2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saglık ocagına yada hast kendin için git canım kanını ver sonuca göre baslasınlae cok gecmş olsn bnde kullanmiyorum vitamin yorgun düşüyorum cogu zMn tansiyonum düşüyo

Mamayı neyle verin diyo canım ya annemler sakın biberon verme diyo kaşıkla tükürüyo şırınga akıtıyoo

İlk ay bebeğim memeyi tutamadiginda bende kaşıkla vermeye çalıştım şırıngayla vermeye çalıştım bu yüzden kızıma ilk gelen yararlı kahverengi sütümü iciremedik keşke diyorum insanları dinlemeyip biberonla verseydim de kızım o sütü ağzından atmayip içseydi ilk ay hem emzirmeye çalıştım hem biberon verdim ilk ay biberon verilmez dedikleri halde çok sukur mememi reddetmedi ama hep icim sızlar ...

İşte herkes bişey diyo kafan karışıyo doğal olarak en iyisi kendi bildiğin gercekten

Mamayı neyle verin diyo canım ya annemler sakın biberon verme diyo kaşıkla tükürüyo şırınga akıtıyoo
Benim bebeğim de biberon alıyor 1 aydır (hem de günde 5 kere) ama beni emmeyi bırakmadı, benim sorunum tek meme ve az süt, ondan mecbur kalıyor yavrum

3 gündür bebegim emer emmez kusuyor, kusuyor kusuyor artik kusucak bir sey kalmiyor su kusuyor. Emerken bile kusuyor, emmek istiyor ama mideye sut gittigi an aci cekiyor sanki huzursuzlasiyor ve kusuyor. Mama yerse hemen kusmuyor uyuyor uyaniyor yine kusuyor. Yarın aksam doktora gidicem bakalim. Reflü teşhisi konanlarda var miydi bu tarz bir sikayet?

Canım gecmiş olsun midesini üşütmüş olabilir mi acaba daha önce varmıydı reflüde bu kadar kusulmıyo diye biliyorum sizin anlattıgınıza göre herseyi cıkarıyor sanırım kızımda reflü vardı her beslenme sonrası kustu 1yasına kadar ama tüm mideyi bosaltcak kadar degildi mesela bizi de bilgilendir bakalım ne dicek dr inşallah düzelir bi an önce

Bizde de var dr Gaviston verdi.Emdikten sonra 10 dk yatir gazini cikarmak icin ayakta gezdir sirtina pat pat vurma sadece yukari dogru bastirmadan dokun dedi.Yedigin bir seye alerjisi olmus olabilir.

Kizlar bende sizden bebislerinizin kaka fotografini istesem koyar misiniz,yani benimki mi bi acayip
Yapiyor anlamadim.kac gundur sut urunlerini kestim sariya doner gibi oldu ama hala sumuksu bugun daha bir garipti sanki...normal mi emin olamiyorum.bos bi zamaninizda yuklerseniz cok sevinirim

Bende mikrop mu kapti acba dedim ama ates de olurdu enfeksiyon olsa sanirim cok gecmis olsun

Annem baktigi icin üşütmesine fırsat vermiyor ama belki terdendir:) başka üşütme belirtisi de yok, burnunu temizledim bir şey çıkmadı, öksürük hapşuruk ateş yok. Bilemedik ki napalim. Yarin akşam olmaz şimdi bana dr çıkısı yazarim bakalim ne diyecek?

Bizde de var dr Gaviston verdi.Emdikten sonra 10 dk yatir gazini cikarmak icin ayakta gezdir sirtina pat pat vurma sadece yukari dogru bastirmadan dokun dedi.Yedigin bir seye alerjisi olmus olabilir.
emzirdikten sonra 10 dk kalmiyor ki midesinde bazen memede emerken kusuyor kustugunu da emiyor zavallim. Mamada da kustuğu icin alerji degildir belki diyorum ama bakalım.

Acaba sen yüklesen de biz "bizimki de böyle yada degil " mi desek. Zira hepimizin yüklemesi sanki daha zor :)))

Kullaninca bir iyileşme oldu mu?

Ayy hakikaten kafam durmus,dogru ben yukleyeyim ya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…