- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Tr deki Mikostatin tadi cok igrenc sanirim Alpar cok agliyor.Dr kazi,guc uygula dedi kaziyamiyorum.Gunde uc kez karbonatli suyla siliyorum sonra Mikostatin suruyorum.Bakalim ilac gelsin de.Karbonatlı su işe yaradı mı damağında?
İlaca başlarsan üzerinde “ab 4 monate-4.aydan sonra” yazıyor , kafan karışmasın. ilacı alınca ben doktoru aramıştım yanlış ilaç yazdınız yanlışlıkla , bebek 4 haftalık diye . Kullanabilirsin, doğru yazdım dedi . Bizde yanak içinde vardı . 3 gün , günde 2 kere sürdüm. Zaten ikinci gün geçince Geçti diye bıraktım birkaç gün daha sürmek lazımmış meğer, tekrar çıkınca doktor günde 5 kere 10 gün kullandırtmıştı. Öyle tam geçti Canım. Göğüsleri de unutma. Her emzirmede olmasa da günde bir iki kere emmeye başlamadan sür.
Tadı da güzel heralde bizim sıpa emzik kabul etmiyordu ucuna onu süre süre alıştırdım. Şimdi bunu yazarken aklıma geldi memeyi reddettiğinde de sürsem yine alır mı acaba
Dis cikarirken mi kullanacaksiniz,erken degil mi?Merhaba anneler ben Ağustos annesiyim. Biz topik olarak Kehribar kolye arayışına girdik toplu almaya karar verdik ve Kehribar sepetiyle anlaştık, kolye için 14 tl indirim kodum var ilgilenen almak isteyen ve henüz almayan varsa paylaşmak isterim, saygılar :)
Şu an zaten ücretsiz izindeyim ama sonra 2 yavruya kim bakar neyse düşünmemeliyim:))Arka arkaya 2 dogum izni hatta ücretsiz izin mumkun :)
evet ya ben tırnak kesemiyorum gündüz uykuları cok hafif gecede kıyamıyorum gece gece fazla keserim die neyse bu gece niyetlendim keseyim yazık garibim tutmaya calışıyoşar tutamıyolar.oğlusum yüzünü cizmisti kanadı vs ondan korku kaldı içimde gözünü felan cizer diye :) yarından itibaren denicem canım sağol :)Bende gece uyku setinin yorgani var yani benim yorganim biz birlikte uyuyoruz kızımla:) ellerini örtme canım eldiven giydirme bol bol tırnak kes eller onların gözleriymis bu şekilde tanıyorlar mis çevrelerini güven problemi oluyormuş eldivenle ben hiç giydirmiyorum yoksa benim kızım cadı biraz elleri ya yüzünde ya sacinda :) bende hep kesiyorum tirnaklari
benimde öyle aktif bebek kullanıyoruz simdi komili aldım..haggies biraz kıs için cok kalın geldi can bebe cok terlletti yazın denicem bende komili iyi dedi bikaç kişiKızlar dun care primadan nefret ettim tamam pisik yapmadi ama sırtina kadar kaka cikartiyor bantlari cok skinca olmuyor tabi ama o zmanda karninda iz oluyor bebisin emmiyor kakayı gına geldi şu bezden sivi kakayi emen bez onerisi olan var mi ?
Bizimkilerin salyaları başladı da şimdiden alalım dedik :)Dis cikarirken mi kullanacaksiniz,erken degil mi?
ben bimi denedim cok yogun bir esansı var kullanamadım .slepy aldım oda yazdan ötürüde olabilir cok terlletti molfikste asagı yukarı aynıydı ama simdi kıs geldi yazın sıcağı yok belki terletme yapmaz.ilk premium care kullandık pahalı geldi iki tane bebiş olunca değiştim yeni ebebk idare eder yeni doğanda 2 no aldık birinde gösterge yok onu sevmedim.aktif bebekte idare eder en azından gece göstergesinden ötürü açmıyorum.suan 2 no kulanıyorum ama 3 alıcam hatta 4 bile gider bebekler 6,5 kilo sıkıyo izleri cıkıyo tenlerine sinir oluyorum ona..Molfix ve sleepy Türk malıymış araştırdım. Sleepy şimdilik daha sıcak geldi sitesine göz attım bakalım olmadı sırayla denerim
Bebeğim 6 kilo kaç numara kullanmalıyım. Sen hangisini kullanıyorsun canım? E bebekte var mı bu bez nerden alıyorsun?
İnşAllah bebeğinin de seveceği içine sinen birşey bulursun canım:)
Sleepy den ablan da memnun muydu?
Ve başka sleepy kullanan var mı arkadaşlar? Bir de komşum bim in bezi çok güzel onu kullanıyorum diyordu deneyen var mı?
bıızm bıraz duzeldı ama ben ustune gıtmıyorum ondan galıba cok soylenıp duruyordum artık karısmıyorum nezaman bebekle ılgılenmek ısterse ozaman ılgılensın ama suan ben soylenmeyınce kendısı ılgılenıyor ama bana soguk bugun ust katımıza yenı evlıler tasındı bagıra bagıra sabaha kadar sevısıyorlar evın heryerınde zaten bebek uyumuyor bır de onlar yuzunden uyumuyoruz cok saygısızlar esıme soyledım gercı dedım sen bılmezsın ev arkdası gıbıyız benım kendı cocugum var gıbı dedım ama cocuktan vakıt yokkı bırbırımızle ılgılenemıyoruz dıyo iyi dedim ama neden boyle oldu acaba persembe gunu annemlerın yanına ankaraya gıdıcem 1 ay kalcam tek bakamıyorum artık yoruldum bıraz kalayım ama hıc gıtmeyın falan demedi ozluycem falan dıyo ama ınanmıyorum aldatmaz ama bukadar soguduysa yokken ya bısey yaparda dıyorum bazen bosayıp gelmeyesım var bana delı gıbı aşık adam değiştı
Bilekligi Litvanya dan 3 euroya aldirdim.Burada 40-50 tl civariydi sanki.Benimki de de salya var.Gecen gun denedim buyuk geldi bilegine.Ayak bilegine takarim belki.Bizimkilerin salyaları başladı da şimdiden alalım dedik :)
Bizim aldığımız yer de Litvanya menşeili, ama çok iyiymiş 3 euro. 45 TL burda. Hayırlı olsun inşallah işe yarar.Bilekligi Litvanya dan 3 euroya aldirdim.Burada 40-50 tl civariydi sanki.Benimki de de salya var.Gecen gun denedim buyuk geldi bilegine.Ayak bilegine takarim belki.
Evet ben de denedim alışınca iyi geliyordur belki ama doktor yarı yarı kullan bir ölçek anatireflü bi ölçek normal mama karıştır demişti ona rağmen bir katı yaptıki vaz geçtim sma iyi geldi bize ne zaman başka mama denesem kusuyor ya da tesadüf denk geliyor bide laktoz Free var bebelak markas onu da önermişti başka doktor ama onda da kustu benimki korkuyorum arrık başka mama denemeye zar zor bi öğün yiyor onu da kusturuyorum diyeOf of biz dun anti reflu mama aldik. Cocuk zaten gazli ve kabiz bu mamada daha cok kabiz yapiyomus bebek kusmasin diye daha koyu kivamliymis :/
Ah ah Doğumdan sonra işte herkes bişeye sarıyor farkında olmadan psikolojik bir savaş veriyoruz belki ben bebeği doyuramadığıma yediremediğime takıldım aşamıyorum ve hiçnir yerde rahat değilim onunla ama gerçekten yemiyor ve hayatı zehir ettim kendime sen de eşine takılmış olabilirsin belki de aynı ama çok meşkul olduğumuzdan ilgilenemiyoruzdurbıızm bıraz duzeldı ama ben ustune gıtmıyorum ondan galıba cok soylenıp duruyordum artık karısmıyorum nezaman bebekle ılgılenmek ısterse ozaman ılgılensın ama suan ben soylenmeyınce kendısı ılgılenıyor ama bana soguk bugun ust katımıza yenı evlıler tasındı bagıra bagıra sabaha kadar sevısıyorlar evın heryerınde zaten bebek uyumuyor bır de onlar yuzunden uyumuyoruz cok saygısızlar esıme soyledım gercı dedım sen bılmezsın ev arkdası gıbıyız benım kendı cocugum var gıbı dedım ama cocuktan vakıt yokkı bırbırımızle ılgılenemıyoruz dıyo iyi dedim ama neden boyle oldu acaba persembe gunu annemlerın yanına ankaraya gıdıcem 1 ay kalcam tek bakamıyorum artık yoruldum bıraz kalayım ama hıc gıtmeyın falan demedi ozluycem falan dıyo ama ınanmıyorum aldatmaz ama bukadar soguduysa yokken ya bısey yaparda dıyorum bazen bosayıp gelmeyesım var bana delı gıbı aşık adam değiştı
conformili bende cok gazlı dönemde denedim dr söylediğimde o kilo aldırmaz dedi aklında bulunsun kiloyla ilgili sıkıntınız varsa dr danısmadan kullanma canım.birde o dönem hipp denedim 20gün kadar idare etmişti ağlamalar gaz sancıları gerilemişti.Bakalım yarın belli olacak canım. Bir arkadaşım daha önerdi aptamil conformili olmadı ona başlıcam. Sende durumlar nasıl
Evet ben de denedim alışınca iyi geliyordur belki ama doktor yarı yarı kullan bir ölçek anatireflü bi ölçek normal mama karıştır demişti ona rağmen bir katı yaptıki vaz geçtim sma iyi geldi bize ne zaman başka mama denesem kusuyor ya da tesadüf denk geliyor bide laktoz Free var bebelak markas onu da önermişti başka doktor ama onda da kustu benimki korkuyorum arrık başka mama denemeye zar zor bi öğün yiyor onu da kusturuyorum diye
canım merhaba bende özledim hepinizide merak ediyorum gece uykularımız düzene girince biraz uğrayabiliyorum buraya:)Canım merhaba. Özlettin kendini. Ben de aynı durumdayım dört saat uyuyunca dünyalar benim oluyor valla. Uyku gezmeler hayal oldu Bi de senin ikiz Allah kolaylık versin resmen sabrı öğretti oğlum bana.
canım biberonun ne marka ben avent kullanıyorum örneğin ve ayına göre emzik ucları var suan akış ayarlı 3 delikli 2 noyu kullanıyorum.tek delikliyse cekemiyodur kuzucuk.70cc 10dk içiyor benimkiler bazen daha hızlı açlığına göre değişiyor.Kızlar yine bişey merakediyorum biberon verebilen anneler kaç dakikada içiyor cc olarak ben 90 veriyorum 45-50 dakika sürüyor milim milim çekiyo çekince akanlardan lansinoh sadece uykuda bekleyebiliyorum uyuyamazsa hep öğün atlıyoruz çok sinirlerim bozuluyor ay bunaldım resmen
Tr deki Mikostatin tadi cok igrenc sanirim Alpar cok agliyor.Dr kazi,guc uygula dedi kaziyamiyorum.Gunde uc kez karbonatli suyla siliyorum sonra Mikostatin suruyorum.Bakalim ilac gelsin de.
Memeyi emmiyor ama biberon aliyor degill mi?Nickin degismis bu arada.Bugun ilacin adini bulmak icin bildirimlere girince bayagi senin nicki arandim :)[/QUOTEBiberonu alıyor , memeyi de bazen alıyor süt az gelirse ittiriyor yada emmiyor oynuyor diş etleriyle yakalayıp çekiştiriyor maalesef . Medela nın ne güzel antikolik biberonlarını almıştım başta , yavaş geliyor diye onları da kullanmadı. Boğazına çok aceleci. Nicki değiştirdim, diğerini bilenler vardı.
2li taramadaki testlerde down ssendromu riski çıkmıştı, ama bizimki down sendromu değil, başka bir sendrom..Çok sevinmistik sonuçlar temiz gelince ama içimde hep bi huzursuzluk vardı. Malesef böyle oldu, en çok istediğim şeydi sağlıklı bir kızım olsun, nasip değilmiş. Kadere ne varsa onu yaşıyoruz..Canim benim Allah yardimcin olsun Rabbim zor bir sinavla siniyor ama mukafatini da kat kat verir insaallah.. ben senin hamilelik donemini cok net hatirliyorum bende de 4 lu tarama riskli cikmisti da baya bi beklemistik sen yurt disina gonderdigin testleri ben de ayrintili ultrasonu... sonra testlerimiz temiz gelmisti ve ne cok sevinmistik 2li taramandaki risklerle bi alakasi var mi ipegimizin rahatsizliginin ya da doktorlar baska bir seyler mi soyluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?