2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Elbette evlattan yuksunme değil bu evet çok seviyoruz ama bizim de bir hayatımız var ve güçlü olmamız için dinlenmemiz lazım. Ben eşime ya da aileme bırakıp dışarı çıkıyorum bazen ve resmen reset atmış gibi oluyorum. Çok şükür benim eşim çok yardımcı dört saat dışarı gezmeye çıktığım oluyor bırakıp

Doktorlar dişten diyor ama dişler 6.aydan önce çıkmıyormuş. Arkadaş benim oğlan 8.ayinda çıkardı. Bir şey bulamayınca dişten diyorlar dedi:₩))
Canım ben dört buçuk kardeşlerim beş aylık diş çıkardılar kızlar erken çıkarır derler biz de üçümüz de kiziz

Doktorlar dişten diyor ama dişler 6.aydan önce çıkmıyormuş. Arkadaş benim oğlan 8.ayinda çıkardı. Bir şey bulamayınca dişten diyorlar dedi:₩))

Olabilir cnm , evt biliyorum daha cok erken ama oyle dedi bu aralar da huzursuz biraz ,uykusundan uynıp bagrıyor acıdan ama kolik mi şiddetlendi yoksa gercekten diş sorunumuz mu var bilmiyorum

Kızlar oglumun bezini actıgımda bu şekildeydi, koyu turuncu kırmızı gibi degil sanki nedem olur sizce basına gelen ya da bilgisi olan var mı kaka yapmamıstı sadece çiş

Eki Görüntüle 2056599 Kızlar oglumun bezini actıgımda bu şekildeydi, koyu turuncu kırmızı gibi degil sanki nedem olur sizce basına gelen ya da bilgisi olan var mı kaka yapmamıstı sadece çiş
Canim cisinde oyle turuncu leke olunca susuzluktan diye biliyorum, az mi su tuketiyorsun ya da mama veriyorsan kaynams sogumus bir iki cay kasigi icir demisti ebe bana

Canim cisinde oyle turuncu leke olunca susuzluktan diye biliyorum, az mi su tuketiyorsun ya da mama veriyorsan kaynams sogumus bir iki cay kasigi icir demisti ebe bana
Mama veriyorum canım evet birkac kisi sudandır dedi bir de bebek bezinden de oluyormuş sabah görünce korktum ama simdi biraz daha rahatladım

Kızlar merhaba bebeğimin hırıltısı yerini horlamaya bırakmıştı serum fizyolojik yap demişti çocuk doktorumuz bugün kbb doktoruna gittik ses kaydı da yapmıştım horultusunu kulağına burnuna genzine kamerayla baktı laringomalazi dedi 9. Ayda geçermiş boğazındaki kıkırdakların gelişimiyle alakalı dedi sadece çok iyi koru hasta olmasın normal bebeklerin atlattığı gribi çok zor geçirirmiş yiyememesi ememesi bundandır dedi dik beslemeye çalış dedi hatta kaşıkla bile verebilirsin artık dedi klima yazın çalıştırma dedi çok şükür geçecek bişey ama bi 9ay olana kadar nazlı nazlı Emer artık

En azindan sebebini ogrenmissin. Eminim sinirleniyodun emmiyo uzun sürüyor diye gecmis olsub

catterflym cnm bnm kızım da da pembe lekeler vardı biara bezinde usg cekildi batın sol bobregnde milimlik kum görüldü bol su tavsıye edldi bobrek geliştikçe kum gidermiş babasına çekmiş benm kız böbrekten yana..

Cnm gaz sancılarımız bizimde şiddetlendi galba cunku uykudan aglıyarak uyanıyor, eskiden bukdr cok degildi ,bizde nerdeyse 3,5 aylıgız
Gecmesini beklerken daha da kotu oldu.....

Sagol canım dikkat edeyim allah sifa versin kuzulara bu reflü gercekten ćok zorluyo bazen uyutup yatirdigimda bile geri geldigini fark ediyorum

canım kaç aylık oldu bebeğin ya da hangi gün doğumlu bizim doktorumuz 4. ayda ek gıdalara başlayalım dedi ebe 6. da dedi benim bildiğim de 6. ayda başlanır kimi dinleceğimi şasırıdm valla

canım kaç aylık oldu bebeğin ya da hangi gün doğumlu bizim doktorumuz 4. ayda ek gıdalara başlayalım dedi ebe 6. da dedi benim bildiğim de 6. ayda başlanır kimi dinleceğimi şasırıdm valla
5 haziranda doğdu bebeğim 1 ay erken doğdu preterm yani. Valla ben annemi dinliyorum canım. Doymasi için değil tatmasi için veriyorum gaz ya da başka bir sorun olmadı

Geçmiş olsun canım

Sleepy kullanıyorum dünden beri. Bebeğimin poposunu kızarttı ve primadan daha kalın. Kenar lastikleri koca koca izler bıraktı pek memnun kalmadım primaya devam etcm bi kokusu kötüydü ona da katlanılır

Sleepy kullanıyorum dünden beri. Bebeğimin poposunu kızarttı ve primadan daha kalın. Kenar lastikleri koca koca izler bıraktı pek memnun kalmadım primaya devam etcm bi kokusu kötüydü ona da katlanılır
prima aktif bebek mi premium care mi kullaniyorsun canim

bu arada anneler dogumdan sonra spora basladiniz mi veya ne zaman baslamayi planliyorsunuz.ben araliklarla yuruyus yapiyorum ama toplamda 25 kg aldigimdan bir an once baslayim diyorum.evde eliptik bisiklet var kis da geliyor yavas yavas baslasammi karar veremedim. 2 gun sonra 3 ayimiz bitecek 15 kg i gitti ama daha 10 kg verilmesi hatta mumkunse daha fazlasi gitmesi lazim diyette yapamiyorum zaten sutum zar zor yetiyor.

Emziren annelerden saçlarını boyayan oldumu?? Ben hamilelik+doğum saçlarımı boyamaya cesaret edemedim.. ama artık saçlarımı boyamak istiyorumm.. birde lazer yaptırabilirmiyim?? Sakıncası var mıdır??

Al benden de o kadar .26 kilo aldım, 14 ü gitti. Kilomu dert etmiyorum ama eski vücut şeklimi istiyorum ben. Bel bölgem kalın, popo desen o biçim. Kendimi hep yorgun hissediyorum, eşim bile gaza getiremiyor. Birkaç gün Squat ve stepper fln yaptım düzenli olmadıkça ne faydası olacak ki. Aynen sütüm de az. Bence malt içecekler kilo vermeye engel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…