2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hmm araştırmak lazım katı gıdaya ilk geçişte neler veriliyor. Benim dijital ders notlarım vardı beslenme biyokimyası ile ilgili. Hala saklayan bir sınıf arkadaşı bulursam slayt paylaşmak isterim. Sadece 6.ayda günde 1 küçük köfteyi minik parçalar halinde yiyebildiklerini hatırlayabiliyorum o kadar konu arasından.
Hangi markaları önerdi? Ben de evde hazırlarım diye düşünüyorum ama hipp in falan çok albenili mamaları var ben bile özeniyorum .27 sinde bizim u4 bakalım bizim doktor ne diyecek.

Insallah canim insallah bizde deriz duzene girdi sukur diye , masallah kizina nasil dusunceli kiskanclik yapmiyor seni dusunuyor kuzum benim ya , inan hep 3 cocuk falan isterdim su an asla 2. Yapmam diyorum tekrar ayni seyleri yasayamam diyorum o psikolojideyim

Canim cok tesekkur ederim icimi rahatlattin birazda olsa , annem ve kayinvalidem ara ara gelip kaliyorlar sagolsunlar ayni sehirde degiliz o zorluyor aslinda ayni sehrde olsak bunalinca ararim annemi gel biraz diye gelir hemen burda kimsemde yok o bunaltiyor birazda zaten , is konusunda dua ediyorum insallah geve uykusu birazda olsa duzene girer diye cunku gece mecbur bn kalkicam emip oyle uyuyor gunduz de is cok zorlar beni Allah yardimcimiz olsun

göğsümde sık sık sertlik oluyor, süt birikmesi adi sanirim. kendiliginden geçiyor ama bu hafta sonra yine oluyor. Bebeğim zaten sık emiyor. Neden boyle oluyor acaba?

Bundan sonra verme boşver. Ben uğraşmayı bıraktım artik

Evet canım umarım değildir alerji, hele ki süt ürünleri çok zor. Ben sakız bile çiğnemiyorum artık içinde sığır jelatini var diye. Gercekten sıkı bir diyetteyim, ama hiçbir işe yaramaması ve hala kızarıyor olması canımı sıkıyo. Ayrıca veganları hiç anlamıyorum böyle ömür mü geçer

Sabah komşuya gitmiştik kucagına aldı direk yüzü kızardı üzerine değdi sanırım yüzü, geçen bize geldiğinde de aynısı olmuştu. Diyorum acaba sadece cilt hassasiyetimi.
Bizim kontrol pazartesi dr telefonda gelene kadar diyet yap duruma göre bakalım dedi. Küçük olduğu için testlerde cıkmıyormuş dediğin gibi. En iyi ben gözlemlerim bulurum dedim ama bulamıyorum
Bu arada bir gelişme kaydederseniz lütfen beni de bilgilendirir misin ? Belki göremediğimiz bir şeyi siz farkedersiniz.

Anneler üç buçuk aylık olduk ve kızım bir haftadır baş parmağını emmeye başladı. Simdi baş parmağını emerek uyuyor bazen uykusunda ağzına alıp emerek uyuyor. Göğsümü emerek uyuyordu da bu yeni başladı. Ne kadar sürer bu dürüm? Unutması için müdehale etmeli miyim? Emerken diğer parmaklarını gözüne sokuyor sapsik:))) çok tatlı ama gözün e bir şey yapacak diye korkuyorum. Ne zaman ağzına alacak belli değil. Artık uyuşsun iş yapayım diyemiyorum bu nedenle. Bakıcıya bugün sakın başından ayrılma parmağını gözün e sokuyor dedim. Evdeki gb emerken parmağı gözün e giriyordu dedi. O zaman çekiyorum elini bu defa daha çok e.mek istiyor. Ne yapmalı bilemedim. Emzik alaydı eyiydi

Bizimki elini komple sokmaya calisiyo resmen parmaklarini, elinin disini emiyo. Mudahale ediyorum ama nereye kadar emzigi atip devam ediyo. Uyurken emzik aliyor ama

Canım yaa cok gecmiş olsun kuzuma nasıl şimdi kusması maaşallah ona güzel almış yinede o kadar kusmaya

Masallah size.Geceleri de sorsaydin 6 saat idare ediyor.Gece bir kere kalksan yeter artik.Ben serin yapamiyorum usuyor gibi geliyor min 22 derece.Uyku tulumunda bazen hafif terliyor.Su vermek gerek mi acaba.Gerci karbonatli su ile agzini temizlerken onu da emiyor.

Bizimki elini komple sokmaya calisiyo resmen parmaklarini, elinin disini emiyo. Mudahale ediyorum ama nereye kadar emzigi atip devam ediyo. Uyurken emzik aliyor ama
Bizimki o aşamaları geçti parmağını keşfetti. Az öğürmedik elleri aradayken :)

benimki de 2 haftadır acıkınca ağlamak yerine hırsla ellerini yemeye başlıyor. sık sık ellerini yüzüne getirip uyandırıyor kendini. ben kundak yapıyorum ayakları serbest kollarını sarıyorum.

benimki de 2 haftadır acıkınca ağlamak yerine hırsla ellerini yemeye başlıyor. sık sık ellerini yüzüne getirip uyandırıyor kendini. ben kundak yapıyorum ayakları serbest kollarını sarıyorum.
Bizimki uykudan emmek istiyor. Açıktığında boyle olmuyor. Çok şükür kendini uyandırması gecti

Bizimde idrar kültüründe ürüme görüldü anti zimaks antibiyotik kullanıyoruz bugün 8. Gün emme reddi o yüzden yaşamısiz cok sukur düzelme var bizde ben kızımın altını hep yıkıyorum silmiyorum artık sizin üreyen bakteri nedir canım

Canım ben varım hiç üzme kendini..benim kız başlarda alıyordu sol memeyi şimdi almıyor..tek sağ memeyle besliyorum..ha öyle müthiş bi kilo almıyor..hiç mama vermedim..buay 700 gram almış..ek gıdaya geçceğm günü bekliyorum..2göğsüm birbirinden farklı şuan biri daha aşağıda duruyor... inan hiiiçç takmıyorum..gittiği yere kadar...ben 20gün emmişim maşallah turp gibiyimdir...umarım moral olmuşumdur

Bizum Dr şu ver annesi ama ıhlamur suyu olsun dedi bende ıhlamur yapıp suyundan 2 3 kaşık veriyorum Odamıza da havluyu ıslatıp asiuorum oda nemli olsun diye

Ben de tam sana ben de emzik denemeyi bıraktım, nasilsa o parmagi kesfetti emzik yerine uyurken emiyor cuk cuk, diye yazacaktim megerse ayniymis durumumuz. Ac oldugunda degil uykusu geldiginde parmal emiyor, kundak yaptigim halde gece bi bakmisim cup cup sesler geliyor)
Aslinda parmak daha hijyenik emzige nazaran ama birakmasi emzige gore daha zor, surekli yaninda cunku.

Canım yaa cok gecmiş olsun kuzuma nasıl şimdi kusması maaşallah ona güzel almış yinede o kadar kusmaya

Hala yer yemez ve devaminda kusuyor ama su cikmiyor artik. Bir tik daha iyi diyebilirim. Sagol.

Çoklu üreme oldugu icin tekrarini istediler, sonda ile alacaklarmis şimdiden beni stres basti. Üreyen bakteri: Klebsiella diye geciyor. Ve zimmaksa direncli ama bize yine de zimaks kullandiriyor dr. Muhtemelen bu bakteri icin 2. Bir antibiyotik kullandiracak. Ben baska dr da gostericem sanirim icim rahat degil.
Her gün banyo yapiyor, kakayi 3 gune bir yaptigi icin yapar yapmaz yikiyoruz, nerden nasil bulasiyor anlamiyorum.

İnşallah cabuk atlatırsiniz kız bebeklerinde maalesef cok oluyo kızım 5yasında cok gecirdi şimdiye kadar bi şekilde bulaşıyo Rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…