- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Bizim Ukraynali bir kiz arkadasimiz var.Guzel de yani Ukraynalilar ici siradan bir guzel.Abartilacak bisu degil.Onla gorusunce bir kibarlik bur kibarlik.Iste bisi servis etmeler,ikramlar.Ruslar ne guzeldir,guzellikke ilgili konusmalar...Sanki guzellik uzmani.Ortamdaki erkek arkadaslar bak oglum fazla konusuyorsun diyorlar.Suratimdan anliyorlar eve gidince paralanacak bir adam var.Yok bizimki tam gaz.Kizda da bir havalar.Guzellik kralicesi sanki.Simdi kiz bize bebek ziyaretine gelecek.Sanirim o dapdar kiyafetiyle dumduz karnini sergiler beni catirdatir.Kocama onun oturdugu tarafa bakarsa bile kizi evden kovmakla tehdit edecegim.Napayim artik ...HirrrCanım demekki yalnıx degiliz ben de cok üzülüyorum cocugumla teselli buluyorum bazı günler onun sevgisi gerçekten cogu zaman teselli ediyor ama insan kocasınında ilgili olmasını bekliyor bütğn gün cocuk bakıyoruz yoruluyoruz bir de azalan ilgiyle karsılasınca insanın morali bozuluyor
Ah canım aynısı bende de oluyor 23 kg aldım cogu gitti ama hala eskisinr göre siskoyum ben de güzel zayıf kızları görünce bir gario oluyorum tv de cıkınca bile :) ben de oglumun dogumgününde incecik olcam saclarımı eskisi gibi sapsarı ypttırcam vsvs dıyorum ama ınanılmaz bir özgüven eksikligi yapıyot insanda kilo..
Yok canım bakmadım.. yani bakamam kendi sütümde olsa bi tuhaf geliyor..Tadina baktin mi benim sag memedeki sut gercekten tatsiz cok kotu :/
Hahahahaaa.. bizde doğum yapmadan önce bi tane ebe ayarladık.. yaşlı bir bayandı.. doğumdan sonra kadının sağlık sorunlarınyüzünden ebesiz kaldık.. hastanedeyim eşim ebeyi ayarlamış ve “aşkım ebe işini hallettim” dedi.. eve çıktık ebe ziyaretimize gelcek.. aman Allahım o da neeeeee sarışın bir afettt..kadının n heryerinden sekslik akıyordu :) bir etek giymiş kadın gidinceye kadar iç çamaşırını seyrettik annemle..eşim geldi ben istemiyorum bu ebeyi dedim.. neden çok yardımsever birisi falan felan anlatıyor eşim.. başkada bulamayız dedi.. neyse kabul ettim.. randevuları hep sabah yaptım , ama 3 kere öğleden sonraya denk geldi ne hikmetse o 3 günde eşimin işleri erken bitti ve evdeydi..tabi kapıştım eşimleeee... son randevumuzda isterseniz 10 kere daha gelebilirim dedi eşim hemen atladı olur diye, bende hayır annem yanında yardımcı oluyor gerek yok dedim.. eşimede türkçe kadının saçlarını elime dolandırtma diye Küçük k bir ikazda bulundum... çokkk mutluyuzzzz :)))Bizim Ukraynali bir kiz arkadasimiz var.Guzel de yani Ukraynalilar ici siradan bir guzel.Abartilacak bisu degil.Onla gorusunce bir kibarlik bur kibarlik.Iste bisi servis etmeler,ikramlar.Ruslar ne guzeldir,guzellikke ilgili konusmalar...Sanki guzellik uzmani.Ortamdaki erkek arkadaslar bak oglum fazla konusuyorsun diyorlar.Suratimdan anliyorlar eve gidince paralanacak bir adam var.Yok bizimki tam gaz.Kizda da bir havalar.Guzellik kralicesi sanki.Simdi kiz bize bebek ziyaretine gelecek.Sanirim o dapdar kiyafetiyle dumduz karnini sergiler beni catirdatir.Kocama onun oturdugu tarafa bakarsa bile kizi evden kovmakla tehdit edecegim.Napayim artik ...Hirrr
Evet tek meme. Canım gündüzleri doyduğunu düşünüyorum ama 18.00-20.00 aradı suyun çok azalıyor ve benim kız da bırakıp tekrar alıyor mizirdaniyor. Gece icmesi de iyi. Artik emzirdikten sonra sagmiyorum cunku biberon almiyor. Sagma yyerine sık emziriyorum. Mama takviyesini beceremwdik. Soru cevaplarda twk mwmeyle 1 yasina kadar emziren okudum. Bende yapabilirim insallah Rabbimin izniyle. Sen niye yapamayasin?M MutluHuzurluBereketli sen miydin tek meme emziren? Doyuyor mu bebeğin kaç cc çıkıyor ondan? Mama takviye ediyor Musun ? Sol mememden umudu kestim artık kızım almıyor bir türlü hep midesi bulanıyor. Sütümü artırmak için elimden geleni yapsam da tek memeyle doyar mı acaba ? Dün resmen mamayı protesto etti içmedi mememe yapıştı kaldı illa burdan doycm dedi yavrum ısrarla ama 2 emip 1 ağladı ağlaya ağlaya uyudu o da ben de çok mutsuzum çok
Tek memeyle doyuran varsa bana cesaret versin nolur
Alindan atesolcerle degil canim koltuk altiyla 37.5 gecince gotiruluyo doktora alindan ates olcerlerle daha fazla bile cikar seninki iyi bile cikiyomus ben ates konusunda uzman oldum artik daBenim kızın ateşi hep 36. 9 larda çıkıyor baştan beri. Acaba benim kızın ateşi var da ben mi anlamıyorum. Bazen 37.3lere çıkıyor üzeri kalın olunca. Alından atesolcwr kullaniyorum
Uyku gerilemesi degil de benim bebegimde de gece gunduz sasmasi oldu gunduz uyuyum gece ayakta oliyum diyo e bi onbes gun sonra calismaya baslicam ogretmenim o zaman ne yapicam bilemiyorum geceleri yatiriyorum tam uyuyo geri bagiriyoMrb kızlar aranızda bebeği uyku gerilemesi yaşayan var mı biz 3 ayi dolduruk ama son 3 gundür tüm uyku düzenimiz alt üst oldu resmen çocuk dalıyorrr tam uyudu derken gözleri fal tası gibi açılıyor tabi bunlar gecede devam ediyor ne yapacagımı sastım kaldım
Ay canim kelimesi kelimesine aynisini yasiyorum bu kadar olur.Kızlar mesajlarınızı okudum ve yalnız olmadıgımı anladım.sanırım cogumuz benzer sorunları yasıyoruz.ben de esimle bazen eski günlerimi özlüyorum yan komsu yeni evli gülüsmelerini duydukca icim bir garip oluyor..ne güzel bizde önceden böyleydik simdi nasıl olduk diyorum..eskisi gibi olmak istiyorum ama suanda mümkün degil gibi.sürekli esime kızıyorum aileme karsı davranısları, beni anlamaması bu süreçte, sürekli didismelerimiz, ego savaslarımız bemi cok yıprattı.bir de bebegimiz sürekli aglıyor yemegi sırayla yiyoruz haftasonları, bebek uyurken ellerimizde cep telefonu muhabbet cok cok az, tabiki mutlu anlarımızda var ama sanki esim benden uzaklasmıs gibi hissediyorum birde sacma sapan düsüncelerim de var acaba isyerindeki bakımlı kızlar ilgisini cekiyormudur flortlesmeler oluyormudur vsvs ama ona asla yansıtmıyorum.belki tamamen bu sürecin getirdigi düsünceler bunlar ama böyle düsünüyorum yapcak bisey yok..
Ay canim kelimesi kelimesine aynisini yasiyorum bu kadar olur.Kızlar mesajlarınızı okudum ve yalnız olmadıgımı anladım.sanırım cogumuz benzer sorunları yasıyoruz.ben de esimle bazen eski günlerimi özlüyorum yan komsu yeni evli gülüsmelerini duydukca icim bir garip oluyor..ne güzel bizde önceden böyleydik simdi nasıl olduk diyorum..eskisi gibi olmak istiyorum ama suanda mümkün degil gibi.sürekli esime kızıyorum aileme karsı davranısları, beni anlamaması bu süreçte, sürekli didismelerimiz, ego savaslarımız bemi cok yıprattı.bir de bebegimiz sürekli aglıyor yemegi sırayla yiyoruz haftasonları, bebek uyurken ellerimizde cep telefonu muhabbet cok cok az, tabiki mutlu anlarımızda var ama sanki esim benden uzaklasmıs gibi hissediyorum birde sacma sapan düsüncelerim de var acaba isyerindeki bakımlı kızlar ilgisini cekiyormudur flortlesmeler oluyormudur vsvs ama ona asla yansıtmıyorum.belki tamamen bu sürecin getirdigi düsünceler bunlar ama böyle düsünüyorum yapcak bisey yok..
Bende de var 15 kiloBiz esimle ayri yatiyoruz,ben oglumla uyuyorum.Arada didisiyoruz bebekten once de didisirdik degisen bisi olmadi.Hamilelikten once cok oynardim esimle.Iste ustune atlardim,tuylerini cekerdim vs cocukca seyler.Simdi yapacak enerjim kalmadi o da artik rahatim saldirmiyorsun diyor :)Su an hala fazladan 15 kilom var fiziksrl olarak iyi hissetmiyorum.Dusta falan kapi kilitliyorum gormesin diye :)Gezerken hos birini gorursem esime bakiyorum hemen goz ucuyla bakiyor mu diye.Ne goreyim bakiyor valla.Icimden kiziyorum.Bir
yil sonra zayiflayacagim bikiniyle tas olacagim oglumu da kucagima alip foto cekip faceye koyacagim diyorum.Hayir koyamazsin diyor ama zatiflayayim bikiniyle foto cekip faceye koyacagim. Gorecek o :)
Bana yardimi oluyor Besiktas macinin oldugu gunler haricinde.Besiktas her seyden daha onemli.Cocuk uyuyor mu yok avaz avaz bagiriyor.
Bizimkilerin salyaları başladı da şimdiden alalım dedik :)
Uyku gerilemesi degil de benim bebegimde de gece gunduz sasmasi oldu gunduz uyuyum gece ayakta oliyum diyo e bi onbes gun sonra calismaya baslicam ogretmenim o zaman ne yapicam bilemiyorum geceleri yatiriyorum tam uyuyo geri bagiriyo
Doktorlar dişten diyor ama dişler 6.aydan önce çıkmıyormuş. Arkadaş benim oğlan 8.ayinda çıkardı. Bir şey bulamayınca dişten diyorlar dedi:₩))Benimkinin de salyaları cooook arttı, dr diştendir. Dedi
Eli hep agzında
bıızm bıraz duzeldı ama ben ustune gıtmıyorum ondan galıba cok soylenıp duruyordum artık karısmıyorum nezaman bebekle ılgılenmek ısterse ozaman ılgılensın ama suan ben soylenmeyınce kendısı ılgılenıyor ama bana soguk bugun ust katımıza yenı evlıler tasındı bagıra bagıra sabaha kadar sevısıyorlar evın heryerınde zaten bebek uyumuyor bır de onlar yuzunden uyumuyoruz cok saygısızlar esıme soyledım gercı dedım sen bılmezsın ev arkdası gıbıyız benım kendı cocugum var gıbı dedım ama cocuktan vakıt yokkı bırbırımızle ılgılenemıyoruz dıyo iyi dedim ama neden boyle oldu acaba persembe gunu annemlerın yanına ankaraya gıdıcem 1 ay kalcam tek bakamıyorum artık yoruldum bıraz kalayım ama hıc gıtmeyın falan demedi ozluycem falan dıyo ama ınanmıyorum aldatmaz ama bukadar soguduysa yokken ya bısey yaparda dıyorum bazen bosayıp gelmeyesım var bana delı gıbı aşık adam değiştı
Bizim de oyle kehribar bilekligi ayak bilegine taktim.El bilegine buyuk geliyor,cesaret de edemedim koparir diye.Bakalim salyalanmayi azaltacak mi.Benimkinin de salyaları cooook arttı, dr diştendir. Dedi
Eli hep agzında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?