Melisada 2.5 aylıktan sonra 10 gün deliksşz uyudu. Sanırım görüp görebileceğim uyku oydu:))) kıyamam kuzuya niye pamukçuk olmuş yenidoğan değil sonuçtaCanim onceden benimki cok kalkardi bir baktim son iki gun geceleri 8 saat ac duruyor,uyuyor.Sanirim pamukcuktan.Yatmadan uyandirip emzirdim dun.23 de emzirip 4.30 da bir kez emzirdim sonra 8.30 da kalkti.
Biberonla veriyorum canım ama emzirdikten sonra veriyorum. Biz dönem dönem mama kullanmak durumunda kaldığımız için biberon-meme ikisinide alıyor şükürler olsun. Kaşıkla zor cidden. Alıştırma bardağı denediğin miMamayı neyle verin diyo canım ya annemler sakın biberon verme diyo kaşıkla tükürüyo şırınga akıtıyoo
Birazdan bir güzel kaka yapar ohh mis :)kizlar bebegim memeyi çekip cekip birakiyor bu aksam. normalde surekli emmek ister, mama vermiyorum. Uykusu var uyuyamiyor ayrica.
gaz masaji ustune kaka yapti ama emmedi de , kucagimda uyuya kaldi..insallah gecici bi durumdur :/Birazdan bir güzel kaka yapar ohh mis :)
Bizim de bu ay geçen aylara göre az aldı Annem büyüdükçe değişimler olur diyor. Bazen hiç kilo almaz bazen çok alırmış normal misKızlar 3.ayımızı doldurduk. Her ay 1 kg yda üzeri alan bebeğim bu ay 500 gr almış sadece. Sağlık ocağındki hemşire boyuda kilosuda iyi dedi ama bn takıntı yaptm . Sizde durumlar ne. 63 cm 6 bçk kg
Lansinoh naturalwave biberon bi arastir canim meme karmasasini engelleiyo anne memesi gibi seni emmeyide birakmiyo iki oglumdada kullanoyormMamayı neyle verin diyo canım ya annemler sakın biberon verme diyo kaşıkla tükürüyo şırınga akıtıyoo
Oglum.3 aylik bizimkide sumuksu bebekler balgamlarini geniz akintilarini disari kakayla.atiyorlar ilk.oglumdada oyleydi.Kizlar bende sizden bebislerinizin kaka fotografini istesem koyar misiniz,yani benimki mi bi acayip
Yapiyor anlamadim.kac gundur sut urunlerini kestim sariya doner gibi oldu ama hala sumuksu bugun daha bir garipti sanki...normal mi emin olamiyorum.bos bi zamaninizda yuklerseniz cok sevinirim
Yok canım denemedim hatta ilk kez duyuyorum bir araştırayım bakalım teşekkürler bu aradaBiberonla veriyorum canım ama emzirdikten sonra veriyorum. Biz dönem dönem mama kullanmak durumunda kaldığımız için biberon-meme ikisinide alıyor şükürler olsun. Kaşıkla zor cidden. Alıştırma bardağı denediğin mi
Cok sagol canım bundan alayım ben o zaman çünkü ihtiyacım var mamaya başlar gibi bu gidişimdeLansinoh naturalwave biberon bi arastir canim meme karmasasini engelleiyo anne memesi gibi seni emmeyide birakmiyo iki oglumdada kullanoyorm
Biz gecen pazartesi nezle olduk bu arada geniz akıntısı flnda vardı tabi bi kac kez sümüksü yaptı bende endişelendim acaba akıntıdan mı oldu ki canım soğol verdigin bilgi için hiç aklıma gelmiyo benimOglum.3 aylik bizimkide sumuksu bebekler balgamlarini geniz akintilarini disari kakayla.atiyorlar ilk.oglumdada oyleydi.
kizlar bebegim memeyi çekip cekip birakiyor bu aksam. normalde surekli emmek ister, mama vermiyorum. Uykusu var uyuyamiyor ayrica.
insallah uykusuzluk veya gazdandir. Gece aldi ama bakalim sabah ne yapacak.Onceki 2 gun bizimki de oyleydi hatta artik agliyordu,gece uyku sersemi emzirdim gunduz de eger uykudan uyaninca ayilmadan verebilirsem aldi.belki donemsel bir seydir,belki de gazdandir.cunku gazdan da cok yasadik ayni durumu.bende mama vermiyorum bu arada biberonla karistiriyor desem ama emzik almaya baslamisti,uyuma oncesinde veriyordum artik onu da vermiyorum.emmedigi iki gun havadan memeyi vermeye calistim emzigi emdigi gibi emmeye calisti kafasi karisti cocugun galiba:)
Arada benimkide yapıyor. Süt az geldiği zaman yapıyor benimki. Birde uykusu varsa mizirdanip duruyor. Mama içmiyor çünkü biberon almıyor. Ac olsa dahi içmiyor yavrum. Bende meme süt dolana kadar uyutuyorum. Fon sesi pis piş ile pusette saklıyoruz öyle uyuyor. Seninki de bundan dolayı olabilirkizlar bebegim memeyi çekip cekip birakiyor bu aksam. normalde surekli emmek ister, mama vermiyorum. Uykusu var uyuyamiyor ayrica.
evet sütüm gunduzleri az, üst üste emince de hic bir sey kalmiyor.Arada benimkide yapıyor. Süt az geldiği zaman yapıyor benimki. Birde uykusu varsa mizirdanip duruyor. Mama içmiyor çünkü biberon almıyor. Ac olsa dahi içmiyor yavrum. Bende meme süt dolana kadar uyutuyorum. Fon sesi pis piş ile pusette saklıyoruz öyle uyuyor. Seninki de bundan dolayı olabilir
Ondandır bişey olmaz merak etme , bir dertleri oluyor mutlaka ağlamayınca da biz anlamıyoruz, benimki de yapıyor onu ve hep bir müddet sonra kaka yapargaz masaji ustune kaka yapti ama emmedi de , kucagimda uyuya kaldi..insallah gecici bi durumdur :/
Canim benim Allah yardimcin olsun Rabbim zor bir sinavla siniyor ama mukafatini da kat kat verir insaallah.. ben senin hamilelik donemini cok net hatirliyorum bende de 4 lu tarama riskli cikmisti da baya bi beklemistik sen yurt disina gonderdigin testleri ben de ayrintili ultrasonu... sonra testlerimiz temiz gelmisti ve ne cok sevinmistik 2li taramandaki risklerle bi alakasi var mi ipegimizin rahatsizliginin ya da doktorlar baska bir seyler mi soyluyorlarMalesef çok nadir görülen sendromunu var ve bizimki ağır olandan olduğu için hayati riski var. Çok umutlu konusmuyolar, Allahtan hayırlısını istiyorum. .
Bizde 5600 kg geldik 700 gram almışız doktor iyi dedi kilosuna az gelio banadaBiz 5.600 ciktik bugun sizin cok cok iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?