- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Bizim kızda öyle canım defa kez sordum hocaya normal deyip duruyorKızlar 5 gündür genzinde bi akınısı vardı çocuk doktoru dinlemişti ciğerleri temiz Boğaz’ında bişey yok serum fizyolojik yapalım diyip göndermişti ben uyguladım fakat artık bir akıntı horlama şekline döndü hep bi hırıltı var genzinde nefes alırken horlar gibi eşim vardşyalı kbb ye gideicem ama kendim gidemiyorum Çarşamba gidicez doktora giden var mı böyle birşey yaşayıp bildiğin hırıltı horultu
Ama böyle bildiğin horlama gibi oldu o hışırtı hani akıntı değil de horul horul çocuk doktoruna gitmiştik o da normal dedi şimdi ses kaydı yapmıştım arkadaşım çocuk doktoruna dinletti bazen bebekler serum fizyolojikle çok geç atıyorlar bebek rahatsa ateş vs yoksa huzurluysa biraz daha beklesin geçmezse kbb ye gösterirler demiş oda geçmezse Çarşamba sabah eşim izinli onunla giderim mademBizim kızda öyle canım defa kez sordum hocaya normal deyip duruyor
Rabbim şifa versin güç versin sana da inşallah güzel sonuçlar alırsınız rabbim gönlüne ferahlık bebeğime şifa versin iyi olsun meleğimCanim benim Allah yardimcin olsun Rabbim zor bir sinavla siniyor ama mukafatini da kat kat verir insaallah.. ben senin hamilelik donemini cok net hatirliyorum bende de 4 lu tarama riskli cikmisti da baya bi beklemistik sen yurt disina gonderdigin testleri ben de ayrintili ultrasonu... sonra testlerimiz temiz gelmisti ve ne cok sevinmistik 2li taramandaki risklerle bi alakasi var mi ipegimizin rahatsizliginin ya da doktorlar baska bir seyler mi soyluyorlar
Canim benim kızım hasta eşimin memleketine gitmiştik kuzeninin düğünü vardi açıkhava kır düğünü 2 saate yakın kaldık ve kızım hasta oldu hırıltılı öksürük var hemen Dr umuza gittik bronsiolit dedi gribal enfeksiyon gecirmis dedi ventolin şurup verdi bize bu 3. Günü ilacın daha iyi şu an balgam atmaya çalışıyor dışarı atamaDigi için yutuyor garibim bizde ilk iki gün burun akıntısı da vardı serumfizyolojik kullandım o geçti gibi daha az şu an sende çocuk Dr una götürebilirsinKızlar 5 gündür genzinde bi akınısı vardı çocuk doktoru dinlemişti ciğerleri temiz Boğaz’ında bişey yok serum fizyolojik yapalım diyip göndermişti ben uyguladım fakat artık bir akıntı horlama şekline döndü hep bi hırıltı var genzinde nefes alırken horlar gibi eşim vardşyalı kbb ye gideicem ama kendim gidemiyorum Çarşamba gidicez doktora giden var mı böyle birşey yaşayıp bildiğin hırıltı horultu
Çocuk doktoruna gittim o serum fizyolojik uygulamamı söyledi ama bu gece horlama gibi bişey ya genzinden bildiğin horlama sesi çıkarttı bütün gece kuru kuru Çarşamba yı bekliyorum eşim izinli acaba geniz eti mi bilmiyorum ki anlamadım bide kbb görecek sanırımCanim benim kızım hasta eşimin memleketine gitmiştik kuzeninin düğünü vardi açıkhava kır düğünü 2 saate yakın kaldık ve kızım hasta oldu hırıltılı öksürük var hemen Dr umuza gittik bronsiolit dedi gribal enfeksiyon gecirmis dedi ventolin şurup verdi bize bu 3. Günü ilacın daha iyi şu an balgam atmaya çalışıyor dışarı atamaDigi için yutuyor garibim bizde ilk iki gün burun akıntısı da vardı serumfizyolojik kullandım o geçti gibi daha az şu an sende çocuk Dr una götürebilirsin
Bilmiyorum canım dr bişi demiyor.Ya refü ya emzikle alakası var.Kaç saat uyuyordu?Şİmdi yatmadan 22-23 gibi uykusunda emziriyorum.Gece 4-5 gibi kalkıyor.Sen de uykusunda öyle emzir istersen.Sonra 6 gibi tekrar uyanıyor zar zor 7.30 a kadar oyalıyorum.O saatten beri hala uyanıgız.Uyusa süt sağıcam,duş alıcam,çamaşır da yıkamam lazım.Melisada 2.5 aylıktan sonra 10 gün deliksşz uyudu. Sanırım görüp görebileceğim uyku oydu:))) kıyamam kuzuya niye pamukçuk olmuş yenidoğan değil sonuçta
Dr çok yorgun olduğunda öyle yapar uyku saatini bir saat önceye al demişti.kizlar bebegim memeyi çekip cekip birakiyor bu aksam. normalde surekli emmek ister, mama vermiyorum. Uykusu var uyuyamiyor ayrica.
Cok gecmiş olsun canım bu arada kakası nasıl normalmi bizde cok aglıyoruz dün iyidi kakası normaldi bugün gazlı kaka sümüksü neZle gecirdi hala atamadı tam sümükleri ondan mı bilmiyorum dr takip et devam ederse bi kaka tahlili bakarız demişti ciddi bişey olcagnı sanmam dedi bi bakmışsın iyi bi bakmışsın gaz feciEfsane geri döndü. Dün düğüne diye evden ciktik solugu acilde aldik. Bir aglamak ki yok boyle aglamak gazdanmis. Fitil ve gaz damlasina basladik. Mamayida anti reflu mamaya döndük kusmalari icinde surup basladik.. vay ki vay
Bizim her iki kakadan biri değişik.Dr beyaz ya da kanlı olmadığı sürece problem yok,bunlar geçiş kakaları diyor.Cok gecmiş olsun canım bu arada kakası nasıl normalmi bizde cok aglıyoruz dün iyidi kakası normaldi bugün gazlı kaka sümüksü neZle gecirdi hala atamadı tam sümükleri ondan mı bilmiyorum dr takip et devam ederse bi kaka tahlili bakarız demişti ciddi bişey olcagnı sanmam dedi bi bakmışsın iyi bi bakmışsın gaz feci
canim aynısı bizdede var dogdugundan beri cigerlerde bisey yok bir hirlama uyurken horlama gibi gecen hafta kontrolunde dedigi kikirdaklar 1 sene icinde sertlesirmis oyuzden yapar boyle sertlestikce gecicekmisKızlar 5 gündür genzinde bi akınısı vardı çocuk doktoru dinlemişti ciğerleri temiz Boğaz’ında bişey yok serum fizyolojik yapalım diyip göndermişti ben uyguladım fakat artık bir akıntı horlama şekline döndü hep bi hırıltı var genzinde nefes alırken horlar gibi eşim vardşyalı kbb ye gideicem ama kendim gidemiyorum Çarşamba gidicez doktora giden var mı böyle birşey yaşayıp bildiğin hırıltı horultu
17 de mi uyuyor.Yatır kaldır yapman lazımmış öyle durumda yoksa erken uyanır.Uyuduktan 15 dk sonra uyandır.Ögünlerin azalıp öğün başı miktarın artması gerekiyor büyüdüler artık.Devamlı huy değiştiriyorlar.Her gün ayrı macera :)Bebişi huy değiştiren var mı aranızda?? Benim kız bikaçgündür ağlamıyor ama mızmızlanıp duruyor.. sinirlerim bozuldu..6:30-7:00 uyku saatimizdi bi kaçgündür saat 5 de uyuyor gece 4 de çığlık çığlığa bağırıyor.. tekrar uyumuyor.. saat 4 den beri ayaktayız.. oyun halısı, salıncak, kucak, koltuk bu dörtlü arasında dolanıp duruyoruz.. ve yemeside azaldı günde 8-9-10 öğün yerken şimdi 5 öğün zorlamamla anca yiyor.. şimdi poposunu açtım tepiniyor.. ateşi yok.. ayyy yorgunluktan ölüyorumm..
Bizimki horlama değil baya böyle balgam var gibi boğazında bizde başka doktora götürcez artıkAma böyle bildiğin horlama gibi oldu o hışırtı hani akıntı değil de horul horul çocuk doktoruna gitmiştik o da normal dedi şimdi ses kaydı yapmıştım arkadaşım çocuk doktoruna dinletti bazen bebekler serum fizyolojikle çok geç atıyorlar bebek rahatsa ateş vs yoksa huzurluysa biraz daha beklesin geçmezse kbb ye gösterirler demiş oda geçmezse Çarşamba sabah eşim izinli onunla giderim madem
Yaa...Bilmiyordum öğrenmiş oldum bendeOglum.3 aylik bizimkide sumuksu bebekler balgamlarini geniz akintilarini disari kakayla.atiyorlar ilk.oglumdada oyleydi.
Evet canım bu aralar 17:00 yatıyor.. eşim erken uyutuyosun ondan erkenden kalkıyor dedi..21:00 de uyuttum yine aynı saatte öığlık çığlığa bağırdı.. beni farkedinde gülückler atıyor.. sonrada hadi bakalım salona taşın kızın gönlünü yap..heryerimmmm ağrıyorrr..dediğin gibi miktarı artırıp öyle deniyim.. perşembe kontrol var.. dr da sorcam uyku,beslenme vs..17 de mi uyuyor.Yatır kaldır yapman lazımmış öyle durumda yoksa erken uyanır.Uyuduktan 15 dk sonra uyandır.Ögünlerin azalıp öğün başı miktarın artması gerekiyor büyüdüler artık.Devamlı huy değiştiriyorlar.Her gün ayrı macera :)
Havada yeni bir çocuk kokusu alıyorummm.. yoksaaaa hemen yeni bir bebiş daha mı istiyorsun :)Bizim topikte peşpeşe Doğum yapan var mı? İki bebişin arası az olan ? Merak ettim de
Bir de sezeryan olduk diye belli bir sene mi geçmesi lazım tekrar Doğum için?
Hayırdır bebiş mi gelecek yoksa :)Bizim topikte peşpeşe Doğum yapan var mı? İki bebişin arası az olan ? Merak ettim de
Bir de sezeryan olduk diye belli bir sene mi geçmesi lazım tekrar Doğum için?
Cok gecmiş olsun canım bu arada kakası nasıl normalmi bizde cok aglıyoruz dün iyidi kakası normaldi bugün gazlı kaka sümüksü neZle gecirdi hala atamadı tam sümükleri ondan mı bilmiyorum dr takip et devam ederse bi kaka tahlili bakarız demişti ciddi bişey olcagnı sanmam dedi bi bakmışsın iyi bi bakmışsın gaz feci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?