- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Canim Tr de yokmus ilac getirtecegiz artikAlayim canim hayret ya dr hic bu konuda uyarmiyor.
Maşallah büyümüşsünüz.Ek gıda hiç denediniz mı?Elleriyle tutuyor mu bir şeyleri,ağzına götürebiliyor mu artık?Bol bol konuşursan 6. ayda anlıyormuş :)Valla ben ne varsa konuşuyorum kedi köpek haberler araba trafik ev işi aklına ne gelirse o an ne yapıyorsam anlatıyorum mesela zaten severim konuşmayı bol bol konuşuyorumsadece olumsuz konuşmamaya dikkat ediyorum ve argo kullanmıyorum. Bu hafta benim oğlan dudak büzerek konuşma çalışmalarına başladı dört buçuk aylık olduk. Eşim kızıyor bazen çocuğu da kendine benzettin diye
Çok geçmiş olsun canım aşınin sadece ilk dozunu mu yaptırmıştınBeyazlık oldu kızlar bide ishal basladı bezi aldıgımla hast gttim rotavirüs cıktı 5 ekimde ası olmustuk mutlaka yaptırın aşı
Çok geçmiş olsun canimBeyazlık oldu kızlar bide ishal basladı bezi aldıgımla hast gttim rotavirüs cıktı 5 ekimde ası olmustuk mutlaka yaptırın aşı
Maya o gün 1 kere yedim ama tüm gece ben de bebiş de gazdan duramadıkBira mayası tableti dene canım
Bende maya yiyince bi hoş oldum içim pişirilecek pohaça gibi olduMaya o gün 1 kere yedim ama tüm gece ben de bebiş de gazdan duramadık
Karbonatlı su işe yaradı mı damağında?Canim Tr de yokmus ilac getirtecegiz artik
Maşallah büyümüşsünüz.Ek gıda hiç denediniz mı?Elleriyle tutuyor mu bir şeyleri,ağzına götürebiliyor mu artık?Bol bol konuşursan 6. ayda anlıyormuş :)
Bende maya yiyince bi hoş oldum içim pişirilecek pohaça gibi oldu
Sagol canım.Hafif atlatıyor ama 2.doz mutlaka yaptr dedi bana aşı olmasaymıs cok daha agır olurmusCok gecmis olsun,hafif mi atlatiyor ben de ikinci dozu vurdurmasam mi demistim asidan sonra cocugun bagirsaklari adam olmadi zaten gaz vardi
Sagol canım evet ilk doz olmustu ama 2.de yapılcakmış yinede dr öyle söylediÇok geçmiş olsun canım aşınin sadece ilk dozunu mu yaptırmıştın
Burnunu sık sık aç canım götürme imkanın varsa bi götür bakalım gecmiş olsungribim bebegime gecmis galiba. ateşi 37 derece ve burnu doluyor.
Ben de lansinoh kullaniyorum canim cekince akanlardan 90 cc yi 5 dkda iciyor, ben ara ara agzindan cekiyorum hatta hizli icmesin diye. Medela aldim o daha az geliyor cekince ama o da 7 dk falan suruyodur. Cok hirsla emiyo oglum sonra bogazina kaciriyo tabi.Kızlar yine bişey merakediyorum biberon verebilen anneler kaç dakikada içiyor cc olarak ben 90 veriyorum 45-50 dakika sürüyor milim milim çekiyo çekince akanlardan lansinoh sadece uykuda bekleyebiliyorum uyuyamazsa hep öğün atlıyoruz çok sinirlerim bozuluyor ay bunaldım resmen
sagol canim, dr.a telefonla sorduk, 37.5 olursa getirin demis, simdilik serin tutuyoruzBurnunu sık sık aç canım götürme imkanın varsa bi götür bakalım gecmiş olsun
Arka arkaya 2 dogum izni hatta ücretsiz izin mumkun :)Ay yok:) memurluk elden gider o zmn
Bebelac lactoz free mama, dr demeden kendim araştırıp kullanmıştım.
Evet ya herşey daha iyi olacak diye düşünürken iyice sarpa sardı. Kendime çocuk yapmış gibi oldum o da sanki hala bekar. Hamileyken en azından yatıyorum diye yemek yapardı veya yardım ederdi şimdi hiçbir şeye elini sürmüyor. Kv yemek yapıp yolluyor arada, Bebek uyursa ben pratik bişeyler yapıyorum ama hem bebeği tutmayıp hem hala hizmet beklemesi çok ağrıma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?