Kizlar 4. Ay asisi olan varmi oglumun atesi 2-3 saattir gittikce cikiyor 36.9 oldu calpol vermistim 2 saat once.ustunu hafiflettim corabini teke dusurdum sadece plar battaniye orttum.ne yapilabilir baska
Benim eşimde hiç hayal ettiğim gibi bir baba figürü çizemedi henüz..bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.. şimdi kafayı taktım adama deli oluyorum.. internetin başına oturuyor, ünlü markalardan çocuk kıyafetleri, çocuk eşyaları şipariş verip duruyor.. postacı bizim eve çalışıyor..boşuna masraf, yürüsün ondan sonra diyorum.. ama nafile.. bunun için bi kavga ediyoruz.. yalnızım kimsem yok 24 saat çocukla birlikteyim, insan çocuğundan yüksünmez ama 1 saat bile olsa kafamı dinlemek istiyorum sinirlerimçok yıprandı.. adama biraz ilgilen diyorum 5-10 dk tutuyor,sonra çocuk ağladımı , ağlıyor bu deyip yatırıyor..onun bakacağı çocuk”hiç ağlamıcak, gülecek, mümkünse konusacak”..haftasonları baba sormadan planlar yapıyor, yeme içme gezme adamın derdi bu.. 3 aylık çocukla nereye gidiyim.. gidilir gitmesinede yardımı olmuyor ki bütün yük yine bende.. yorğunluğumun üstüne bir yorgunluk daha ekleniyor.. o na göre herşey yolunda, bana göre” ben bu adamı biran önce boşamalıyım” modundayım.. inşaAllah bu düşünceler stresten dolayıdır ve geçicidir... avını bekleyen kaplan gibiyim, heran saldırı modundayımmmbıızm bıraz duzeldı ama ben ustune gıtmıyorum ondan galıba cok soylenıp duruyordum artık karısmıyorum nezaman bebekle ılgılenmek ısterse ozaman ılgılensın ama suan ben soylenmeyınce kendısı ılgılenıyor ama bana soguk bugun ust katımıza yenı evlıler tasındı bagıra bagıra sabaha kadar sevısıyorlar evın heryerınde zaten bebek uyumuyor bır de onlar yuzunden uyumuyoruz cok saygısızlar esıme soyledım gercı dedım sen bılmezsın ev arkdası gıbıyız benım kendı cocugum var gıbı dedım ama cocuktan vakıt yokkı bırbırımızle ılgılenemıyoruz dıyo iyi dedim ama neden boyle oldu acaba persembe gunu annemlerın yanına ankaraya gıdıcem 1 ay kalcam tek bakamıyorum artık yoruldum bıraz kalayım ama hıc gıtmeyın falan demedi ozluycem falan dıyo ama ınanmıyorum aldatmaz ama bukadar soguduysa yokken ya bısey yaparda dıyorum bazen bosayıp gelmeyesım var bana delı gıbı aşık adam değiştı
Biz henüz 4 aylık olmadık ama, karma ve rotavirüsü aşısı olduğumuzda dr ateşi olduğunda üstünü aç, koltuk altları, kasıklarına ıslak bez koy demişti.. ateş 39 derece olursada fitil koy dedi.. 39 bana çok yakışıyor ksek gelmişti..ben 38,4 derecede fitil koymuştum ve hemen düşmeye başlamıştı ateşi..Kizlar 4. Ay asisi olan varmi oglumun atesi 2-3 saattir gittikce cikiyor 36.9 oldu calpol vermistim 2 saat once.ustunu hafiflettim corabini teke dusurdum sadece plar battaniye orttum.ne yapilabilir baska
Bende 37.5 gecerse yarim fitil aticam insallah yukselmez acaba ates kac olunca acile gidilir? Evde gecirmeye calisilir sanirim off deneyimsizlik ne kotu seyBen 2.ay asisinda islak bezle silmistim. 37.8 olduğunda fitil attim en son ve hemen dusurdu. 4. Ayda fitil atip goturcen
Allahtan evde fitilim var sagol canim takip ediyorum daha yukselirse aticamBiz henüz 4 aylık olmadık ama, karma ve rotavirüsü aşısı olduğumuzda dr ateşi olduğunda üstünü aç, koltuk altları, kasıklarına ıslak bez koy demişti.. ateş 39 derece olursada fitil koy dedi.. 39 bana çok yakışıyor ksek gelmişti..ben 38,4 derecede fitil koymuştum ve hemen düşmeye başlamıştı ateşi..
gecmis olsun canim zamanla soguk kanli olmayi ogrenicez elbet tecrube edicez biz 4 aylik asisi olduk gecen hafta 37 oldu atesi encok 38 oldugunda surup verin demisti doktor minoset surup vermisti fitil daha etkili tabi belki yukselmez artik insallahBende 37.5 gecerse yarim fitil aticam insallah yukselmez acaba ates kac olunca acile gidilir? Evde gecirmeye calisilir sanirim off deneyimsizlik ne kotu seyben sogukkanlida olamiyorum hemen panik oluyorum
benım bebegım de cok huzursuz uyku problemımız var gazdan dolayı ya da kendı oyle sabahlara kadar otururyoruz kollarım kopuyor ızmırde kımsem yok anlıyorum seni azcık tut dıyorum bır dakka dıyor oyunun bıtmesını beklıyor bır de ben bu adamdan tup bebek yaptım neler cektım ızmıre de onun için geldım tayın ıstedım bazen dıyorum cok ama çok salakmışım duzelmez gıbı gelıyor çok sukur saglıklıyız ama senı anlıyorm artık bıraz daha uyumazsam bayılcak gıbı oluyorum bebegıme saglıklı bakamam ozaman oncelıkle sen de uzme kendını kimse ıcın degmez yorgunluktan stres oluyoruz oyuzden de boyle oluyor kendını rahatlatacak seyler yap aZcık vaktınde olsa mesela o sırada ev ısı degıl de ıstedıgın bırseyı yap yorgunluk ve uykusuzluk ınsanı mahvedıyor hayatımda hıc bukadar uykusuz kalmamıstım tek olmak cok zormuşBenim eşimde hiç hayal ettiğim gibi bir baba figürü çizemedi henüz..bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.. şimdi kafayı taktım adama deli oluyorum.. internetin başına oturuyor, ünlü markalardan çocuk kıyafetleri, çocuk eşyaları şipariş verip duruyor.. postacı bizim eve çalışıyor..boşuna masraf, yürüsün ondan sonra diyorum.. ama nafile.. bunun için bi kavga ediyoruz.. yalnızım kimsem yok 24 saat çocukla birlikteyim, insan çocuğundan yüksünmez ama 1 saat bile olsa kafamı dinlemek istiyorum sinirlerimçok yıprandı.. adama biraz ilgilen diyorum 5-10 dk tutuyor,sonra çocuk ağladımı , ağlıyor bu deyip yatırıyor..onun bakacağı çocuk”hiç ağlamıcak, gülecek, mümkünse konusacak”..haftasonları baba sormadan planlar yapıyor, yeme içme gezme adamın derdi bu.. 3 aylık çocukla nereye gidiyim.. gidilir gitmesinede yardımı olmuyor ki bütün yük yine bende.. yorğunluğumun üstüne bir yorgunluk daha ekleniyor.. o na göre herşey yolunda, bana göre” ben bu adamı biran önce boşamalıyım” modundayım.. inşaAllah bu düşünceler stresten dolayıdır ve geçicidir... avını bekleyen kaplan gibiyim, heran saldırı modundayımmmçooook yorgunummm çoooookkk
Tesekkurler canim evet mama saatimizde biraz ferahlattim ustunu olctum dusmus biraz takipte olcaz gece boyu :)gecmis olsun canim zamanla soguk kanli olmayi ogrenicez elbet tecrube edicez biz 4 aylik asisi olduk gecen hafta 37 oldu atesi encok 38 oldugunda surup verin demisti doktor minoset surup vermisti fitil daha etkili tabi belki yukselmez artik insallah
Canım geçmiş olsun bizde benden geçtiğinde acile gittik 37 .3 dü ateşi 37.5 geçince gelin dediler doktor hen maske taktı mikrop akışı kesilmezse iyilesemez dedi maskeyi takinca yavas yavaş ateşi düştü burnu azaldı maske tak mutlaka doktora bi götür çok çabuk atlatiyorlar onlar çok küçük ama çok güçlükler Allahın izniyle atlatir hiç korkma benimki 45 günlüktü bide üzülmesagol canim, dr.a telefonla sorduk, 37.5 olursa getirin demis, simdilik serin tutuyoruz
Merhaba anneler ben Ağustos annesiyim. Biz topik olarak Kehribar kolye arayışına girdik toplu almaya karar verdik ve Kehribar sepetiyle anlaştık, kolye için 14 tl indirim kodum var ilgilenen almak isteyen ve henüz almayan varsa paylaşmak isterim, saygılar :)
Bn canım :) oğlum 7 aylıklen hamile kaldım şimdi kızımla aralarında birbuçuk yaş var. Belli bi süresi yok 4 ay geçmesi lazım onun dışında sıkıntı olmaz demişti doktorumBizim topikte peşpeşe Doğum yapan var mı? İki bebişin arası az olan ? Merak ettim de
Bir de sezeryan olduk diye belli bir sene mi geçmesi lazım tekrar Doğum için?
Bende kızla yatıyorum esim oglanla ne zaman beraber eskisi gibi yatariz bilmiyorum çocuklar evliliği zora sokuyor 2 tane olunca daha zormuş gerçekten yiprandik o da bende oturup çay icmeyi bırak iki laf edemiyoruz gelince küçüğü veriyorum yemek hazırlıyorum oğlumun dersi falan derken bazen hiç konuşmuyoruz bile eski günleri özledim ama dönüp baktığımda iki tane bize muhtaç var Allah evlatlarimizi bize bagislasin rabbim isteyrn herkese versin bunada şükürGünaydın kızlar.. baktımda herkeste aynı şey yorgunluk ıykusuzluk eşle didişme.. aynısı bizdede var oğlum olduğunda yardım ederdi ama öyle herşeye değil ozmnlar takmıyordum ama şimdi iki tane minik ve ben tek başımayım yatdım ediyor eşim hakkını yemiyim ama oda bende cok yıprandık oğlumun uyku problemi var sabahlara kadar ağlar durur bizimde sinirler geriliyor haliyle birbirimize giriyoruz.. ikinci cocuk olunca ayrı odalarda yatıyoruz eşim oğlumla ben kızımla yatıyorum ve bu durum beni cok üzüyor iyice uzaklaştık yatamıyoruz dinlenemiyoruz bırakın uzanmayı şöyle oturup bir çay yada tv izleyemiyoruz. Okadar doluyumkigeçici bi durum deyip duruyorum sabır çekiyorum..
Bana 38.5 olmadan bisey verme dediler bende kiyafetlerini hfifletip gece penye battaniyeyle yatirdim 37.2ye kadar cikti sonra dustuKizlar 4. Ay asisi olan varmi oglumun atesi 2-3 saattir gittikce cikiyor 36.9 oldu calpol vermistim 2 saat once.ustunu hafiflettim corabini teke dusurdum sadece plar battaniye orttum.ne yapilabilir baska
sagol canim, bugun atesi yok gibi insallah cikmaz. grip olunca korumak da zor oluyor.Canım geçmiş olsun bizde benden geçtiğinde acile gittik 37 .3 dü ateşi 37.5 geçince gelin dediler doktor hen maske taktı mikrop akışı kesilmezse iyilesemez dedi maskeyi takinca yavas yavaş ateşi düştü burnu azaldı maske tak mutlaka doktora bi götür çok çabuk atlatiyorlar onlar çok küçük ama çok güçlükler Allahın izniyle atlatir hiç korkma benimki 45 günlüktü bide üzülme
Bizim de çıkmıştı ama başlarda 1 1bucuk aylıkken sormuştum doktorumuza olabilir hormonal sakin ovalama demişti kendiliğinden geçti. Sen yine Bi sağlık ocağına sor istersen ama önemli Bi sey değil geciyoGunaydin kizlar benim kızım iki gögsündede beze olusmus benzer durumda olan doktora soran varmi
Ebemiz verem açılışından sonra beze oluşursa hemen doktora ggggotur demişti. Sürekli koltukcaltlarini kontröl et dedi. Hala ediyorum çok şükür olması. Doktora göster canimGunaydin kizlar benim kızım iki gögsündede beze olusmus benzer durumda olan doktora soran varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?