Aynı durumdayız.ilk uyuyunca 3 saat falan uyuyor sonra saat başı.zaten emzir yatır uykuya dalamadigim oluyor.ne yapalım nasil düzelsin bu uyku düzeni cokkk uykusuz ve yorgunum.Bebegim gunduzleri cok kisa uyuyor geceleride 2 saate sonra saat basi kalkiyor , yok mu bunun bi caresi ya
Evef sezeryan.. Onu da duymustummBana da sezeryan dogumla olan bebeklerde gaz problemi daha cok oluyor demislerdi senin de sezeryan mi ?
Sanirim annelikle basa cikamiyorum ya ben cok kotuyumAynı durumdayız.ilk uyuyunca 3 saat falan uyuyor sonra saat başı.zaten emzir yatır uykuya dalamadigim oluyor.ne yapalım nasil düzelsin bu uyku düzeni cokkk uykusuz ve yorgunum.
Ben hem sutu cok ictim hem sezryan sanirim cifte kavrulmus oldu , bunu duyunca cok demstim keske doktoru dinlemeyip 42. Haftaya kadar bekleseydim diye , devlet hast oyle cunku , kar zarar dengesi yapicaz dedi riskli dedi bilmemne derken oldu sezryan artik herseyde vardr bir hayir diycezEvef sezeryan.. Onu da duymustumm
sagol canim bazen bende kendime diyorum benden daha kotuleri var buyutupte kaybedenler var bende karnimdayken kaybettim 32.haftaya herseyi hazırdı hastane cantasini hazirlamistik kalbi durmus ben farketmedim kasilmalari hareket sanmisim dogum aninda bakmadim ama esimi çağırıp göstermiş ler resimlerini cekmis esim cok guzel bir bebekmis amin insallah ahirette kavusmak nasip olurAllah sabır versin canım seninkinin yanında benimki hic kalır ama bende hala gecen sene karnımda olen yavrumu dusunuyorum 11haftaya yakindi 2li test icin gittigimde ogrenmistim kalbinin durdugunu cinsiyetini bile bilmiyorum hala aklima geldikce icim cız ediyor annem isim koyman lazim dedi hoca oyle demis diger dunyada sefaatcin olucak ne kadar sanslisin diyor kızsa fatıma erkekse muhammed olsun dedim allah ahirette kavusmayo nasip etsin insallah ah aglattin beni
amin canim kimseye gostermesin hayat devam ediyor elbet kucuk yasta annemi kaybettigimde daha kotu ne olabilirki diyordum sonrasinda evlat acisi yasadim her aci baskaymis yurek yangin yeri oluyor gecmiyor guluyorsun hayatina devam ediyosun elbet ama aklina dusuncede yuregi sizliyor insaninCanım benim Rabbim yavrularımıza saglık hayırlı uzun ömürler versin acılarını göstermesin
Anladıgım kadarıyla yaşamışsın bir acı ama şunu unutma evladın sana sefaatci olacak Rabbim in izniyle onunlada kavusacaksın ahirette inşallah hayatı kendine zehir etme işte ben güldüm acımı unuttum mu falan diye hayat bi şekilde devam ediyo ve gülüyosun aglıyosun yiyosun içiyosun hayat böyle cünkü ailemden cok yakın iki kaybım var benimde bazen banada geliyodu o düşünce ama hayat yaşıyosun işte Allah a emanet ol canım
Yok kuzum ben de iciyordum her gun maden suyu bebegimin gelisimi iyi olsun diye, sutu bir bardak mi iciyordun peki ? Ben abartmistim mesela 3 bardak falan iciyordum gerci artik olan oldu sebebi her neysegunaydin arkadaslar. benim dogumum hem sezeryandi hem de hergun mutlaka sut icerdim. cok sukur dogdugumuzdan beri gaz sikintimiz olmadi. etkisi varmidir bilmiyorum ama hamilelikte maden suyu icmistim hergun belkide o iyi geldi.
1 bardak garanti iciyordum ama yogurt peyniri az tukettigim zaman 2 bardak iciyordum birde kutu sutmu tuketiyordun yoksa aliyormuydunYok kuzum ben de iciyordum her gun maden suyu bebegimin gelisimi iyi olsun diye, sutu bir bardak mi iciyordun peki ? Ben abartmistim mesela 3 bardak falan iciyordum gerci artik olan oldu sebebi her neyse
Gunluk sutler oluyor ya sisede onlardan aliyordum marketten ama adi gunluk sut iste1 bardak garanti iciyordum ama yogurt peyniri az tukettigim zaman 2 bardak iciyordum birde kutu sutmu tuketiyordun yoksa aliyormuydun
Muhakkak canım hatırlıcaz üzülcez Allah ım beterinden saklasın son acın olsun inşallahamin canim kimseye gostermesin hayat devam ediyor elbet kucuk yasta annemi kaybettigimde daha kotu ne olabilirki diyordum sonrasinda evlat acisi yasadim her aci baskaymis yurek yangin yeri oluyor gecmiyor guluyorsun hayatina devam ediyosun elbet ama aklina dusuncede yuregi sizliyor insanin
hmm ondada farklilik yok bende kutu sut tukettim sadece siskinlik yaptigi siralarda laktozsuz aldim.Gunluk sutler oluyor ya sisede onlardan aliyordum marketten ama adi gunluk sut iste
Aynen oyle netıceye bakalımBen hem sutu cok ictim hem sezryan sanirim cifte kavrulmus oldu , bunu duyunca cok demstim keske doktoru dinlemeyip 42. Haftaya kadar bekleseydim diye , devlet hast oyle cunku , kar zarar dengesi yapicaz dedi riskli dedi bilmemne derken oldu sezryan artik herseyde vardr bir hayir diycez
Benim oğlum aventten başka hiçbir emzik almıyor ona da 2 aydan sonra alıştıGünaydın kızlar kızım 3 aylık bu saatten sonra emziğe alistirabilir miyim sizce ve hangi emziği tavsiye edersiniz? Damaklı mamajoo aldım almadı simetrik emzik aldım onda da ogurdu hep midesi bulandı ne vermeliyim sizce kauçuk mu aksam ne alsam of
bu arada anneler dogumdan sonra spora basladiniz mi veya ne zaman baslamayi planliyorsunuz.ben araliklarla yuruyus yapiyorum ama toplamda 25 kg aldigimdan bir an once baslayim diyorum.evde eliptik bisiklet var kis da geliyor yavas yavas baslasammi karar veremedim. 2 gun sonra 3 ayimiz bitecek 15 kg i gitti ama daha 10 kg verilmesi hatta mumkunse daha fazlasi gitmesi lazim diyette yapamiyorum zaten sutum zar zor yetiyor.
Anaaaam bende kendimi tek sanıyordum bende 25 kilo aldım 14 gitti ben ekmek yememeye çalışıyorum tatlıyı kestim diyemem ama azalttım her hafta yarım kilo iniyorum bu hızda gidersem bu gidişle 6 ay sonra başlangıç kiloma inerim bide spor yapmaya vaktim olsa daha hızlı giderdi herhalde Allah sağlık versin bosverin zamanla veririz inşallahAl benden de o kadar .26 kilo aldım, 14 ü gitti. Kilomu dert etmiyorum ama eski vücut şeklimi istiyorum ben. Bel bölgem kalın, popo desen o biçim. Kendimi hep yorgun hissediyorum, eşim bile gaza getiremiyor. Birkaç gün Squat ve stepper fln yaptım düzenli olmadıkça ne faydası olacak ki. Aynen sütüm de az. Bence malt içecekler kilo vermeye engel oluyor.
Doğmadan bir dolu emzik aldım beyimize , 2 ay boyunca hiçbirini tutmadı. Doktordayken ağlamasın diye ağzına uyduruk bir emzik verdi doktor, onu kabul etti. 2 tanesi 1,99 Euro kauçuk ve çok çirkin birşey. Fotoğraflarda bile öyle uyduruk görünüyor . Gerçi onu da pek severek emmiyor ama evdeki 12 farklı marka ve modelin hiçbirini ağzında bile tutmadı . Emzik işi enteresanmış gerçekten yine de beğendiği birşey bulursan kabul edecektir. Tek tek denemen lazım, kolay gelsin :)))Günaydın kızlar kızım 3 aylık bu saatten sonra emziğe alistirabilir miyim sizce ve hangi emziği tavsiye edersiniz? Damaklı mamajoo aldım almadı simetrik emzik aldım onda da ogurdu hep midesi bulandı ne vermeliyim sizce kauçuk mu aksam ne alsam of
Yok anacım yalnız değilsin. Kendime psikolojik sınır belirlemiştim ,sınırı 10 kilo fazlayla geçtim. :) hepsini bebek sanıyordum , meğer göbekmiş ! Şimdilik buz dolabını açınca sloganım belli — yaşasın göbek :)))Anaaaam bende kendimi tek sanıyordum bende 25 kilo aldım 14 gitti ben ekmek yememeye çalışıyorum tatlıyı kestim diyemem ama azalttım her hafta yarım kilo iniyorum bu hızda gidersem bu gidişle 6 ay sonra başlangıç kiloma inerim bide spor yapmaya vaktim olsa daha hızlı giderdi herhalde Allah sağlık versin bosverin zamanla veririz inşallah
Anaaaam bende kendimi tek sanıyordum bende 25 kilo aldım 14 gitti ben ekmek yememeye çalışıyorum tatlıyı kestim diyemem ama azalttım her hafta yarım kilo iniyorum bu hızda gidersem bu gidişle 6 ay sonra başlangıç kiloma inerim bide spor yapmaya vaktim olsa daha hızlı giderdi herhalde Allah sağlık versin bosverin zamanla veririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?