Hahaha gibiydim diyelim. En son 7 haftalıkken yapıyordum, kanama olunca bıraktım sporu falan. Squat 7’şer 5 set anca yaptım geçen hafta. Onu bile İki gün ara vererek yapabildim anca .Squati nasil yaptin ya :) Kiz sen oncesinde duzenli yaptiysan Lopez gibisindir :)Bende diz agrisi yapiyor.Pilates topundan destek alarak yarim yapiyorum :)
Kullanıcı yorumları fena değil, ben denemek istiyorum.Ise yarar mi acaba philips?
Cok gecmis olsun rabbim sifa versinCanım çok sağol.aşının ilk dozunu 5ekim de olmuştu dolayısıyla daha hafif atlatıyo ishal karın agrısı yapıyo tek sıkıntımız o oldu bugün daha iyidi ama bu seferde öksürük başladı hava vermeye başladık nebülizatörle geniz akıntısı var.yakın zamanda banyo yaptı mı bebeğin dedi dr bende cuma yaptırmıstım dedim hazır su yada kaynamıs ılımış su kullancakmışız bu ara bi salgın var dedi aşının 2.dozunu da yaptırcakmışım hastalıgı geciriyo diye yaptırmamazlık yapma dedi ilacı yok hastalıgın sadece biogaia 5damla günde bagırsak florası düzelsin diye Rabbim beterinden korusun aşı korur cok daha hafif atlatmasını saglar dedi dr mutlaka yaptırın kızlar bence kesinlikle bakanlk aşılarının arasına girmeli rota aşısı
Bizim cok acik pembe sekildeydi doktor gece cisini tuttugu icimde olur terledigi icinde dedi bol bol emzir demisti vucut susuz kaliyor sanirimEki Görüntüle 2056599 Kızlar oglumun bezini actıgımda bu şekildeydi, koyu turuncu kırmızı gibi degil sanki nedem olur sizce basına gelen ya da bilgisi olan var mıkaka yapmamıstı sadece çiş
Ben de süte geçer düşüncesiyle cesaret edemiyorumResmen pasaklı pasaklı dolaşıyorum.. yeğenlerimle WhatsApp dan görüntülü konuşuyoruz.. teyzeeeee sana ne oldu böyle diye dalga geçiyorlar.. eski formuna dönmeden izine gelme diyorlar.. benim kilo problemim yok sadece karnım biraz var.. ama saçlarım berbat.. saçaklı oldum..kimyasallarde sütle bebeğe geçiyor falan dediler kafam karıştı.. artık beyazlarımı görmek istemiyorum..
Şu süt olayına inanmadım, çevredeki inekler her daim sırf bana çalışır. Hamilelikte iyice coşmuştum, 10 ay günde 1 litre içtiğim bile oldu. Çok da gazlı bir bebek sayılmaz bizim minik.Kızlar merhaba herkeseyarın tam 4 aylık oluyoruz gazı daha da
arttı sanki birde herkes 4aya kadar biter diyordu banave geçenlerde birşey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum gebeliğin sonlarına dogru çok süt içmek gazlı yaparmış bebeği ve ben sütün dibine vurmuştum bunu duyunca ah ahh dedim.. Gaz dısında bi huzursuzluk yok Allahtan uykularımız düzeldi akşam aynı saatte yatar sabah aynı saatte kalkar hep çok şükür  sorunumuz meme reddi kızlar sancısından memeyi alamıyor gün boyu mama vermek zorunda kalıyorum onuda ayakta korıdorda geze geze.. İstıyor ama sancıdan alamıyor napıcam bilmıyorum sütümde çok azaldı emmeye emmeye vicdan azabı duyuyorum emdiremdikçe mama verdıkçe ama aç kalmasındansa oyle büyüsün diyor bir yanımda .... bez konusulmus ben molfixi kullanıyorum ve çok memnunum 4.ayında ufaktan ek gıdaya başlayanlar var mı aranız da kızlar ben kaşık maması vermeyı dusunuyorum akşamları yatmadan önce
Uykumu alamazsam lanet bi şekilde başlıyorum güne :) elimden geldiğince girerim tabi canımEee artık zor dönem bittiğine göre buraya dönersin :)
Geçmiş olsun canımCanım çok sağol.aşının ilk dozunu 5ekim de olmuştu dolayısıyla daha hafif atlatıyo ishal karın agrısı yapıyo tek sıkıntımız o oldu bugün daha iyidi ama bu seferde öksürük başladı hava vermeye başladık nebülizatörle geniz akıntısı var.yakın zamanda banyo yaptı mı bebeğin dedi dr bende cuma yaptırmıstım dedim hazır su yada kaynamıs ılımış su kullancakmışız bu ara bi salgın var dedi aşının 2.dozunu da yaptırcakmışım hastalıgı geciriyo diye yaptırmamazlık yapma dedi ilacı yok hastalıgın sadece biogaia 5damla günde bagırsak florası düzelsin diye Rabbim beterinden korusun aşı korur cok daha hafif atlatmasını saglar dedi dr mutlaka yaptırın kızlar bence kesinlikle bakanlk aşılarının arasına girmeli rota aşısı
Kızlar merhaba herkeseyarın tam 4 aylık oluyoruz gazı daha da
arttı sanki birde herkes 4aya kadar biter diyordu banave geçenlerde birşey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum gebeliğin sonlarına dogru çok süt içmek gazlı yaparmış bebeği ve ben sütün dibine vurmuştum bunu duyunca ah ahh dedim.. Gaz dısında bi huzursuzluk yok Allahtan uykularımız düzeldi akşam aynı saatte yatar sabah aynı saatte kalkar hep çok şükür  sorunumuz meme reddi kızlar sancısından memeyi alamıyor gün boyu mama vermek zorunda kalıyorum onuda ayakta korıdorda geze geze.. İstıyor ama sancıdan alamıyor napıcam bilmıyorum sütümde çok azaldı emmeye emmeye vicdan azabı duyuyorum emdiremdikçe mama verdıkçe ama aç kalmasındansa oyle büyüsün diyor bir yanımda .... bez konusulmus ben molfixi kullanıyorum ve çok memnunum 4.ayında ufaktan ek gıdaya başlayanlar var mı aranız da kızlar ben kaşık maması vermeyı dusunuyorum akşamları yatmadan önce
Aa bende alicam diyodum dert oldu bu bezlerSleepy kullanıyorum dünden beri. Bebeğimin poposunu kızarttı ve primadan daha kalın. Kenar lastikleri koca koca izler bıraktı pek memnun kalmadım primaya devam etcm bi kokusu kötüydü ona da katlanılır
Ben dogumdan 2bucuk ay sonra gittim ombre yaptirdim normal boyayla acici falan hepsi oldu oglumdada 40 i cikinca rofle yaptirmistim bisey olmadi allahin izniyle hamileyken bi arkafasim hep boyadi sacini normal boyayla orgganik falan degil hamileyken cesaret edemedim ama dogumdan sonra hep boyattim yinede size kalmis saclarim beyaz dolu e zaten vucut degismis psikolojim düzeldi boyatinca 2kiloda fazlam kaldi her goren oh be eski haline donmussun dediArkadaşımın güzellik merkezi var oda bişey olmaz dedi ama ben pimpirikli davranınca dr danış ondan sonra yapalım dedi..acaba yaptıranlar var mı diyemerak ettim.. cesaret almak istiyorum :))
Allah sabır versin canım seninkinin yanında benimki hic kalır ama bende hala gecen sene karnımda olen yavrumu dusunuyorum 11haftaya yakindi 2li test icin gittigimde ogrenmistim kalbinin durdugunu cinsiyetini bile bilmiyorum hala aklima geldikce icim cız ediyor annem isim koyman lazim dedi hoca oyle demis diger dunyada sefaatcin olucak ne kadar sanslisin diyor kızsa fatıma erkekse muhammed olsun dedim allah ahirette kavusmayo nasip etsin insallah ah aglattin benihayirli aksamlar kizlar zaman ne cabuk geciyor gecen sene bugun ogrenmistim erken gebelik testiyle cok silikti kostur kostur acilde kan vermiştim daha deger 8.41 falandi hepimizin telasi vardi deger artiyormu kese olustumu ne cok degisti simdi kucagimizdalar 5 gun sonra 5 aylik olucaz ben hala inanamiyorum hala benimmi diyorum ust uste yasanilan stresli hamilelikler dogumlar kizima uzun uzun bakamıyorum ilk kizimin yuzu geliyor gozumunun onune engel olamiyorum gözyaşlarima biliyorum o en guzel yerde bazen cok gulup mutlu oldugumda diyorum unuttunmu onu hayatina devam ediyosun diye o aci hic gecmiyor sadece onla yasamayi ogreniyorsun geriye bakincada bukadar seyi benmi yasamisim diyorum aksam aksam duygulandim yine icimi dokmek istedim
Amin canım cok sagolCok gecmis olsun rabbim sifa versin
Sagolasın canımGeçmiş olsun canım
Canım benim Rabbim yavrularımıza saglık hayırlı uzun ömürler versin acılarını göstermesinhayirli aksamlar kizlar zaman ne cabuk geciyor gecen sene bugun ogrenmistim erken gebelik testiyle cok silikti kostur kostur acilde kan vermiştim daha deger 8.41 falandi hepimizin telasi vardi deger artiyormu kese olustumu ne cok degisti simdi kucagimizdalar 5 gun sonra 5 aylik olucaz ben hala inanamiyorum hala benimmi diyorum ust uste yasanilan stresli hamilelikler dogumlar kizima uzun uzun bakamıyorum ilk kizimin yuzu geliyor gozumunun onune engel olamiyorum gözyaşlarima biliyorum o en guzel yerde bazen cok gulup mutlu oldugumda diyorum unuttunmu onu hayatina devam ediyosun diye o aci hic gecmiyor sadece onla yasamayi ogreniyorsun geriye bakincada bukadar seyi benmi yasamisim diyorum aksam aksam duygulandim yine icimi dokmek istedim
Ahahahahaha valla ben sütü çok seven bırı olarak şüphe ettım kndımden olabilir yani çok gazlı kızım benimdeSutten nefret etmis biri olarak hamilelikte gunde 1 litreye yakin icmeye calistim kahve karistirip sirf kalsiyum ihtiyacini karsilayayim diye...9 ay kokulara hassasiyetim hic gecmedi ve midem bulandi..dogru durust yemek de yiyemiyordum her sey kokuyordu..bende temel seyleri yemeye icmeye calistim..kizim cok gazliydi 4 ay bitmek uzere hala da gazi gecmis degil..varsa bununla bir ilgisi Allah beni bildigi gibi yapsin 29 sene icmedigim sutu ictim hamileligim boyunca:))))
Bana da sezeryan dogumla olan bebeklerde gaz problemi daha cok oluyor demislerdi senin de sezeryan mi ?Kızlar merhaba herkeseyarın tam 4 aylık oluyoruz gazı daha da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?