2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim oglumun kafa sekli sivriydi gun gectikce duzeldi.Kegel egzersizi ya da herhangi bisi yapmadim ama alt tarafta problem vardi.Kegel egzersizi degil de basur patladigi icin o kisim daha cok zarar gordu.Ilk haftalar cok zorlandim.Simdi daha iyi ama hala faz cikarirken problem yasiyorum.

Canim jelin adini verir misin?Sutum iyi cok sukur.Ben de bir degisigim bunalinca daha cok mu geliyor anlamadim.Dun gunduz sagdim 300 cc geldi aksamlri az geliyor 80 cc geldi.Tahin pekmez yedikten sonra cok geliyor sut.

Reactions: SGd
Canım benm kızımdada pamukcuk oldu dilinde ve dudaklarında vardı
Mikostatın kullandm çok iyi geldi
Benimkine etki etmedi damaga gecti.Dun uc kere bugun iki kere kazidim damagini.Kazidiktan sonra onu suruyorum.Bu pamukcuk yenidoganken olan bir seymis.Bizimkinde gec oldu.

mayhosmelek kızlar vakumdan once karna bastirmadilar mi ? Benimde dogum zordu 2.kez karnima ciktiklarinda anca dogum oldu keside atildi tabi ama 40 gunde toparladim.Bir daha normal doguma nasil cesaret edicez ?
Karna cikmak ne canim?Benim karnima iki hemsire elkerini birlestirip bastirdi.Uyusuk oldugum icin bisi hissetmedim yoksa cok canim yanardi.

Olmazsa baslarsin canim ek gidaya.Benimki de 25 gunde 750 gr aldi.Ilk ay 1700 gr almisti.Gittikce kilo alimi azaliyor canim.

:)Ben adamcagiza neler yaptim.Arkadaslari yaninda ,calisanlarinin yaninda azarladim.Herkes nasil kacacagini sasirmis.Benden cok esime uzulmusler neler yaptiysam artik :)

Dogumdan once epudralle her sey cok guzel ama dogum bitince off offff.O aciyla insan teror estiriyor.

Benim kız artık saatte bi uyanıyo zaten. Uyandı mı da 2 saatten önce uyumuyo. Bak mesela 00.56da kalktı hala uyumadı. Gece uykusu almazsa da kilo alamaz çok önemli gece uykusu
Canim onceden benimki cok kalkardi bir baktim son iki gun geceleri 8 saat ac duruyor,uyuyor.Sanirim pamukcuktan.Yatmadan uyandirip emzirdim dun.23 de emzirip 4.30 da bir kez emzirdim sonra 8.30 da kalkti.

Sea41 canım nasılsın ipek nasıl hep aklımdasın inşallah hersey yolundadır ipek iyiye gidiyodur Allah a emanet olun

Kızlar bu arada gaz sancılarımız bi ara iyi durumdaydı tekrar başladı suan bu normal mi acaba bizim gibi olan varmı neler yapıyorsunuz
Bide acaba cidden gazdan mı aglıyo bilmiyorum belirtiler gaz gibi ama aclıkda olabilir mi

Bizde gaz maz kalmadi cok sukur emdikten sonra kendi gegiriyor artik bi tek kaka yaparkan zart zurt :) acaba dokuncak birsey mi yedin ?

Bizde gaz maz kalmadi cok sukur emdikten sonra kendi gegiriyor artik bi tek kaka yaparkan zart zurt :) acaba dokuncak birsey mi yedin ?
Maltana içmistim ama o hala devm ediyo olamaz galiba bi hafta oldu bilmiyorum canım ya dikkat de ediyorum aslında süt içmem mesela peynir yogırtyumurta ordan alıyorum proteini bazen ac mı diye düşünüyorum gecen mama verdim 30cc içti beni emdikten sonra

Sea41 canım nasılsın ipek nasıl hep aklımdasın inşallah hersey yolundadır ipek iyiye gidiyodur Allah a emanet olun
Idare ediyorum canım, sağol. .ipek aynı, beslenme sıkıntısı, karaciğer enzim yüksekliği ve kalp sorunu devam ediyor, gelişim geriliği var, doğduğundan beri 3 kilonun üzerine çıkmadı, boyu da sadece 2 cm uzadı, 3 buçuk aylık oldu nerdeyse.Surekli kusuyor..Kocaeliye tayin istemiştik oldu çok şükür, 4 aydır annemde kalıyoruz oğlumla..Keşke bebeğim sağlıklı olsaydı her yerde yaşamaya raziydim, hâlâ çok Üzgün ve moralsizim.oglum da olmasa daha zor olurdu. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. .

Biz gaz damlasını bırakmalı hep bacaklarını çekiyor ama ağlamıyor. Bugün sürekli emmek istedi ama süreklice ağladı. Herhalde süt yok dedim suyu az içmiştim bugün. Mama yapmaya gitmiştim ki bir döndüm babası uyutmuş. Ben ac herhalde demiştim o uykusu var demişti hemencik uyumuş yavruummmmm. Uykudan da olabilir.

Benim de dogumdan sonra basur olustu, kabiz olunca agliyorum resmen. Senin dikisin az olmus baya canim masallah.
Epidural bana oncesinde etki etmedi cok sanci cektim tam doguma girdim sancim bitti sacma bi durum oldu, her seyin normali guzel diyolar ama ortada karna bastirma kesi vakum olunca durum normal dogumdan cikti alttan sezaryen oldum sanki. Ay cok zor valla ama bebislere baktikca insan butun acilara deger diyor tabi

Allah yardimciniz olsun.Sagligina kavusur insallah Ipek.Drlar ne diyor.Ne kadar bir iyilesme saglanabilirmis?

Rabbim yardimcin olsun guc kuvvet versin. İpeğimizede şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…