- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Bizim de oyle kehribar bilekligi ayak bilegine taktim.El bilegine buyuk geliyor,cesaret de edemedim koparir diye.Bakalim salyalanmayi azaltacak mi.Benimkinin de salyaları cooook arttı, dr diştendir. Dedi
Eli hep agzında
Söylediğinin aynısını gündüz yaşıyorum birkaç gündür , 92 günlüğüz. Gece de 4,5-6,5 arası ayaktayız oyun istiyor o saatte , birkaç gün önce uyurdu o saatlerdeMrb kızlar aranızda bebeği uyku gerilemesi yaşayan var mı biz 3 ayi dolduruk ama son 3 gundür tüm uyku düzenimiz alt üst oldu resmen çocuk dalıyorrr tam uyudu derken gözleri fal tası gibi açılıyor tabi bunlar gecede devam ediyor ne yapacagımı sastım kaldım
Kehribarı nerden aldın canım? Sertifikalı mı? Bir de ne kadara aldın?Bizim de oyle kehribar bilekligi ayak bilegine taktim.El bilegine buyuk geliyor,cesaret de edemedim koparir diye.Bakalim salyalanmayi azaltacak mi.
Canım çok sağol.aşının ilk dozunu 5ekim de olmuştu dolayısıyla daha hafif atlatıyo ishal karın agrısı yapıyo tek sıkıntımız o oldu bugün daha iyidi ama bu seferde öksürük başladı hava vermeye başladık nebülizatörle geniz akıntısı var.yakın zamanda banyo yaptı mı bebeğin dedi dr bende cuma yaptırmıstım dedim hazır su yada kaynamıs ılımış su kullancakmışız bu ara bi salgın var dedi aşının 2.dozunu da yaptırcakmışım hastalıgı geciriyo diye yaptırmamazlık yapma dedi ilacı yok hastalıgın sadece biogaia 5damla günde bagırsak florası düzelsin diye Rabbim beterinden korusun aşı korur cok daha hafif atlatmasını saglar dedi dr mutlaka yaptırın kızlar bence kesinlikle bakanlk aşılarının arasına girmeli rota aşısı
Miniğine şifa diliyorum canım ilk ve son olsun inş tekrar geçmiş olsunCanım çok sağol.aşının ilk dozunu 5ekim de olmuştu dolayısıyla daha hafif atlatıyo ishal karın agrısı yapıyo tek sıkıntımız o oldu bugün daha iyidi ama bu seferde öksürük başladı hava vermeye başladık nebülizatörle geniz akıntısı var.yakın zamanda banyo yaptı mı bebeğin dedi dr bende cuma yaptırmıstım dedim hazır su yada kaynamıs ılımış su kullancakmışız bu ara bi salgın var dedi aşının 2.dozunu da yaptırcakmışım hastalıgı geciriyo diye yaptırmamazlık yapma dedi ilacı yok hastalıgın sadece biogaia 5damla günde bagırsak florası düzelsin diye Rabbim beterinden korusun aşı korur cok daha hafif atlatmasını saglar dedi dr mutlaka yaptırın kızlar bence kesinlikle bakanlk aşılarının arasına girmeli rota aşısı
Canım çok sağol.aşının ilk dozunu 5ekim de olmuştu dolayısıyla daha hafif atlatıyo ishal karın agrısı yapıyo tek sıkıntımız o oldu bugün daha iyidi ama bu seferde öksürük başladı hava vermeye başladık nebülizatörle geniz akıntısı var.yakın zamanda banyo yaptı mı bebeğin dedi dr bende cuma yaptırmıstım dedim hazır su yada kaynamıs ılımış su kullancakmışız bu ara bi salgın var dedi aşının 2.dozunu da yaptırcakmışım hastalıgı geciriyo diye yaptırmamazlık yapma dedi ilacı yok hastalıgın sadece biogaia 5damla günde bagırsak florası düzelsin diye Rabbim beterinden korusun aşı korur cok daha hafif atlatmasını saglar dedi dr mutlaka yaptırın kızlar bence kesinlikle bakanlk aşılarının arasına girmeli rota aşısı
Çok gecmis olsunCanım çok sağol.aşının ilk dozunu 5ekim de olmuştu dolayısıyla daha hafif atlatıyo ishal karın agrısı yapıyo tek sıkıntımız o oldu bugün daha iyidi ama bu seferde öksürük başladı hava vermeye başladık nebülizatörle geniz akıntısı var.yakın zamanda banyo yaptı mı bebeğin dedi dr bende cuma yaptırmıstım dedim hazır su yada kaynamıs ılımış su kullancakmışız bu ara bi salgın var dedi aşının 2.dozunu da yaptırcakmışım hastalıgı geciriyo diye yaptırmamazlık yapma dedi ilacı yok hastalıgın sadece biogaia 5damla günde bagırsak florası düzelsin diye Rabbim beterinden korusun aşı korur cok daha hafif atlatmasını saglar dedi dr mutlaka yaptırın kızlar bence kesinlikle bakanlk aşılarının arasına girmeli rota aşısı
Aynen bizim de gündüz uyku yok.gwce 12 den önce uyumuyor.3 saat uyuyuuyuyup uyandıktan sonra her saat başı uyanıyor.simdi evdeyim ise başlayınca nasil dayanırım bu duruma hic bilmiyorum.Gündüz de uyumuyo bizim hanım gercekten çok zor bu uyku düzenini saglamak ayni senin gibi tam uyudu diyip yatırıyorum hooop kalkıyoruz en erken gece 00.30 - 1.00 gibi yatıyoruz oda ne kadar yatabilirsek allah yardımcımız olsun
Litvanya dan amcamiza getirttik.Sertifikaya gerek yok magazasindan alindi.3 euro canim.Bugun ayak bilegine taktim,bakalim salyayi azaltacak mi.Ayak bileginde refluyu de azaltiyormus.Kehribarı nerden aldın canım? Sertifikalı mı? Bir de ne kadara aldın?
Bizi de haberdar et canım gelişmelerden ona göre araştırıp alcm güvenilir bi yerden bakalımLitvanya dan amcamiza getirttik.Sertifikaya gerek yok magazasindan alindi.3 euro canim.Bugun ayak bilegine taktim,bakalim salyayi azaltacak mi.Ayak bileginde refluyu de azaltiyormus.
Söylediğinin aynısını gündüz yaşıyorum birkaç gündür , 92 günlüğüz. Gece de 4,5-6,5 arası ayaktayız oyun istiyor o saatte , birkaç gün önce uyurdu o saatlerde
Aynen bizim de gündüz uyku yok.gwce 12 den önce uyumuyor.3 saat uyuyuuyuyup uyandıktan sonra her saat başı uyanıyor.simdi evdeyim ise başlayınca nasil dayanırım bu duruma hic bilmiyorum.
Bir de bizim gibi 3 buçuk aylık olupta gazi geri gelen var mi.bir ara azalmıştı.bu aralar yine ve daha şiddetli gaz sancılarımız başladı.ne zaman geçer bu gaz acaba
İnşallah Amin canım benim sağol güzel duaların için Rabbim hepimizin yavrusuna iyilik saglık versin inşallahMiniğine şifa diliyorum canım ilk ve son olsun inş tekrar geçmiş olsun
Sağol canım Allah razı olsunGecmiş olsun canim
Sağol canım Allah razı olsunÇok gecmis olsun
Reflu icin Gaviston verdi bize.Bagirsak florasi duzenlensin diye Bigodia.Emzirdikten sonra 10 dk yatiriyorum.Sonra kaldirip gezdiriyorum arkasina pit pit vurmuyorum.Uc dakika boyle agzindan cikmasini bekliyorum cikmazsa yatirip huzursuzlaninca tekrar kaldiriyorum.Beslendikten sonra huzursuzlanirsa emzik veriyorum tekrar beslemiyorum.Reflu yataginda yatiriyorum.Strese girmesine engel olmaya calisiyorum.Cok aglarsa bebek arabasi ya da arabada gezdiriyorum.Sancidan ememezse bile arabada gezerken emebiliyor.Reflu ya 4. ayda ya 8. ayda cok nadir 1 ya da 2 yasinda duzelirmis.Uyku duzeni bizde de degisti.Su an 11 de uyku ogunu uykusunda emziriyorum.4-5 gibi kalkiyor.Oynamak istiyor ama emzik falan oyaliyorum 7-7.30 uyaniyor.Erken saatte oynamaya calisirsa cevap verme.Gulersen falan hep kalkiyor.Inan anlamiyorum reflüsü var acaba onu rahatsiz ediyor desem hayir iyi bir doktorada denk gelemedim ki bir çare bulup net bisey soylesin. Uyku düzeni en azinda iyi desem artik o da hepten ayaklandi 4 ayda uyku gerilemesi olurmus ins o degildir diyip teselli etmeye calisiyorum surda 1 ay sonra bende ise baslayacagım allah hepimizin yardimcisi olsun
Ben yaklaşık bir aydır ağzına damla şeklinde tadımlık veriyorum yoğurt çorba falan ve çok seviyor canım ama muhtemelen midesine bile gitmiyor. Çok da seviyor sofrada sürekli birseyler istiyor belli ediyor artık. Kavramaya başladı nesneleri ve dün gece dudak buze buze konuştu resmen yarım saatCanim Tr de yokmus ilac getirtecegiz artik
Maşallah büyümüşsünüz.Ek gıda hiç denediniz mı?Elleriyle tutuyor mu bir şeyleri,ağzına götürebiliyor mu artık?Bol bol konuşursan 6. ayda anlıyormuş :)
Normal maya değil canım bira mayası tableti aldım ben solgar marka şükür bende gaz yapmadı ve süt gerçekten arttıMaya o gün 1 kere yedim ama tüm gece ben de bebiş de gazdan duramadık
Aynen canım ben de dayanamam açlığa şimdi resmen ne bulursam modundayim. Yemek yapmayı çok severim normalde ve aç kilo veremem dağınık eve tahammül edemem ama onun Bi bakışı herseyi biraktiriyor elimden. Kilolar aynen duruyor düzenli beslenmem lazım kilo vermem için asıl o canımı sıkıyor top gibi kaldım resmen eşim de zayıf yanında fil gibi kaldımcanım merhaba bende özledim hepinizide merak ediyorum gece uykularımız düzene girince biraz uğrayabiliyorum buraya:)
ama cogu arkadas gelmiyor sanırım değişik nickler var..amin kuzum cumlemizin yardımcısı olsun rabbim evlat cok güzelmiş ama bir okadarda meşakkatli valla bukadar zor oldugunu bilmiyordum.yemek yemeye bile sabırsızlanırdım simdi aç yasıyorum :))
alışıcaz hepsine zamanla kuzularımızın sağlığı yerinde mutlu olsunlarda gerisi boş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?