Benim de kendi rengim çıktı 5 cm , gıcık oluyorum saçımı görünce. Rengini modelini komple değiştirmek istiyorum. İyi bir bakıma ihtiyacım var nerden başlasam bilmiyorum. Lazer hamileyken yasak ama emzirirken durum ne bilmiyorum.Philips lumea alacağım. Türkiye’ de 3. seansta bırakmıştım, şimdi kalanları da halledeyim diyorum.Emziren annelerden saçlarını boyayan oldumu?? Ben hamilelik+doğum saçlarımı boyamaya cesaret edemedim.. ama artık saçlarımı boyamak istiyorumm.. birde lazer yaptırabilirmiyim?? Sakıncası var mıdır??
malt icecek kullanmiyorum ama sut azalmasin diye yiyorum hamilelik oncesi kilom vardi zaten diyetisyenle kilo vermistim biraz hepsini hatta fazlasini aldim. aynaya bakamiyorum bile artik ozguvenim gitti esim her ne kadar takilmasa da kilo olayina ben kendimi begenmiyorum. dogumum sezeryandi senin nasildi.Al benden de o kadar .26 kilo aldım, 14 ü gitti. Kilomu dert etmiyorum ama eski vücut şeklimi istiyorum ben. Bel bölgem kalın, popo desen o biçim. Kendimi hep yorgun hissediyorum, eşim bile gaza getiremiyor. Birkaç gün Squat ve stepper fln yaptım düzenli olmadıkça ne faydası olacak ki. Aynen sütüm de az. Bence malt içecekler kilo vermeye engel oluyor.
Ben 1 senedir boyatmadim bekledim ama mevlud öncesi boyatayim dedim yinede actirma filan yapmadim düz boyattim.Emziren annelerden saçlarını boyayan oldumu?? Ben hamilelik+doğum saçlarımı boyamaya cesaret edemedim.. ama artık saçlarımı boyamak istiyorumm.. birde lazer yaptırabilirmiyim?? Sakıncası var mıdır??
organik filan miydi kullanilan boya yoksa normal boyalardan miydiBen 1 senedir boyatmadim bekledim ama mevlud öncesi boyatayim dedim yinede actirma filan yapmadim düz boyattim.
Lazer hakkinda bilgim yok :-/
Premium careprima aktif bebek mi premium care mi kullaniyorsun canim
Hamilelikte boyattim dogum sonrasi firsatim olmadi.Spora ve lazere olmadigi gibi :)Benim tuyler tek tuk kaldi gitmem lazim.Emziren annelerden saçlarını boyayan oldumu?? Ben hamilelik+doğum saçlarımı boyamaya cesaret edemedim.. ama artık saçlarımı boyamak istiyorumm.. birde lazer yaptırabilirmiyim?? Sakıncası var mıdır??
Ise yarar mi acaba philips?Benim de kendi rengim çıktı 5 cm , gıcık oluyorum saçımı görünce. Rengini modelini komple değiştirmek istiyorum. İyi bir bakıma ihtiyacım var nerden başlasam bilmiyorum. Lazer hamileyken yasak ama emzirirken durum ne bilmiyorum.Philips lumea alacağım. Türkiye’ de 3. seansta bırakmıştım, şimdi kalanları da halledeyim diyorum.
Squati nasil yaptin ya :) Kiz sen oncesinde duzenli yaptiysan Lopez gibisindir :)Bende diz agrisi yapiyor.Pilates topundan destek alarak yarim yapiyorum :)Al benden de o kadar .26 kilo aldım, 14 ü gitti. Kilomu dert etmiyorum ama eski vücut şeklimi istiyorum ben. Bel bölgem kalın, popo desen o biçim. Kendimi hep yorgun hissediyorum, eşim bile gaza getiremiyor. Birkaç gün Squat ve stepper fln yaptım düzenli olmadıkça ne faydası olacak ki. Aynen sütüm de az. Bence malt içecekler kilo vermeye engel oluyor.
Eger bu durum kaliciysa benim oglan biraz duzene girdi 3 ayin bitmesiyle.Bu sefer de yemek isine el atinca yine zaman kalmiyor.Bebegim agrisi olmazsa sessiz kendi kendine oyalaniyor da vicdan yapiyorum oyle birakamiyorum.Yine zaman kalmiyor.4. aya kismet hem o zaman sut sabitleniyormus.bu arada anneler dogumdan sonra spora basladiniz mi veya ne zaman baslamayi planliyorsunuz.ben araliklarla yuruyus yapiyorum ama toplamda 25 kg aldigimdan bir an once baslayim diyorum.evde eliptik bisiklet var kis da geliyor yavas yavas baslasammi karar veremedim. 2 gun sonra 3 ayimiz bitecek 15 kg i gitti ama daha 10 kg verilmesi hatta mumkunse daha fazlasi gitmesi lazim diyette yapamiyorum zaten sutum zar zor yetiyor.
Kız kardeşim boyattı emzirme donemi organik boya ile kendisi evde sadece beyazları kapatmak için boyadı.Emziren annelerden saçlarını boyayan oldumu?? Ben hamilelik+doğum saçlarımı boyamaya cesaret edemedim.. ama artık saçlarımı boyamak istiyorumm.. birde lazer yaptırabilirmiyim?? Sakıncası var mıdır??
Gecmis olsunKızlar merhaba bebeğimin hırıltısı yerini horlamaya bırakmıştı serum fizyolojik yap demişti çocuk doktorumuz bugün kbb doktoruna gittik ses kaydı da yapmıştım horultusunu kulağına burnuna genzine kamerayla baktı laringomalazi dedi 9. Ayda geçermiş boğazındaki kıkırdakların gelişimiyle alakalı dedi sadece çok iyi koru hasta olmasın normal bebeklerin atlattığı gribi çok zor geçirirmiş yiyememesi ememesi bundandır dedi dik beslemeye çalış dedi hatta kaşıkla bile verebilirsin artık dedi klima yazın çalıştırma dedi çok şükür geçecek bişey ama bi 9ay olana kadar nazlı nazlı Emer artık
Bizde Gaviston ve Bigodia ise yaradi.Reflu gaz hepsi birbirine karisti artik bir an evvel büyüsün istiyorum
bizim senle 3 gun aramiz vardi zaten hemen hemen bizimde duzene girdi. huysuz bir bebek degil benim ki ben karsisinda yapsam ona oyun gibi gelir beni izler halime guler hatta :))Eger bu durum kaliciysa benim oglan biraz duzene girdi 3 ayin bitmesiyle.Bu sefer de yemek isine el atinca yine zaman kalmiyor.Bebegim agrisi olmazsa sessiz kendi kendine oyalaniyor da vicdan yapiyorum oyle birakamiyorum.Yine zaman kalmiyor.4. aya kismet hem o zaman sut sabitleniyormus.
Ben hiç spor yapmadım 31 yaşıma kadar. Yapmayı dusunmuyorum. Havanın güzel olduğu günler kızımla yürüyüşe çıkıyoruz en az iki üç saat dışarıda kalıyoruz ve yürüyoruz. Bana yetiyor. Sadece mekik çekmem gerek karnı toparlamak için ama çok useniyorum:)))bu arada anneler dogumdan sonra spora basladiniz mi veya ne zaman baslamayi planliyorsunuz.ben araliklarla yuruyus yapiyorum ama toplamda 25 kg aldigimdan bir an once baslayim diyorum.evde eliptik bisiklet var kis da geliyor yavas yavas baslasammi karar veremedim. 2 gun sonra 3 ayimiz bitecek 15 kg i gitti ama daha 10 kg verilmesi hatta mumkunse daha fazlasi gitmesi lazim diyette yapamiyorum zaten sutum zar zor yetiyor.
Bende istiyorum ama boyamıyorum. Eşime kötü görünüyorum diye istiyordum o da önemli değil dedi. Emzirme dönemi bitene kadar boyamayı düşünmüyorum. Bitkisel boya diye bir şey yok hepsi kimyasal diyorlar. Bir ara niyetlenmiştim bu sebepten vazgeçtim. Seneye insallah:)))Emziren annelerden saçlarını boyayan oldumu?? Ben hamilelik+doğum saçlarımı boyamaya cesaret edemedim.. ama artık saçlarımı boyamak istiyorumm.. birde lazer yaptırabilirmiyim?? Sakıncası var mıdır??
Malt içeceği hangi aralıkla tuketiyorsun?Al benden de o kadar .26 kilo aldım, 14 ü gitti. Kilomu dert etmiyorum ama eski vücut şeklimi istiyorum ben. Bel bölgem kalın, popo desen o biçim. Kendimi hep yorgun hissediyorum, eşim bile gaza getiremiyor. Birkaç gün Squat ve stepper fln yaptım düzenli olmadıkça ne faydası olacak ki. Aynen sütüm de az. Bence malt içecekler kilo vermeye engel oluyor.
yuruyus bende yapiyorum kizimda seviyor disarda olmayi etrafi incelemek hosuna gidiyor ama havalar sogudu artik ankarada baya ruzgar var. o yuzden evden kendimce birseylere baslayim diyorum. o gobekden bende muzdaribim cok tuhaf geliyor ama mekik sezeryan dikislerinden dolayi doktorum 1 sene yasakladi yuklenmemem gerekiyormus nasil gider bilmiyorumBen hiç spor yapmadım 31 yaşıma kadar. Yapmayı dusunmuyorum. Havanın güzel olduğu günler kızımla yürüyüşe çıkıyoruz en az iki üç saat dışarıda kalıyoruz ve yürüyoruz. Bana yetiyor. Sadece mekik çekmem gerek karnı toparlamak için ama çok useniyorum:)))
Doktorunu dinle o zaman. Benimki normal doğumyuruyus bende yapiyorum kizimda seviyor disarda olmayi etrafi incelemek hosuna gidiyor ama havalar sogudu artik ankarada baya ruzgar var. o yuzden evden kendimce birseylere baslayim diyorum. o gobekden bende muzdaribim cok tuhaf geliyor ama mekik sezeryan dikislerinden dolayi doktorum 1 sene yasakladi yuklenmemem gerekiyormus nasil gider bilmiyorum
Resmen pasaklı pasaklı dolaşıyorum.. yeğenlerimle WhatsApp dan görüntülü konuşuyoruz.. teyzeeeee sana ne oldu böyle diye dalga geçiyorlar.. eski formuna dönmeden izine gelme diyorlar.. benim kilo problemim yok sadece karnım biraz var.. ama saçlarım berbat.. saçaklı oldum..kimyasallarde sütle bebeğe geçiyor falan dediler kafam karıştı.. artık beyazlarımı görmek istemiyorum..Benim de kendi rengim çıktı 5 cm , gıcık oluyorum saçımı görünce. Rengini modelini komple değiştirmek istiyorum. İyi bir bakıma ihtiyacım var nerden başlasam bilmiyorum. Lazer hamileyken yasak ama emzirirken durum ne bilmiyorum.Philips lumea alacağım. Türkiye’ de 3. seansta bırakmıştım, şimdi kalanları da halledeyim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?