2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@SMHN sen miydin tek meme emziren? Doyuyor mu bebeğin kaç cc çıkıyor ondan? Mama takviye ediyor Musun ? Sol mememden umudu kestim artık kızım almıyor bir türlü hep midesi bulanıyor. Sütümü artırmak için elimden geleni yapsam da tek memeyle doyar mı acaba ? Dün resmen mamayı protesto etti içmedi mememe yapıştı kaldı illa burdan doycm dedi yavrum ısrarla ama 2 emip 1 ağladı ağlaya ağlaya uyudu o da ben de çok mutsuzum çok
Tek memeyle doyuran varsa bana cesaret versin nolur

Bende oyledir diye dusundum ama 4bucuk aylik olucaz haftaya u aylardada olurmu bilemedim haftaya dokyora gidicez ozaman soruyum canim sagol

Ebemiz verem açılışından sonra beze oluşursa hemen doktora ggggotur demişti. Sürekli koltukcaltlarini kontröl et dedi. Hala ediyorum çok şükür olması. Doktora göster canim
Kiltuk altinda bisey yok verem asisini olali 2bucuk ay oldu sadece gögüslerinde var canim

Kuzenimin kizida sag memeyi emmiyormuş tek memeyle gayet iyi kilo aldi 4.5 aylik. Benimde sag memeyi emerken öğürüyodu tadına baktım iki meme arasinda cok fark var. Simdide sol mememde süt yok. Artik sikinti stres 3 ay sonunda her yerim kabardi kizardi. Gül hastaligimi neymiş daha doktora da gidemedim. Kilo alimi iyiyse mamaya zorlama sende strese girme

Kızlar mesajlarınızı okudum ve yalnız olmadıgımı anladım.sanırım cogumuz benzer sorunları yasıyoruz.ben de esimle bazen eski günlerimi özlüyorum yan komsu yeni evli gülüsmelerini duydukca icim bir garip oluyor..ne güzel bizde önceden böyleydik simdi nasıl olduk diyorum..eskisi gibi olmak istiyorum ama suanda mümkün degil gibi.sürekli esime kızıyorum aileme karsı davranısları, beni anlamaması bu süreçte, sürekli didismelerimiz, ego savaslarımız bemi cok yıprattı.bir de bebegimiz sürekli aglıyor yemegi sırayla yiyoruz haftasonları, bebek uyurken ellerimizde cep telefonu muhabbet cok cok az, tabiki mutlu anlarımızda var ama sanki esim benden uzaklasmıs gibi hissediyorum birde sacma sapan düsüncelerim de var acaba isyerindeki bakımlı kızlar ilgisini cekiyormudur flortlesmeler oluyormudur vsvs ama ona asla yansıtmıyorum.belki tamamen bu sürecin getirdigi düsünceler bunlar ama böyle düsünüyorum yapcak bisey yok..

Valla duygularıma tercüman oldun bende yazılanları okuyunca yalnız kalmadıgımı hissetim surekli didişme halindeyız bizde nolcak bole bilmıyorumm (( çok doluyum bnde

En doluyken sağdığımda 70 cc ancak geliyor yetse ah mama verir miyim kuzuma

yazdıklarınızı okuyunca sasırdım bıraz cunku benım kocam boyle sadece bız boyleyız sanıyordum artık takmamaya calısıyorum yoksa aglıyorum bebegıme yansıyor zaten uyumuyor hep kucakta durmak ıstıyor cok yorgunum eşimin elınde ya telefon ya tablet acaba bırımı var dıyorum kendı kendıme smdı onu 1 ay yalnız bırakcam ıcım ıcımı yıyor sabretmem lazım cok doldum Bugun bebegımle bırlıkte ılk dogum gunum oyle bı kutladı sadece ben de onun dogumgununde bebegim dogalı 9 gun olmustu temmuzda bebegıyle ilk dogumgunu dıye sezeryanlı agrılı halımle pasta yaptım ınanamıyorum kendıne suan arkdaslarını aılesnı cagırdım mutlu olsun dıye dusunun artık cok uzuluyorum cok ıyı bı ınsan aslında ama cok uzaklastı benden cok butun ılgı bebege olunca belkıde boyle oluyorlar

İçmediği memeden gelen sütü azar azar diğeriyle karıştırarak vermeyi denedin mi Canım?
Ondan 10 cc çıkıyor sağdığımda, zaten günde en fazla 2 kere sağabiliyorum Bebek uyuduğunda , aynı biberona sağıyorum öyle içiyor. Aslında şöyle 7-8 kere sağsam çoğalır belki ama yalnızım bebişten evden vakit bulamıyorum

Biz esimle ayri yatiyoruz,ben oglumla uyuyorum.Arada didisiyoruz bebekten once de didisirdik degisen bisi olmadi.Hamilelikten once cok oynardim esimle.Iste ustune atlardim,tuylerini cekerdim vs cocukca seyler.Simdi yapacak enerjim kalmadi o da artik rahatim saldirmiyorsun diyor :)Su an hala fazladan 15 kilom var fiziksrl olarak iyi hissetmiyorum.Dusta falan kapi kilitliyorum gormesin diye :)Gezerken hos birini gorursem esime bakiyorum hemen goz ucuyla bakiyor mu diye.Ne goreyim bakiyor valla.Icimden kiziyorum.Bir
yil sonra zayiflayacagim bikiniyle tas olacagim oglumu da kucagima alip foto cekip faceye koyacagim diyorum.Hayir koyamazsin diyor ama zatiflayayim bikiniyle foto cekip faceye koyacagim. Gorecek o :)
Bana yardimi oluyor Besiktas macinin oldugu gunler haricinde.Besiktas her seyden daha onemli.Cocuk uyuyor mu yok avaz avaz bagiriyor.

Canım aynı sorunu bende yaşadım..sağ mememi emmeyi bıraktı.. ağzına verince iğrenir gibi hareketler yapıyor.. zolayıncada ağlamaya başladı.. hatta burayada yazmıştım ne yapıyım diye.. tek memeyle kaldım.. sağ mememi emmeyince kafam kadar kocaman ve taş gibi oldu..Sol gögsümde küçük... ablam memenin ucuna çok az bal sür dedi ama tehlikeliymiş ben yapmadım.. girtim manuel sağma makinası aldım..iki gögsğmüde sağıp karıştırıp veriyorum.. sola göre biraz süt az ama şükür olsun kızımı doyuruyorum.. süt miktarımda sürekli değişiyor.. bazı günler hiç mama vermiyorum, bazı günler 1 yada 2 oluyor.. sağarak sende belki memeni kurtarabilirsin.. busrada hala almıyor sağ menemi resmen iğreniyor çocuk.. ne garip..

Canım demekki yalnıx degiliz ben de cok üzülüyorum cocugumla teselli buluyorum bazı günler onun sevgisi gerçekten cogu zaman teselli ediyor ama insan kocasınında ilgili olmasını bekliyor bütğn gün cocuk bakıyoruz yoruluyoruz bir de azalan ilgiyle karsılasınca insanın morali bozuluyor

Ah canım aynısı bende de oluyor 23 kg aldım cogu gitti ama hala eskisinr göre siskoyum ben de güzel zayıf kızları görünce bir gario oluyorum tv de cıkınca bile :) ben de oglumun dogumgününde incecik olcam saclarımı eskisi gibi sapsarı ypttırcam vsvs dıyorum ama ınanılmaz bir özgüven eksikligi yapıyot insanda kilo..

Manuel'e kaç dk sağdın? Ve kaç kere? Elektrikli olan çok ses çıkarıyor başka odaya gitmem gerekiyor Manuel'im de var bi de onu denerim

Tadina baktin mi benim sag memedeki sut gercekten tatsiz cok kotu :/

Benimde esimle cok buyuk sorunlarim oldu.. zamanla geciyor. Simdi kilo vermeyede basladim yavas yavas. Birden vermek zaten saglikli degil ustelik sezeryanliyim. Esimlede bazi seyleri acikca konusunca daha iyi oldu. Sukur suan iyiyiz. Ama hâla arada telefonla fazla oyun oynuyo napalim mudehale etcez :)

Manuel'e kaç dk sağdın? Ve kaç kere? Elektrikli olan çok ses çıkarıyor başka odaya gitmem gerekiyor Manuel'im de var bi de onu denerim
Canım hiç süre tutarak sağmadım, bazen sağım arasında tlf geliyor bırakmak sorumda kalıyorum. Sonra devam ediyorum.. ilk başlarda elimden geldiğince her 3 saate bi sağmaya özen gösterdim.. gece çok zor oluyordu..ama şimdi gece sağamıyorum.. sol mememi veriyorum.. belki sağsam daha öok artacak süt ama dayanamıyorum.. yoruluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…