- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Benim eşimde hiç hayal ettiğim gibi bir baba figürü çizemedi henüz..bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.. şimdi kafayı taktım adama deli oluyorum.. internetin başına oturuyor, ünlü markalardan çocuk kıyafetleri, çocuk eşyaları şipariş verip duruyor.. postacı bizim eve çalışıyor..boşuna masraf, yürüsün ondan sonra diyorum.. ama nafile.. bunun için bi kavga ediyoruz.. yalnızım kimsem yok 24 saat çocukla birlikteyim, insan çocuğundan yüksünmez ama 1 saat bile olsa kafamı dinlemek istiyorum sinirlerimçok yıprandı.. adama biraz ilgilen diyorum 5-10 dk tutuyor,sonra çocuk ağladımı , ağlıyor bu deyip yatırıyor..onun bakacağı çocuk”hiç ağlamıcak, gülecek, mümkünse konusacak”..haftasonları baba sormadan planlar yapıyor, yeme içme gezme adamın derdi bu.. 3 aylık çocukla nereye gidiyim.. gidilir gitmesinede yardımı olmuyor ki bütün yük yine bende.. yorğunluğumun üstüne bir yorgunluk daha ekleniyor.. o na göre herşey yolunda, bana göre” ben bu adamı biran önce boşamalıyım” modundayım.. inşaAllah bu düşünceler stresten dolayıdır ve geçicidir... avını bekleyen kaplan gibiyim, heran saldırı modundayımmmçooook yorgunummm çoooookkk
Canım ben dört buçuk kardeşlerim beş aylık diş çıkardılar kızlar erken çıkarır derler biz de üçümüz de kizizDoktorlar dişten diyor ama dişler 6.aydan önce çıkmıyormuş. Arkadaş benim oğlan 8.ayinda çıkardı. Bir şey bulamayınca dişten diyorlar dedi:₩))
Doktorlar dişten diyor ama dişler 6.aydan önce çıkmıyormuş. Arkadaş benim oğlan 8.ayinda çıkardı. Bir şey bulamayınca dişten diyorlar dedi:₩))
Canim cisinde oyle turuncu leke olunca susuzluktan diye biliyorum, az mi su tuketiyorsun ya da mama veriyorsan kaynams sogumus bir iki cay kasigi icir demisti ebe banaEki Görüntüle 2056599 Kızlar oglumun bezini actıgımda bu şekildeydi, koyu turuncu kırmızı gibi degil sanki nedem olur sizce basına gelen ya da bilgisi olan var mıkaka yapmamıstı sadece çiş
Mama veriyorum canım evet birkac kisi sudandır dedi bir de bebek bezinden de oluyormuş sabah görünce korktum ama simdi biraz daha rahatladımCanim cisinde oyle turuncu leke olunca susuzluktan diye biliyorum, az mi su tuketiyorsun ya da mama veriyorsan kaynams sogumus bir iki cay kasigi icir demisti ebe bana
Kızlar merhaba bebeğimin hırıltısı yerini horlamaya bırakmıştı serum fizyolojik yap demişti çocuk doktorumuz bugün kbb doktoruna gittik ses kaydı da yapmıştım horultusunu kulağına burnuna genzine kamerayla baktı laringomalazi dedi 9. Ayda geçermiş boğazındaki kıkırdakların gelişimiyle alakalı dedi sadece çok iyi koru hasta olmasın normal bebeklerin atlattığı gribi çok zor geçirirmiş yiyememesi ememesi bundandır dedi dik beslemeye çalış dedi hatta kaşıkla bile verebilirsin artık dedi klima yazın çalıştırma dedi çok şükür geçecek bişey ama bi 9ay olana kadar nazlı nazlı Emer artık
Aynen bizim de gündüz uyku yok.gwce 12 den önce uyumuyor.3 saat uyuyuuyuyup uyandıktan sonra her saat başı uyanıyor.simdi evdeyim ise başlayınca nasil dayanırım bu duruma hic bilmiyorum.
Bir de bizim gibi 3 buçuk aylık olupta gazi geri gelen var mi.bir ara azalmıştı.bu aralar yine ve daha şiddetli gaz sancılarımız başladı.ne zaman geçer bu gaz acaba
Reflu icin Gaviston verdi bize.Bagirsak florasi duzenlensin diye Bigodia.Emzirdikten sonra 10 dk yatiriyorum.Sonra kaldirip gezdiriyorum arkasina pit pit vurmuyorum.Uc dakika boyle agzindan cikmasini bekliyorum cikmazsa yatirip huzursuzlaninca tekrar kaldiriyorum.Beslendikten sonra huzursuzlanirsa emzik veriyorum tekrar beslemiyorum.Reflu yataginda yatiriyorum.Strese girmesine engel olmaya calisiyorum.Cok aglarsa bebek arabasi ya da arabada gezdiriyorum.Sancidan ememezse bile arabada gezerken emebiliyor.Reflu ya 4. ayda ya 8. ayda cok nadir 1 ya da 2 yasinda duzelirmis.Uyku duzeni bizde de degisti.Su an 11 de uyku ogunu uykusunda emziriyorum.4-5 gibi kalkiyor.Oynamak istiyor ama emzik falan oyaliyorum 7-7.30 uyaniyor.Erken saatte oynamaya calisirsa cevap verme.Gulersen falan hep kalkiyor.
canım kaç aylık oldu bebeğin ya da hangi gün doğumlu bizim doktorumuz 4. ayda ek gıdalara başlayalım dedi ebe 6. da dedi benim bildiğim de 6. ayda başlanır kimi dinleceğimi şasırıdm vallaBen yaklaşık bir aydır ağzına damla şeklinde tadımlık veriyorum yoğurt çorba falan ve çok seviyor canım ama muhtemelen midesine bile gitmiyor. Çok da seviyor sofrada sürekli birseyler istiyor belli ediyor artık. Kavramaya başladı nesneleri ve dün gece dudak buze buze konuştu resmen yarım saat
5 haziranda doğdu bebeğim 1 ay erken doğdu preterm yani. Valla ben annemi dinliyorum canım. Doymasi için değil tatmasi için veriyorum gaz ya da başka bir sorun olmadıcanım kaç aylık oldu bebeğin ya da hangi gün doğumlu bizim doktorumuz 4. ayda ek gıdalara başlayalım dedi ebe 6. da dedi benim bildiğim de 6. ayda başlanır kimi dinleceğimi şasırıdm valla
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba bebeğimin hırıltısı yerini horlamaya bırakmıştı serum fizyolojik yap demişti çocuk doktorumuz bugün kbb doktoruna gittik ses kaydı da yapmıştım horultusunu kulağına burnuna genzine kamerayla baktı laringomalazi dedi 9. Ayda geçermiş boğazındaki kıkırdakların gelişimiyle alakalı dedi sadece çok iyi koru hasta olmasın normal bebeklerin atlattığı gribi çok zor geçirirmiş yiyememesi ememesi bundandır dedi dik beslemeye çalış dedi hatta kaşıkla bile verebilirsin artık dedi klima yazın çalıştırma dedi çok şükür geçecek bişey ama bi 9ay olana kadar nazlı nazlı Emer artık
prima aktif bebek mi premium care mi kullaniyorsun canimSleepy kullanıyorum dünden beri. Bebeğimin poposunu kızarttı ve primadan daha kalın. Kenar lastikleri koca koca izler bıraktı pek memnun kalmadım primaya devam etcm bi kokusu kötüydü ona da katlanılır
Al benden de o kadar .26 kilo aldım, 14 ü gitti. Kilomu dert etmiyorum ama eski vücut şeklimi istiyorum ben. Bel bölgem kalın, popo desen o biçim. Kendimi hep yorgun hissediyorum, eşim bile gaza getiremiyor. Birkaç gün Squat ve stepper fln yaptım düzenli olmadıkça ne faydası olacak ki. Aynen sütüm de az. Bence malt içecekler kilo vermeye engel oluyor.bu arada anneler dogumdan sonra spora basladiniz mi veya ne zaman baslamayi planliyorsunuz.ben araliklarla yuruyus yapiyorum ama toplamda 25 kg aldigimdan bir an once baslayim diyorum.evde eliptik bisiklet var kis da geliyor yavas yavas baslasammi karar veremedim. 2 gun sonra 3 ayimiz bitecek 15 kg i gitti ama daha 10 kg verilmesi hatta mumkunse daha fazlasi gitmesi lazim diyette yapamiyorum zaten sutum zar zor yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?