- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Benimde 1 seneyi geceçek nerdeyse.. hamileliktede boyatmadım sadece kestirebildim..şimdi istiyorumama korkuyorumda..Ben 1 senedir boyatmadim bekledim ama mevlud öncesi boyatayim dedim yinede actirma filan yapmadim düz boyattim.
Lazer hakkinda bilgim yok :-/
Arkadaşımın güzellik merkezi var oda bişey olmaz dedi ama ben pimpirikli davranınca dr danış ondan sonra yapalım dedi..acaba yaptıranlar var mı diyemerak ettim.. cesaret almak istiyorum :))Kız kardeşim boyattı emzirme donemi organik boya ile kendisi evde sadece beyazları kapatmak için boyadı.
Hamilelik öncesi bende lazer yaptırdım.hatta doğum sonrası bayanla görüştüm gel başlayalım emzirirken sorun olmuyor dedi.ama emzirdigimiz için hormonlar düzen e girmedi yaptırıp sonuç alamamakta var.ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
Emziren annelerden saçlarını boyayan oldumu?? Ben hamilelik+doğum saçlarımı boyamaya cesaret edemedim.. ama artık saçlarımı boyamak istiyorumm.. birde lazer yaptırabilirmiyim?? Sakıncası var mıdır??
Alıştırma bardağının yararını gören çokmuş canım bi dene derimYok canım denemedim hatta ilk kez duyuyorum bir araştırayım bakalım teşekkürler bu arada
Kasık zor oluyo ya ml ml sıkıntı büyük cocuk değil ki agzını acmıyo bile hersey dökülüyo
Allah canını almasın hiç gülcegım yoktu bu arada bende seni tek meme olarak biliyorumBana tek meme diyen kimdi:)))) kocaam dinden beri beni beni güldürüyor. Senin grupta "tek meme" mi dedi. Ne alaka dedim. Ee biri öyle demiş ya diyor. Gül gül oldum. Adi TEK MEME olarak değiştirsem mi ne:))) bu arada erkekler kulübü diye bir yer var mi? Kocamı oraya üye yapacağım. Maçlarımdan uzak dursun:))
yok organik filan degildi :) Emzirme suresi 2 yil surecek belkide ne yapayim beklesemiydim Ooo icki icmiyorum sigara kullanmiyorum deyip kendimi rahatlatiyorum. :-/organik filan miydi kullanilan boya yoksa normal boyalardan miydi
Geçti mi pamukçuğu kuzum? Uykusunda emzirmeye kalmıyor dün gece saatte bir uyandı. Bide dönmeye başladı dün gece 2 kere beşiğinde yüzüstü buldum beşiğinde. Zormış hareketlenince yaBilmiyorum canım dr bişi demiyor.Ya refü ya emzikle alakası var.Kaç saat uyuyordu?Şİmdi yatmadan 22-23 gibi uykusunda emziriyorum.Gece 4-5 gibi kalkıyor.Sen de uykusunda öyle emzir istersen.Sonra 6 gibi tekrar uyanıyor zar zor 7.30 a kadar oyalıyorum.O saatten beri hala uyanıgız.Uyusa süt sağıcam,duş alıcam,çamaşır da yıkamam lazım.
Aptamil conformili kim önerdiyse burda Allah razı olsun bu mamaya başlayınca hiç gaz olmadı şükür. Ewet uzun boylu maşallah. Anne sütünden sonra mama veriyorum zaten canım. Hareketlenince gaz falan kalmadı cidden cumartesi 4 aylık olucaz dediğin gibi bitiyomuş. Bide gece uykularımız düzelse başka bişi istemicemY Yellu canım mamada kullansan anne sütüde versen o gaz malesef oluyor en iyi mama aptamil dediler bizde aldık bebekler 1 kg alıyor ayda.sen yinede anne sütünüde kesme devam et.inşallah düzelir kilo alımıda uzun boyluda gördüğüm kadarıyla bebeğin.birde o gaz olayı bir süreç bizimde ikisi biarada cok ağlamalı dönemlerimiz oldu ama 4 ayla beraber azaldı.inşallah sizinde rahatlıyacağınız dönemler gelicek.
Dra söylemiştim kullansammı diye ewet iyi olur o mama demişti. Cumartesi kontrolümüz var almadıysa değiştiririm artık. Saol bilgilendirdiğin için kuzum. Hippi çok kustu melisa similac ve bebelac gold gaz yaptıconformili bende cok gazlı dönemde denedim dr söylediğimde o kilo aldırmaz dedi aklında bulunsun kiloyla ilgili sıkıntınız varsa dr danısmadan kullanma canım.birde o dönem hipp denedim 20gün kadar idare etmişti ağlamalar gaz sancıları gerilemişti.
Benim normal doğumdu. Karnım 1 haftada indi. Hamilelik öncesi zayıf ve fittim, şimdi o halimle kıyaslarsam filim :)) İdeal kilomun altında hamile kaldım biraz da buna güvenerek boğazımın dozunu kaçırdım. Doğuma kadar kendimi kaybettim toka basa yedim maalesef. O yemeye az bile almışım düşününce. Karnımı ve bacaklarımı zayıfken seviyorum. Hatta ne yalan söyleyim kaburgaların üstünde yağ olmasını sevmiyorum. O yüzden şuan idealimden uzağım.malt icecek kullanmiyorum ama sut azalmasin diye yiyorum hamilelik oncesi kilom vardi zaten diyetisyenle kilo vermistim biraz hepsini hatta fazlasini aldim. aynaya bakamiyorum bile artik ozguvenim gitti esim her ne kadar takilmasa da kilo olayina ben kendimi begenmiyorum. dogumum sezeryandi senin nasildi.
Yok canım geçmez ki kolay kolay.Karbonatlı gazlıbezle silerken kanattım,ememiyor da.Sağıp veriyorum.Anam kız dikkat et sabitlesen mi ne yapsan.Neden o kadar çok uyanıyor oyun için mi ,aç mi,sancısı mı var acaba?Geçti mi pamukçuğu kuzum? Uykusunda emzirmeye kalmıyor dün gece saatte bir uyandı. Bide dönmeye başladı dün gece 2 kere beşiğinde yüzüstü buldum beşiğinde. Zormış hareketlenince ya
Eee artık zor dönem bittiğine göre buraya dönersin :)Aptamil conformili kim önerdiyse burda Allah razı olsun bu mamaya başlayınca hiç gaz olmadı şükür. Ewet uzun boylu maşallah. Anne sütünden sonra mama veriyorum zaten canım. Hareketlenince gaz falan kalmadı cidden cumartesi 4 aylık olucaz dediğin gibi bitiyomuş. Bide gece uykularımız düzelse başka bişi istemicem
Tamam canım sagolasınAlıştırma bardağının yararını gören çokmuş canım bi dene derim
Ben kullanıyorum bizde hiç olmadı canım öyle bişey demekki size iyi gelmedi primanında işte kokusu cok cidden ya ne gerek var o kadar kokuya sankiSleepy kullanıyorum dünden beri. Bebeğimin poposunu kızarttı ve primadan daha kalın. Kenar lastikleri koca koca izler bıraktı pek memnun kalmadım primaya devam etcm bi kokusu kötüydü ona da katlanılır
ben sacımı bebegım 40 gunlukken boyattım hatta platindi platin röfle yaptırdım dıplere rengı bıraz garıp olmustu gecen gunde kendım ustunden gectım azcık aslında kendmde sarısınım saclarımın dıbı acık kumraldı beyazımda yok hıc ama kendımı kotu hıssedıyordum boyattım sute geccegını dusunmuyorum benEmziren annelerden saçlarını boyayan oldumu?? Ben hamilelik+doğum saçlarımı boyamaya cesaret edemedim.. ama artık saçlarımı boyamak istiyorumm.. birde lazer yaptırabilirmiyim?? Sakıncası var mıdır??
Gozlerimi yasarttin.Allah acilarini gostermesin.Fena oldum ya.hayirli aksamlar kizlar zaman ne cabuk geciyor gecen sene bugun ogrenmistim erken gebelik testiyle cok silikti kostur kostur acilde kan vermiştim daha deger 8.41 falandi hepimizin telasi vardi deger artiyormu kese olustumu ne cok degisti simdi kucagimizdalar 5 gun sonra 5 aylik olucaz ben hala inanamiyorum hala benimmi diyorum ust uste yasanilan stresli hamilelikler dogumlar kizima uzun uzun bakamıyorum ilk kizimin yuzu geliyor gozumunun onune engel olamiyorum gözyaşlarima biliyorum o en guzel yerde bazen cok gulup mutlu oldugumda diyorum unuttunmu onu hayatina devam ediyosun diye o aci hic gecmiyor sadece onla yasamayi ogreniyorsun geriye bakincada bukadar seyi benmi yasamisim diyorum aksam aksam duygulandim yine icimi dokmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?