2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkine etki etmedi damaga gecti.Dun uc kere bugun iki kere kazidim damagini.Kazidiktan sonra onu suruyorum.Bu pamukcuk yenidoganken olan bir seymis.Bizimkinde gec oldu.
Antıbıyotik kullanımında da oluyormuş bide mama verenlerde oluyormus genelde sadece anne sutu alanda nadirmiş olması

Allah yardimciniz olsun.Sagligina kavusur insallah Ipek.Drlar ne diyor.Ne kadar bir iyilesme saglanabilirmis?
Malesef çok nadir görülen sendromunu var ve bizimki ağır olandan olduğu için hayati riski var. Çok umutlu konusmuyolar, Allahtan hayırlısını istiyorum. .

Canım benim Allah ım sana güç kuvvet versin inşallah ipeğimizede sağlık sıhhat afiyet versin Rabbim cok büyük o ol derse herşey oluverir şafii ismiyle şifa versin Rabbim inşallah şuanda senin yanında demi ipek doktorlar ne diyo canım tedavisi için

Bende biogaia ya devam ediyorum şuan için bacak hareketide yaptırıyorum mama yaptım istemedi uykusu da vardı cidden bacakları cekerken bide gaz cıkarken de aglıyo karnı ağrıyo demekki susuyosa bile gaz yaparken baslıyo aglamaya

Sağol canım, evet benim yanımda. .Kolestrol ü çok düşük, kolestrol maması veriyoruz, karaciğer enzimleri için k vit iğne oluyor her hafta.Dedigim gibi çok umutlu konusmuyolar. .kalp için yapılacak bişey yok, bekleyip görcez.

İnşallah iyi olacak canım benim dualarımız sizinle Allah ım yar ve yardımcın olsun tez zamanda yavrunun şifasını versin inşallah

Ben bir en fazla iki saat sanci cekmisimdir sonra epudral etki etti doguma kadar her sey guzeldi.Seninki cifte kavrulmus olmus.Hem oncesi hem sonrasi var.Ben de alttan sezeryan oldum diyorum. Ayaklarimdan kalcalarima kadar sistim dogumdan sonra.Odem yapti.

arkadaslar kis icin mont nasil birsey aldiniz. ve kac beden ?cok kararsizim. astronot montlar kullanisli gibi geliyor ama kisi da cikarabilecek bir beden secmek gerek ayakli oldugundan bebisler cabuk buyuyor kucuk gelme olasiligi yuksek.
Kanz ın çok güzel montları var. Astronot alacaktım beden bulamadım.

Canim jelin adini verir misin?Sutum iyi cok sukur.Ben de bir degisigim bunalinca daha cok mu geliyor anlamadim.Dun gunduz sagdim 300 cc geldi aksamlri az geliyor 80 cc geldi.Tahin pekmez yedikten sonra cok geliyor sut.
InfectoSoor Canım ,paketini atmışım ama tüplerin üstünde yazan adıdır tabiki. Bir tüp popo kremi, bir tüp ağız jeli var içinde.

Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah.sana da güç versin canim.
Inşallah buradan Guzel haberlerinizi alırız.

Canim jelin adini verir misin?Sutum iyi cok sukur.Ben de bir degisigim bunalinca daha cok mu geliyor anlamadim.Dun gunduz sagdim 300 cc geldi aksamlri az geliyor 80 cc geldi.Tahin pekmez yedikten sonra cok geliyor sut.
Çok iyi sütünün miktarı gerçekten , gayet yetiyordur, yarasın miniğe Canım

Tüm kalbimle acil şifalar diliyorum İpek bebeğe, Allah sizlere güzel günlerini göstersin yavrunun.

Gazi 3,4 aylik oldugunda kendi cikarmaya basliyorlar.Az bir zaman daha cekeceksiniz.Subsimpleks iyi gelmisti bize.

Kızlar demir halına ve decavite devam ediyor musunuz? Kullanınca kız kalasını ishal gb yapıyor diye bırakmıştım. Aşırı derecede saç dökülmesi ve unutkanlık başladı. Bir haftada 4 kere yemeği dışarıda unutup çöpe dökmek zorunda kaldım. Iki kere çaydanlığı ocakta unuttum. Geçen çamaşır toplarken kızı yanıma alayım dedim yanıma almayı unutmuşum. Kızın sesi gelince fark ettim. Dürüm hiç iyiye gitmiyor. B12 düşünce boyle olurdum. Sağlık ocağına kan tahlili yaptırmaya gidiyorum, kızı tartışıp geliyorum. 3 sefer gittim hep unuttum. Ne önerirsiniz bu duruma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…