2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim onceden benimki cok kalkardi bir baktim son iki gun geceleri 8 saat ac duruyor,uyuyor.Sanirim pamukcuktan.Yatmadan uyandirip emzirdim dun.23 de emzirip 4.30 da bir kez emzirdim sonra 8.30 da kalkti.
Melisada 2.5 aylıktan sonra 10 gün deliksşz uyudu. Sanırım görüp görebileceğim uyku oydu:))) kıyamam kuzuya niye pamukçuk olmuş yenidoğan değil sonuçta

Mamayı neyle verin diyo canım ya annemler sakın biberon verme diyo kaşıkla tükürüyo şırınga akıtıyoo
Biberonla veriyorum canım ama emzirdikten sonra veriyorum. Biz dönem dönem mama kullanmak durumunda kaldığımız için biberon-meme ikisinide alıyor şükürler olsun. Kaşıkla zor cidden. Alıştırma bardağı denediğin mi

kizlar bebegim memeyi çekip cekip birakiyor bu aksam. normalde surekli emmek ister, mama vermiyorum. Uykusu var uyuyamiyor ayrica.

Uzun zamandır bakamıyorum buraya benim oğlan çok kusmaya başladı reflü oldu sanırım , büyük oğlumda böyleydi o yüzden telaş etmiyorum birAz büyüyünce kendiliğinden geçecek inşallah ama Zor sürekline üst baş değiş çamaşır yıka falan bizim kıyafetler de batıyor tabi hep çamaşır derdi var neyseki kış geldi biraz da kurutma makinesi çalışınca yanmıyoruz evde , artık üç aylık oldu herkes nasış bebişler baya baya cilveler konuşmalar gülmeler başladı dimi :)

Kızlar 3.ayımızı doldurduk. Her ay 1 kg yda üzeri alan bebeğim bu ay 500 gr almış sadece. Sağlık ocağındki hemşire boyuda kilosuda iyi dedi ama bn takıntı yaptm . Sizde durumlar ne. 63 cm 6 bçk kg
Bizim de bu ay geçen aylara göre az aldı Annem büyüdükçe değişimler olur diyor. Bazen hiç kilo almaz bazen çok alırmış normal mis

Mamayı neyle verin diyo canım ya annemler sakın biberon verme diyo kaşıkla tükürüyo şırınga akıtıyoo
Lansinoh naturalwave biberon bi arastir canim meme karmasasini engelleiyo anne memesi gibi seni emmeyide birakmiyo iki oglumdada kullanoyorm

Oglum.3 aylik bizimkide sumuksu bebekler balgamlarini geniz akintilarini disari kakayla.atiyorlar ilk.oglumdada oyleydi.

Yok canım denemedim hatta ilk kez duyuyorum bir araştırayım bakalım teşekkürler bu arada
Kasık zor oluyo ya ml ml sıkıntı büyük cocuk değil ki agzını acmıyo bile hersey dökülüyo

Lansinoh naturalwave biberon bi arastir canim meme karmasasini engelleiyo anne memesi gibi seni emmeyide birakmiyo iki oglumdada kullanoyorm
Cok sagol canım bundan alayım ben o zaman çünkü ihtiyacım var mamaya başlar gibi bu gidişimde

Oglum.3 aylik bizimkide sumuksu bebekler balgamlarini geniz akintilarini disari kakayla.atiyorlar ilk.oglumdada oyleydi.
Biz gecen pazartesi nezle olduk bu arada geniz akıntısı flnda vardı tabi bi kac kez sümüksü yaptı bende endişelendim acaba akıntıdan mı oldu ki canım soğol verdigin bilgi için hiç aklıma gelmiyo benim

kizlar bebegim memeyi çekip cekip birakiyor bu aksam. normalde surekli emmek ister, mama vermiyorum. Uykusu var uyuyamiyor ayrica.

Onceki 2 gun bizimki de oyleydi hatta artik agliyordu,gece uyku sersemi emzirdim gunduz de eger uykudan uyaninca ayilmadan verebilirsem aldi.belki donemsel bir seydir,belki de gazdandir.cunku gazdan da cok yasadik ayni durumu.bende mama vermiyorum bu arada biberonla karistiriyor desem ama emzik almaya baslamisti,uyuma oncesinde veriyordum artik onu da vermiyorum.emmedigi iki gun havadan memeyi vermeye calistim emzigi emdigi gibi emmeye calisti kafasi karisti cocugun galiba:)

insallah uykusuzluk veya gazdandir. Gece aldi ama bakalim sabah ne yapacak.

Arada benimkide yapıyor. Süt az geldiği zaman yapıyor benimki. Birde uykusu varsa mizirdanip duruyor. Mama içmiyor çünkü biberon almıyor. Ac olsa dahi içmiyor yavrum. Bende meme süt dolana kadar uyutuyorum. Fon sesi pis piş ile pusette saklıyoruz öyle uyuyor. Seninki de bundan dolayı olabilir

evet sütüm gunduzleri az, üst üste emince de hic bir sey kalmiyor.

gaz masaji ustune kaka yapti ama emmedi de , kucagimda uyuya kaldi..insallah gecici bi durumdur :/
Ondandır bişey olmaz merak etme , bir dertleri oluyor mutlaka ağlamayınca da biz anlamıyoruz, benimki de yapıyor onu ve hep bir müddet sonra kaka yapar

Malesef çok nadir görülen sendromunu var ve bizimki ağır olandan olduğu için hayati riski var. Çok umutlu konusmuyolar, Allahtan hayırlısını istiyorum. .
Canim benim Allah yardimcin olsun Rabbim zor bir sinavla siniyor ama mukafatini da kat kat verir insaallah.. ben senin hamilelik donemini cok net hatirliyorum bende de 4 lu tarama riskli cikmisti da baya bi beklemistik sen yurt disina gonderdigin testleri ben de ayrintili ultrasonu... sonra testlerimiz temiz gelmisti ve ne cok sevinmistik 2li taramandaki risklerle bi alakasi var mi ipegimizin rahatsizliginin ya da doktorlar baska bir seyler mi soyluyorlar

Kızlar 5 gündür genzinde bi akınısı vardı çocuk doktoru dinlemişti ciğerleri temiz Boğaz’ında bişey yok serum fizyolojik yapalım diyip göndermişti ben uyguladım fakat artık bir akıntı horlama şekline döndü hep bi hırıltı var genzinde nefes alırken horlar gibi eşim vardşyalı kbb ye gideicem ama kendim gidemiyorum Çarşamba gidicez doktora giden var mı böyle birşey yaşayıp bildiğin hırıltı horultu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…