2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tr deki Mikostatin tadi cok igrenc sanirim Alpar cok agliyor.Dr kazi,guc uygula dedi kaziyamiyorum.Gunde uc kez karbonatli suyla siliyorum sonra Mikostatin suruyorum.Bakalim ilac gelsin de.
Memeyi emmiyor ama biberon aliyor degill mi?Nickin degismis bu arada.Bugun ilacin adini bulmak icin bildirimlere girince bayagi senin nicki arandim :)

Dis cikarirken mi kullanacaksiniz,erken degil mi?

evet ya ben tırnak kesemiyorum gündüz uykuları cok hafif gecede kıyamıyorum gece gece fazla keserim die neyse bu gece niyetlendim keseyim yazık garibim tutmaya calışıyoşar tutamıyolar.oğlusum yüzünü cizmisti kanadı vs ondan korku kaldı içimde gözünü felan cizer diye :) yarından itibaren denicem canım sağol :)

benimde öyle aktif bebek kullanıyoruz simdi komili aldım..haggies biraz kıs için cok kalın geldi can bebe cok terlletti yazın denicem bende komili iyi dedi bikaç kişi

ben bimi denedim cok yogun bir esansı var kullanamadım .slepy aldım oda yazdan ötürüde olabilir cok terlletti molfikste asagı yukarı aynıydı ama simdi kıs geldi yazın sıcağı yok belki terletme yapmaz.ilk premium care kullandık pahalı geldi iki tane bebiş olunca değiştim yeni ebebk idare eder yeni doğanda 2 no aldık birinde gösterge yok onu sevmedim.aktif bebekte idare eder en azından gece göstergesinden ötürü açmıyorum.suan 2 no kulanıyorum ama 3 alıcam hatta 4 bile gider bebekler 6,5 kilo sıkıyo izleri cıkıyo tenlerine sinir oluyorum ona..

bıızm bıraz duzeldı ama ben ustune gıtmıyorum ondan galıba cok soylenıp duruyordum artık karısmıyorum nezaman bebekle ılgılenmek ısterse ozaman ılgılensın ama suan ben soylenmeyınce kendısı ılgılenıyor ama bana soguk bugun ust katımıza yenı evlıler tasındı bagıra bagıra sabaha kadar sevısıyorlar evın heryerınde zaten bebek uyumuyor bır de onlar yuzunden uyumuyoruz cok saygısızlar esıme soyledım gercı dedım sen bılmezsın ev arkdası gıbıyız benım kendı cocugum var gıbı dedım ama cocuktan vakıt yokkı bırbırımızle ılgılenemıyoruz dıyo iyi dedim ama neden boyle oldu acaba persembe gunu annemlerın yanına ankaraya gıdıcem 1 ay kalcam tek bakamıyorum artık yoruldum bıraz kalayım ama hıc gıtmeyın falan demedi ozluycem falan dıyo ama ınanmıyorum aldatmaz ama bukadar soguduysa yokken ya bısey yaparda dıyorum bazen bosayıp gelmeyesım var bana delı gıbı aşık adam değiştı

Bilekligi Litvanya dan 3 euroya aldirdim.Burada 40-50 tl civariydi sanki.Benimki de de salya var.Gecen gun denedim buyuk geldi bilegine.Ayak bilegine takarim belki.
Bizim aldığımız yer de Litvanya menşeili, ama çok iyiymiş 3 euro. 45 TL burda. Hayırlı olsun inşallah işe yarar.

Of of biz dun anti reflu mama aldik. Cocuk zaten gazli ve kabiz bu mamada daha cok kabiz yapiyomus bebek kusmasin diye daha koyu kivamliymis :/
Evet ben de denedim alışınca iyi geliyordur belki ama doktor yarı yarı kullan bir ölçek anatireflü bi ölçek normal mama karıştır demişti ona rağmen bir katı yaptıki vaz geçtim sma iyi geldi bize ne zaman başka mama denesem kusuyor ya da tesadüf denk geliyor bide laktoz Free var bebelak markas onu da önermişti başka doktor ama onda da kustu benimki korkuyorum arrık başka mama denemeye zar zor bi öğün yiyor onu da kusturuyorum diye

Ah ah Doğumdan sonra işte herkes bişeye sarıyor farkında olmadan psikolojik bir savaş veriyoruz belki ben bebeği doyuramadığıma yediremediğime takıldım aşamıyorum ve hiçnir yerde rahat değilim onunla ama gerçekten yemiyor ve hayatı zehir ettim kendime sen de eşine takılmış olabilirsin belki de aynı ama çok meşkul olduğumuzdan ilgilenemiyoruzdur

Y Yellu canım mamada kullansan anne sütüde versen o gaz malesef oluyor en iyi mama aptamil dediler bizde aldık bebekler 1 kg alıyor ayda.sen yinede anne sütünüde kesme devam et.inşallah düzelir kilo alımıda uzun boyluda gördüğüm kadarıyla bebeğin.birde o gaz olayı bir süreç bizimde ikisi biarada cok ağlamalı dönemlerimiz oldu ama 4 ayla beraber azaldı.inşallah sizinde rahatlıyacağınız dönemler gelicek.

Bakalım yarın belli olacak canım. Bir arkadaşım daha önerdi aptamil conformili olmadı ona başlıcam. Sende durumlar nasıl
conformili bende cok gazlı dönemde denedim dr söylediğimde o kilo aldırmaz dedi aklında bulunsun kiloyla ilgili sıkıntınız varsa dr danısmadan kullanma canım.birde o dönem hipp denedim 20gün kadar idare etmişti ağlamalar gaz sancıları gerilemişti.

Cok koyuymuş ya bide zaten cocuj dunden beri gaz sikintisi yasiyor nasil boyle bi hata yaptim bilmiyorum :/

Canım merhaba. Özlettin kendini. Ben de aynı durumdayım dört saat uyuyunca dünyalar benim oluyor valla. Uyku gezmeler hayal oldu Bi de senin ikiz Allah kolaylık versin resmen sabrı öğretti oğlum bana.
canım merhaba bende özledim hepinizide merak ediyorum gece uykularımız düzene girince biraz uğrayabiliyorum buraya:)
ama cogu arkadas gelmiyor sanırım değişik nickler var..amin kuzum cumlemizin yardımcısı olsun rabbim evlat cok güzelmiş ama bir okadarda meşakkatli valla bukadar zor oldugunu bilmiyordum.yemek yemeye bile sabırsızlanırdım simdi aç yasıyorum :))
alışıcaz hepsine zamanla kuzularımızın sağlığı yerinde mutlu olsunlarda gerisi boş :)

canım biberonun ne marka ben avent kullanıyorum örneğin ve ayına göre emzik ucları var suan akış ayarlı 3 delikli 2 noyu kullanıyorum.tek delikliyse cekemiyodur kuzucuk.70cc 10dk içiyor benimkiler bazen daha hızlı açlığına göre değişiyor.

2li taramadaki testlerde down ssendromu riski çıkmıştı, ama bizimki down sendromu değil, başka bir sendrom..Çok sevinmistik sonuçlar temiz gelince ama içimde hep bi huzursuzluk vardı. Malesef böyle oldu, en çok istediğim şeydi sağlıklı bir kızım olsun, nasip değilmiş. Kadere ne varsa onu yaşıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…