Antıbıyotik kullanımında da oluyormuş bide mama verenlerde oluyormus genelde sadece anne sutu alanda nadirmiş olmasıBenimkine etki etmedi damaga gecti.Dun uc kere bugun iki kere kazidim damagini.Kazidiktan sonra onu suruyorum.Bu pamukcuk yenidoganken olan bir seymis.Bizimkinde gec oldu.
Malesef çok nadir görülen sendromunu var ve bizimki ağır olandan olduğu için hayati riski var. Çok umutlu konusmuyolar, Allahtan hayırlısını istiyorum. .Allah yardimciniz olsun.Sagligina kavusur insallah Ipek.Drlar ne diyor.Ne kadar bir iyilesme saglanabilirmis?
Canım benim Allahım sana güç versin kızınada şifa versinn inşallahMalesef çok nadir görülen sendromunu var ve bizimki ağır olandan olduğu için hayati riski var. Çok umutlu konusmuyolar, Allahtan hayırlısını istiyorum. .
Sağol canım. .Canım benim Allahım sana güç versin kızınada şifa versinn inşallah
Canım benim Allah ım sana güç kuvvet versin inşallah ipeğimizede sağlık sıhhat afiyet versin Rabbim cok büyük o ol derse herşey oluverir şafii ismiyle şifa versin Rabbim inşallah şuanda senin yanında demi ipek doktorlar ne diyo canım tedavisi içinIdare ediyorum canım, sağol. .ipek aynı, beslenme sıkıntısı, karaciğer enzim yüksekliği ve kalp sorunu devam ediyor, gelişim geriliği var, doğduğundan beri 3 kilonun üzerine çıkmadı, boyu da sadece 2 cm uzadı, 3 buçuk aylık oldu nerdeyse.Surekli kusuyor..Kocaeliye tayin istemiştik oldu çok şükür, 4 aydır annemde kalıyoruz oğlumla..Keşke bebeğim sağlıklı olsaydı her yerde yaşamaya raziydim, hâlâ çok Üzgün ve moralsizim.oglum da olmasa daha zor olurdu. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. .
Bende biogaia ya devam ediyorum şuan için bacak hareketide yaptırıyorum mama yaptım istemedi uykusu da vardı cidden bacakları cekerken bide gaz cıkarken de aglıyo karnı ağrıyo demekki susuyosa bile gaz yaparken baslıyo aglamayaBiz gaz damlasını bırakmalı hep bacaklarını çekiyor ama ağlamıyor. Bugün sürekli emmek istedi ama süreklice ağladı. Herhalde süt yok dedim suyu az içmiştim bugün. Mama yapmaya gitmiştim ki bir döndüm babası uyutmuş. Ben ac herhalde demiştim o uykusu var demişti hemencik uyumuş yavruummmmm. Uykudan da olabilir.
Sağol canım, evet benim yanımda. .Kolestrol ü çok düşük, kolestrol maması veriyoruz, karaciğer enzimleri için k vit iğne oluyor her hafta.Dedigim gibi çok umutlu konusmuyolar. .kalp için yapılacak bişey yok, bekleyip görcez.Canım benim Allah ım sana güç kuvvet versin inşallah ipeğimizede sağlık sıhhat afiyet versin Rabbim cok büyük o ol derse herşey oluverir şafii ismiyle şifa versin Rabbim inşallah şuanda senin yanında demi ipek doktorlar ne diyo canım tedavisi için
İnşallah iyi olacak canım benim dualarımız sizinle Allah ım yar ve yardımcın olsun tez zamanda yavrunun şifasını versin inşallahSağol canım, evet benim yanımda. .Kolestrol ü çok düşük, kolestrol maması veriyoruz, karaciğer enzimleri için k vit iğne oluyor her hafta.Dedigim gibi çok umutlu konusmuyolar. .kalp için yapılacak bişey yok, bekleyip görcez.
Allah tez zmanda sifa versin ipek bebege Allah yardimciniz olsun canimMalesef çok nadir görülen sendromunu var ve bizimki ağır olandan olduğu için hayati riski var. Çok umutlu konusmuyolar, Allahtan hayırlısını istiyorum. .
Sadece anne sutu almaya basladiktan sonra oldu canim.Antibiyotik de almadi.Refluyle bir baglantisi olabilir mi acaba?Antıbıyotik kullanımında da oluyormuş bide mama verenlerde oluyormus genelde sadece anne sutu alanda nadirmiş olması
Ben bir en fazla iki saat sanci cekmisimdir sonra epudral etki etti doguma kadar her sey guzeldi.Seninki cifte kavrulmus olmus.Hem oncesi hem sonrasi var.Ben de alttan sezeryan oldum diyorum. Ayaklarimdan kalcalarima kadar sistim dogumdan sonra.Odem yapti.Benim de dogumdan sonra basur olustu, kabiz olunca agliyorum resmen. Senin dikisin az olmus baya canim masallah.
Epidural bana oncesinde etki etmedi cok sanci cektim tam doguma girdim sancim bitti sacma bi durum oldu, her seyin normali guzel diyolar ama ortada karna bastirma kesi vakum olunca durum normal dogumdan cikti alttan sezaryen oldum sanki. Ay cok zor valla ama bebislere baktikca insan butun acilara deger diyor tabi
Kanz ın çok güzel montları var. Astronot alacaktım beden bulamadım.arkadaslar kis icin mont nasil birsey aldiniz. ve kac beden ?cok kararsizim. astronot montlar kullanisli gibi geliyor ama kisi da cikarabilecek bir beden secmek gerek ayakli oldugundan bebisler cabuk buyuyor kucuk gelme olasiligi yuksek.
InfectoSoor Canım ,paketini atmışım ama tüplerin üstünde yazan adıdır tabiki. Bir tüp popo kremi, bir tüp ağız jeli var içinde.Canim jelin adini verir misin?Sutum iyi cok sukur.Ben de bir degisigim bunalinca daha cok mu geliyor anlamadim.Dun gunduz sagdim 300 cc geldi aksamlri az geliyor 80 cc geldi.Tahin pekmez yedikten sonra cok geliyor sut.
Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah.sana da güç versin canim.Sağol canım, evet benim yanımda. .Kolestrol ü çok düşük, kolestrol maması veriyoruz, karaciğer enzimleri için k vit iğne oluyor her hafta.Dedigim gibi çok umutlu konusmuyolar. .kalp için yapılacak bişey yok, bekleyip görcez.
Çok iyi sütünün miktarı gerçekten , gayet yetiyordur, yarasın miniğe CanımCanim jelin adini verir misin?Sutum iyi cok sukur.Ben de bir degisigim bunalinca daha cok mu geliyor anlamadim.Dun gunduz sagdim 300 cc geldi aksamlri az geliyor 80 cc geldi.Tahin pekmez yedikten sonra cok geliyor sut.
Alayim canim hayret ya dr hic bu konuda uyarmiyor.InfectoSoor Canım ,paketini atmışım ama tüplerin üstünde yazan adıdır tabiki. Bir tüp popo kremi, bir tüp ağız jeli var içinde.
Tüm kalbimle acil şifalar diliyorum İpek bebeğe, Allah sizlere güzel günlerini göstersin yavrunun.Idare ediyorum canım, sağol. .ipek aynı, beslenme sıkıntısı, karaciğer enzim yüksekliği ve kalp sorunu devam ediyor, gelişim geriliği var, doğduğundan beri 3 kilonun üzerine çıkmadı, boyu da sadece 2 cm uzadı, 3 buçuk aylık oldu nerdeyse.Surekli kusuyor..Kocaeliye tayin istemiştik oldu çok şükür, 4 aydır annemde kalıyoruz oğlumla..Keşke bebeğim sağlıklı olsaydı her yerde yaşamaya raziydim, hâlâ çok Üzgün ve moralsizim.oglum da olmasa daha zor olurdu. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. .
Gazi 3,4 aylik oldugunda kendi cikarmaya basliyorlar.Az bir zaman daha cekeceksiniz.Subsimpleks iyi gelmisti bize.Bende biogaia ya devam ediyorum şuan için bacak hareketide yaptırıyorum mama yaptım istemedi uykusu da vardı cidden bacakları cekerken bide gaz cıkarken de aglıyo karnı ağrıyo demekki susuyosa bile gaz yaparken baslıyo aglamaya
İnşallah canım az kaldı evet 28inde 4 aylık oluyoruz inşallah olmazsa bende deneyim biGazi 3,4 aylik oldugunda kendi cikarmaya basliyorlar.Az bir zaman daha cekeceksiniz.Subsimpleks iyi gelmisti bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?