kusuyorsa devamlı olablr canım bence ama genede emin olamayız neyden olduguna dairSadece anne sutu almaya basladiktan sonra oldu canim.Antibiyotik de almadi.Refluyle bir baglantisi olabilir mi acaba?
Saglık ocagına yada hast kendin için git canım kanını ver sonuca göre baslasınlae cok gecmş olsn bnde kullanmiyorum vitamin yorgun düşüyorum cogu zMn tansiyonum düşüyoKızlar demir halına ve decavite devam ediyor musunuz? Kullanınca kız kalasını ishal gb yapıyor diye bırakmıştım. Aşırı derecede saç dökülmesi ve unutkanlık başladı. Bir haftada 4 kere yemeği dışarıda unutup çöpe dökmek zorunda kaldım. Iki kere çaydanlığı ocakta unuttum. Geçen çamaşır toplarken kızı yanıma alayım dedim yanıma almayı unutmuşum. Kızın sesi gelince fark ettim. Dürüm hiç iyiye gitmiyor. B12 düşünce boyle olurdum. Sağlık ocağına kan tahlili yaptırmaya gidiyorum, kızı tartışıp geliyorum. 3 sefer gittim hep unuttum. Ne önerirsiniz bu duruma?
Ek gıda değilde mamaya başladık yine canım. Mama alırsa mamayla devam edelim ek gıda sonra dediOlmazsa baslarsin canim ek gidaya.Benimki de 25 gunde 750 gr aldi.Ilk ay 1700 gr almisti.Gittikce kilo alimi azaliyor canim.
Mamayı neyle verin diyo canım ya annemler sakın biberon verme diyo kaşıkla tükürüyo şırınga akıtıyooEk gıda değilde mamaya başladık yine canım. Mama alırsa mamayla devam edelim ek gıda sonra dedi
Mamayı neyle verin diyo canım ya annemler sakın biberon verme diyo kaşıkla tükürüyo şırınga akıtıyoo
İşte herkes bişey diyo kafan karışıyo doğal olarak en iyisi kendi bildiğin gercektenİlk ay bebeğim memeyi tutamadiginda bende kaşıkla vermeye çalıştım şırıngayla vermeye çalıştım bu yüzden kızıma ilk gelen yararlı kahverengi sütümü iciremedik keşke diyorum insanları dinlemeyip biberonla verseydim de kızım o sütü ağzından atmayip içseydi ilk ay hem emzirmeye çalıştım hem biberon verdim ilk ay biberon verilmez dedikleri halde çok sukur mememi reddetmedi ama hep icim sızlar ...
Heh buldumA amathaunta vardı eski ismi Karadeniz gelini o arkadaş nerde (ismini de doğru yazamadım) bir ara çok aktifti birden yok oldu?
Benim bebeğim de biberon alıyor 1 aydır (hem de günde 5 kere) ama beni emmeyi bırakmadı, benim sorunum tek meme ve az süt, ondan mecbur kalıyor yavrumMamayı neyle verin diyo canım ya annemler sakın biberon verme diyo kaşıkla tükürüyo şırınga akıtıyoo
Öyle canım mecbur kalınca napcan inşallah emmeyi bırakmazlar kuzularBenim bebeğim de biberon alıyor 1 aydır (hem de günde 5 kere) ama beni emmeyi bırakmadı, benim sorunum tek meme ve az süt, ondan mecbur kalıyor yavrum
Canım gecmiş olsun midesini üşütmüş olabilir mi acaba daha önce varmıydı reflüde bu kadar kusulmıyo diye biliyorum sizin anlattıgınıza göre herseyi cıkarıyor sanırım kızımda reflü vardı her beslenme sonrası kustu 1yasına kadar ama tüm mideyi bosaltcak kadar degildi mesela bizi de bilgilendir bakalım ne dicek dr inşallah düzelir bi an önce3 gündür bebegim emer emmez kusuyor, kusuyor kusuyor artik kusucak bir sey kalmiyor su kusuyor. Emerken bile kusuyor, emmek istiyor ama mideye sut gittigi an aci cekiyor sanki huzursuzlasiyor ve kusuyor. Mama yerse hemen kusmuyor uyuyor uyaniyor yine kusuyor. Yarın aksam doktora gidicem bakalim. Reflü teşhisi konanlarda var miydi bu tarz bir sikayet?
Bizde de var dr Gaviston verdi.Emdikten sonra 10 dk yatir gazini cikarmak icin ayakta gezdir sirtina pat pat vurma sadece yukari dogru bastirmadan dokun dedi.Yedigin bir seye alerjisi olmus olabilir.3 gündür bebegim emer emmez kusuyor, kusuyor kusuyor artik kusucak bir sey kalmiyor su kusuyor. Emerken bile kusuyor, emmek istiyor ama mideye sut gittigi an aci cekiyor sanki huzursuzlasiyor ve kusuyor. Mama yerse hemen kusmuyor uyuyor uyaniyor yine kusuyor. Yarın aksam doktora gidicem bakalim. Reflü teşhisi konanlarda var miydi bu tarz bir sikayet?
3 gündür bebegim emer emmez kusuyor, kusuyor kusuyor artik kusucak bir sey kalmiyor su kusuyor. Emerken bile kusuyor, emmek istiyor ama mideye sut gittigi an aci cekiyor sanki huzursuzlasiyor ve kusuyor. Mama yerse hemen kusmuyor uyuyor uyaniyor yine kusuyor. Yarın aksam doktora gidicem bakalim. Reflü teşhisi konanlarda var miydi bu tarz bir sikayet?
Canım gecmiş olsun midesini üşütmüş olabilir mi acaba daha önce varmıydı reflüde bu kadar kusulmıyo diye biliyorum sizin anlattıgınıza göre herseyi cıkarıyor sanırım kızımda reflü vardı her beslenme sonrası kustu 1yasına kadar ama tüm mideyi bosaltcak kadar degildi mesela bizi de bilgilendir bakalım ne dicek dr inşallah düzelir bi an önce
emzirdikten sonra 10 dk kalmiyor ki midesinde bazen memede emerken kusuyor kustugunu da emiyor zavallim. Mamada da kustuğu icin alerji degildir belki diyorum ama bakalım.Bizde de var dr Gaviston verdi.Emdikten sonra 10 dk yatir gazini cikarmak icin ayakta gezdir sirtina pat pat vurma sadece yukari dogru bastirmadan dokun dedi.Yedigin bir seye alerjisi olmus olabilir.
Kizlar bende sizden bebislerinizin kaka fotografini istesem koyar misiniz,yani benimki mi bi acayip
Yapiyor anlamadim.kac gundur sut urunlerini kestim sariya doner gibi oldu ama hala sumuksu bugun daha bir garipti sanki...normal mi emin olamiyorum.bos bi zamaninizda yuklerseniz cok sevinirim
Kullaninca bir iyileşme oldu mu?Bizde de var dr Gaviston verdi.Emdikten sonra 10 dk yatir gazini cikarmak icin ayakta gezdir sirtina pat pat vurma sadece yukari dogru bastirmadan dokun dedi.Yedigin bir seye alerjisi olmus olabilir.
Kullaninca bir iyileşme oldu
Birkac gundur iyiydi.Bugun disari cok ciktik gezdik.Gaz cikarma beslenme araliklari cok dikkat edemedim.Refluden emmek istemedi.Arabada emdirdik.Reflu yatagi kullan,gazini cikarmak icin sirtina vurma,emzirme araliklarina dikkkat et.Sik ve az besle.Gaviston mide asitini ayarliyor mide kapakcigini duzeltmiyor.En iyi ihtimal 4. aya kadar bekleyecegiz mide kapakciginin olgunlasip reflunun bitmesini.
Annem baktigi icin üşütmesine fırsat vermiyor ama belki terdendir:) başka üşütme belirtisi de yok, burnunu temizledim bir şey çıkmadı, öksürük hapşuruk ateş yok. Bilemedik ki napalim. Yarin akşam olmaz şimdi banadr çıkısı yazarim bakalim ne diyecek?
emzirdikten sonra 10 dk kalmiyor ki midesinde bazen memede emerken kusuyor kustugunu da emiyor zavallim. Mamada da kustuğu icin alerji degildir belki diyorum ama bakalım.
Acaba sen yüklesen de biz "bizimki de böyle yada degil " mi desek. Zira hepimizin yüklemesi sanki daha zor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?