2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dogum yapalı 80 gün oldu 1 defa regl oldum geçen ay bu ay sadece bır gün kanama m oldu o da çok az böyle düzensiz kanaması olan varmı

Benim kız dünden beri uykusunda ağlıyor. Uyandırıp sakinlestiriyoruz. Bizi görünce rahatlıyor. Bebekler rüya görür mu?

Kızlar dogum yapalı 80 gün oldu 1 defa regl oldum geçen ay bu ay sadece bır gün kanama m oldu o da çok az böyle düzensiz kanaması olan varmı
Ben daha olmadım. 100 günü geçtik. Emzirme boyunca olmayacak galiba benim

Bizim topikte peşpeşe Doğum yapan var mı? İki bebişin arası az olan ? Merak ettim de
Bir de sezeryan olduk diye belli bir sene mi geçmesi lazım tekrar Doğum için?
Ilk oglum 7 aylikken 2. Ogluma hamile kaldim ve zor bi gebelik gecirdim riskli oluyor ilk bebekle daha az ilgileniliyor psikolojik olarak cook daha zor oluyor hala zor. Iyi yani beraber arkadas gibi buyuyecek olmalari. Ama ilk 1 sene cok zor cok...

Bjuyume ataginda gibi geldi bana fakat bebegi erken uyutuyorsun uykusunu aldigi icin uyumuyor uyudugu saatten uyandigi saate kadarki donemde emzirdikten sonra uyuyor olsa bile gazini cikariyormusunuz? Cikarmiyorsaniz gazdan cirlayarak uyanmistir.

Ilk oglum 7 aylikken 2. Ogluma hamile kaldim ve zor bi gebelik gecirdim riskli oluyor ilk bebekle daha az ilgileniliyor psikolojik olarak cook daha zor oluyor hala zor. Iyi yani beraber arkadas gibi buyuyecek olmalari. Ama ilk 1 sene cok zor cok...

Esim hemen istiyor gecende kaza yasadik o yuzden erteai gun hapi icmek zorunda kaldim.o yuzden 3 aylik igne olcam sen nasil korunuyodun

Bizimki horlama değil baya böyle balgam var gibi boğazında bizde başka doktora götürcez artık
Suan cok normal balgamlar sumukler geniz akintilari tam mevsim gecisindeyiz. Ve daha gelismeyen yapilari dunyaya ayak uydurmaya calisiyor terletip uzerinde sogutmadiginiza eminseniz bunlar normal :)

Aliskanlik edinmesi iicin birkac gun ayni saatte yatirmalisin bir kerede olmaz .

Emziriyorssan cok normal emzirdigin sure boyunca cok adet duzenli adet olunmuyor. Emzirdigimizdeki vucuda yayilar bir hormondan dolayi.

Esim hemen istiyor gecende kaza yasadik o yuzden erteai gun hapi icmek zorunda kaldim.o yuzden 3 aylik igne olcam sen nasil korunuyodun
Ben 3 sene boyunca hapla korunmustm.sonra ilk ogluma hamile kaldim.emzirdigim.icin hap kullanamadm bu nedenle prezervatifle korunuyorduk fakat allahin takdiri hamile kaldim suan 3 aylik igneyle korunuyorum.

Ben 3 sene boyunca hapla korunmustm.sonra ilk ogluma hamile kaldim.emzirdigim.icin hap kullanamadm bu nedenle prezervatifle korunuyorduk fakat allahin takdiri hamile kaldim suan 3 aylik igneyle korunuyorum.
Benim esim istiyo o yuzden ona guvenemem artik mecbur bende igne yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…