2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne benı emıyor ne mama yıyor baş parmagını kesfetmıs sureklı onu agzına alıyor gece gunduz emıyor cıkarıyorum emzık verıyorum atıyo Aglıyo tekrar parmagını agzına alıyor elını emıyordu zaten dogdugundan berı ama parmagını yenı kesfetmıs mememı verıyorum aglıyor neden yapar boyle acaba gece 3 e kadar uyumuyo aclıktan ama almıyor delırcem

Valla ben ne varsa konuşuyorum kedi köpek haberler araba trafik ev işi aklına ne gelirse o an ne yapıyorsam anlatıyorum mesela zaten severim konuşmayı bol bol konuşuyorum sadece olumsuz konuşmamaya dikkat ediyorum ve argo kullanmıyorum. Bu hafta benim oğlan dudak büzerek konuşma çalışmalarına başladı dört buçuk aylık olduk. Eşim kızıyor bazen çocuğu da kendine benzettin diye

Bjuyume ataginda gibi geldi bana fakat bebegi erken uyutuyorsun uykusunu aldigi icin uyumuyor uyudugu saatten uyandigi saate kadarki donemde emzirdikten sonra uyuyor olsa bile gazini cikariyormusunuz? Cikarmiyorsaniz gazdan cirlayarak uyanmistir.
Bazen cikiyor gazi, bazen cikmiyor.. ama bizim gazla ilgili cok nadir sikayetimuz oldu.. kendisi alttan üstten cikartiyor.. aksam uyku düzenimiz coktan oturdu..ama buaralar bozuk tv gibi cızırtı yapıp duruyor.. :) emziriyorum başlıyor mızmızlanmaya, altını değiştiriyorum devam muzmızlanmaya.. ayy ağlasa daha iyi yaw.. ağlayıp susar.. şimdi uyuyuncaya kadar mızırdanıp duruyor..kafam ağrıdı..inşaAllah kalıcı olmaz..

Benim kizinda eller hep agzinda cektiginde hirslaniyor nasil saldiriyor ellerine ben kollarini yarim kundak yapiyorum bazen Allahtan emiyor ama memeyi agzindan cekip yine eline yelteniyor dikkatini baska seylere cekiyorum oyuncak battaniye tutuyor mesela bide su dis kasima seysinden alicam sende dene arkadasim

Canım merhaba. Özlettin kendini. Ben de aynı durumdayım dört saat uyuyunca dünyalar benim oluyor valla. Uyku gezmeler hayal oldu Bi de senin ikiz Allah kolaylık versin resmen sabrı öğretti oğlum bana.

Ilk oglum 7 aylikken 2. Ogluma hamile kaldim ve zor bi gebelik gecirdim riskli oluyor ilk bebekle daha az ilgileniliyor psikolojik olarak cook daha zor oluyor hala zor. Iyi yani beraber arkadas gibi buyuyecek olmalari. Ama ilk 1 sene cok zor cok...
Doğrudur. Şimdi bile çok zor ilk çocuğum , Allah sabrını veriyordur gerçi ama evde çalışmıyor olsam isterdim beraber büyüyen iki Bebek, sen çalışıyor Musun? Bir de özel olck ama cevap vermeyebilirsin de kaza ile mi oldu 2.? Neyle korunurken? Eşim korunacak, daha önce hapla korunuyordum da şimdi bi endişeliyim

Kızlar yine bişey merakediyorum biberon verebilen anneler kaç dakikada içiyor cc olarak ben 90 veriyorum 45-50 dakika sürüyor milim milim çekiyo çekince akanlardan lansinoh sadece uykuda bekleyebiliyorum uyuyamazsa hep öğün atlıyoruz çok sinirlerim bozuluyor ay bunaldım resmen

10 dk da hüpletiyor bizim kız 60 cc yi. Senin biberon iyiymiş bence baya az akışlı, bizimki de öyleydi güya ama miniğim çeke çeke büyüttü mü biberon deliğini ne

Ooo cok uzun bir sure. Yusra tugbada bazen bakina bakina agzinda geveleyerek 90 cc 15 dkda iciyo ama gece hupletiyo uyurken. Avent benimde biberon

benim hem avent hem lansinoh biberonum var donusumlu veriyorum acken bi ara 120 cc verdigim oluyordu 10 15 dk da bitiriyordu. seninki agzinda geveleyip oyun yapiyor sanirim. cok ac olmadigi zaman benimki de pek icmiyor.

Ooo cok uzun bir sure. Yusra tugbada bazen bakina bakina agzinda geveleyerek 90 cc 15 dkda iciyo ama gece hupletiyo uyurken. Avent benimde biberon
Of varya minik minik çekiyor 1 saat kımıldamadan duruyorum resmen uykuyu orda alıyor gaz için kaldırınca uyanıyor birdaha uyku yok çok daraldım hele biberon olduğunu anlayınca birdaha tutturabilene kadar canım çıkıyor gözü açıkken inat asla aldıramadım gece de böyle uzun alıyor biberonun başlığı da uyumlu ayıyla Of diyorum

benim hem avent hem lansinoh biberonum var donusumlu veriyorum acken bi ara 120 cc verdigim oluyordu 10 15 dk da bitiriyordu. seninki agzinda geveleyip oyun yapiyor sanirim. cok ac olmadigi zaman benimki de pek icmiyor.
Anlamadım ki 4 saat üstüne veriyorum uykuda olduğu için sanırım öyle minik alıyor gevelese iyi ben kımıldamadan bi kere tutarsa bir saat duruyorum öyle yeterki içsin diye

Canım biberon deliğyle alakalı olabilir.. bizde çeşit çeşit biberon var.. bi tanesinde 120cc 10 dk sürmüyor.. aynı süt miktarını başka biberonde 30 dk yı buluyor.. senin bebiş biraz uğraştırıyor seni.. rabbim yardımcın olsun.. biz sinir olsaktaolmasakta onlar büyüyecekler

Uykuda oldugu icin o zaman canim ya emzik gibi cekiyo biberonub arkasina vuruyorum ben bazrn

Ya sinir olmak evet yani içmediği için sinir oluyorumm yemez içmez bi çocuk anlamadım burnundaki o horultudan biraz daha arttı iştahsızlığı

Beyazlık oldu kızlar bide ishal basladı bezi aldıgımla hast gttim rotavirüs cıktı 5 ekimde ası olmustuk mutlaka yaptırın aşı

Cok gecmis olsun,hafif mi atlatiyor ben de ikinci dozu vurdurmasam mi demistim asidan sonra cocugun bagirsaklari adam olmadi zaten gaz vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…