadim ama alt tarafta problem vardi.Kegel egzersizi degil de basur patladigi icin o kisim daha cok zarar gordu.Ilk haftalar cok zorlandim.Simdi daha iyi ama hala faz cikarirken problem yasiyorum.
Allah yardimciniz olsun.Sagligina kavusur insallah Ipek.Drlar ne diyor.Ne kadar bir iyilesme saglanabilirmis?Idare ediyorum canım, sağol. .ipek aynı, beslenme sıkıntısı, karaciğer enzim yüksekliği ve kalp sorunu devam ediyor, gelişim geriliği var, doğduğundan beri 3 kilonun üzerine çıkmadı, boyu da sadece 2 cm uzadı, 3 buçuk aylık oldu nerdeyse.Surekli kusuyor..Kocaeliye tayin istemiştik oldu çok şükür, 4 aydır annemde kalıyoruz oğlumla..Keşke bebeğim sağlıklı olsaydı her yerde yaşamaya raziydim, hâlâ çok Üzgün ve moralsizim.oglum da olmasa daha zor olurdu. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. .
Idare ediyorum canım, sağol. .ipek aynı, beslenme sıkıntısı, karaciğer enzim yüksekliği ve kalp sorunu devam ediyor, gelişim geriliği var, doğduğundan beri 3 kilonun üzerine çıkmadı, boyu da sadece 2 cm uzadı, 3 buçuk aylık oldu nerdeyse.Surekli kusuyor..Kocaeliye tayin istemiştik oldu çok şükür, 4 aydır annemde kalıyoruz oğlumla..Keşke bebeğim sağlıklı olsaydı her yerde yaşamaya raziydim, hâlâ çok Üzgün ve moralsizim.oglum da olmasa daha zor olurdu. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?