2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Alayim canim hayret ya dr hic bu konuda uyarmiyor.
Canim Tr de yokmus ilac getirtecegiz artik
Maşallah büyümüşsünüz.Ek gıda hiç denediniz mı?Elleriyle tutuyor mu bir şeyleri,ağzına götürebiliyor mu artık?Bol bol konuşursan 6. ayda anlıyormuş :)

Karbonatlı su işe yaradı mı damağında?
İlaca başlarsan üzerinde “ab 4 monate-4.aydan sonra” yazıyor , kafan karışmasın. ilacı alınca ben doktoru aramıştım yanlış ilaç yazdınız yanlışlıkla , bebek 4 haftalık diye . Kullanabilirsin, doğru yazdım dedi . Bizde yanak içinde vardı . 3 gün , günde 2 kere sürdüm. Zaten ikinci gün geçince Geçti diye bıraktım birkaç gün daha sürmek lazımmış meğer, tekrar çıkınca doktor günde 5 kere 10 gün kullandırtmıştı. Öyle tam geçti Canım. Göğüsleri de unutma. Her emzirmede olmasa da günde bir iki kere emmeye başlamadan sür.
Tadı da güzel heralde bizim sıpa emzik kabul etmiyordu ucuna onu süre süre alıştırdım. Şimdi bunu yazarken aklıma geldi memeyi reddettiğinde de sürsem yine alır mı acaba

gribim bebegime gecmis galiba. ateşi 37 derece ve burnu doluyor.

Cok gecmis olsun,hafif mi atlatiyor ben de ikinci dozu vurdurmasam mi demistim asidan sonra cocugun bagirsaklari adam olmadi zaten gaz vardi
Sagol canım.Hafif atlatıyor ama 2.doz mutlaka yaptr dedi bana aşı olmasaymıs cok daha agır olurmus

Ben de lansinoh kullaniyorum canim cekince akanlardan 90 cc yi 5 dkda iciyor, ben ara ara agzindan cekiyorum hatta hizli icmesin diye. Medela aldim o daha az geliyor cekince ama o da 7 dk falan suruyodur. Cok hirsla emiyo oglum sonra bogazina kaciriyo tabi.

Of of biz dun anti reflu mama aldik. Cocuk zaten gazli ve kabiz bu mamada daha cok kabiz yapiyomus bebek kusmasin diye daha koyu kivamliymis :/

Gecmis olsun kızlar ya uzuldum bebelere dikkat edelim soguklarda basladi

Merhaba anneler ben Ağustos annesiyim. Biz topik olarak Kehribar kolye arayışına girdik toplu almaya karar verdik ve Kehribar sepetiyle anlaştık, kolye için 14 tl indirim kodum var ilgilenen almak isteyen ve henüz almayan varsa paylaşmak isterim, saygılar :)

@Gabby ben bu durumdan sadece ben şikayetçiyim diye düşünüyordum. Bebek olduğundan beri birbirimizi yiyoruz hatta ayrılık aşamasına geldik .hala soğukluk var aramızda ben düzeltmek istiyorum ama ne yapcam bilmiyorum. Bu konuyu kime açsam düzelir deyip geçiyor moralim çok bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…