2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim Ukraynali bir kiz arkadasimiz var.Guzel de yani Ukraynalilar ici siradan bir guzel.Abartilacak bisu degil.Onla gorusunce bir kibarlik bur kibarlik.Iste bisi servis etmeler,ikramlar.Ruslar ne guzeldir,guzellikke ilgili konusmalar...Sanki guzellik uzmani.Ortamdaki erkek arkadaslar bak oglum fazla konusuyorsun diyorlar.Suratimdan anliyorlar eve gidince paralanacak bir adam var.Yok bizimki tam gaz.Kizda da bir havalar.Guzellik kralicesi sanki.Simdi kiz bize bebek ziyaretine gelecek.Sanirim o dapdar kiyafetiyle dumduz karnini sergiler beni catirdatir.Kocama onun oturdugu tarafa bakarsa bile kizi evden kovmakla tehdit edecegim.Napayim artik ...Hirrr

Hahahahaaa.. bizde doğum yapmadan önce bi tane ebe ayarladık.. yaşlı bir bayandı.. doğumdan sonra kadının sağlık sorunlarınyüzünden ebesiz kaldık.. hastanedeyim eşim ebeyi ayarlamış ve “aşkım ebe işini hallettim” dedi.. eve çıktık ebe ziyaretimize gelcek.. aman Allahım o da neeeeee sarışın bir afettt..kadının n heryerinden sekslik akıyordu :) bir etek giymiş kadın gidinceye kadar iç çamaşırını seyrettik annemle..eşim geldi ben istemiyorum bu ebeyi dedim.. neden çok yardımsever birisi falan felan anlatıyor eşim.. başkada bulamayız dedi.. neyse kabul ettim.. randevuları hep sabah yaptım , ama 3 kere öğleden sonraya denk geldi ne hikmetse o 3 günde eşimin işleri erken bitti ve evdeydi..tabi kapıştım eşimleeee... son randevumuzda isterseniz 10 kere daha gelebilirim dedi eşim hemen atladı olur diye, bende hayır annem yanında yardımcı oluyor gerek yok dedim.. eşimede türkçe kadının saçlarını elime dolandırtma diye Küçük k bir ikazda bulundum... çokkk mutluyuzzzz :)))

Mrb kızlar aranızda bebeği uyku gerilemesi yaşayan var mı biz 3 ayi dolduruk ama son 3 gundür tüm uyku düzenimiz alt üst oldu resmen çocuk dalıyorrr tam uyudu derken gözleri fal tası gibi açılıyor tabi bunlar gecede devam ediyor ne yapacagımı sastım kaldım

Evet tek meme. Canım gündüzleri doyduğunu düşünüyorum ama 18.00-20.00 aradı suyun çok azalıyor ve benim kız da bırakıp tekrar alıyor mizirdaniyor. Gece icmesi de iyi. Artik emzirdikten sonra sagmiyorum cunku biberon almiyor. Sagma yyerine sık emziriyorum. Mama takviyesini beceremwdik. Soru cevaplarda twk mwmeyle 1 yasina kadar emziren okudum. Bende yapabilirim insallah Rabbimin izniyle. Sen niye yapamayasin?

Benim kızın ateşi hep 36. 9 larda çıkıyor baştan beri. Acaba benim kızın ateşi var da ben mi anlamıyorum. Bazen 37.3lere çıkıyor üzeri kalın olunca. Alından atesolcwr kullaniyorum
Alindan atesolcerle degil canim koltuk altiyla 37.5 gecince gotiruluyo doktora alindan ates olcerlerle daha fazla bile cikar seninki iyi bile cikiyomus ben ates konusunda uzman oldum artik da

Uyku gerilemesi degil de benim bebegimde de gece gunduz sasmasi oldu gunduz uyuyum gece ayakta oliyum diyo e bi onbes gun sonra calismaya baslicam ogretmenim o zaman ne yapicam bilemiyorum geceleri yatiriyorum tam uyuyo geri bagiriyo

Ay canim kelimesi kelimesine aynisini yasiyorum bu kadar olur.

Ay canim kelimesi kelimesine aynisini yasiyorum bu kadar olur.

Bende de var 15 kilo

Kızlar memenizin bebeğinizin ağzına aldığı kısmı kırmızı mı yoksa her tarafı aynı renk mi? Benim kırmızı hatta yanık gibi sanki oradaki deri incelmiş gibi . Bi arkadaşımın da öyleydi doktora gitmiş meme egzaması demiş acaba benim de mi egzama çünkü Zaman Zaman göğüs sızlamalarim oluyor sızım sızım sızlıyor

Uyku gerilemesi degil de benim bebegimde de gece gunduz sasmasi oldu gunduz uyuyum gece ayakta oliyum diyo e bi onbes gun sonra calismaya baslicam ogretmenim o zaman ne yapicam bilemiyorum geceleri yatiriyorum tam uyuyo geri bagiriyo

Gündüz de uyumuyo bizim hanım gercekten çok zor bu uyku düzenini saglamak ayni senin gibi tam uyudu diyip yatırıyorum hooop kalkıyoruz en erken gece 00.30 - 1.00 gibi yatıyoruz oda ne kadar yatabilirsek allah yardımcımız olsun

Benimkinin de salyaları cooook arttı, dr diştendir. Dedi
Eli hep agzında
Doktorlar dişten diyor ama dişler 6.aydan önce çıkmıyormuş. Arkadaş benim oğlan 8.ayinda çıkardı. Bir şey bulamayınca dişten diyorlar dedi:₩))

Kızlar anneler kuruntu yapmayın. Bence bu düşüncelerinizi genişleriniz hissediyor ve huzursuzlanıyor. Evet erkek milletine güven olmaz arada yularını sıkmak lazım. Ama hayatı kendinize zehir etmeyin. Siz huzurlu olun ki bebişler rahat olsun. Biz de kocamla ayrı yatıyoruz. Çünkü biz emmek için uyandigimizda o da uyanıyor ve geri uyumakta zorlanıyor. Adam 6 gün çalışıyor gel illa yat demiyorum. Ben kilolarımı tamamen verdim ama çatlakların var. Nasıl geçer bilmiyorum. Önceden eşimden saklıyordum artık saklamıyorum. Bu ikimizin eseri cunku:))) o kadar yorgunluğuna rağmen kızı uyuttu ben şimdi duşa gireceğim. Eş desteği gerçekten çok önemli. Hamilelikten beri yaşadıklarımı biliyorsunuz. Onun desteği olmasa antidepresanlar bile beni kurtaramazdı. Geçecek hepsi inşallah bu zamanlarım kıymetini çıkaralım inşallah. Okuldaki arkadaşlar uyku düzenimizin ne durumda olduğunu sorup duruyorlar. 4.aya az kaldı diyorum:)) 4.ayda uyku düzeni alt üst oluyormuş. Hayınızı bakalım. Temennim bozulmamasi:))

Eşim bunu okuduğu zaman demek yuları sıkmak lazım haa diyecek. Eminim :)))

Bende ona şaşırıyorum zaten ne kadar seviyordu. Insan çocuk olduktan sonra daha çok bağlanır aslında belki de onlarda eş değil artık cocuguna bakan anne sıfatındayız bilmiyorum konusmak istoyroum ama bi yere varilmiyor . Buyuk ohtimal onlarsa bu durumdan şikayetçi

Selamlar herkese ne çok mesaj birikmis bir yere kadar okumaya çalıştim ama hepsini bitiremedim

biz 3 hafta tatil yaptık 4 il degistirdik.evimize geri döndük bir hafta oldu ancak toparlaniyoruz...uyku duzenimiz değişmişti anneanne dede ve teyze etkisiyle....ama eve gelir gelmez hemen eski duzene geri donduk.hatta daha erken uyumaya başladı.gündüz uykulari da duzee girdi.

Bez konusu konuşulmuş.normalde huggies kullaniyorum.molfix ve canbebe de denedim.fiyatina göre iyi ancak daha naylonsu geldiği icin huggies e devam.

onda da mavi paketi sevmedim.erkekler icin olanı.sızdırma yapıyordu.o yuzden kirmizi huggies kullanıyorum.

Iki gündür burnumuz fena tıkanık.serum fizyolojik ve otri bebeyle aciyoruz.

bugun kontrol vardı.14.hafta bugun bitti.63cm boy 6900gr olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…