2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Squati nasil yaptin ya :) Kiz sen oncesinde duzenli yaptiysan Lopez gibisindir :)Bende diz agrisi yapiyor.Pilates topundan destek alarak yarim yapiyorum :)
Hahaha gibiydim diyelim. En son 7 haftalıkken yapıyordum, kanama olunca bıraktım sporu falan. Squat 7’şer 5 set anca yaptım geçen hafta. Onu bile İki gün ara vererek yapabildim anca .

Cok gecmis olsun rabbim sifa versin

Eki Görüntüle 2056599 Kızlar oglumun bezini actıgımda bu şekildeydi, koyu turuncu kırmızı gibi degil sanki nedem olur sizce basına gelen ya da bilgisi olan var mı kaka yapmamıstı sadece çiş
Bizim cok acik pembe sekildeydi doktor gece cisini tuttugu icimde olur terledigi icinde dedi bol bol emzir demisti vucut susuz kaliyor sanirim

Ben de süte geçer düşüncesiyle cesaret edemiyorum

Şu süt olayına inanmadım, çevredeki inekler her daim sırf bana çalışır. Hamilelikte iyice coşmuştum, 10 ay günde 1 litre içtiğim bile oldu. Çok da gazlı bir bebek sayılmaz bizim minik.

Geçmiş olsun canım

Sutten nefret etmis biri olarak hamilelikte gunde 1 litreye yakin icmeye calistim kahve karistirip sirf kalsiyum ihtiyacini karsilayayim diye...9 ay kokulara hassasiyetim hic gecmedi ve midem bulandi..dogru durust yemek de yiyemiyordum her sey kokuyordu..bende temel seyleri yemeye icmeye calistim..kizim cok gazliydi 4 ay bitmek uzere hala da gazi gecmis degil..varsa bununla bir ilgisi Allah beni bildigi gibi yapsin 29 sene icmedigim sutu ictim hamileligim boyunca:))))

Sleepy kullanıyorum dünden beri. Bebeğimin poposunu kızarttı ve primadan daha kalın. Kenar lastikleri koca koca izler bıraktı pek memnun kalmadım primaya devam etcm bi kokusu kötüydü ona da katlanılır
Aa bende alicam diyodum dert oldu bu bezler

Arkadaşımın güzellik merkezi var oda bişey olmaz dedi ama ben pimpirikli davranınca dr danış ondan sonra yapalım dedi..acaba yaptıranlar var mı diyemerak ettim.. cesaret almak istiyorum :))
Ben dogumdan 2bucuk ay sonra gittim ombre yaptirdim normal boyayla acici falan hepsi oldu oglumdada 40 i cikinca rofle yaptirmistim bisey olmadi allahin izniyle hamileyken bi arkafasim hep boyadi sacini normal boyayla orgganik falan degil hamileyken cesaret edemedim ama dogumdan sonra hep boyattim yinede size kalmis saclarim beyaz dolu e zaten vucut degismis psikolojim düzeldi boyatinca 2kiloda fazlam kaldi her goren oh be eski haline donmussun dedi

Allah sabır versin canım seninkinin yanında benimki hic kalır ama bende hala gecen sene karnımda olen yavrumu dusunuyorum 11haftaya yakindi 2li test icin gittigimde ogrenmistim kalbinin durdugunu cinsiyetini bile bilmiyorum hala aklima geldikce icim cız ediyor annem isim koyman lazim dedi hoca oyle demis diger dunyada sefaatcin olucak ne kadar sanslisin diyor kızsa fatıma erkekse muhammed olsun dedim allah ahirette kavusmayo nasip etsin insallah ah aglattin beni

Canım benim Rabbim yavrularımıza saglık hayırlı uzun ömürler versin acılarını göstermesin
Anladıgım kadarıyla yaşamışsın bir acı ama şunu unutma evladın sana sefaatci olacak Rabbim in izniyle onunlada kavusacaksın ahirette inşallah hayatı kendine zehir etme işte ben güldüm acımı unuttum mu falan diye hayat bi şekilde devam ediyo ve gülüyosun aglıyosun yiyosun içiyosun hayat böyle cünkü ailemden cok yakın iki kaybım var benimde bazen banada geliyodu o düşünce ama hayat yaşıyosun işte Allah a emanet ol canım

Ahahahahaha valla ben sütü çok seven bırı olarak şüphe ettım kndımden olabilir yani çok gazlı kızım benimde

Kilolardan bahsedilmis gebelik sekerinden dolayi sadece 6 kiloyla doğum yaptım millete hava atiyordum işte bakın hiç kilo almadim falan sonra tabi sütum az olunca kendimi süt yapacak şeylere verdim.gercekten süt yemeyince olmuyor sonra benim kilolar ald başını gidiyor hamileyken aldigimin iki katini aldım
Kızlar siz üstüne almamissiniz üzülmeyin
Elbet vereceğim bu kiloları yani inşallah

Bana da sezeryan dogumla olan bebeklerde gaz problemi daha cok oluyor demislerdi senin de sezeryan mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…